Yanındaki nişanlı ve bekar olan arkadaşları evlenince eşleri olmadan tatile gitmeyecek eşinizin de jetonu o zaman düşecek, sizi kırdığıyla kalacak .
Madem kapı orda dedi siz de deyin ki tamam boşa beni sonra git tatiline, ancak o şekilde bekar olunca gidebilirsin çünkü deyin. Antalya Kapadokya’ dan daha beter turist yönünden, ama Kapadokya’da da bizden cok yabancı turist var, şarap alkol alıp geziyorlar sürekli.
Üstelik büyük ihtimalle Antalya’da arkadaşlarıyla kesin bir haltlar yemişlerdir tadını aldılar tatilin şimdi de Kapadokya’ya gitmek istiyor şehzade efendi.
Eşim de özgürlüğüne düşkündür ama ben varken arkadaşlarıyla tatil yapamaz, hele ben çocuklarla boğuşurken hepten yapmamalı. Asıl annenin rahatlayıp kafa dağıtmaya ihtiyacı var. O arkadaşları bekar ama eşiniz evli, burnundan getirin izin vermeyin. Yani sizi üzmek istemem de siz tesettürlüsünüz ama eşiniz Antalya’da tatildeyken kendine göz banyosu yapmıştır , eşini eve tıkmış kendisi nerde gece orda sabah tatil modunda. Ve benim aşırı kıskanç olup evliyken bile Antalya’ya eşiyle gitmeyen arkadaşlarım var yani. Gerisini siz düşünün.