Anne evine sigamiyorum ben :(

Eşin izin alamıyorsa akşamdan senin gün içinde yiyeceğini, içeceğini hatta ilaçlarını yanına koyacak.

Tuvalete gidebiliyor musun bilmiyorum.

Ona göre gün içinde yanına saatte bir kendisi uğrayacak ya da uğrayacak yardımcı biriyle anlaşacak, çünkü ördek kullanmasını ya da altının da değiştirilmesi gerekiyor.

Biliyorum kolay değil. Allahım yardımcınız olsun inşallah karı koca. Ama inan ki sabrın sonu selamettir.

Evde olman inan bana çok daha iyi.

Allahım kolaylık versin inşallah.

Çok teşekkür ederim kayinvaldem hep hazır gıdalarla besleniyor 10 günlük yemek yapıyor esiminde izin alma şansı malesef yok (

Hazir gidalar en besleyici degil belki, ama stresten daha iyidir. Sahsen evde ufak tefek le eder stresten kacardim sizin durumda olsam. Ikinci oglum dogduktan sonra annemin yaninda kalacaktim. Ordayken (daha dogum bir kac güm evvel olmustu) ablam "madem ailenle burdasin ev islerine yardim etmen lazim" dedi. Bende kalkip sofra toplamaya basladim. Daha bitirmeden bende bir kanama basladi bende ondan sonra evime gectim. Kafam rahatti en azindan. Esimle beraber idare ettik herseyi. Insana öyle durumlarda öyle laflar iki kat dokunuyor.

Evet gerçekten öyle

Mevzu yemekse başka yerde kalmaya gerek yok eşiniz aksam gelip yemek yapabilir. Manti açacak degil ya zaten.
İnsanin annesiyle sorunu olmasa bile yaninda olamayabiliyor, benim bacagim kirildiginda kimsede kalmadim, kimse de bende kalmadi eşim bakiyordu işten gelince. Birbirinize yetmeye çalişin.

Evet gerçekten
Amin ne güzel yazmışsınız Allah razı olsun çok benziyor annelerimiz yapacak bişey yok malesef bende kabullenecem

Allah kimsenin eline düşürmesin kız kardeşiniz yada annenizden daha iyi kayınvalideniz yok mu yada eşiniz izin alsın şu durumda. Geçmiş olsun.

Öyle yapicam teşekkür ederim yorumunuz için

Kız kardeşim uzağa çalışmaya gitti yoksa o beni yanlız birakmazdi annemin huyunu biliyor ağladık ikimiz telefonda konuşurken
Yani üzüldüm durumunuza zmaninda aynı şeyi bende yasadim düşük tehlikem vardı ama ben yatmiyordum kalkıyordum annemde uzakta yine sagolsunalr kayınvalidem görümcem destek oldular. 2. Hamileliğimde doğuma üç hafta kala düştüm ayağım kırıldı yine onlar baktı haklarını ödeyemem. Keşke annenizde biraz vicdanlı olsaymis.

Kendi evinize gecin, anneniz de olsa kimsenin size boyle davranmasina izin vermeyin.

Esiniz bol meyve sebze kuru yemis yogurt kefir süt alsin. Meyveleri sebzeleri yikayip dolaba Koysun. Hatta organik corbalar vs oluyor. Marketlerin getir uygulamasi var, yemek ismarlama var. Siz oturdugunuz yerden dograsaniz o pisirse iki gün yersiniz zaten. Siki kahvaltilik olsun evde. Bir ögün de onu yersiniz. Bunlar annenizin yapacagi sagliksiz yemeklerden iyidir. Genelde anneler salcali malcali sacma sapan yemekler yapar cünkü

Kimseye tamah etmenize gerek yok

Keşke hiç annelik görmedim

Çok haklısınız teşekkür ederim yorumunuz için

Çok iyi anlıyorum seni. Benzer anne modeli bemde de var. Evine gitsen dışarıdan yemek söyleyerek şu süreci atlatmaya çalışsan inan daha huzurlu olursun

Ne kadarlık hamilesiniz bilmiyorum. Daha başlarındasınız diye tahmin ettim.
Konu komşudan bir kadınla anlaşın. Gelip iki kap yemek yapsın ortalığı toparlayıp gitsin. Herkes paraya muhtaç şu an. Yok mu apartmanınızda kimse? Haftada üç gün gelip size yemek yapsa yeter, cüzi bir miktarda anlaşırsınız muhtemelen.
Böyle olup üzüleceğinize evinizde kafanız rahat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…