Artik dayanamiyorum

peki napmaliyim sizce.

Sürekli benimle ugrasir bu daha bisey degil

Ben yapiyorum ayagimi uzatip hizmet ettirmiyorumki kendime Allah bilsin ne diyim napmami bekliyor yeni gelin gibi ayaktami beklicem

Ne olur sizde oradayken telefonu elinize almasaniz biraz tutsaniz kendinizi. Benim oz babam bile bana kiziyor telefon elinde surekli diye.

Esinizi ailesine karsı doldurmayın (yapıyorsunuznm demiyorum sadece uyarı)
Zaten durumun farkında.
Ileride şartlar değisebilir ve bu günleri hatırlatabilir size."Babamı istemedin yada aileme karsı beni doldurdun"gibi suclamalarla gelebilir size...
Sizi destekliyor oldugu icin şanslısınız.
Cok fazla deşelemeyin derim.

evet biliyorum hayatta hersey olabiliyor zaten sen git istiyorsan ben gitmem diyorum ama kendisi istemiyor.

Telefonla fazla ugrasmiyorum mesaj geldikce bakiyorum baksamda hemen koca ariyor olmuyorum hanimefendi. Sorun telde oynuyor demesi degil sevgilimi ariyor kocami ariyor demesi
Dun degil evvelsi gun yegenim babami aradi. Teyzem napiyor dedi. Babamda elinde telefona bakiyor dedi. Gulerekten Kocami bulacak telefondan demis. Bunu soyleyen oz ve oz kiz yegenim hemde. Guldum gectim. Dusunun artik.

Dun degil evvelsi gun yegenim babami aradi. Teyzem napiyor dedi. Babamda elinde telefona bakiyor dedi. Gulerekten Kocami bulacak telefondan demis. Bunu soyleyen oz ve oz kiz yegenim hemde. Guldum gectim. Dusunun artik.
Saka ayri ciddi söylemek ayri babam yigenim dese bende güler gecerim ama kp ciddi söylemis buna gülemem ben k.bakmayin siz buyrun gülün.

Saka ayri ciddi söylemek ayri babam yigenim dese bende güler gecerim ama kp ciddi söylemis buna gülemem ben k.bakmayin siz buyrun gülün.
Sizi anliyorum. Soyleyen sizin tarafinizdan olsa neyse dersiniz. Erkek iste ufacik bir seyden sizi takmistir kafaya herseyinizden rahatsiz olur.

Tavir koyun gitmeyin bir sure. Sebebini sorarsada kirildiginizi soylersiniz. Ne bekliyorsunuz benden dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…