Anneler günü :(

ah ah sorma o face beni mahvetti bugün herkesin annesi varmis bir daha anladım acı çektim Resen .Allah tüm annelere uzun ömür versin.

Sağol Canim nisanimda çok ağladım annem yok diye rüyama girdi ruyamda evin salonundayüz gerçek nisan gibi +1 annemde var yanımda iste babamın eşi abla ben artık gidiyim dedi annem yok sen gitme ben kizin nisanina geldim geri gidicem dedi uyandim sabah nasıl ağladım kafamı duvara vura vura. bu nasıl bir rüya resmen hissetti yanıma geldi Rabbimin izniyle hiç unutmadı rüyami.babamın evlenmesi onu uzmemis m.ablanın sırtını olsada sen gitme ben gidicem dedi yaaa

ah zeytinim rabbim sağlık versin annene sizede kolaylik onu benim için öp anne candır

Hissederler inan bana şimdi seni duyuyor içindeki acıyı en iyi annen biliyor sen üzülme annenide üzme!hepimizin gideceği yer orası bir gün mutlaka sevdiklerimizle kavuşacağız o zaman sıkı sıkı sarılırsın güzel annene!! Bak en güzel gününde bile yanında olmuş rüyada bile olsa gelmiş sen sıkma canını allah sabır versin içini serin, berrak sular gibi ferahlatsın Dua et canım üzme kendini...

Bnm de annem vefat etti 12yıl oldu...
bnm de annem vefat etti 16 yıl oldu...
annenin vefatının üzerinden bu kadar sene geçiyor mu gerçekten annesiz?? Nasıl geçiyor peki? Bir siz bir de Allah bilir degil mi?
Bnm de annem gideli 9ay oldu. Dün hesap ettim kendi kendime 9aydır annem yok.
Bnm ömrüm anasız ne kadar sürecek?
Biz yetişkin olarak annesizlik bizi bu kadar yorarken şimdi öksüz yetim çocukları çok daha iyi anlıyorum. .

daisys Allah'tan rahmet diliyorum annene .zaman öyle bir geçiyor ki gün saymaktan yıl saymaya başlıyorsun malesef.zaman oluyor daha dün görmüş yanında gibi zaman oluyor 50 yıl görmemiş gibi aklından hiç çıkmıyor ama alisiyorsun bir şekilde. sonra annesini elinden tutan çocuğu kıskanır olabiliyorsu yada kızına Çeyiz yapan boburlenerek anlatan anneye kızıyorsun. ..falan ama birsekilde rabbim sabri veriyor

ahh ahhh ne es ne evlat nede bi baskasi anne gibi olmuyor dimi annecim gozumun icine bakiyorda anliyor mutlu yada mutsuz oldugumu..annelerimize Allah saglikli mutlu omurler versin.vefat edenlerin de mekani cennet olsun evlatlarina da sabir versin..

Hayatinanlamisensin ne eş ne baba kimse annenin yerini tutmaz anne bakisinfan duruşundan konuşmadan herseyi bilebilir anne gibisi yok .annem varken henüz yeni çalışıyordum hiç gezdiremedim annemi hiç çok güzel kıyafetler alamadım hiç yemek yediremedim anneme bunları düşünmek ne acı allahım ya

dusunme boyle seyler annelerimizin onda gozu yokki.ben anneme hediye alamadim bugun elini optum kutladim hediye alamadim dedim en buyuk hediye kucagimdaki torunum ve sizlerin varligi dedi bunlar yeter bana..bence annen senin uzulmeni hic istemezdi..bu yuzden uzme ve guclu ol oda mutlu olsun.

Ya işte annesiyle şu dönem vakit geçirenler görünce bende name yapsayd8m diyorsun. O zaman çalışıyordum ama maaş neydi.şimdi rahatım şükür onu tatile goturebilirdim torununu nasıl severdi vss aklına geliyor insanin

Tek tek okudum yazdiklarinizi aynı acı bende de var altı yıl oldu beni birakali gördüğü her yüze emanet ederek gitti bilemedi emanet ettiklerinin içimi bir bir parcaladigini biz birlikte uyurduk birlikte yapardık herşeyi en çok kahveyi severdi çok güzel yemekler yapardı keloşum dediğimde kafasını uzatip opmemi isterdi annem kanserdi kızlar 11 ay iki hafta yaşadı bir pamuklara sarmamistim onu ama yine de yasatamadim şimdi bende anne adayıyım bebegimi heycanla kucağıma alacağım günü bekliyorum ama yinede icim buruk mutlu degilim sadece dua ediyorum orda huzurlu olsun diye

T tdilmec Allah rahmet eylesin sana sabırlar diliyorum .kanser çok zor acı çekiyordu sanırım artık yattığı yer nur olsun .allah bebeğini sağlıkla kucağınaa almayı nasip etsin.

Çok teşekkür ederim annem hiç hastalığı sürece of demedi hep af allahım derdi hep cennete olduğunu dusundum babamla orda kavuştular allahım kimseyi böyle acıyla sinamasin

Çok teşekkür ederim annem hiç hastalığı sürece of demedi hep af allahım derdi hep cennete olduğunu dusundum babamla orda kavuştular allahım kimseyi böyle acıyla sinamasin
Allah rahmet eylesin canim Allahim size mutlu saglikli bir omur versin bebisinizle ve ailenizle birlikte..

anneler günü kadar gereksiz bi gün yok.tamamen ticari bir gün.saçmasapan hediyeler alındı diye memnunmuş gibi zavallı annelerin yaptığı roller.memnun olmayanların laf sokmaları beklentilerin yüksekliği yada beklentisi olmayanların alınan gereksiz hediyeleri koyacak yer bulamamaları.sevmiyorum bu günü sevmeyeceğimde.

ah canım ya yazismistik senle bebeğini kucağına almadan gittin o kuzu kimbilir kimlere emanet edilecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…