- 24 Ocak 2013
- 2.562
- 8.478
- 358
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Çocuğum, bak daha kaç kere söylenecek sana bu bilmiyorum:Atsam daha mı iyi olacak bilmiyprım çocuk beni sevdiğini düşünüyorum
Atsam daha mı iyi olacak bilmiyprım çocuk beni sevdiğini düşünüyorum
Bir de pipi mi küçük, eyvahlar olsunLibido insana neler yaptırıyor diye Google a yazsak siz çıkarsınız görsellerde
- işsiz - palavracı - pipisi küçük - çulsuz erkeğin neyini sevdiniz ?
Hipergami ye tepki olarak doğmuşsun
Bir de pipi mi küçük, eyvahlar olsun
Görmemişim konuyu. Ben de diyordum bu adam pipiden kurtarıyor herhalde, o da yokmuş. Geriye tek şey kalıyor, "yavrum" sözü. Onu da biz söyleriz burdan.He konu açtı oku, o kadar küçükmüş ki zevk alamıyormuş zorunlu
Görmemişim konuyu. Ben de diyordum bu adam pipiden kurtarıyor herhalde, o da yokmuş. Geriye tek şey kalıyor, "yavrum" sözü. Onu da biz söyleriz burdan.
Yani açık açık sormadığım için yatakta çok iyi herhalde diye düşündüm. Vazgeçilmez olan ne olabilir bu adamda, cidden merak ediyorum.Toplumda öyle bir inanış var di mi ? Yatakta çok iyiyse kadın ayrılamazHalbuki o da yok burda
Bence o işi de yavrum reyiz üstlenecek.Zorunlu sen buradan dönmeyip evleneceksin orası kesin.
Bari korun onuda hallederiz yavrum diyen nişanlına bırakma. Bunda aklı selim davran bari. Bu cümbüşe birde çocuk eklenmesin.
Kesin öyle olacak, sonra gelsin küçük yavrum reislerBence o işi de yavrum reyiz üstlenecek.
dkfdjfjdf ay şimdi şak diye düşüp bayılıcamHe konu açtı oku, o kadar küçükmüş ki zevk alamıyormuş zorunlu
Eyvah eyvahhh konu hassas desene ssjksjksjksjkHe konu açtı oku, o kadar küçükmüş ki zevk alamıyormuş zorunlu
Kayınvalide sağolsun küçük ev olmazmış
İstanbula geldiyse anlattigi yer hadimkoy flndır orta bi yere gelirse ben kahve icerim. Yanina buz gibi soguk su. Culsuz koca ugruna 350bin batirmis ici serinlesin bari garibim.Yok mu yakınlarda biri, bir kahve içse eğleniyor mu ciddi mi gerçek ortaya çıksa yol inanasım gelmiyor hiçbirine
Nasıl bir kafa 110 binlik çeyiz aldırır ya inanamiyorum
AYRILŞu an bu evde çok mutsuzum , mahalle arası bi yer ve kayınvalidenin üzerinde bi ev , tamam evin içi çok güzel ama yürüme mesafesi bile otobüsü geçiyor işyerime uzak kalacak , evde aynalı dolap yok , mutfak tezgahı dolabı çıkma ve eski , daha doğalgaz bağlanamadı çünkü ocak bi masanın üzerinde , gerçekten bunları hiç gören yok mu anlamıyorum ya … ben şimdi ne yapayım bana söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?