Öyle yapicam zor kavuştum zaten 10 cm kistim vardı Mayıs ayında ameliyat oldum bir tüpüm tıkalı bir tüpüm açık ama kist uzatmış mucize nasip etti rabbim ilk bebeğimi kaybettim bunuda kaybedemem yorumunuz için teşekkür ederimHaklısınız üzülmekle ama düşük tehlikeniz varmış. Moral önemli. Hayatınızdaki olumlu şeylere odaklanmaya çalışın en azından bu süreç geçene kadar.
Düşük tehlikem vardı bu sefer ciddi anlamda kanamam oldu ikinci defa hastaneye yattım annem bırakmam seni falan diyordu hiç samimi gelmiyodu ama bugün bebegim için geldim çok soğuk tavırları işte evin yakın olsaydı gel git yapardın falan maddi durumlari iyi olmasına rağmen maddiyattan bahsediyor gelir gelmez bende eşim getirecek anne dedim evde var zaten yemeklik sebzelerim ben giderim eve dedim ben seni bırakmam diyen kadın şimdide sen bilirsin diyo lekelenmelerim devam ediyor çok çaresizim ben çok şükür evliliğim çok güzel ama arkadaşlarım annelerine öyle özeniyorum ki(((
Çok teşekkür ederim kayinvaldem hep hazır gıdalarla besleniyor 10 günlük yemek yapıyor esiminde izin alma şansı malesef yokCok gecmis olsun. Baska gelecek akrabaniz var mi? Veya kayinvalide. Esiniz izin alabilir mi bir kac gün? Gerekirse disardan herseyi söyleyin ama evinizde kalma sansiniz varsa kullanin. Stres olmaktan iyidir.
Samimi gelmemesi hiç annelik görmedim ondan ateşler içinde olduğumda bekarken hasta oldum diye benle kavga ederdi nisanliyken bile hep şiddetini hakaretini gordumAnnenizle genel olarak araniz nasil? Birakmam seni deyince size samimi gelmemesinin bir sebebi var mi? Aranizda bir sorun yoksa hamileliginizin etkisi ile alinganlik yapiyor olabilir misiniz?
Evime dönüp biraz idare edicem eşimde öyle yorucu işte calisiyorki onada uzuluyorum elinden geleni yapıyor sagolsunAnnenizi hiç takmayın evinize geçin
Huzur varsa gerisi boş hallolur
Stresten büyük yük yok
Eşiniz yemek yapsın bıraksın sizde ekmek arası birşeylerle geçiştirin
Bilemedim anneniz neden böyle
Benim annem de tam tersi fazla ilgisi var kaçacak yer aratır insana
Normali varmıştır bilmem ama yok galiba
Samimi gelmemesi hiç annelik görmedim ondan ateşler içinde olduğumda bekarken hasta oldum diye benle kavga ederdi nisanliyken bile hep şiddetini hakaretini gordum
Tamam çok teşekkür ederimBosverin annenizin tavrını biraz kendinizi iyi hissedince evinize geçersiniz.moralinizi yüksek tutup bol bol dinlenin.
Yani böyle bir durum varsa hiç geçmeyin tabiki de yanına. Bir arkadaşımın ablası da doğuda tek başına olduğundan kendi idare ediyordu. Eşi akşamdan yemek yapıyordu, o yemeği bile uzanıp yerdi, bütün gün dizi film program kitap izler okur uzanırdı tek başına. Siz de böyle yapabilirsinizSamimi gelmemesi hiç annelik görmedim ondan ateşler içinde olduğumda bekarken hasta oldum diye benle kavga ederdi nisanliyken bile hep şiddetini hakaretini gordum
EvetCok uzuldumo zaman bence evinize donun en azindan stres yapmazsiniz.
Düşük tehlikesi varmiydi benim gibiYani böyle bir durum varsa hiç geçmeyin tabiki de yanına. Bir arkadaşımın ablası da doğuda tek başına olduğundan kendi idare ediyordu. Eşi akşamdan yemek yapıyordu, o yemeği bile uzanıp yerdi, bütün gün dizi film program kitap izler okur uzanırdı tek başına. Siz de böyle yapabilirsiniz
İdare edeceksiniz artık İnan insanın evi gibi yok uzat ayaklarını aç bir güzel dizi ben bu ara dürüyenin gügümlerine takıldım çok eğlenceliEvime dönüp biraz idare edicem eşimde öyle yorucu işte calisiyorki onada uzuluyorum elinden geleni yapıyor sagolsun
Okadar haklısınız kiİdare edeceksiniz artık İnan insanın evi gibi yok uzat ayaklarını aç bir güzel dizi ben bu ara dürüyenin gügümlerine takıldım çok eğlenceli
Boşverin siz onu ama ben tavrımı koyardım sanırım kim olduğu önemli değil beni sevmeyeni bende sevmem bitti.
Çok geçmişler olsun,dikakt edin kendinize yatın dinlenin,varsa yakın bir komşunuz bile bir tencere çorba bile yapsa çok süper olur.Evime dönüp biraz idare edicem eşimde öyle yorucu işte calisiyorki onada uzuluyorum elinden geleni yapıyor sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?