- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
ah ah sorma o face beni mahvetti bugün herkesin annesi varmis bir daha anladım acı çektim Resen .Allah tüm annelere uzun ömür versin.Canim benim ya.benim de annem vefat etti 15 sene önce. Ben de sevmiyordum bu günü! !!ama 3 senedir kızımla kutluyorum. Onunla artık farklı bir anlamı oldu benim için.
Ama yine de..... facebookta annesiyle çocuğuyla fotoğraf paylaşmış arkadaşlarım. ..Hiç acamadim bakamadım fotolara. Kendim için çok üzüldüm. Onları kıskandım. Ne hata yaparsa yapsın onlara kucak açan bir anneleri var.bir sıcak kucakları var.offff iste öyle! annelerinizin kıymetini bilin kızlar. .....
Sağol Canim nisanimda çok ağladım annem yok diye rüyama girdi ruyamda evin salonundayüz gerçek nisan gibi +1 annemde var yanımda iste babamın eşi abla ben artık gidiyim dedi annem yok sen gitme ben kizin nisanina geldim geri gidicem dedi uyandim sabah nasıl ağladım kafamı duvara vura vura. bu nasıl bir rüya resmen hissetti yanıma geldi Rabbimin izniyle hiç unutmadı rüyami.babamın evlenmesi onu uzmemis m.ablanın sırtını olsada sen gitme ben gidicem dedi yaaaBu anlamlı günde içimi acıttın Allah sana sabır versin canım bu konuda ne söylenebilir nasıl rahatlatılır bilmiyorum ama sen anneni yad et bol bol dua et canım seni gördüğüne inanıyorum, mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın. üzülme denmez ama sen metanetli ol Allâh yâr ve yardımcın olsun sevgiyle kal....
ah zeytinim rabbim sağlık versin annene sizede kolaylik onu benim için öp anne candırbenim annem hayatta ama yatalak
konuşamıyor da hiçbir yerinde hareket yok
yemek de yiyemiyor
yiyecek hediye etsem yiyemez
giyecek alsam giyemez
takı alsam takamaz
çok şükür hayatta ama yüzü gülmüyor ki
karşında her gün acı çektiğini ve eriyip gittiğini görmek çok zor
anneleri hasta olanlara şifa, kaybedenlere de sabırlar diliyorum
Hissederler inan bana şimdi seni duyuyor içindeki acıyı en iyi annen biliyor sen üzülme annenide üzme!hepimizin gideceği yer orası bir gün mutlaka sevdiklerimizle kavuşacağız o zaman sıkı sıkı sarılırsın güzel annene!! Bak en güzel gününde bile yanında olmuş rüyada bile olsa gelmiş sen sıkma canını allah sabır versin içini serin, berrak sular gibi ferahlatsın Dua et canım üzme kendini...Sağol Canim nisanimda çok ağladım annem yok diye rüyama girdi ruyamda evin salonundayüz gerçek nisan gibi +1 annemde var yanımda iste babamın eşi abla ben artık gidiyim dedi annem yok sen gitme ben kizin nisanina geldim geri gidicem dedi uyandim sabah nasıl ağladım kafamı duvara vura vura. bu nasıl bir rüya resmen hissetti yanıma geldi Rabbimin izniyle hiç unutmadı rüyami.babamın evlenmesi onu uzmemis m.ablanın sırtını olsada sen gitme ben gidicem dedi yaaa
dusunme boyle seyler annelerimizin onda gozu yokki.ben anneme hediye alamadim bugun elini optum kutladim hediye alamadim dedim en buyuk hediye kucagimdaki torunum ve sizlerin varligi dedi bunlar yeter bana..bence annen senin uzulmeni hic istemezdi..bu yuzden uzme ve guclu ol oda mutlu olsun.Hayatinanlamisensin ne eş ne baba kimse annenin yerini tutmaz anne bakisinfan duruşundan konuşmadan herseyi bilebilir anne gibisi yok .annem varken henüz yeni çalışıyordum hiç gezdiremedim annemi hiç çok güzel kıyafetler alamadım hiç yemek yediremedim anneme bunları düşünmek ne acı allahım ya
Allah rahmet eylesin canim Allahim size mutlu saglikli bir omur versin bebisinizle ve ailenizle birlikte..Çok teşekkür ederim annem hiç hastalığı sürece of demedi hep af allahım derdi hep cennete olduğunu dusundum babamla orda kavuştular allahım kimseyi böyle acıyla sinamasin
anneler günü kadar gereksiz bi gün yok.tamamen ticari bir gün.saçmasapan hediyeler alındı diye memnunmuş gibi zavallı annelerin yaptığı roller.memnun olmayanların laf sokmaları beklentilerin yüksekliği yada beklentisi olmayanların alınan gereksiz hediyeleri koyacak yer bulamamaları.sevmiyorum bu günü sevmeyeceğimde.Merhaba arkadaşlar yarın anneler günü içim buruk.Hani derler ya burnumun direği sızladı öyle şey mi olur derdim.Ama annemi kaybettikten sonra bunu yaşıyorum annemi özlediğimde aklıma her geldiğinde..Annem 12 yıl önce vefat etti bu günden nefret ediyorum bugünün benim için hiç anlamı yok çünkü bu günü kutlayacağım, hediye alacağım, sarılacağım bir annem yok .Anneler gününüz kutlu olsun bu arada
ah canım ya yazismistik senle bebeğini kucağına almadan gittin o kuzu kimbilir kimlere emanet edilecek...Tek tek okudum yazdiklarinizi aynı acı bende de var altı yıl oldu beni birakali gördüğü her yüze emanet ederek gitti bilemedi emanet ettiklerinin içimi bir bir parcaladigini biz birlikte uyurduk birlikte yapardık herşeyi en çok kahveyi severdi çok güzel yemekler yapardı keloşum dediğimde kafasını uzatip opmemi isterdi annem kanserdi kızlar 11 ay iki hafta yaşadı bir pamuklara sarmamistim onu ama yine de yasatamadim şimdi bende anne adayıyım bebegimi heycanla kucağıma alacağım günü bekliyorum ama yinede icim buruk mutlu degilim sadece dua ediyorum orda huzurlu olsun diye
Ne oldu merak ettim..ah canım ya yazismistik senle bebeğini kucağına almadan gittin o kuzu kimbilir kimlere emanet edilecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?