- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Amin. İnşallah kavuşuruz bir yerlerde.Bende karsiyim anneler ve babalar gunune.hicte paylasmam o gun ozel biseyler.Annesi babasi olmayanlari dusunurum hep.sacma sapan maddiyata dayali bir gun isyete..rabbim sabir versin sizlere..cennetinde kavustursun
leo, atta ya gitti...
Allah rahmet eylesin canım sabırlar diliyorum..Benimde Annem yeni vefat etti bu annemsiz 2. Anneler gunu olacak ve hamileyim suan anneme o kadar cok ihtiyacim var ki anlatamam....
Keske hayatta olsaydi da evlenmeseydim.. Beni yine korusaydi saklasaydi insanlarin cirkin karakterlerinden... Yasim 22 ama ruhum 60 gibi.. Onsuz gercekten de buyuyemiyorum eziliyorum bogazim dugumleniyo bunlari yazarken.. Cok ozledim seni anne ve sana gercekten de cok ihtiyacim var
canım kusura bakma üstteki alıntıyı silmeyi unutmuşum..Allah rahmet eylesin canım sabırlar diliyorum..
Allah sabır versin canım diyecek birşeyim yok aynı duygular acılar özlemler..Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun annelerimizin. Ben de 16 yıl önce kaybettim annemi. Gülüşünü, sesini, kokusunu, bir şeylerle uğraşırken söylediği türküleri, sabahları üstüme zıplayarak beni uyandırmasını, yemenisinden kaçıp alnına düşen saçlarını, uyurken bir koluyla gözlerini kapamasını, gamzelerini ve daha bir çok şeyini öyle özlüyorum ki. Şu 16 senedir anneler gününü gözüme sokan çok şeye küfrü basmışımdır. Bir de babalar günü var, onu da o zaman gelince konuşuruz. 16 yıldır hatırlamak bile istemiyordum o günleri ama insanın gözüne gözüne sokulan, hayat size güzel, biz ne halt yiyelim diye isyana sürüklendiğim günlerden biri ne yazık ki. Ancak bu anneler gününde ben de anneyim artık. Sanki azıcık daha az buruk içim, daha az acıtıyor sanki.
Annemin mezarı bana epey uzak canım başka şehirdeyim.Teşekkür ederim.Anneler gününü kutlayacağın bir annen var yok değil Allah rahmet eylesin mezarına gidip onla dertleşip anneler gününü kutla çiçekler al kokusunu çek içine Rabbim sabır versin eminim çok zordur düşüncesi bile insanı yıpratıyor
kiyamam c anim yaaşansıma teyzemız yok o olsaydı diyorum annem gibi kokardi diyorum .
Merhaba...
Bu bilinç altı cd bende de olsà keşke. Annemde bende faydalanmak çok iyi olurdu. Dediklerini çok doğru. Herşey zihinsel başlıyor.
Aynen öyle canım yarın yasin okuyalım en güzelikiyamam c anim yaa
bende annemi kaybettim 8 yil once
teyzelerimden inan gram fayda gormedim
3 ude kendi derdine ne ararlar ne sorarlar dogum dugun hiçbiseye elini surmediler
bide kendine teyze için uzme annesizlik zaten bi dert yeterince
Allah rahmet eylesin
gel senle yasin okuyup hediye edelim yarin birlikde
bundan daha guzel heduye olurmu
Merhaba arkadaşlar yarın anneler günü içim buruk.Hani derler ya burnumun direği sızladı öyle şey mi olur derdim.Ama annemi kaybettikten sonra bunu yaşıyorum annemi özlediğimde aklıma her geldiğinde..Annem 12 yıl önce vefat etti bu günden nefret ediyorum bugünün benim için hiç anlamı yok çünkü bu günü kutlayacağım, hediye alacağım, sarılacağım bir annem yok .Anneler gününüz kutlu olsun bu arada
Rabbim mekanını cennet eylesin yattığı yerler nur dolsun inşallah..Merhaba arkadaşlar yarın anneler günü içim buruk.Hani derler ya burnumun direği sızladı öyle şey mi olur derdim.Ama annemi kaybettikten sonra bunu yaşıyorum annemi özlediğimde aklıma her geldiğinde..Annem 12 yıl önce vefat etti bu günden nefret ediyorum bugünün benim için hiç anlamı yok çünkü bu günü kutlayacağım, hediye alacağım, sarılacağım bir annem yok .Anneler gününüz kutlu olsun bu arada
Amin canım çok sağol.Rabbim mekanını cennet eylesin yattığı yerler nur dolsun inşallah..
Amin canım senin anneninde mekanı cennet olsun.Rabbim mekanını cennet eylesin. Ben de 12 senedir annesizim ve hâlâ acısı ilk günkü gibi taze... Her anneler gününde olduğu gibi yine yüreğim buruk. Rabbim kimseyi annesiz, anneleri evlatsız bırakmasın İnşaAllah.
Amin.Amin canım senin anneninde mekanı cennet olsun.
Merhaba arkadaşlar yarın anneler günü içim buruk.Hani derler ya burnumun direği sızladı öyle şey mi olur derdim.Ama annemi kaybettikten sonra bunu yaşıyorum annemi özlediğimde aklıma her geldiğinde..Annem 12 yıl önce vefat etti bu günden nefret ediyorum bugünün benim için hiç anlamı yok çünkü bu günü kutlayacağım, hediye alacağım, sarılacağım bir annem yok .Anneler gününüz kutlu olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?