Artık nişanlımın yanına taşındım , ancak ilgisizliğini hissediyorum ? İlgi ve ilgisizlik nedir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Atsam daha mı iyi olacak bilmiyprım çocuk beni sevdiğini düşünüyorum
Çocuğum, bak daha kaç kere söylenecek sana bu bilmiyorum:
NİŞANI AT.
Evet daha iyi olacak.
Evine dön.
Nikah yok düğün yok, kalktın adamın yanına taşındın. "Beni seviyor" bile diyemiyorsun, çünkü söylenmiş hiçbişey yok muhtemelen. Nişanı at ve evine dön.

Atsam daha mı iyi olacak bilmiyprım çocuk beni sevdiğini düşünüyorum

Libido insana neler yaptırıyor diye Google a yazsak siz çıkarsınız görsellerde

- işsiz - palavracı - pipisi küçük - çulsuz erkeğin neyini sevdiniz ?

Hipergami ye tepki olarak doğmuşsunuz

Görmemişim konuyu. Ben de diyordum bu adam pipiden kurtarıyor herhalde, o da yokmuş. Geriye tek şey kalıyor, "yavrum" sözü. Onu da biz söyleriz burdan.

Toplumda öyle bir inanış var di mi ? ‘Yatakta çok iyiyse kadın ayrılamaz’ Halbuki o da yok burda

Adam jigololuk yapıyor bizimkine ama hiç bir jigololuk vasfı yok

forum halkı olarak aylardır birinin hayatının freni patlak kamyon gibi yokuş aşağı yuvarlanışını izliyoruz, inanılmaz ya.
hikayede bir tane ya bir tane mantıklı detay yok. gencecik bir kadın neden kendine bunu yapar aklım almıyor. çevresinde kimse yoksa bile yani burda onca kadın akıl veriyor sürekli. ay vallahi anlamıyorum.

erkek o kadar zor bulunan bir şey değil ki hele yani bu adamla bile evlenmeye kalktığına göre çıta oldukça düşük. elini sallasan ellisi. aynısının asalak olmayan versiyonu da bulunur yani. ya da hiç değilse cinsel hayatınız parlak olsaydı, o da yok. şu adamlara döktüğün paranın üçte biriyle uzun süre terapi alır, üstüne de estetik falan yaptırır, gezer tozar yeniden doğar bambaşka biri olurdun. tercih meselesi tabii.

adam sadece "hallederiz yavrum" diye diye kendine ev dizdirdi, donunu da yıkatıcak önüne yemeğini de isteyecek. her asalağın hayallerini süsleyen harika hayatı yaşayacak.

Zorunlu sen buradan dönmeyip evleneceksin orası kesin.
Bari korun onuda hallederiz yavrum diyen nişanlına bırakma. Bunda aklı selim davran bari. Bu cümbüşe birde çocuk eklenmesin.
Bence o işi de yavrum reyiz üstlenecek.

Yok mu yakınlarda biri, bir kahve içse eğleniyor mu ciddi mi gerçek ortaya çıksa yol inanasım gelmiyor hiçbirine
Nasıl bir kafa 110 binlik çeyiz aldırır ya inanamiyorum
İstanbula geldiyse anlattigi yer hadimkoy flndır orta bi yere gelirse ben kahve icerim. Yanina buz gibi soguk su. Culsuz koca ugruna 350bin batirmis ici serinlesin bari garibim.

Allah sana da bir gün akıl verir umarım, bu kadar yoksunluk insan evladı için fazla. Hala trolsün diyorum ancak trol değilsen çok ciddi vahim bir vakasın

AYRIL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…