Anneler günü :(

Tarifsiz bir acı ne söylesem kifayetsiz kalacak teselli olmayacak
Başın sağolsun mekanı cennet olsun..

Üzmeyin kendinizi.. Bende annemi 6,5 yıl önce kaybettim. bu 'özel' gün bana ticari bi gün olarak geliyor; babalar günü, sevgililer günü gibi.
siz dua edin anneniz için. bu ona en güzel hediye olacaktır.
(bazen kendimi bu şekilde avutuyorum, kutlayan kutlasın tabi kimseye lafım yok)

işte bir şekilde avutuyoruz canım kendimizi ama işte bugün basbas bağırıyor sanki senin annen yok der gibi. göğüsümden süt akıyor kürtaj oldum olalı oda bir yandan canımı yakıyor..senin de başın sağolsun canım.

Reactions: KV_
Bence çok düşüncesiz bir gün bugün milyonlarca çocuğun yastıkları ıslanıyor ne acı Allah rahmet eylesin tüm annelere ve sizinkine

bende senın gıbı olanlardanım benım de annem vefat edelı 1 sene oldu hatta bugun mevlıdı var ama uzaktaym gıdemedım... annesızlık cok zor kac yasında olursan ol bı tarafın hep eksık kalıyor

Allah rahmet eylesin.
Ben her anneler/babalar gününde 'kim bilir annesi babası yaşamayanlar/olmayanlar ne kadar üzülüyordur haksızlık bu' diye düşünürüm.

Canim benim ya.benim de annem vefat etti 15 sene önce. Ben de sevmiyordum bu günü! !!ama 3 senedir kızımla kutluyorum. Onunla artık farklı bir anlamı oldu benim için.

Ama yine de..... facebookta annesiyle çocuğuyla fotoğraf paylaşmış arkadaşlarım. ..Hiç acamadim bakamadım fotolara. Kendim için çok üzüldüm. Onları kıskandım. Ne hata yaparsa yapsın onlara kucak açan bir anneleri var.bir sıcak kucakları var.offff iste öyle! annelerinizin kıymetini bilin kızlar. .....

benim annem hayatta ama yatalak
konuşamıyor da hiçbir yerinde hareket yok
yemek de yiyemiyor

yiyecek hediye etsem yiyemez
giyecek alsam giyemez
takı alsam takamaz
çok şükür hayatta ama yüzü gülmüyor ki
karşında her gün acı çektiğini ve eriyip gittiğini görmek çok zor
anneleri hasta olanlara şifa, kaybedenlere de sabırlar diliyorum

Bu anlamlı günde içimi acıttın Allah sana sabır versin canım bu konuda ne söylenebilir nasıl rahatlatılır bilmiyorum ama sen anneni yad et bol bol dua et canım seni gördüğüne inanıyorum, mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın. üzülme denmez ama sen metanetli ol Allâh yâr ve yardımcın olsun sevgiyle kal....

Annene Allah tan acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur, çok üzüldüm allah sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…