Anne evine sigamiyorum ben :(

8 haftalık bunu düşüncem teşekkür ederim

Şu hayatta en çok korktuğum şey birilerine muhtaç kalmak, ben de annem dahi olsa kimseye minnet etmek istemem. Ben istemeden koşacak biri de yok zaten etrafımda. Benim de şuan düşük tehlikem var birkaç gün önce ciddi bir kanama yaşadım. Anneme söyleyince dikkat et süpürge açma ağır kaldırma diye akıl verdi sadece. Kendisi teklif etmeden birşey istemek de benim zoruma gidiyor. Ayriyeten 2 yaşında bir kızım da var onunla ilgilenmek yeri geldi mi kucağıma almak zorundayım. Kendi başıma idare edip Allaha emanet geçiriyorum bu süreci mecbur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun yalnız hissetmek özellikle böyle hassas zamanlarda çok zordur

Kız kardeşim var oda okulu bitti uzağa gitti
Daha çok yolun başındasınız
32 hafta yatarak geçirmek zorunda kalabilirsiniz
O yüzden nerde rahat ediyorsanız orada olun
Evinizi temizleyecek ve 2 tencere yemek yapacak biriyle anlaşın haftada 2 kez gelse yeter
Diğer günler eşiniz halleder, yada dışardan söylersiniz
Yemek için mutsuz olacaığınız ortamda kalmaya değmez
Her anne anaç olmuyor, sizinki öyleyse bunu kabullenip yolunuza bakın.

Gerçekten öyle Allah'ım korusun yavrularımızı sağlıkla kavusalim inşallah

Tamam teşekkür ederim yorumunuz için

Allah kmseyi kmsenin eline dusurmesin. Bizim burda her binada her mahallede mutlaka bi kadin vardir. Evimde olayim ama binamdaki birinin ufak tefek islerini belli ucret karsiligi yapayim diyen. Bi ufak arastirsaniz gelir 2 3 gunluk yemek yapar bi siler supurur gider. Siz de hem stres olmazsiniz hem minnet etmezsiniz kmseye

Çok geçmiş olsun ilk hamilelik de evde yattım eşim kahvaltı koydu yanims sadece vc kalktım öyle de olur hazır bir şeyler yiyip yatılır evde stres kötü etkilerinden

Evinize gidin eşiniz size baksın, böyle aile olmasın zaten..

Sağlıkla alın bebeginizi kucağınıza. Herkes farkli farklı, düşünmeyin . Stres oluyorsanız Evinize geçin , bir paket makarna yapar eşiniz iki gün yersiniz. Böyle zamanda ne temizlik ne yemek önemli değil..siz yatıp dinlenin

Evinize gidin. Bir bakıcı bulun doğuma kadar yapacak bişey yok. Orda stresten zaten kotü olirsunuz

Annenizin tavrı böyleyse orada kalsanız daha cok strese girersiniz.
Eşiniz yapsın yemeği akşamdan ,içeceğiniz suyu , yiyeceğiniz meyveyi , çerezi de koyun yanınıza sehpaya . Kimseye minnet etmeyin .
Daha olmadı yemek siparişi verirsiniz olur biter.

Benim ilk hamileligim cok zor gecti hem ilk 4 ay çok zordu hem son 3 ay. Erken doğum riskim vardi bebegimin suyu azaliyordu. Nitekim erken doğurdum zaten. Hiç bilmediğim bir sehirde tek basimaydim. Eşim okuldan gelip yemek yapardi asla kalkacak halde degildim. Ailemden kimse gelip sana bakarim da demedi ben de istemedim.
Yine olsa yine istemem.

Bende istemiyorum inan bünyem okadar zayifki mide bulantılarım düşük tehlikem de çıkınca iyice zorlanır oldum tabikide evimde is yapıyorum bugünde biraz yaptım lekelenmem çoğalınca yarıda kestim

bence evinize dönün , kafanız rahat eder. temizlik işini eşiniz yapar. yeme içme bi şekilde olur

Siz bilirsiniz ama ben o evde o stresle durmazdim. Evinizde daha huzurlu olursunuz.

Konu sahibiyle ikinize çok üzüldüm. Ne kadar olgunsun yinede.. Keşke ikinize yakın komşunuz olsaydım 2 tencere yemeğimi yapar gelirdim

Düşük tehlikem yoktu. Ama gebelikte romatizma sebebiyle yataktan kalkamıyordum. Su ve wc ihtiyacı bile işkenceydi. Eşim baş ucuma yiyecek su bırakıp işe gitti son 2 ay. Wc ye ağlayarak gidiyordum.
Ama geçti bitti. Kimseden yardım istemeden atlattık süreci. Pandemi vardı. Kurbanlık koyun gibi doğumu bekledim yattığım yerde.
Yapacak bir şey yok. İki el bir baş için. Eve gidin. İş yapmanız gerekmiyor. Eşiniz yemek yapsın bıraksın. Kendi evin gibi olmaz ki hiçbir yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…