Arkadaşlarıyla tatile gidecekmişş

Söyledim bunu bana kapıyı gösterirken kapıorda sen buyur dedim. Beni kendi evimden mi kovuyorsun dedi

Mesele kıskançlık değil. Mesele bencillik. Yoksa yapacak adam kapadokya da da yapar bulunduğun şehirde de yapar köye gider orda da yapar.
Ama sen iki çocukla uğraşırken o neden sadece kendi kafasını dağıtmak istiyor. Seni neden düşünmüyor? Bu çok bencilce geldi bana..

Tesettürlü olup da gidilebilecek birçok yer var, oraları tercih edebilirsiniz eşinizle. Yeter ki beraber gitmek isteyin.
Kendi ilimizde olan yerlere gidiyoruz da başka ile tatili hiç düşünmedik götürür mü sanmam

Evet öyle gerçekten çok bencilce bazı adamlar bunu hiç düşünmezler işte

Arkadaşlarla tatil olayını abartmıyor ve ailesine de vakit ayırıp tatilini yapıyor ise sıkıntı yok bence. Evlenince birbirimizi satın almıyoruz, hayatı paylaşıyoruz ve bu hayatın içinde arkadaşlarımız, ailemiz, dostlarımızda var. Neden sırf benimle evli diye bunlardan mahrum kalsın ki, yada onunla evliyim diye niye ben mahrum kalayım.

Aklında aldatma olan kadın yada erkek bir yolunu bulur. Hiç bir yere göndermezsiniz, iş yerinde yapar, mesaideyim der yine yapar, hatta gözünüzün önünde yapar ruhunuz duymaz ki örneklerini okuduk burada.

Kapadokya ya gelirsek, tarihi ve kültürel gezilerin yapılacağı en güzel yerlerden biri bence. Ama dediğim gibi isteyen oranın mistik havasında kaybolur, aklında aldatma olanın o güzelliği gözü bile görmez.

Ya bilmiyorum inanın bilmiyorum yapar mı yapmaz mı bilmiyorum. Gitmesini istemiyorum. Neden sakin sessiz Bi yerde o kafa dinlenmiyor. Herkesiniçinde dinleniyor anlamıyorum

+++

Bu saatten sonra ne yapacağı çok önemli olmazdı benim için. İlişkilerde fikir ayrımı olabilir ufak tartışmalar olabilir sonrasında gönül alınır ama zaten eşiyle tatile gitmeyip her sene arkadaşlarıyla tatil yapmayı tercih edip teklif eden adam o saatten sonra gitmese ne yazar? İlişkiye değer vermediğini başka ne türlü ifade etsin yani.

Ben de çocukları eşime bırakıp arkadaşlarımla tatile gidebiliyorsam sorun yapmazdım, ama bu hakkı sadece kendinde görüyorsa büyük kıyamet kopardı evde.

Kendi ilimizde olan yerlere gidiyoruz da başka ile tatili hiç düşünmedik götürür mü sanmam
Siz de çalışıyormuşsunuz hoş çalışmasanız da farketmez de, çocuklarla hep beraber tatile gidelim, şuralara baktım vs.diyebilmeniz lazım imkanlar dahilinde.

Eşinizin götürmeme lüksü yok hele ki kendi arkadaşlarıyla tatile giden biri olarak.

Ne guzel dunya ya. Valla ben ust uste birkac gun arkadaslariyla plan yapsin uyariyorum. Tatile gitmek ne demektir. Kesinlikle masum olacağına inanmam. Ustelik nişanlı bir arkadas ve bekar bir arkadasla gidecek. Hemde hemde bayramda

Ben tesettürlüyüm böyle yerlere gitmeyi pek sevmem
Birlikte tatile gittiğinizde adamı oraya bakma buraya bakma diye darlıyosanız ve rahatlamak yerine hem kendinizi hem onu geriyosanız haklı tek başına gitmekte. Ne alaka tesettürle yani tesettürle tatile gidilmiyor mu

Ben tesettürlüyüm böyle yerlere gitmeyi pek sevmem

kapadokyada deniz yok.
ille deniz tatili yapılacak diye bir şey de yok.
tuhaf olan adamın tatil yapmak istemesi değil siz yapmak istemediğiniz için arkadaşlarıyla gidiyor olabilir mi?
yani tatil dediğin ailecek çoluk çocuk yapılır. sizde çalışıyormuşsunuz.

İki çocukla ben evde kafayı yerken eşim bırakın tatile gitmeyi teklif bile edemez. Ne münasebet yani. Kafa dağıtacakmıs. Valla bu devirde erkek olmaya ne var. Adamlar maşallah şımarıklığın 50 tonunu yaşıyor. Kadın çalışsın her şeye koşsun ama bunalan adam olsun. Ay bir de daha önce de gitmiş ha. Şaka gibi. Çocuk olmasa yine bir nebze. Tabi eşler ayrı vakit geçirebilir diyoruz ama suyunu da çıkarmamak lazım.

Söyledim bunu bana kapıyı gösterirken kapıorda sen buyur dedim. Beni kendi evimden mi kovuyorsun dedi
O sizi kendi evinizden kovmuş olmuyor mu? Ay tam bir dangoz ya. Bu yalnız tatil olaylarından ailelerin haberi var mı? Onun ailesinin, sizin ailenizin? Belki birileri duyarsa, utanır da gitmez diyeceğim ama bu şekilde gitmemesinin de ne kıymeti var bilemedim. Adamın zihniyeti yamuk.

Ya sonradan okudum çalışıyormuşsunuz bir de. Bu adamı niye çekiyorsunuz?

Ya ne üzücü değil mi? İçinde eşine karşı saygı, sevgi olan insanın yapabileceği şey değil bu tür hareketler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…