Anlaştık 🤝 sizce nasıl

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mlscm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kendi evinde yarim gun 3 gun daha ne olsun baska bisey isteme cocugada cok iyi bak bence :)

Bir arkadaşım da bu şekilde anlaşmıştı ve kendisi muz koyduğu gün kızı çilek istiyorum diye tutturmuş ve kadın biz sizinle çoxuğun yiyeceği herşeyi getireceksinşz diye anlaştık ben ona çilek falan alamam diye msj atmış. Çok zoruna gitmişti arkadaşın. Lütfen siz böyle şeyler yapmayın olur mu?

Neresi az evden çıkmadan ayağınıza para geliyor hem de sadece 3 gün. Daha fazlası bence fazla olur. Ben kreşe götürüyorum haftada 3 gün 1100 tl mesela

Çocuk bu,yetişkin değil..çocuk çilek ister, 2 dk sonra yemez..muz ister, elma yer..çocuktan tutarlı davranış beklemek doğru değil

Çocuk bu,yetişkin değil..çocuk çilek ister, 2 dk sonra yemez..muz ister, elma yer..çocuktan tutarlı davranış beklemek doğru değil
Kaldı ki tutarlı davranış beklense bile yahu bir çocuğun yiyeceği iki çileği laf eden insanın kapısından geçilmez

Okurken acaba çileğe alerjisi vardır diye çekindi de anneyi arayıp onay mı istedi diye düşünüyordum. Ya da çocuk istedi diye verdi çileği, çocuk acillik oldu gibi bir şey anlatacaksınız sandım . Herkes vicdan sahibi olamıyor maalesef.

Evet aynen öyle. Ve tam pandemi dönemi kendisi hamileydi ve yoğun bakım sorumlusu hekimdi. Kreşler kapandığı ve şehirler arası seyahat yasağı olduğu dönemde çok darda olarak emanet etmişti çocuğunu. Ama o msjı okuyunca ağlaya ağlaya gitmiş çoxuğu almış ve yasak falan dinlemeyip başka şehirde olan kayınvalidesine bıraktı çocuğunu 1 ay ayrı kaldı 5 yaşındaki kuzusundan. Ben hasret çekeyim ama çocuğum vicdansız biriyle kalmak zorunda kalmasın dedi.

Bence çok ıyı fıat

Hangi sehirde yasiyorsunuz bilmiyorum ama ben ist’da yasadigim halde bile bana yuksek geldi Az mi diye hic dusunmeyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…