Artık nişanlımın yanına taşındım , ancak ilgisizliğini hissediyorum ? İlgi ve ilgisizlik nedir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gören sen olacaktın yalnız zorunlu.

Siz böyle yazdıkça hep kendşöi sorguluyorum , nesi var kararlarımın diyorum , sırf eş durumundan gelmemek için tayin ile geldim, oradaki rahatlığımı bırakıp geldim

Cidden çekirdek citlemelik uyesin bence hiç biseyi kafana takma klozeti sen al mutfak ta yapılır elbet bunlar küçük şeyler zorunlu

Söylesek yapcakmış gibi sanki bi de sormaz mı?

Cidden çekirdek citlemelik uyesin bence hiç biseyi kafana takma klozeti sen al mutfak ta yapılır elbet bunlar küçük şeyler zorunlu
Acaba diyorum bu evden çıkıp gitsem nereye gideceğim, bazen esiyor kafama ya cidden deli olucam ,

Gerçekten ne beklerken ne ile karşılaştım ya sabır edip sesimi çıkarmayıp burada idare etsem acaba iki sene sonra farklı bi eve taşınsak
Ama burada söylenmedi mi size, nişanlınız herşeyi hazırlamadan gitmeyin diye? Halledicem yavrum diyordu, görüyorsunuz ki bir şey halletmemiş.

Ben trol değilim , gerçekten içime dert olanları yazmak istedim o kadar
İçine dert olanlar yarın başına katmerli bela olacak.
Siz böyle yazdıkça hep kendşöi sorguluyorum , nesi var kararlarımın diyorum , sırf eş durumundan gelmemek için tayin ile geldim, oradaki rahatlığımı bırakıp geldim
Onca yıl çalışmış okumuş kapı gbi kpss kazanıp atanmışsın. Kendine yakıştırdığın ev ikinci el dolaplı klozetini senin taktıracağın, allahın bayırında sıfır bir izbelik mi? O evi kv ile nişanlının başına yıkıp çıkman lazımken sen eşya bakıyorsun. Devlet memuru olarak lendine işsiz bir koca ve kenar mahallede bir döküntü evi nasıl layık gördün ya,

Sen boşa sorgulama kendini, becerip de doğruyu ayıramıyorsun, kafa yormana gerek yok. Eşyayı da ikinci el ya da spotçudan mı baktınız. İşsiz bir adamla evlenmek için üstüne para veriyorsu resmen. İşi var deme boşuna, babasının yanına sokulmuş işte, iki gün sonra kavga edip evde karpuzunu büyütmeye başlayacak, hatta çıkardığı donu makineye bile koymayıp malak gibi yatacak. Ev erkeği bile olmaz bundan

Gerçekten ne beklerken ne ile karşılaştım ya sabır edip sesimi çıkarmayıp burada idare etsem acaba iki sene sonra farklı bi eve taşınsak
Aşko ne akla hizmet çok şey bekledin onu da anlamış değiliz. Cürmünüz belli, b.k mu işiniz vardı büyükşehirde? Sen iyi bile yaşıyorsun bu kafayla, onu da biz beklemiyorduk bak.

Ama burada söylenmedi mi size, nişanlınız herşeyi hazırlamadan gitmeyin diye? Halledicem yavrum diyordu, görüyorsunuz ki bir şey halletmemiş.
Hala ona diyorum bana çoğu şeyi hallettik diyor diğerlerini de yapacağını söylüyor , daha doğalgaz bile yok evde ya , tuvalette diş macunu koyacak dolap bile yok gerçekten delircem ya

dediklerimizin herhangi birini yaptığın oldu mu?

Hala ona diyorum bana çoğu şeyi hallettik diyor diğerlerini de yapacağını söylüyor , daha doğalgaz bile yok evde ya , tuvalette diş macunu koyacak dolap bile yok gerçekten delircem ya

İyi de bunlar konuşulmadı mı? Körü körüne mi gittiniz anlamadım ki.

Nişanlınız para harcıyor mu? Sizin 150k borcunuz 350k olmuş, herşeyi siz mi ödüyorsunuz?

Yani bu kadar zor mu mutfak tezgahına ekstra Ocak için yer yaptırmak onu da mı ben yaptırayım ya
Ay zorunlu vallahi çileden çıkarırsın insanı.
Hakikaten ne bekliyordun ?
Ne olması lazımdı ?
Sana defalarca demedik mi he ?

Taşınmak bedava sanıyorsun sanırım. Komik olma sana layık gördükleri ev o işte, taşınmak falan da senin ağzına bir parmak bal. O kadar değersizsin ki gözlerinde adam gibi bir ev bulmaya bile tenezzül etmemişler. Çıkma dolap senin takacağın klozet. İzle bak o ev kiralık da değildir kendi evleridir seni kazıklıyorlardır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…