- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Teşekkür ederim.başınız sağolsun .sizinde anneler gününz kutlu olsun .
Tarifsiz bir acı ne söylesem kifayetsiz kalacak teselli olmayacakMerhaba arkadaşlar yarın anneler günü içim buruk.Hani derler ya burnumun direği sızladı öyle şey mi olur derdim.Ama annemi kaybettikten sonra bunu yaşıyorum annemi özlediğimde aklıma her geldiğinde..Annem 12 yıl önce vefat etti bu günden nefret ediyorum bugünün benim için hiç anlamı yok çünkü bu günü kutlayacağım, hediye alacağım, sarılacağım bir annem yok .Anneler gününüz kutlu olsun bu arada
işte bir şekilde avutuyoruz canım kendimizi ama işte bugün basbas bağırıyor sanki senin annen yok der gibi. göğüsümden süt akıyor kürtaj oldum olalı oda bir yandan canımı yakıyor..senin de başın sağolsun canım.Üzmeyin kendinizi.. Bende annemi 6,5 yıl önce kaybettim. bu 'özel' gün bana ticari bi gün olarak geliyor; babalar günü, sevgililer günü gibi.
siz dua edin anneniz için. bu ona en güzel hediye olacaktır.
(bazen kendimi bu şekilde avutuyorum, kutlayan kutlasın tabi kimseye lafım yok)
teşekkür ederim canım sağol.Tarifsiz bir acı ne söylesem kifayetsiz kalacak teselli olmayacak
Başın sağolsun mekanı cennet olsun..
Anneler ölümsüz olsunÇok zor bi durum ne diyeceğimi de bilemedim inan ki, hayatta herşey gitsin de sevdiklerimiz gitmesin...
Merhaba arkadaşlar yarın anneler günü içim buruk.Hani derler ya burnumun direği sızladı öyle şey mi olur derdim.Ama annemi kaybettikten sonra bunu yaşıyorum annemi özlediğimde aklıma her geldiğinde..Annem 12 yıl önce vefat etti bu günden nefret ediyorum bugünün benim için hiç anlamı yok çünkü bu günü kutlayacağım, hediye alacağım, sarılacağım bir annem yok .Anneler gününüz kutlu olsun bu arada
annenin cok sevdigi bi akrabasi arkadasi yada teyzeniz yokmu onunkini kutlayin..
tabiki kutlanilan insan annesinin yerini alamaz sadece annesinin anisina karsin annesinin sevdigi bi yakininin elini opmek ufak bi hediye almakta mutlu edebilir diye dusunmustum.Burda mesela birinin anneler gününü kutlamak değil anneninkini kutlayamamak.
tabiki kutlanilan insan annesinin yerini alamaz sadece annesinin anisina karsin annesinin sevdigi bi yakininin elini opmek ufak bi hediye almakta mutlu edebilir diye dusunmustum.
Annene Allah tan acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur, çok üzüldüm allah sabır versin...benim annem hayatta ama yatalak
konuşamıyor da hiçbir yerinde hareket yok
yemek de yiyemiyor
yiyecek hediye etsem yiyemez
giyecek alsam giyemez
takı alsam takamaz
çok şükür hayatta ama yüzü gülmüyor ki
karşında her gün acı çektiğini ve eriyip gittiğini görmek çok zor
anneleri hasta olanlara şifa, kaybedenlere de sabırlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?