Artık nişanlımın yanına taşındım , ancak ilgisizliğini hissediyorum ? İlgi ve ilgisizlik nedir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayınvalide sağolsun küçük ev olmazmış

Evlenmeyi düşünüyor musun peki ?

Kayınvalide sağolsun küçük ev m
Atsam daha mı iyi olacak bilmiyprım çocuk beni sevdiğini düşünüyorum

Kayınvalide sağolsun küçük ev m

Atsam daha mı iyi olacak bilmiyprım çocuk beni sevdiğini düşünüyorum
Tamam zorunlu sevdiğine ikna olduk vallahi bak.
Evlen guzum evlen senin bizden daha fazla mutlu olmaya hakkın yok

Bir de yeni bina.
Isıtması daha zor.
Akıllarına tüküreyim bunların :)
Zorunlu'ya kızıyoruz ama aklı başında bir tane bile insan evladı yok. Evlenip İstanbul'da ilk kaldığım Bağcılar'daki rutubetli ev bundan iyiydi, klozeti dolabı falan vardı xjfjfjf, gereksiz büyük değildi yine iyi bile ısınıyordu o rutubete rağmen.

Zorunlu ben senin annen olsaydım o evi görür kızıma layık ördüğünüz ev bumu diyerek senin saçlarından tutup sürükleyerek oradan çeker alırdım..

Ne zaman halledecekmiş. Oyalıyor görmüyor musun? Şimdiye kadar yaptırılmış olması gerekiyordu. Sen ona süre ver, 1 hafta içinde yaptın yaptın yoksa bu iş biter diye. Bakalım ne yapacak? Bak burada yazanların yaşı çoğu büyüktür, istersen arkadaş istersen abla gibi gör. Yazık ediyorsun kendine, böyle ittire kaktıra mutluluk olmaz.

Aynen öyle.
1hafta süre ver yoksa bu iş burada biter annem zaten başladı söylenmeye, nişanı atıyorum dememe bakar desin.

Pamukpamuk da böyle. Ben şaşırıyorum bunların memurluğuna
Zaten bazı memurluklarda muhakeme yeteneği algı vs falan istenmiyor ki evrak dosyalayabilecek kas sistemi olsun azıcık kulakları duysun gözü görsün yeterli . Bence bunlarda o tarz memurlardan (hakkıyla işini yapan, çalışan, kariyer memuru arkadaşları tenzi ediyorum )

Kayınvalide evin büyük olmasından değil kirasının uygun olmasından dolayı bu evi tutmuş zorunlu.Hem madem nişanlın çalışıyor maaşı var daha iyi bir ev tutun.

Aynen öyle.
1hafta süre ver yoksa bu iş burada biter annem zaten başladı söylenmeye, nişanı atıyorum dememe bakar desin.
Son ana kadar bekletecek, herşeyi zorunlu yapmak zorunda kalacak, zaten dünya kadar borcu var. Ah bu kız neden dinlemiyor bizi.

Bir yığın kolay gibi ama çok fazla ve vakit öldürücü işler var mesela, çok hayati olmayan ama başında da birinin durması gereken işler var bunların başına da en az lise mezunu, kafası az buçuk şeye basan biri yeterli, az aklı başında ise zaten öpüp başına koyarlar fjjffjfjf.

Aynen. Daha da yorum yazardım memurlarla ilgili ama işini hakkıyla yapan emek veren dert çeken memur arkadaşların zoruna gider ayıp olur haddimi aşabilirim diye susuyorum. Memuriyet olayı cidden yoz durumda lakin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…