Anne evine sigamiyorum ben :(

Ipk02

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2021
183
60
18
33
Düşük tehlikem vardı bu sefer ciddi anlamda kanamam oldu ikinci defa hastaneye yattım annem bırakmam seni falan diyordu hiç samimi gelmiyodu ama bugün bebegim için geldim çok soğuk tavırları işte evin yakın olsaydı gel git yapardın falan maddi durumlari iyi olmasına rağmen maddiyattan bahsediyor gelir gelmez bende eşim getirecek anne dedim evde var zaten yemeklik sebzelerim ben giderim eve dedim ben seni bırakmam diyen kadın şimdide sen bilirsin diyo lekelenmelerim devam ediyor çok çaresizim ben çok şükür evliliğim çok güzel ama arkadaşlarım annelerine öyle özeniyorum ki(((

Haklısınız üzülmekle ama düşük tehlikeniz varmış. Moral önemli. Hayatınızdaki olumlu şeylere odaklanmaya çalışın en azından bu süreç geçene kadar.
Öyle yapicam zor kavuştum zaten 10 cm kistim vardı Mayıs ayında ameliyat oldum bir tüpüm tıkalı bir tüpüm açık ama kist uzatmış mucize nasip etti rabbim ilk bebeğimi kaybettim bunuda kaybedemem yorumunuz için teşekkür ederim

Annenizi hiç takmayın evinize geçin
Huzur varsa gerisi boş hallolur

Stresten büyük yük yok

Eşiniz yemek yapsın bıraksın sizde ekmek arası birşeylerle geçiştirin

Bilemedim anneniz neden böyle
Benim annem de tam tersi fazla ilgisi var kaçacak yer aratır insana

Normali varmıştır bilmem ama yok galiba

Annenizle genel olarak araniz nasil? Birakmam seni deyince size samimi gelmemesinin bir sebebi var mi? Aranizda bir sorun yoksa hamileliginizin etkisi ile alinganlik yapiyor olabilir misiniz?

Cok gecmis olsun. Baska gelecek akrabaniz var mi? Veya kayinvalide. Esiniz izin alabilir mi bir kac gün? Gerekirse disardan herseyi söyleyin ama evinizde kalma sansiniz varsa kullanin. Stres olmaktan iyidir.
Çok teşekkür ederim kayinvaldem hep hazır gıdalarla besleniyor 10 günlük yemek yapıyor esiminde izin alma şansı malesef yok (

Annenizle genel olarak araniz nasil? Birakmam seni deyince size samimi gelmemesinin bir sebebi var mi? Aranizda bir sorun yoksa hamileliginizin etkisi ile alinganlik yapiyor olabilir misiniz?
Samimi gelmemesi hiç annelik görmedim ondan ateşler içinde olduğumda bekarken hasta oldum diye benle kavga ederdi nisanliyken bile hep şiddetini hakaretini gordum

Evime dönüp biraz idare edicem eşimde öyle yorucu işte calisiyorki onada uzuluyorum elinden geleni yapıyor sagolsun

Bosverin annenizin tavrını biraz kendinizi iyi hissedince evinize geçersiniz.moralinizi yüksek tutup bol bol dinlenin.

Samimi gelmemesi hiç annelik görmedim ondan ateşler içinde olduğumda bekarken hasta oldum diye benle kavga ederdi nisanliyken bile hep şiddetini hakaretini gordum
Yani böyle bir durum varsa hiç geçmeyin tabiki de yanına. Bir arkadaşımın ablası da doğuda tek başına olduğundan kendi idare ediyordu. Eşi akşamdan yemek yapıyordu, o yemeği bile uzanıp yerdi, bütün gün dizi film program kitap izler okur uzanırdı tek başına. Siz de böyle yapabilirsiniz

Düşük tehlikesi varmiydi benim gibi

Evime dönüp biraz idare edicem eşimde öyle yorucu işte calisiyorki onada uzuluyorum elinden geleni yapıyor sagolsun
İdare edeceksiniz artık İnan insanın evi gibi yok uzat ayaklarını aç bir güzel dizi ben bu ara dürüyenin gügümlerine takıldım çok eğlenceli

Boşverin siz onu ama ben tavrımı koyardım sanırım kim olduğu önemli değil beni sevmeyeni bende sevmem bitti.

Okadar haklısınız ki

Çok geçmişler olsun,dikakt edin kendinize yatın dinlenin,varsa yakın bir komşunuz bile bir tencere çorba bile yapsa çok süper olur.

Düşük tehlikem yoktu ama günde 5_6 kez kusuyordum. Tansiyonum 7 oluyordu. Ayakta duramıyordum. Banyonun önünde oturuyordum sürekli kustuğum için.

Eşim annemi 3 kez aradı . Bana kahvaltı hazırlamasını rica etti. Annem 3 kez geldi. 3. gelişinde "bana hiç acımıyorsunuz yoruluyorum" dedi.

Eşimi sıkıca tembihledim bi daha annemi aramaması için.

Açlık ve susuzluktan hastanede yattım. Annem bi kere geldi yarım saat kadar ziyaret etti gitti.

Annemin evi ile benim evim arası 5 dakika, annemin evi ile hastane yanyana zaten.

Burda mesele annemin yorulması da değil. Istemiyor hasta bakmak. Bu kadar basit.

Bana eşim baktı sag olsun. Annem öyle yapınca izin aldi bir süre çalışmadı ya da erken cıktı.

Bu durumlarda başka annelerle kıyaslamak anlamsız oluyor. Her insanın tabiatı aynı değil.

Anne olunca müthiş bir merhamet ya fedakarlik yüklenmiyor insana.

Benim annem kendi evinden çıkmak istemeyen, başka bir yerde duramayan, fedakarlik yapamayan bir kadın. Dövemem onu,onun annesi de böyleydi.

Çocuk diye diye başımın etini yedi. Geçenlerde komşumuz bebek doğunca yıkamaya gidersin dimi dedi. Annem de bana diyo ki bebegi alıp getirirsin ben yıkarım gidersin. He anne kasım ortasında bebek yıkatmaya bi yere gidemem kendim yıkarım dedim.

Lütfen boşuna üzülmeyin.

Evet annelerin çoğu böyle değil. Çoğu çılgınca kızlarına harcanıyor. Ama benim ki öyle değil. Bunu böyle kafama soktum.

Ölsem bile annemden bi şey beklememem gerektiğini iyice öğrendim. Artık üzülmüyorum. Ya da annemden bi sey beklemiyorum.

Yaparsa eşim yapar diyorum. Annemi hiç hesaba katmıyorum.

Babamı covidden yatırmıştık hastanede 10 gün kadar. Ben kalmıştım yanında. Odadan çıkmak yasaktı. 4 kilo vermiştim. Çıkıp eve geldik. Doktor iğne vermişti. Her sabah 9 da yapilacak bu iğne demişti. Eve geldik anneme dedim şu şekilde yapacaksin sabah 9 da.
Annem dediki ben o saatte uyuyorum nasıl yapıcam.
Kızdım biraz. Tamam ben gelir yaparim dedim. Ama babam uyandırıp ona yaptırmış.

Annenizden beklenti içinde olmayın. Eşiniz yapsın ne yapılacaksa. Başka yol yok.

Şu an 8 aylık oldum halen daha kusuyorum. Ama şimdi tansiyonum filan daha iyi. En azından yürüyebiliyorum.

Sizinki de geçecek. Geçiçi bir süre. Idare edin. Annenize kırılmayın. Yapamıyor, yapmak istemiyor,yapmak zul geliyor.

Bunları sindirin. Kabullenin. Evinize gidin.

En azından evinizde moraliniz bozulmaz.

Eşiniz de size su böreği açmak durumunda değil. Idareten yenecek seyler yapılır. Önemli olan bu süreci moralsiz geçirmemek.

Allahtan acil şifalar dilerim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…