- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #6.221
Canım öyle olunca IFden de çıkıyorsun o nedenle tüm gün yaptığın IF boşa gidiyor. Gece çok acıkıyorsan saatlerini ileri çek 12'de ediyorsan kahvaltı onu 2'ye çek. Akşam 2 saat daha geç kapatırsın.Yani salatalık durumu etkiler mi?akşam geç saate kadar oturunca acıkıyor insan açlıktan uyuyamadım
şuanki kilon kaç canım spor yapıyor muusnselam kızlar bende takipteyim.. buraya takip ediyorum çok hoşuma gitti.
sabah kahvaltı yok öğlen 12 ye kadar çay kahve su..
öğlen çorba
ara meyve..
akşam 8 de yemek yiyecegim.
23 une kadar 6 kilo vermem lazim.
86,3 spor yapmıyorum yürüyüş faslı.. en az 7000 adim.şuanki kilon kaç canım spor yapıyor muusn
seninki 18/6 gibi duruyor akşam yemeğinden sonra bişi yemediysen canımherkese selam.....
dünkü menü paylaşımı:
06.08.2020
16/8
öğlen 12.30 : 2 dilim esmer ekmek + 2 adet yumurta +çok az reçel + 1 küçük kaşarpeynir+ salatalık ve yeşil biber + 1 kupa kayısılı form çayı
18.30 : 2-3 dilim peynirli yufka (tava böreği) ( evde değildim mecbur yedim..)
gün içinde 2,5 litre su + kiraz sapı çay ve normal çay
spor yok
bende daha önce denememiştim hiç ilk hafta 6 kilo kadar verdim direk ama ben 20/4 yaptım ve sadece protein beslendim haftada 4 gün spora gittim 2 haftadan fazla süren var süreklilik arz edersen neden olmasın biizmle birlikde azimle yaparsın86,3 spor yapmıyorum yürüyüş faslı.. en az 7000 adim.
aralıklı diyeti daha önce hiç denemedim.
Spor zor oluyor çalışan biri oldugum için gunde 10bin adım atılıyor birde kızım var onla kosusturmaca spora zaman kalmıyor bende ama inş bende bugun başladım kilo verebilirim86,3 spor yapmıyorum yürüyüş faslı.. en az 7000 adim.
aralıklı diyeti daha önce hiç denemedim.
bende çalışanim üstelik masabaşında çalışıyorum. bi kızım var. eve gelince koşturmaca.. işyerinde dinleniyorumSpor zor oluyor çalışan biri oldugum için gunde 10bin adım atılıyor birde kızım var onla kosusturmaca spora zaman kalmıyor bende ama inş bende bugun başladım kilo verebilirim
bende çalışanim üstelik masabaşında çalışıyorum. bi kızım var. eve gelince koşturmaca.. işyerinde dinleniyorum
aynı bende çalışanım ve masa başı tek fark çocukum yok ama çocukten beter eşim varbende çalışanim üstelik masabaşında çalışıyorum. bi kızım var. eve gelince koşturmaca.. işyerinde dinleniyorum
benimde ayni.. sürekli atışıyoruzaynı bende çalışanım ve masa başı tek fark çocukum yok ama çocukten beter eşim var
spora bahane yoktur biz bahane ediyoruzİşyerine gelince bende de bi dinlenme oluyor :)bende masabası gerçekten hayat zor birde sporu hayatına sıgdıranların maşallahı var.
Anladım canım tamam öyle yapayımCanım öyle olunca IFden de çıkıyorsun o nedenle tüm gün yaptığın IF boşa gidiyor. Gece çok acıkıyorsan saatlerini ileri çek 12'de ediyorsan kahvaltı onu 2'ye çek. Akşam 2 saat daha geç kapatırsın.
Ben akşam 10'a kadar yememe rağmen yine de kilo verdim saatlerimi ona göre ayarladım. 10'dan sonra da acıkmıyordum gece 2-3 gibi yatıyordum :)
bende daha önce denememiştim hiç ilk hafta 6 kilo kadar verdim direk ama ben 20/4 yaptım ve sadece protein beslendim haftada 4 gün spora gittim 2 haftadan fazla süren var süreklilik arz edersen neden olmasın biizmle birlikde azimle yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?