Anneler günü :(

Kozlenmis patates

Güçlü bir kadın:)
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
5.146
13.431
448
Merhaba arkadaşlar yarın anneler günü içim buruk .Hani derler ya burnumun direği sızladı öyle şey mi olur derdim.Ama annemi kaybettikten sonra bunu yaşıyorum annemi özlediğimde aklıma her geldiğinde..Annem 12 yıl önce vefat etti bu günden nefret ediyorum bugünün benim için hiç anlamı yok çünkü bu günü kutlayacağım, hediye alacağım, sarılacağım bir annem yok.Anneler gününüz kutlu olsun bu arada

öncelikle başınsağolsun canım.allah, rahmet etsin.
benim bir annem var,çok şükür.75 yaşında,parkinson hastası.beni çok üzüyor ama.yine de allah uzun ömür versin,başımdan eksik etmesin diyorum.
Sağol Canim Rabbim anneni başından eksik etmesin sağlık versin inşallah.

Çok zor ne nisanimi, ne dugunumu, ne doğumumu ,kızımı görmeden gitti Anneanne olmadan. Kürtaj da uyutulurken bile annem yanımda olsaydı dedim.

Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun annelerimizin. Ben de 16 yıl önce kaybettim annemi. Gülüşünü, sesini, kokusunu, bir şeylerle uğraşırken söylediği türküleri, sabahları üstüme zıplayarak beni uyandırmasını, yemenisinden kaçıp alnına düşen saçlarını, uyurken bir koluyla gözlerini kapamasını, gamzelerini ve daha bir çok şeyini öyle özlüyorum ki. Şu 16 senedir anneler gününü gözüme sokan çok şeye küfrü basmışımdır. Bir de babalar günü var, onu da o zaman gelince konuşuruz. 16 yıldır hatırlamak bile istemiyordum o günleri ama insanın gözüne gözüne sokulan, hayat size güzel, biz ne halt yiyelim diye isyana sürüklendiğim günlerden biri ne yazık ki. Ancak bu anneler gününde ben de anneyim artık. Sanki azıcık daha az buruk içim, daha az acıtıyor sanki.

Anneler gününü kutlayacağın bir annen var yok değil Allah rahmet eylesin mezarına gidip onla dertleşip anneler gününü kutla çiçekler al kokusunu çek içine Rabbim sabır versin eminim çok zordur düşüncesi bile insanı yıpratıyor

Bende karsiyim anneler ve babalar gunune.hicte paylasmam o gun ozel biseyler.Annesi babasi olmayanlari dusunurum hep.sacma sapan maddiyata dayali bir gun isyete..rabbim sabir versin sizlere..cennetinde kavustursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…