Anneler günü :(

Bende karsiyim anneler ve babalar gunune.hicte paylasmam o gun ozel biseyler.Annesi babasi olmayanlari dusunurum hep.sacma sapan maddiyata dayali bir gun isyete..rabbim sabir versin sizlere..cennetinde kavustursun
Amin. İnşallah kavuşuruz bir yerlerde.
Annesinin babasının kıymetini bilenlerin bunun gibi özel günlere pek ihtiyacı yoktur herhalde. Ama karşıyım da diyemem, kutlamak isteyen kutlar, bize ne. Sadece bu günleri için buruk geçirenleri de hatırlayıp, gözümüze sokmasalar yeter.

Benimde Annem yeni vefat etti bu annemsiz 2. Anneler gunu olacak ve hamileyim suan anneme o kadar cok ihtiyacim var ki anlatamam....
Keske hayatta olsaydi da evlenmeseydim.. Beni yine korusaydi saklasaydi insanlarin cirkin karakterlerinden... Yasim 22 ama ruhum 60 gibi.. Onsuz gercekten de buyuyemiyorum eziliyorum bogazim dugumleniyo bunlari yazarken.. Cok ozledim seni anne ve sana gercekten de cok ihtiyacim var

leo, atta ya gitti...

Allah rahmet eylesin canım sabırlar diliyorum..

Allah sabır versin canım diyecek birşeyim yok aynı duygular acılar özlemler..

Annemin mezarı bana epey uzak canım başka şehirdeyim.Teşekkür ederim.

şansıma teyzemız yok o olsaydı diyorum annem gibi kokardi diyorum .
kiyamam c anim yaa
bende annemi kaybettim 8 yil once
teyzelerimden inan gram fayda gormedim
3 ude kendi derdine ne ararlar ne sorarlar dogum dugun hiçbiseye elini surmediler
bide kendine teyze için uzme annesizlik zaten bi dert yeterince
Allah rahmet eylesin

gel senle yasin okuyup hediye edelim yarin birlikde
bundan daha guzel heduye olurmu

Merhaba...
Bu bilinç altı cd bende de olsà keşke. Annemde bende faydalanmak çok iyi olurdu. Dediklerini çok doğru. Herşey zihinsel başlıyor.

Aynen öyle canım yarın yasin okuyalım en güzeli belki rüyamızda görürüz.Allah rahmet eylesin canım.

Bende bugünden nefret ederim.çünkü annesi olmayanların hep ağladığını bilirim.başta annem.gereksiz bir gün.ağlayan insanlar aklıma gelir hep....babalar günüde öyle...

Başınız sağolsun bu özel günlerin özel kutlanmasını isterim ya ana babası olmayanı da düşünmek lazım. Dilerim bizlerin de bir gün anneler günü kutlanır:/

Rabbim mekanını cennet eylesin. Ben de 12 senedir annesizim ve hâlâ acısı ilk günkü gibi taze... Her anneler gününde olduğu gibi yine yüreğim buruk. Rabbim kimseyi annesiz, anneleri evlatsız bırakmasın İnşaAllah.

Rabbim büyüklerimize sağlıklı uzun ömürler versin, önemli olan bu yoksa bakanada bakilanada büyük eziyet oluyor Rabbim birbirimizi yormadan kırmadan sağlıklı hayatlar nasip etsin.. Annenizin mekanı cennet olsun...

Cnm basın sağolsun senden annen için yarın yasin oku bol bol dua et

Teşekkürler arkadaşlar babasızligi bilmem ama annesizlik zor yıllardır en kötü en güzel dönemlerimde annemi çok aradim .zor ama insan alisiyor annem herseyimize koştuğu için belki bu yüzden zor geliyor onsuzluk .Rabbim anne babanıza uzun omur versin .

Rabbim mekanını cennet eylesin yattığı yerler nur dolsun inşallah..

başınız sağolsun .sizinde anneler gününz kutlu olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…