- 3 Şubat 2018
- 25.883
- 111.371
- 598
Bende istemiyorum inan bünyem okadar zayifki mide bulantılarım düşük tehlikem de çıkınca iyice zorlanır oldum tabikide evimde is yapıyorum bugünde biraz yaptım lekelenmem çoğalınca yarıda kestim
Çaresiz olduğunuz nokta neresi?Düşük tehlikem vardı bu sefer ciddi anlamda kanamam oldu ikinci defa hastaneye yattım annem bırakmam seni falan diyordu hiç samimi gelmiyodu ama bugün bebegim için geldim çok soğuk tavırları işte evin yakın olsaydı gel git yapardın falan maddi durumlari iyi olmasına rağmen maddiyattan bahsediyor gelir gelmez bende eşim getirecek anne dedim evde var zaten yemeklik sebzelerim ben giderim eve dedim ben seni bırakmam diyen kadın şimdide sen bilirsin diyo lekelenmelerim devam ediyor çok çaresizim ben çok şükür evliliğim çok güzel ama arkadaşlarım annelerine öyle özeniyorum ki(((
Allah razı olsun. Yemeğinizi yemiş kadar oldum. Elinize sağlık. Allah daha çok versinKonu sahibiyle ikinize çok üzüldüm. Ne kadar olgunsun yinede.. Keşke ikinize yakın komşunuz olsaydım 2 tencere yemeğimi yapar gelirdim
Sizden de..Allah razı olsun. Yemeğinizi yemiş kadar oldum. Elinize sağlık. Allah daha çok versin
döndünüz mü evinize anneniz nereye vs demedi mi?Bende istemiyorum inan bünyem okadar zayifki mide bulantılarım düşük tehlikem de çıkınca iyice zorlanır oldum tabikide evimde is yapıyorum bugünde biraz yaptım lekelenmem çoğalınca yarıda kestim
Düşük tehlikesinde moralin bakımdan daha önemli olduğunu söylememe gerek yok heralde?? Bence gidin kendi evinize eşinizle takılın. Gündüzleri pratik bişeyler yiyip için, akşamları da eşiniz halleder.Düşük tehlikem vardı bu sefer ciddi anlamda kanamam oldu ikinci defa hastaneye yattım annem bırakmam seni falan diyordu hiç samimi gelmiyodu ama bugün bebegim için geldim çok soğuk tavırları işte evin yakın olsaydı gel git yapardın falan maddi durumlari iyi olmasına rağmen maddiyattan bahsediyor gelir gelmez bende eşim getirecek anne dedim evde var zaten yemeklik sebzelerim ben giderim eve dedim ben seni bırakmam diyen kadın şimdide sen bilirsin diyo lekelenmelerim devam ediyor çok çaresizim ben çok şükür evliliğim çok güzel ama arkadaşlarım annelerine öyle özeniyorum ki(((
Az da olsa iş yapmayın bu süreçte. Sizin hep yatmanız lazım doktor ve risk kalktı diyene kadar.Bende istemiyorum inan bünyem okadar zayifki mide bulantılarım düşük tehlikem de çıkınca iyice zorlanır oldum tabikide evimde is yapıyorum bugünde biraz yaptım lekelenmem çoğalınca yarıda kestim
Ev işini asla yapmayın eşiniz halletsin kalkacaksaniz kendinize yemeklik birşeyler hazırlamak için kalkın ve lavabo için onun harici ev işiyle yormayın bedeninizi benim bulantılarım çok olduğu için tost,ekmek arası peynir,salata tarzı yiyebiliyordum en azından bunları hızlı hızlı hazırlayıp yiyebilirsiniz..Bende istemiyorum inan bünyem okadar zayifki mide bulantılarım düşük tehlikem de çıkınca iyice zorlanır oldum tabikide evimde is yapıyorum bugünde biraz yaptım lekelenmem çoğalınca yarıda kestim
Eşimin işi çok ağır mecbur yapıyorum yapıp yatiyorum Allah'ıma emanet yavrumGülüm lekelenmen devam ettikce is yapma. Birakma kalsin öyle isler. Senden ve bebeginden önemli degil.
Evet evime döndüm idare edicem bir şekildeYani yapmak zorunda değil diyoruz da anne olduğu için yapmalı sonuçta ortada bir sağlık sorunu var ve bu hamilelik
Bence orda kalmayın daha çok strese girersiniz bebek stresten etkileniyor
Maddi durumumuz nasıl bilmiyorum ama ev işi için yardım alabilme ihtimaliniz olsa keşke
Komşular bile yapar yani bir kap corba hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama ben bile yapardim yani yakın olsam
Ev işini falan hiç takmayın eşinize biraz fazla sorumluluk düşecek ama biraz idare edeceksiniz
Döndüm evet nereye demedidöndünüz mü evinize anneniz nereye vs demedi mi?
ev yemekleri yapan biyerle anlaşıp oradan halledebilirsiniz yemekleri tabii maddi imkanınız yeterliyse
Allah ım sağlık ve sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu :)
Evime döndümDüşük tehlikesinde moralin bakımdan daha önemli olduğunu söylememe gerek yok heralde?? Bence gidin kendi evinize eşinizle takılın. Gündüzleri pratik bişeyler yiyip için, akşamları da eşiniz halleder.
Evime döndüm nereye demedi keşke üvey olsaydıAnnen üvey anne olabilir mi? Kendini iyi hissedince evine geçersin.. çok geçmiş olsun. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın umarım.
Çok haklısınız döndüm zaten rabbim kimseye muhtaç etmesinherşeyi eşinizle beraber yapın. eşiniz izin gününde birkaç günlük yemek yapıp dolaba atsın. taze/kuru fasulye, köfte gibi şeyler hazırlasın. pilavı 1.5 bardaktan yapın 2 gün yenir. kahvaltınızı kendiniz hazırlayabilirsiniz, bulaşıkları toplamayın bırakın akşam eşiniz gelince yapar. temizlik işi de eşiniz halleder. anneniz hayatta olmasaydı bunları zaten eşiniz yapmak zorunda kalacaktı, öyle düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?