- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #5.781
Evet canım iyi yaparsın.Kesinlikle altında değil yüzde 10un ona eminim çünkü eski senelerde diyet + aşırı spor yaptığım dönemde 0 bedene düşmüşken bile %8 idi yağ oranım şuan o fiziğin kenarından bile geçmiyorum basenlerim daha geniş alt bacaklarım daha geniş. Göbeğimde de oturunca ortaya çıkan bir şişme var. Ama yine de dediğini dinleyip ölçüm yaptırırım sigortam başlayınca iş yerinde. :)
Kas kütlenin zayıflamasının genellikle 2 sebebi var 1: sağlıksız beslenme 2: hareketsiz yaşam.
Kaslar hareket ettikçe ve zorlandıkça gelişir oturduğun yerden dünyanın en zor diyetini de yapsan kas geliştiremezsin. Başlangıç için her gün özellikle akşam yemeği sonrası yürüyüş ya da sabah aç karnına yürüyüş ile başlayabilirsin. Evde internetten egzersiz videoları izleyerek belli bir videoyu baz alarak en az 3 hafta bahsedilen egzersizleri uygulayabilirsin.
Güç gerektiren her egzersiz kas yapmanı sağlar bu arada vücuttaki en çok kas grubu popo ve bacak bölgesinde bu nedenle popo bacak ağırlıklı çalışırsan daha hızlı kaslanırsın. :)
Afiyet olsun haydi güzel geçsin uzun oruç sürecinSelam kızlar
14:00 2 h yumurta 80 gr hellim ve salata ve malesef 1 adet marshmellow
Ha bi de 4 küçük dilim karpuz bugün 16:00 itibariyle orucuma başlıyorum
Sabah sporumu 2lt su eşliğinde yaptım -898kcal
Aslında soğuk bir kahve de içecektim laktozsuz sütlü ama başka bir öğün yiyemeyeceğim-Allah da beni kahretmesin uzun oruca girerken canım yemek istemiyor bi ton sayıcam kendime yarın
Canım öncelikle oğluşuna şifalar olsun tekrardan ve güzel haberlerle gelin inşallahEvet sevgili diyetdaşlarim,
Ben simdiden menu yazabilirim . Sabah 2 haslanmis yumurta 1 dilim peynir muhtesem diyet pancakelerimden yedim bal ile bide bi parca esimin patatesli yumurtasindan yedim valla canim cekmisti baya . Aksam icin de 200 gr kadar izgara tavuk gogsu 1 kase yogurt ve bol limonlu roka yiycem . Pancake de sabah misafir var diye yaptim o da diyet yedi hic de anlamadi diyet pancake oldugunuzaten boyle kucuk kucuk yapiyorum hem kendimi cok yemis gibi hissediyorum hemde gozum doyuyo , sahane cozum bu arada yarin biz oglusu hastaneye goturcez kac gun kaliriz bilemiyorum . Ama oruca devam etcem . Zaten hastaneye gitcez diye bu kadar arttirdim ogunleri dayanmaya mecalim olsun diye . Insallah 2 gunde geliriz geri eve bi sorun cikmazsa .
Canım maalesef hiç bilgim yokslm kizlar.bugun cok yogundum.giremefim.gecmisi firsat bulursam okurum.
bu arada sormak istedigim bisey var
bugun pazardan ezilmis keten yohumu aldim.
yogurda katip mi yiyim yoksa suya mi katim
bide ne kadar kullanicam bilmiyorum.
kullanan var mi aranizda?
cok yememişsin zaten.Bende normalde asla kacamak yapmiyorum da bugun nolduysa bi gozum dondugerce gene cok yemedim 1100 kalori aldim sadece . Sen nerdesin ki KFC yok .
oo kaptan tebrikler.3 ayda 20 kilo.az değil.azmine hayran kaldım.Günaydın kızlar,
Bana bugün pazartesi gibi geliyor tatil bitti ya
Bugün benim aralıklı oruçta 3.ayım bitti kızlar yine tartıldım dünle aynıyım yani 3 aylık sonuç -20
İlk ay -8
İkinci ay -6.8
Üçüncü ay -5.2
Daha devam ediyorum işim bitmedi ama çok büyük bir kısmını aşmış hissediyorum bugün de uzun orucumuz var o sebeple çok heyecanlıyım.❤
Uzun oruçcular bugün kapanış itibarı ile 5 Ağustos 1.Geleneksel! Otofaji Gününe hazırlanıyor muyuz ?
Canim yiyecegin zaman ezmen en iyisi. Yogurda 1 tatli kaşığı civari (zevkine gore) karistirip yiyebilirsin. Ama cok etkili olsun dersen suda 15/20 dk bekletip icmeni tavsiye ederim miden alirsaslm kizlar.bugun cok yogundum.giremefim.gecmisi firsat bulursam okurum.
bu arada sormak istedigim bisey var
bugun pazardan ezilmis keten yohumu aldim.
yogurda katip mi yiyim yoksa suya mi katim
bide ne kadar kullanicam bilmiyorum.
kullanan var mi aranizda?
doğum günün kutlu olsun canim.Kızlar benim bugün doğum günüm
Teyzem supriz yapmış döktürmüş
Ortada olanları söylüyorum
Kisir
Borek
Sarma
Rus salatası
Kurabiye
Meyve
Ben ne yedim.peki
Bol.marul
3 kayısı
Ve küçücük bir çatal pasta
Kendimi kutluyorum.:)
cok saol.canim.Canim yiyecegin zaman ezmen en iyisi. Yogurda 1 tatli kaşığı civari (zevkine gore) karistirip yiyebilirsin. Ama cok etkili olsun dersen suda 15/20 dk bekletip icmeni tavsiye ederim miden alirsa
cok yememişsin zaten.
ben doğuda bi ildeyim.merkezde 1 tanr avm var.orda da sadece popeyes var.baska seyler yiyemiyorum.hamburger pizza pide gilan da var ama ben sevmiyorum hicbiseyi.
bana tavuk olacak.tavuk döner yada tavuk kizartma.eşim de bezdi bu arada
oo kaptan tebrikler.3 ayda 20 kilo.az değil.azmine hayran kaldım.
darısı hepimizin başina.
bu arada uzun oruç ne kadar sürecek.
ben kararsiz kaldım.yine kilo veremezsem diye endiseliyim.
bide kabızlik var.keten tohumu aldim ins ise yarar.
ay ne güzel fastfood dimi.Ben fast foodun her turlusunu yerim et tavuk fark etmezama yemeklerde falan kirmizi et sevmiyorum sadece kiyma olarak .
İyi ki doğdun mıtlu yıllarKızlar benim bugün doğum günüm
Kisir
Borek
Sarma
Rus salatası
Kurabiye
Meyve
Ben ne yedim.peki
Bol.marul
3 kayısı
Afiyet olsun haydi güzel geçsin uzun oruç sürecin
Canım öncelikle oğluşuna şifalar olsun tekrardan ve güzel haberlerle gelin inşallah
Ay afiyet olsun iyi yapmışsın inşallah sorunsuz bir şekilde tamamlarsın sen
Canım maalesef hiç bilgim yok
ay ne güzel fastfood dimi.
ben arasira acip youtubeden izliyordum.ne manyakmisim
kırmızı et de guzel kız.hele kaburga pirzola.ölüyorum.
ben kiyma sevmem.sadece kiymali yumurta makarna filan yerim.o da binde bir.
nice sağlıklı yılların & güzel bir ömrün olması dileğiyle mutlu yıllar :)Kızlar benim bugün doğum günüm
Kisir
Borek
Sarma
Rus salatası
Kurabiye
Meyve
Ben ne yedim.peki
Bol.marul
3 kayısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?