- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Kayınvalide sağolsun küçük ev olmazmışYevrım o işler öyle olmuyor. Bi oda buzhane iken diğer oda sıcaklığı uzun süre koruyamaz. Odalar arasındaki duvarlar da dış cepheden ince olur. Yine eski olsaydı da bari 2 göz olsaydı. Bi yerinize mi sokacaksınız 5 odayı ya?
Evlenmeyi düşünüyor musun peki ?Onu buna dediğimde bana halledecegım diyor , ona yakınıyorum bak mutfak böyle diyorum ev uzak diyorum ben nasıl yuruyecegım diyorum ev yakın servise diyor , dolabı klozeti ayarlayacağız diyor. Her şeyi halledecegını söylüyor , ona geldiğim günden beri yakınıyorum , oda yaparız dedi kayınvalide ben klozete karışmam diyor ya
Çünkü o da sana taşınacak cicim.Kayınvalide sağolsun küçük ev olmazmış
Kayınvalide sağolsun küçük ev mYevrım o işler öyle olmuyor. Bi oda buzhane iken diğer oda sıcaklığı uzun süre koruyamaz. Odalar arasındaki duvarlar da dış cepheden ince olur. Yine eski olsaydı da bari 2 göz olsaydı. Bi yerinize mi sokacaksınız 5 odayı ya?
Atsam daha mı iyi olacak bilmiyprım çocuk beni sevdiğini düşünüyorumBişey sorucam, size burada yazılanları neden hiç okumuyorsunuz?
Onlarca insan size "nişanı at" diyor, hepimiz geçerli sebepleri burda size sıralıyoruz.
Hiç mi "bi bildikleri var" demiyorsunuz, hiç mi düşünmüyorsunuz anlamıyorum gerçekten.
Tamam zorunlu sevdiğine ikna olduk vallahi bak.Kayınvalide sağolsun küçük ev m
Atsam daha mı iyi olacak bilmiyprım çocuk beni sevdiğini düşünüyorum
Zorunlu'ya kızıyoruz ama aklı başında bir tane bile insan evladı yok. Evlenip İstanbul'da ilk kaldığım Bağcılar'daki rutubetli ev bundan iyiydi, klozeti dolabı falan vardı xjfjfjf, gereksiz büyük değildi yine iyi bile ısınıyordu o rutubete rağmen.Bir de yeni bina.
Isıtması daha zor.
Akıllarına tüküreyim bunların :)
Zorunlu ben senin annen olsaydım o evi görür kızıma layık ördüğünüz ev bumu diyerek senin saçlarından tutup sürükleyerek oradan çeker alırdım..Annem de öyle diyor eğer ilgisizlerse olmaz bu iş diyor, bende o kadar anlamıyorum ki salak salak hala kayınvalidem beni aradı diye bana ilgi gösteriyor sanıyorum , doğalgaza hala çözüm bulamadılar çünkü tezgaha bağlı bi Ocak yok benim getirdiğim ocağa doğalgaz bağlayacaklar
Ne zaman halledecekmiş. Oyalıyor görmüyor musun? Şimdiye kadar yaptırılmış olması gerekiyordu. Sen ona süre ver, 1 hafta içinde yaptın yaptın yoksa bu iş biter diye. Bakalım ne yapacak? Bak burada yazanların yaşı çoğu büyüktür, istersen arkadaş istersen abla gibi gör. Yazık ediyorsun kendine, böyle ittire kaktıra mutluluk olmaz.Onu buna dediğimde bana halledecegım diyor , ona yakınıyorum bak mutfak böyle diyorum ev uzak diyorum ben nasıl yuruyecegım diyorum ev yakın servise diyor , dolabı klozeti ayarlayacağız diyor. Her şeyi halledecegını söylüyor , ona geldiğim günden beri yakınıyorum , oda yaparız dedi kayınvalide ben klozete karışmam diyor ya
Akrabadan ucuza ev çakozladık demez tabi. İstikb*l mobilyaya onun adı var sadece demişler ya djdjfjfjjf iyi güldüm. Ayranı yok içmeye..Kayınvalide sağolsun küçük ev olmazmış
Aynen öyle.Ne zaman halledecekmiş. Oyalıyor görmüyor musun? Şimdiye kadar yaptırılmış olması gerekiyordu. Sen ona süre ver, 1 hafta içinde yaptın yaptın yoksa bu iş biter diye. Bakalım ne yapacak? Bak burada yazanların yaşı çoğu büyüktür, istersen arkadaş istersen abla gibi gör. Yazık ediyorsun kendine, böyle ittire kaktıra mutluluk olmaz.
Aklını sevmiştir o senin. :)Kayınvalide sağolsun küçük ev m
At yavrum, biz yavrum deriz sana burdaKayınvalide sağolsun küçük ev m
Zaten bazı memurluklarda muhakeme yeteneği algı vs falan istenmiyor ki evrak dosyalayabilecek kas sistemi olsun azıcık kulakları duysun gözü görsün yeterli .Pamukpamuk da böyle. Ben şaşırıyorum bunların memurluğuna
Son ana kadar bekletecek, herşeyi zorunlu yapmak zorunda kalacak, zaten dünya kadar borcu var. Ah bu kız neden dinlemiyor bizi.Aynen öyle.
1hafta süre ver yoksa bu iş burada biter annem zaten başladı söylenmeye, nişanı atıyorum dememe bakar desin.
Ah kıyamam, yavrum mu demiyor artık sana?Eskiden bana daha çok ilgisi olan nişanlım artık ilgisini kaybetmiş durumda
Bir yığın kolay gibi ama çok fazla ve vakit öldürücü işler var mesela, çok hayati olmayan ama başında da birinin durması gereken işler var bunların başına da en az lise mezunu, kafası az buçuk şeye basan biri yeterli, az aklı başında ise zaten öpüp başına koyarlar fjjffjfjf.Zaten bazı memurluklarda muhakeme yeteneği algı vs falan istenmiyor ki evrak dosyalayabilecek kas sistemi olsun azıcık kulakları duysun gözü görsün yeterli .Bence bunlarda o tarz memurlardan (hakkıyla işini yapan, çalışan, kariyer memuru arkadaşları tenzi ediyorum )
Aynen. Daha da yorum yazardım memurlarla ilgili ama işini hakkıyla yapan emek veren dert çeken memur arkadaşların zoruna gider ayıp olur haddimi aşabilirim diye susuyorum. Memuriyet olayı cidden yoz durumda lakin.Bir yığın kolay gibi ama çok fazla ve vakit öldürücü işler var mesela, çok hayati olmayan ama başında da birinin durması gereken işler var bunların başına da en az lise mezunu, kafası az buçuk şeye basan biri yeterli, az aklı başında ise zaten öpüp başına koyarlar fjjffjfjf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?