- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Bende onu diyorum annemlere ben memurum ve bu ev Allah’ın bayırında bi ev , gerçekten ev yeni bina dubleks 5 odalı , ama bulunduğu konum berbat , bi arabam olsa dert değil ama burda böyle benim için çok zor olacak , onu geçtim kayınvalide para biriktirin ev alın diyor bu ne demekse , onu geçtim önceki evin çıkma dolaplarını koymuşlar , içi leş gibi , istikbalden mobilya beğeniyorum onun sadece adı var diyor , yani saçma salak işler , gerçekten şu an burada çok mutsuzum aynı köyde okula gidip gelirkenki zamanlarım aklıma geldi tekrar çile çekmeye başladım ailem ile konuştuk konuyu babam o zaman niye dert ediyorsun çalıştıgın yere yakın bulursun diyor , verirsin 15 bin kira diyor , buranın kirası şu an 5 bin tl ;(İçine dert olanlar yarın başına katmerli bela olacak.
Onca yıl çalışmış okumuş kapı gbi kpss kazanıp atanmışsın. Kendine yakıştırdığın ev ikinci el dolaplı klozetini senin taktıracağın, allahın bayırında sıfır bir izbelik mi? O evi kv ile nişanlının başına yıkıp çıkman lazımken sen eşya bakıyorsun. Devlet memuru olarak lendine işsiz bir koca ve kenar mahallede bir döküntü evi nasıl layık gördün ya,
Sen boşa sorgulama kendini, becerip de doğruyu ayıramıyorsun, kafa yormana gerek yok. Eşyayı da ikinci el ya da spotçudan mı baktınız. İşsiz bir adamla evlenmek için üstüne para veriyorsu resmen. İşi var deme boşuna, babasının yanına sokulmuş işte, iki gün sonra kavga edip evde karpuzunu büyütmeye başlayacak, hatta çıkardığı donu makineye bile koymayıp malak gibi yatacak. Ev erkeği bile olmaz bundan
Tanıdıklarının evleri , adamın yapacak gücü yokmuş ondan yapmışlar bu eviTaşınmak bedava sanıyorsun sanırım. Komik olma sana layık gördükleri ev o işte, taşınmak falan da senin ağzına bir parmak bal. O kadar değersizsin ki gözlerinde adam gibi bir ev bulmaya bile tenezzül etmemişler. Çıkma dolap senin takacağın klozet. İzle bak o ev kiralık da değildir kendi evleridir seni kazıklıyorlardır.
Ay pardon dolapları ondan çıkma yapmışlar ,Tanıdıklarının evleri , adamın yapacak gücü yokmuş ondan yapmışlar bu evi
Tayin iptaline ne dersin. Geri dön, nişanı da at. Kapıdaki köpeklerine daha çok özeniyorlardır eminimAcaba diyorum bu evden çıkıp gitsem nereye gideceğim, bazen esiyor kafama ya cidden deli olucam ,
Öpücükle mi yapılıyor kız onlar parayla yapılıyor. Senin nişanlı da züğürt. Ya kafamda canlandı da biraz, ev değil izbe yahu orası. Kışın yandınız siz, apış aranıza kadar donacaksınız orda.Yani bu kadar zor mu mutfak tezgahına ekstra Ocak için yer yaptırmak onu da mı ben yaptırayım ya
110 binlik çeyiz aldım , ;( bi de gelinliğe 13 bin kapora verdim hala verecekler ücretiniYa şunu açıkça yazsana nişanlın para harcıyor mu bu ev için ?
350 bini ne ara yaptın, ne aldın da borç birden bu kadar fırladı ?
E sana biz demedik mi kiralar yüksek nasıl ödeyeceksiniz diye he ?Bende onu diyorum annemlere ben memurum ve bu ev Allah’ın bayırında bi ev , gerçekten ev yeni bina dubleks 5 odalı , ama bulunduğu konum berbat , bi arabam olsa dert değil ama burda böyle benim için çok zor olacak , onu geçtim kayınvalide para biriktirin ev alın diyor bu ne demekse , onu geçtim önceki evin çıkma dolaplarını koymuşlar , içi leş gibi , istikbalden mobilya beğeniyorum onun sadece adı var diyor , yani saçma salak işler , gerçekten şu an burada çok mutsuzum aynı köyde okula gidip gelirkenki zamanlarım aklıma geldi tekrar çile çekmeye başladım ailem ile konuştuk konuyu babam o zaman niye dert ediyorsun çalıştıgın yere yakın bulursun diyor , verirsin 15 bin kira diyor , buranın kirası şu an 5 bin tl ;(
Kız bir de 5 odalı ev tutmuşlar iki kişiye :)Öpücükle mi yapılıyor kız onlar parayla yapılıyor. Senin nişanlı da züğürt. Ya kafamda canlandı da biraz, ev değil izbe yahu orası. Kışın yandınız siz, apış aranıza kadar donacaksınız orda.
Annem de öyle diyor eğer ilgisizlerse olmaz bu iş diyor, bende o kadar anlamıyorum ki salak salak hala kayınvalidem beni aradı diye bana ilgi gösteriyor sanıyorum , doğalgaza hala çözüm bulamadılar çünkü tezgaha bağlı bi Ocak yok benim getirdiğim ocağa doğalgaz bağlayacaklarTayin iptaline ne dersin. Geri dön, nişanı da at. Kapıdaki köpeklerine daha çok özeniyorlardır eminim
Zorunlu özürle diyorum ama sende g.. sürülecek akıl yok110 binlik çeyiz aldım , ;( bi de gelinliğe 13 bin kapora verdim hala verecekler ücretini
Bende herkese öyle dedim gelmişler bana ısıtmadığın odayı kapatırsın diyorlarÖpücükle mi yapılıyor kız onlar parayla yapılıyor. Senin nişanlı da züğürt. Ya kafamda canlandı da biraz, ev değil izbe yahu orası. Kışın yandınız siz, apış aranıza kadar donacaksınız orda.
Gerçekten ben niye buraya yazıyorum gerçekten körüm valla körüm sen tuttursana ev başka yerden burada bal vardı sanki yaZorunlu özürle diyorum ama sende g.. sürülecek akıl yok
Bunlar niye şimdi aklına geliyor ?Bende herkese öyle dedim gelmişler bana ısıtmadığın odayı kapatırsın diyorlar
Eve masraf yapmadıysan at nişanı dön evine. Daha evlenmeden böyle özensiz davranan evlenince neler yapmaz. Gencecik kızsın neler çıkar karşına. Yakma kendini.Annem de öyle diyor eğer ilgisizlerse olmaz bu iş diyor, bende o kadar anlamıyorum ki salak salak hala kayınvalidem beni aradı diye bana ilgi gösteriyor sanıyorum , doğalgaza hala çözüm bulamadılar çünkü tezgaha bağlı bi Ocak yok benim getirdiğim ocağa doğalgaz bağlayacaklar
Bişey sorucam, size burada yazılanları neden hiç okumuyorsunuz?110 binlik çeyiz aldım , ;( bi de gelinliğe 13 bin kapora verdim hala verecekler ücretini
Daha ne masraf yapacak ki jane.Eve masraf yapmadıysan at nişanı dön evine. Daha evlenmeden böyle özensiz davranan evlenince neler yapmaz. Gencecik kızsın neler çıkar karşına. Yakma kendini.
Yevrım o işler öyle olmuyor. Bi oda buzhane iken diğer oda sıcaklığı uzun süre koruyamaz. Odalar arasındaki duvarlar da dış cepheden ince olur. Yine eski olsaydı da bari 2 göz olsaydı. Bi yerinize mi sokacaksınız 5 odayı ya?Bende herkese öyle dedim gelmişler bana ısıtmadığın odayı kapatırsın diyorlar
Bir de yeni bina.Yevrım o işler öyle olmuyor. Bi oda buzhane iken diğer oda sıcaklığı uzun süre koruyamaz. Odalar arasındaki duvarlar da dış cepheden ince olur. Yine eski olsaydı da bari 2 göz olsaydı. Bi yerinize mi sokacaksınız 5 odayı ya?
Onu buna dediğimde bana halledecegım diyor , ona yakınıyorum bak mutfak böyle diyorum ev uzak diyorum ben nasıl yuruyecegım diyorum ev yakın servise diyor , dolabı klozeti ayarlayacağız diyor. Her şeyi halledecegını söylüyor , ona geldiğim günden beri yakınıyorum , oda yaparız dedi kayınvalide ben klozete karışmam diyor yaEve masraf yapmadıysan at nişanı dön evine. Daha evlenmeden böyle özensiz davranan evlenince neler yapmaz. Gencecik kızsın neler çıkar karşına. Yakma kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?