Kozlenmis patates Güçlü bir kadın:) Kayıtlı Üye Katılım 14 Mayıs 2010 Mesajlar 5.145 Emoji Skoru 13.431 Puanlar 448 20 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kozlenmis patates #81 LABOO .!.: Ne oldu merak ettim.. Genişletmek için tıkla... tatlı almaya giderken araç çarpmis rahmetli olmuş bebeği hastanede ...haberlerde kaç gündür dolaniyormus meger buranin üyesiymis..
LABOO .!.: Ne oldu merak ettim.. Genişletmek için tıkla... tatlı almaya giderken araç çarpmis rahmetli olmuş bebeği hastanede ...haberlerde kaç gündür dolaniyormus meger buranin üyesiymis..
S Serenad5 Canım oğlum.. Kayıtlı Üye Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 3.898 Emoji Skoru 7.091 Puanlar 158 20 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kozlenmis patates #82 Kozlenmis patates .!.: tatlı almaya giderken araç çarpmis rahmetli olmuş bebeği hastanede ...haberlerde kaç gündür dolaniyormus meger buranin üyesiymis.. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi çok üzüldüm öyle bi habere denk gelmiştim...mekanı cennet olsun Allah bebeğine uzun ömürler versin..
Kozlenmis patates .!.: tatlı almaya giderken araç çarpmis rahmetli olmuş bebeği hastanede ...haberlerde kaç gündür dolaniyormus meger buranin üyesiymis.. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi çok üzüldüm öyle bi habere denk gelmiştim...mekanı cennet olsun Allah bebeğine uzun ömürler versin..
Kozlenmis patates Güçlü bir kadın:) Kayıtlı Üye Katılım 14 Mayıs 2010 Mesajlar 5.145 Emoji Skoru 13.431 Puanlar 448 20 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kozlenmis patates #83 Canım oğlum yazan konuda konuşuluyor @LABOO
C cumulusss Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 497 Emoji Skoru 719 Puanlar 103 20 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kozlenmis patates #84 Kozlenmis patates .!.: ah canım ya yazismistik senle bebeğini kucağına almadan gittin o kuzu kimbilir kimlere emanet edilecek... Genişletmek için tıkla... Bu üyemiymiş vefat eden kaç gündür bende izliyorum haberlerde hatta çocuğuna süt arıyorlardı bazı sitelerde Allah mekanını cennet eylesin
Kozlenmis patates .!.: ah canım ya yazismistik senle bebeğini kucağına almadan gittin o kuzu kimbilir kimlere emanet edilecek... Genişletmek için tıkla... Bu üyemiymiş vefat eden kaç gündür bende izliyorum haberlerde hatta çocuğuna süt arıyorlardı bazı sitelerde Allah mekanını cennet eylesin