Arkadaşlarıyla tatile gidecekmişş

Valla testi kebabi yer. Turasandan şarap alır icer.
Sıkici ya kapodakya. At biner belki vs.
Yani sen beni aldatir mi demek istiyorsun ama adam onu burnunun dibinde de yapar.
Ben sevmem diyosun da gitmedin görmedin ki ?
Esinle bi otele gittiniz mi ? 2 gun basbasa kaldiniz mi ?

Ha ben esimin arkadaslariyla gezmesine ne bileyim belki 2 gunluk tatil yapmasina cadır atmasina bisey demem. Ama biz esimle yeterince gezgiciz sartlarimiz dahilinde cok gezdik. 26 yasindayim her yeri gordum. Tüm ege tum karadeniz diyarbakir mardin vs. Kendimiz akdenizliyiz. Gezdik yani. Kampta yaptik otel tatilide yaptik.
Eşim dağa gitti erkek erkege kamp yapti cadir attilar.
Ben de kuzenlerimle bi kız kıza tatil istiyorum ama bi ayarlayamadik.
Eşim de gelip ya begonfil biz erkek erkege bi2 gunluk eglensek dese okey derim. Garip belki ama derim yani. Yakin arkadslrini taniyorum. Yani bilmiyorum yapmaz demiyorum ama guveniyorum ya. 1 ay sonra sehir disinda 8 saatlik uzaklikta ise baslicam esim tek kalicak esnaf. 3 yıl ayri kalicaz.

Ama sorun şu ki senin esin senle bisey yapmiyor. Cocuklari birakilimda bas basa biseyler yapalim demiyor. Yada ailecek gidelim demiyor. Adama bak ya sen hayırdir yani
Geçenlerde bizim buraya 2 saat uzaklıkta Bi göl var oraya gidelim çocukları annene bırakıp biraz gezelim dedi tmm dedim gidelim falan ama hala tık yok daha gidecez de gidecez. Benle gitmeyi seviyor aslında ama kıskanç olduğundanmıdr bilmiyorum beni pke kalabalık yerlere götürmez. Kafe de bile en sakin yerlere geçeriz

Birlikte gitmeyi teklif et. Kabul etmiyorsa kendisi gidip döndüğünde çocuklara 1 hafta da o baksın sizde kafa dağıtmak için gidin. Bu ne yahu sadece kendisinin ihtiyacı var sanki tatile. Bencil. Bu iki seçenek için diretin bence kabul etmiyorsa oda gitmesin.

Pardon ama eşiyle tatil yapmak varken ne alaka? Ailesiyle birlikte de kafa dinleyebilir eside mutlu olur , cocuklarda huzurlu ??

Merhaba hanımlar
4 yıllık evliyim iki çocuğumuz var. Eşimin çok yakın 2 arkadaşı var biri nişanlı biri bekar.
Bu bayramda kapadokyaya tatile gideceklermiş. Dün öyle Bi planları olduğunu söyledi. Gitsem mi diye yarı izin alır gibi sordu. Hayır dedim neden eşinle değilde arkadaşlarınla tatil yapıyorsun sürekli dedim (geçen sene de antalayaya gitti)
Geröekten kafa dağıtmak için gidecem dedi. Kafa dağıtmak içinse daha sessiz daha sakin yerlere gidin neden en çok turist olan bölgeleri seçiyorsunuz dedim abartıyorsun dedi. Sizce orası nasıl bir yer. Kıskanılacak Bi yer mi. Yoksa çok mu masum sadece tarihi yerler mi. Lütfen yardım edin ben aşırı kıskancım ve bu huyunu hiçç sevmiyorum. Kendi kendime tamam gitsin ne olacak diyorum ama içim rahat deil bilmiyorum akıl verin bana lütfen
Tek basına gitmesi cok sacma siz evde cocukla onu beklerken beyefendi kafa dagıtacakmis pehh..Sizin de hakkınız tatil.. En cok siz hakediyorsunuz.. Ona ne oluyomuş..24 saat sizin gibi cocuk mu bakıyo ev işi mi yapıyo..

Merhaba hanımlar
4 yıllık evliyim iki çocuğumuz var. Eşimin çok yakın 2 arkadaşı var biri nişanlı biri bekar.
Bu bayramda kapadokyaya tatile gideceklermiş. Dün öyle Bi planları olduğunu söyledi. Gitsem mi diye yarı izin alır gibi sordu. Hayır dedim neden eşinle değilde arkadaşlarınla tatil yapıyorsun sürekli dedim (geçen sene de antalayaya gitti)
Geröekten kafa dağıtmak için gidecem dedi. Kafa dağıtmak içinse daha sessiz daha sakin yerlere gidin neden en çok turist olan bölgeleri seçiyorsunuz dedim abartıyorsun dedi. Sizce orası nasıl bir yer. Kıskanılacak Bi yer mi. Yoksa çok mu masum sadece tarihi yerler mi. Lütfen yardım edin ben aşırı kıskancım ve bu huyunu hiçç sevmiyorum. Kendi kendime tamam gitsin ne olacak diyorum ama içim rahat deil bilmiyorum akıl verin bana lütfen
Geçen yıl antalya ya gitmesi sorun olmadıysa kapadokya da hiiiç sorun olmaz. Bende hiç hoşlanmam ayrı gayrı tatilden, bazen eşim yokluyor beni ama pek oralı olmuyorum🤷🏼‍♀️ Beraber gideriz tatile.

Söyledim bunu bana kapıyı gösterirken kapıorda sen buyur dedim. Beni kendi evimden mi kovuyorsun dedi
E ama o sizi evden kovarken iyi pardon orasi sizin eviniz değil mi?
O sizi kendi evinizden kovmuş olmuyor mu? Ay tam bir dangoz ya. Bu yalnız tatil olaylarından ailelerin haberi var mı? Onun ailesinin, sizin ailenizin? Belki birileri duyarsa, utanır da gitmez diyeceğim ama bu şekilde gitmemesinin de ne kıymeti var bilemedim. Adamın zihniyeti yamuk.

Ya sonradan okudum çalışıyormuşsunuz bir de. Bu adamı niye çekiyorsunuz?

Ya ne üzücü değil mi? İçinde eşine karşı saygı, sevgi olan insanın yapabileceği şey değil bu tür hareketler.
Gerçekten ya bu ne. Bir de çalışıyormuşsunuz. O beni tatile götürmez vb diyorsunuz da neden sizin kafaniz yok mu? Dinlenmek erkeklere özgü mü?

Gitmesin efendim evli barkli adam colugu çocuğu birakip neyle kafa dagiticakmis. Sizinde ihtiyaciniz vardir tatile belki cocuklarinda. Ailecek gitmek varken katiyen yalniz gondermeyin

Senin evliliginin dinamiği iyi değil burdaki insanlara sorup napican ki bu adama gitme desen de sonuç değişmemiş zaten kapiyi göstermiş. Bi cok kadin izin vermez buna ama senin oyle bi lüksün yok senden izin alan bile yok başkalarının evliliklerine göre kendininkine bakarsan mutsuz olursun. Bence calisiyor olsan da bi sekilde bu adama bagimlisin sen o yuzden hic baskin olmaya calisma kaybeden sen olursun. Seni bulundugunuz ilin dışına niye cikartmiyor bu adam ya en basta sorun burda baslio.

Senin evliliginin dinamiği iyi değil burdaki insanlara sorup napican ki bu adama gitme desen de sonuç değişmemiş zaten kapiyi göstermiş. Bi cok kadin izin vermez buna ama senin oyle bi lüksün yok senden izin alan bile yok başkalarının evliliklerine göre kendininkine bakarsan mutsuz olursun. Bence calisiyor olsan da bi sekilde bu adama bagimlisin sen o yuzden hic baskin olmaya calisma kaybeden sen olursun. Seni bulundugunuz ilin dışına niye cikartmiyor bu adam ya en basta sorun burda baslio. Ve maalesef eşi kapali olan cogu erkek disarda ac kurt gibi gezio.

Senin evliliginin dinamiği iyi değil burdaki insanlara sorup napican ki bu adama gitme desen de sonuç değişmemiş zaten kapiyi göstermiş. Bi cok kadin izin vermez buna ama senin oyle bi lüksün yok senden izin alan bile yok başkalarının evliliklerine göre kendininkine bakarsan mutsuz olursun. Bence calisiyor olsan da bi sekilde bu adama bagimlisin sen o yuzden hic baskin olmaya calisma kaybeden sen olursun. Seni bulundugunuz ilin dışına niye cikartmiyor bu adam ya en basta sorun burda baslio. Ve maalesef eşi kapali olan cogu erkek disarda ac kurt gibi gezio.
Biraz acımasızca olmadı mı yorumunuz😔bende farkındayım ama napim bende size onu soruyorum

kesinlikle karşı çıkardım, tatil yapacaksa ailesiyle yapsın!!
siz haklısınız, yerinde kıskançlık bence

bence burada takılmanız gereken kıskanılacak yer olup olmamsı değil. Sizinle (çocukları -eşi) neden vakit geçirmediği..
takıcaksanız ona takın çünkü aldatan,bakan her şekilde yapar.

Bence gidebilir ne var ki. Erkekse arkadaşları neden olmasın. Birkaç gün kafa dağıtır gelir. Belki arkadaşlarıyla özlem gideriyorlardır. Abartacak bir şey yok bence. Sizinle de gider sonra, nasıl olsa hep berabersiniz.

"Bende arkadaslarla plan yapiyorum o vakit sen git gel cocuklari sana devredip bende kafami dagitmaya gideceğim nede olsa benimde ihtiyacim var..." deyin ciddiyetinizden emin olsun ama gülerek falan söylemeyin... :KK69:

Biraz acımasızca olmadı mı yorumunuz😔bende farkındayım ama napim bende size onu soruyorum
Bu adama neden bu kadar bağımlısınız onu merak ettim? Açıkçası çalıştığınızı okuyunca çok şaşırdım. Hiç dışarı çıkamayan, onun verdiği harçlıkla idare etmeye çalışan biri sanmıştım ilk başta.

Merhaba hanımlar
O tatile gidiyor siz ne yapıyorsunuz???

Nasıl bu kadar bencil olabiliyor bazı erkekler ya inanamıyorum. Madem arkadaşlarıyla gezmek istiyordu neden evlendi.:sopa:

Geçen sene Antalya'ya göndermişsiniz. Kapadokya onun yanında masum kalır tabi. Ama yine de göndermeyin ne alaka yani?

Benim kocam yapacak şunu varya... Yemem içmem ertesi sene çocukları da ona bırakır İtalya'ya giderim :KK55:

Back
X