- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Gören sen olacaktın yalnız zorunlu.Şu an bu evde çok mutsuzum , mahalle arası bi yer ve kayınvalidenin üzerinde bi ev , tamam evin içi çok güzel ama yürüme mesafesi bile otobüsü geçiyor işyerime uzak kalacak , evde aynalı dolap yok , mutfak tezgahı dolabı çıkma ve eski , daha doğalgaz bağlanamadı çünkü ocak bi masanın üzerinde , gerçekten bunları hiç gören yok mu anlamıyorum ya … ben şimdi ne yapayım bana söyleyin
Dalga geçmeyin valla canım çok sıkkın yemin ederim ya
Siz böyle yazdıkça hep kendşöi sorguluyorum , nesi var kararlarımın diyorum , sırf eş durumundan gelmemek için tayin ile geldim, oradaki rahatlığımı bırakıp geldim
Söylesek yapcakmış gibi sanki bi de sormaz mı?Şu an bu evde çok mutsuzum , mahalle arası bi yer ve kayınvalidenin üzerinde bi ev , tamam evin içi çok güzel ama yürüme mesafesi bile otobüsü geçiyor işyerime uzak kalacak , evde aynalı dolap yok , mutfak tezgahı dolabı çıkma ve eski , daha doğalgaz bağlanamadı çünkü ocak bi masanın üzerinde , gerçekten bunları hiç gören yok mu anlamıyorum ya … ben şimdi ne yapayım bana söyleyin
Yani bu kadar zor mu mutfak tezgahına ekstra Ocak için yer yaptırmak onu da mı ben yaptırayım yaGören sen olacaktın yalnız zorunlu.
Bari taşındığınızda söküp götür zorunlu.
Koyma ev sahibine
Acaba diyorum bu evden çıkıp gitsem nereye gideceğim, bazen esiyor kafama ya cidden deli olucam ,Cidden çekirdek citlemelik uyesin bence hiç biseyi kafana takma klozeti sen al mutfak ta yapılır elbet bunlar küçük şeyler zorunlu
Yani bu kadar zor mu mutfak tezgahına ekstra Ocak için yer yaptırmak onu da mı ben yaptırayım ya
Yok bi üst sokağınaNereye taşınıyor kv yanına mı
Ama burada söylenmedi mi size, nişanlınız herşeyi hazırlamadan gitmeyin diye? Halledicem yavrum diyordu, görüyorsunuz ki bir şey halletmemiş.Gerçekten ne beklerken ne ile karşılaştım ya sabır edip sesimi çıkarmayıp burada idare etsem acaba iki sene sonra farklı bi eve taşınsak
Acaba diyorum bu evden çıkıp gitsem nereye gideceğim, bazen esiyor kafama ya cidden deli olucam ,
İçine dert olanlar yarın başına katmerli bela olacak.Ben trol değilim , gerçekten içime dert olanları yazmak istedim o kadar
Onca yıl çalışmış okumuş kapı gbi kpss kazanıp atanmışsın. Kendine yakıştırdığın ev ikinci el dolaplı klozetini senin taktıracağın, allahın bayırında sıfır bir izbelik mi? O evi kv ile nişanlının başına yıkıp çıkman lazımken sen eşya bakıyorsun. Devlet memuru olarak lendine işsiz bir koca ve kenar mahallede bir döküntü evi nasıl layık gördün ya,Siz böyle yazdıkça hep kendşöi sorguluyorum , nesi var kararlarımın diyorum , sırf eş durumundan gelmemek için tayin ile geldim, oradaki rahatlığımı bırakıp geldim
Aşko ne akla hizmet çok şey bekledin onu da anlamış değiliz. Cürmünüz belli, b.k mu işiniz vardı büyükşehirde? Sen iyi bile yaşıyorsun bu kafayla, onu da biz beklemiyorduk bak.Gerçekten ne beklerken ne ile karşılaştım ya sabır edip sesimi çıkarmayıp burada idare etsem acaba iki sene sonra farklı bi eve taşınsak
Hala ona diyorum bana çoğu şeyi hallettik diyor diğerlerini de yapacağını söylüyor , daha doğalgaz bile yok evde ya , tuvalette diş macunu koyacak dolap bile yok gerçekten delircem yaAma burada söylenmedi mi size, nişanlınız herşeyi hazırlamadan gitmeyin diye? Halledicem yavrum diyordu, görüyorsunuz ki bir şey halletmemiş.
dediklerimizin herhangi birini yaptığın oldu mu?Şu an bu evde çok mutsuzum , mahalle arası bi yer ve kayınvalidenin üzerinde bi ev , tamam evin içi çok güzel ama yürüme mesafesi bile otobüsü geçiyor işyerime uzak kalacak , evde aynalı dolap yok , mutfak tezgahı dolabı çıkma ve eski , daha doğalgaz bağlanamadı çünkü ocak bi masanın üzerinde , gerçekten bunları hiç gören yok mu anlamıyorum ya … ben şimdi ne yapayım bana söyleyin
Hala ona diyorum bana çoğu şeyi hallettik diyor diğerlerini de yapacağını söylüyor , daha doğalgaz bile yok evde ya , tuvalette diş macunu koyacak dolap bile yok gerçekten delircem ya
Nişanlınız para harcıyor mu? Sizin 150k borcunuz 350k olmuş, herşeyi siz mi ödüyorsunuz?Hala ona diyorum bana çoğu şeyi hallettik diyor diğerlerini de yapacağını söylüyor , daha doğalgaz bile yok evde ya , tuvalette diş macunu koyacak dolap bile yok gerçekten delircem ya
Ay zorunlu vallahi çileden çıkarırsın insanı.Yani bu kadar zor mu mutfak tezgahına ekstra Ocak için yer yaptırmak onu da mı ben yaptırayım ya
Taşınmak bedava sanıyorsun sanırım. Komik olma sana layık gördükleri ev o işte, taşınmak falan da senin ağzına bir parmak bal. O kadar değersizsin ki gözlerinde adam gibi bir ev bulmaya bile tenezzül etmemişler. Çıkma dolap senin takacağın klozet. İzle bak o ev kiralık da değildir kendi evleridir seni kazıklıyorlardır.Gerçekten ne beklerken ne ile karşılaştım ya sabır edip sesimi çıkarmayıp burada idare etsem acaba iki sene sonra farklı bi eve taşınsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?