Söyledim bunu bana kapıyı gösterirken kapıorda sen buyur dedim. Beni kendi evimden mi kovuyorsun dediAdam tatile çıkmak için sizi gözden çıkarıp, kapıyı gösterebiliyor. Siz ne yapacağım diye endişeleniyorsunuz.
O endişeleniyor mu, karımın onayı olmadan tatile çıkarsam beni kapının önüne koyar diye? Endişelenmediği ortada. Peki neden? Bu yuva sizin olduğu kadar onun da değil mi? Onun da kaybetmekten, sizi incitmekten korkması gerekmez miydi? Durum böyle olmadığına göre ipleri onun eline fazla vermişsiniz. Ya susup, tatile gitmesini, dönmesini bekleyecek, aynen devam edeceksiniz. Ya da o kapıdan çıkıyorsan, geri dönme diyeceksiniz. Başka yolu var mı bilemedim.
Ben tesettürlüyüm böyle yerlere gitmeyi pek sevmemailecek tatil yapmayı teklif edin.
neden hiç beraber tatile gitmediğinizi anlamadım..
Tesettürlü olup da gidilebilecek birçok yer var, oraları tercih edebilirsiniz eşinizle. Yeter ki beraber gitmek isteyin.Ben tesettürlüyüm böyle yerlere gitmeyi pek sevmem
Kendi ilimizde olan yerlere gidiyoruz da başka ile tatili hiç düşünmedik götürür mü sanmamTesettürlü olup da gidilebilecek birçok yer var, oraları tercih edebilirsiniz eşinizle. Yeter ki beraber gitmek isteyin.
Evet öyle gerçekten çok bencilce bazı adamlar bunu hiç düşünmezler işteMesele kıskançlık değil. Mesele bencillik. Yoksa yapacak adam kapadokya da da yapar bulunduğun şehirde de yapar köye gider orda da yapar.
Ama sen iki çocukla uğraşırken o neden sadece kendi kafasını dağıtmak istiyor. Seni neden düşünmüyor? Bu çok bencilce geldi bana..
Merhaba hanımlar
4 yıllık evliyim iki çocuğumuz var. Eşimin çok yakın 2 arkadaşı var biri nişanlı biri bekar.
Bu bayramda kapadokyaya tatile gideceklermiş. Dün öyle Bi planları olduğunu söyledi. Gitsem mi diye yarı izin alır gibi sordu. Hayır dedim neden eşinle değilde arkadaşlarınla tatil yapıyorsun sürekli dedim (geçen sene de antalayaya gitti)
Geröekten kafa dağıtmak için gidecem dedi. Kafa dağıtmak içinse daha sessiz daha sakin yerlere gidin neden en çok turist olan bölgeleri seçiyorsunuz dedim abartıyorsun dedi. Sizce orası nasıl bir yer. Kıskanılacak Bi yer mi. Yoksa çok mu masum sadece tarihi yerler mi. Lütfen yardım edin ben aşırı kıskancım ve bu huyunu hiçç sevmiyorum. Kendi kendime tamam gitsin ne olacak diyorum ama içim rahat deil bilmiyorum akıl verin bana lütfen
Ya bilmiyorum inanın bilmiyorum yapar mı yapmaz mı bilmiyorum. Gitmesini istemiyorum. Neden sakin sessiz Bi yerde o kafa dinlenmiyor. Herkesiniçinde dinleniyor anlamıyorumArkadaşlarla tatil olayını abartmıyor ve ailesine de vakit ayırıp tatilini yapıyor ise sıkıntı yok bence. Evlenince birbirimizi satın almıyoruz, hayatı paylaşıyoruz ve bu hayatın içinde arkadaşlarımız, ailemiz, dostlarımızda var. Neden sırf benimle evli diye bunlardan mahrum kalsın ki, yada onunla evliyim diye niye ben mahrum kalayım.
Aklında aldatma olan kadın yada erkek bir yolunu bulur. Hiç bir yere göndermezsiniz, iş yerinde yapar, mesaideyim der yine yapar, hatta gözünüzün önünde yapar ruhunuz duymaz ki örneklerini okuduk burada.
Kapadokya ya gelirsek, tarihi ve kültürel gezilerin yapılacağı en güzel yerlerden biri bence. Ama dediğim gibi isteyen oranın mistik havasında kaybolur, aklında aldatma olanın o güzelliği gözü bile görmez.
+++Adam tatile çıkmak için sizi gözden çıkarıp, kapıyı gösterebiliyor. Siz ne yapacağım diye endişeleniyorsunuz.
O endişeleniyor mu, karımın onayı olmadan tatile çıkarsam beni kapının önüne koyar diye? Endişelenmediği ortada. Peki neden? Bu yuva sizin olduğu kadar onun da değil mi? Onun da kaybetmekten, sizi incitmekten korkması gerekmez miydi? Durum böyle olmadığına göre ipleri onun eline fazla vermişsiniz. Ya susup, tatile gitmesini, dönmesini bekleyecek, aynen devam edeceksiniz. Ya da o kapıdan çıkıyorsan, geri dönme diyeceksiniz. Başka yolu var mı bilemedim.
o zaman gösterin dişiniziMuhtaç değilim çok şükür çalışıyorum
Antalya’da hayat hiç bitmiyor ama :)Hiç öyle değil:)) Ürgüpte hayat gece 12 den sonra başlar. Disco bar dolu Ürgüp
Siz de çalışıyormuşsunuz hoş çalışmasanız da farketmez de, çocuklarla hep beraber tatile gidelim, şuralara baktım vs.diyebilmeniz lazım imkanlar dahilinde.Kendi ilimizde olan yerlere gidiyoruz da başka ile tatili hiç düşünmedik götürür mü sanmam
Birlikte tatile gittiğinizde adamı oraya bakma buraya bakma diye darlıyosanız ve rahatlamak yerine hem kendinizi hem onu geriyosanız haklı tek başına gitmekte. Ne alaka tesettürle yani tesettürle tatile gidilmiyor muBen tesettürlüyüm böyle yerlere gitmeyi pek sevmem
Ben tesettürlüyüm böyle yerlere gitmeyi pek sevmem
O sizi kendi evinizden kovmuş olmuyor mu? Ay tam bir dangoz ya. Bu yalnız tatil olaylarından ailelerin haberi var mı? Onun ailesinin, sizin ailenizin? Belki birileri duyarsa, utanır da gitmez diyeceğim ama bu şekilde gitmemesinin de ne kıymeti var bilemedim. Adamın zihniyeti yamuk.Söyledim bunu bana kapıyı gösterirken kapıorda sen buyur dedim. Beni kendi evimden mi kovuyorsun dedi
Ya ne üzücü değil mi? İçinde eşine karşı saygı, sevgi olan insanın yapabileceği şey değil bu tür hareketler.+++
Bu saatten sonra ne yapacağı çok önemli olmazdı benim için. İlişkilerde fikir ayrımı olabilir ufak tartışmalar olabilir sonrasında gönül alınır ama zaten eşiyle tatile gitmeyip her sene arkadaşlarıyla tatil yapmayı tercih edip teklif eden adam o saatten sonra gitmese ne yazar? İlişkiye değer vermediğini başka ne türlü ifade etsin yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?