Hem de bayramda. Başka zaman gitsin. Sizde çocukları ona bırakıp arkadaşlarınızla gidin. Karşılıklı olmayan özgürlük bana ters. Bayramda asla olmaz.Merhaba hanımlar
4 yıllık evliyim iki çocuğumuz var. Eşimin çok yakın 2 arkadaşı var biri nişanlı biri bekar.
Bu bayramda kapadokyaya tatile gideceklermiş. Dün öyle Bi planları olduğunu söyledi. Gitsem mi diye yarı izin alır gibi sordu. Hayır dedim neden eşinle değilde arkadaşlarınla tatil yapıyorsun sürekli dedim (geçen sene de antalayaya gitti)
Geröekten kafa dağıtmak için gidecem dedi. Kafa dağıtmak içinse daha sessiz daha sakin yerlere gidin neden en çok turist olan bölgeleri seçiyorsunuz dedim abartıyorsun dedi. Sizce orası nasıl bir yer. Kıskanılacak Bi yer mi. Yoksa çok mu masum sadece tarihi yerler mi. Lütfen yardım edin ben aşırı kıskancım ve bu huyunu hiçç sevmiyorum. Kendi kendime tamam gitsin ne olacak diyorum ama içim rahat deil bilmiyorum akıl verin bana lütfen
Kıskançlık yapımda olmadığı için olaya başka açıdan bakıyorum. Eşiniz sizinlede tatil yapıyor mu?Merhaba hanımlar
4 yıllık evliyim iki çocuğumuz var. Eşimin çok yakın 2 arkadaşı var biri nişanlı biri bekar.
Bu bayramda kapadokyaya tatile gideceklermiş. Dün öyle Bi planları olduğunu söyledi. Gitsem mi diye yarı izin alır gibi sordu. Hayır dedim neden eşinle değilde arkadaşlarınla tatil yapıyorsun sürekli dedim (geçen sene de antalayaya gitti)
Geröekten kafa dağıtmak için gidecem dedi. Kafa dağıtmak içinse daha sessiz daha sakin yerlere gidin neden en çok turist olan bölgeleri seçiyorsunuz dedim abartıyorsun dedi. Sizce orası nasıl bir yer. Kıskanılacak Bi yer mi. Yoksa çok mu masum sadece tarihi yerler mi. Lütfen yardım edin ben aşırı kıskancım ve bu huyunu hiçç sevmiyorum. Kendi kendime tamam gitsin ne olacak diyorum ama içim rahat deil bilmiyorum akıl verin bana lütfen
Kıskançlık yapımda olmadığı için olaya başka açıdan bakıyorum. Eşiniz sizinlede tatil yapıyor mu?Merhaba hanımlar
Ee sizden izin istemiyor ki o zaman, ne düşünüyorsunuz göndersem mi diye?İlla gidecm diyor. Eğer istemiyorsan kapı orda dedi
Benim eşim böyle bir teklifle gelmez. Sizin oralarda normalmiş nerde yaşıyosunuz?Bilmiyorum nerde yanlış yapıyorum. Siz gitme diyince trip atınca kızınca Bişey demeden tmm gitmem mi diyor eşiniz ben nerde hata yapıyorum ki
Ya bilmiyorum inanın bilmiyorum yapar mı yapmaz mı bilmiyorum. Gitmesini istemiyorum. Neden sakin sessiz Bi yerde o kafa dinlenmiyor. Herkesiniçinde dinleniyor anlamıyorum
Bilmiyorum nerde yanlış yapıyorum. Siz gitme diyince trip atınca kızınca Bişey demeden tmm gitmem mi diyor eşiniz ben nerde hata yapıyorum ki
Herhangi bir konuda "benim buna rızam yok" dediğim anda o konu kapanır. Tamam der sadece tartışma bile yaşanmaz, tribe gerek kalmaz. Ayrıca eşiniz bencilin teki. Kafa dağıtmaya arkadaşlarını değil sizi götürsün.Bilmiyorum nerde yanlış yapıyorum. Siz gitme diyince trip atınca kızınca Bişey demeden tmm gitmem mi diyor eşiniz ben nerde hata yapıyorum ki
Merhaba hanımlar
Bayramda coluk çocuğunu bırakıp tatile giden koca yürekli babaMerhaba hanımlar
Tesettürle de heryere gidip gelebilirsiniz ne ilgisi var tatille tesettürün? Ha sevmiyorsanız, tercih etmiyorsanız da o ayrı mevzu o zaman bırakın adam tatil yapsın karışamazsınız çünkü tatil bir ihtiyaç.Ben tesettürlüyüm böyle yerlere gitmeyi pek sevmem
Hollanda da falan mı yasıyosun bacım?Ya hanımlar bilmiyorum tmm bensiz gitmesine Bişey demiyorum belki siz alışık değilsiniz ama bizim burda çok sık olduğu için biz alıştık ne yazıkki tabi bende o tür yerleri sevmem Bi yere gidip kalmayı sevmem günü birlik gidip gelirim ben tabi eşimle. Konu hani orda arkadaşlarıyla ne yapar sizce iki arkadaş ve turistik bir yer neler yapılır. Güvenmeli miym
Evet gitmem diyor. Şaka yaptım diyor. Seni bırakıp neden gideyim diyor.Bilmiyorum nerde yanlış yapıyorum. Siz gitme diyince trip atınca kızınca Bişey demeden tmm gitmem mi diyor eşiniz ben nerde hata yapıyorum ki
Bilmiyorum nerde yanlış yapıyorum. Siz gitme diyince trip atınca kızınca Bişey demeden tmm gitmem mi diyor eşiniz ben nerde hata yapıyorum ki
Valla testi kebabi yer. Turasandan şarap alır icer.Ya hanımlar bilmiyorum tmm bensiz gitmesine Bişey demiyorum belki siz alışık değilsiniz ama bizim burda çok sık olduğu için biz alıştık ne yazıkki tabi bende o tür yerleri sevmem Bi yere gidip kalmayı sevmem günü birlik gidip gelirim ben tabi eşimle. Konu hani orda arkadaşlarıyla ne yapar sizce iki arkadaş ve turistik bir yer neler yapılır. Güvenmeli miym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?