- 28 Haziran 2011
- 63.807
- 160.101
- 898
- Konu Sahibi zorunlualann
-
İki sene sonra iki çocukla çok güzel bir hayat seni bekliyor olacakGerçekten ne beklerken ne ile karşılaştım ya sabır edip sesimi çıkarmayıp burada idare etsem acaba iki sene sonra farklı bi eve taşınsak
Hâlâ esmedi mi yaaaaAcaba diyorum bu evden çıkıp gitsem nereye gideceğim, bazen esiyor kafama ya cidden deli olucam ,
Babam da senden kırtulmanın derdinde sanırım.Bende onu diyorum annemlere ben memurum ve bu ev Allah’ın bayırında bi ev , gerçekten ev yeni bina dubleks 5 odalı , ama bulunduğu konum berbat , bi arabam olsa dert değil ama burda böyle benim için çok zor olacak , onu geçtim kayınvalide para biriktirin ev alın diyor bu ne demekse , onu geçtim önceki evin çıkma dolaplarını koymuşlar , içi leş gibi , istikbalden mobilya beğeniyorum onun sadece adı var diyor , yani saçma salak işler , gerçekten şu an burada çok mutsuzum aynı köyde okula gidip gelirkenki zamanlarım aklıma geldi tekrar çile çekmeye başladım ailem ile konuştuk konuyu babam o zaman niye dert ediyorsun çalıştıgın yere yakın bulursun diyor , verirsin 15 bin kira diyor , buranın kirası şu an 5 bin tl ;(
Bunların hepsini senin maasinla yapacak anlamıyor musun? Sonunda da sen istedin sen geldin,evin nesi var diyecek. Sana layık gördüğü bu. Sen kendine bu hayatı mı layık görüyorsun gerçekten pekiHala ona diyorum bana çoğu şeyi hallettik diyor diğerlerini de yapacağını söylüyor , daha doğalgaz bile yok evde ya , tuvalette diş macunu koyacak dolap bile yok gerçekten delircem ya
Bi de araba al en iyisi, yavrum yavrum diye gezsin etrafında adam bozuntusuBende onu diyorum annemlere ben memurum ve bu ev Allah’ın bayırında bi ev , gerçekten ev yeni bina dubleks 5 odalı , ama bulunduğu konum berbat , bi arabam olsa dert değil ama burda böyle benim için çok zor olacak , onu geçtim kayınvalide para biriktirin ev alın diyor bu ne demekse , onu geçtim önceki evin çıkma dolaplarını koymuşlar , içi leş gibi , istikbalden mobilya beğeniyorum onun sadece adı var diyor , yani saçma salak işler , gerçekten şu an burada çok mutsuzum aynı köyde okula gidip gelirkenki zamanlarım aklıma geldi tekrar çile çekmeye başladım ailem ile konuştuk konuyu babam o zaman niye dert ediyorsun çalıştıgın yere yakın bulursun diyor , verirsin 15 bin kira diyor , buranın kirası şu an 5 bin tl ;(
Ben artık mantık aramayı bıraktımTayin isteğinizle, tayininiz arasındaki süre ne kadar kısa oldu maşallah. Tayinler bu kadar hızlı mı sahi ?
Sen bu adamdan gerçekten neden ayrilamiyorsun canım, açıkça bunu söylesene. Birlikte olduğun için mi ayrılmaktan korkuyorsun?Annem de öyle diyor eğer ilgisizlerse olmaz bu iş diyor, bende o kadar anlamıyorum ki salak salak hala kayınvalidem beni aradı diye bana ilgi gösteriyor sanıyorum , doğalgaza hala çözüm bulamadılar çünkü tezgaha bağlı bi Ocak yok benim getirdiğim ocağa doğalgaz bağlayacaklar
Ay bu da eklenince evlatlık alıyor bizim kız. Kocaaaaa diye diye olmayan malzemeye mi razı oldun kız. O da işe yaramıyorsa eve kedi al daha az masraflı olur. Ev arkadaşı mı ev arkadaşıHe konu açtı oku, o kadar küçükmüş ki zevk alamıyormuş zorunlu
Sana güzel olmussun demediyse dediği başka birileri vardır aman diyim zorunlu gözünü dört açbana güzel olmuşsun bile diyemedi
Ben mesela kocamdan için bu adam beni ve kızını seviyor ya diyorum tüm parasını pulunu,vaktini,ilgisini bizi döküyor çünkü emek verdiğini görüyorum,sen ne görüyorsun zorunlu hallederiz yavrum dışında, borcun kendini aşmış,maddi manevi hiç bir katkısı yok daha sana yanlıyor,ki nikaha kiydirip hayatını garantileme peşinde bir asalaktan başka birşey durmuyor,gençsin bir çok insanın olmak istediği memuriyeti almışsın, İnanki sevgi böyle birşey değil ablacım hallederizle yürümüyor,yürümez sen öyle görmek istediğin için yürüyor gibi gelir.At şu nişanı,yaptirabiliyorsan tayin iptali yaptır,güzelce terapini al, bir kendinin farkına var,yaptıklarının seni düşürdüğü şu durumun farkına var ya,ailenide anlamiyorum onlarda mı gitsin de nasıl giderse gitsin peşinde kızım, kendine gel evlendikten sonra herşey daha çok sarpa saricak,kendine revâ gördüğün şu hayata bakKayınvalide sağolsun küçük ev m
Atsam daha mı iyi olacak bilmiyprım çocuk beni sevdiğini düşünüyorum
Ay hala ocak filan diyor bayılazaaamOcak yok benim getirdiğim ocağa doğalgaz bağlayacaklar
sana müstehak. insan çile çekmişse ve sonunda Allah düzgün bir şeyler nasip etmişse biraz aklını kullanır. Bir sürü sefaletin içinde okumuşsun Allah yüzüne bakmış memur olmuşsun ki ülkede bu şu an çok büyük lüks. sen pıttığının derdine düşüp apır sapır adamları besleyip dünya borcun altına girmişsin. en sonunda da çükü bile varla yok arası bi dolandırıcının peşine düşüp varoş gecekondu mahallerine düşmüşsün. üstelik burdaki kadınlar seni hiç tanımadığı halde aylardır haline acıyıp k.çını yırtıyor kendine gel diyeBende onu diyorum annemlere ben memurum ve bu ev Allah’ın bayırında bi ev , gerçekten ev yeni bina dubleks 5 odalı , ama bulunduğu konum berbat , bi arabam olsa dert değil ama burda böyle benim için çok zor olacak , onu geçtim kayınvalide para biriktirin ev alın diyor bu ne demekse , onu geçtim önceki evin çıkma dolaplarını koymuşlar , içi leş gibi , istikbalden mobilya beğeniyorum onun sadece adı var diyor , yani saçma salak işler , gerçekten şu an burada çok mutsuzum aynı köyde okula gidip gelirkenki zamanlarım aklıma geldi tekrar çile çekmeye başladım ailem ile konuştuk konuyu babam o zaman niye dert ediyorsun çalıştıgın yere yakın bulursun diyor , verirsin 15 bin kira diyor , buranın kirası şu an 5 bin tl ;(
evetSen bu adamdan gerçekten neden ayrilamiyorsun canım, açıkça bunu söylesene. Birlikte olduğun için mi ayrılmaktan korkuyorsun?
bi de vibratör.Ay bu da eklenince evlatlık alıyor bizim kız. Kocaaaaa diye diye olmayan malzemeye mi razı oldun kız. O da işe yaramıyorsa eve kedi al daha az masraflı olur. Ev arkadaşı mı ev arkadaşı
Vardi zaten bu cocukla online konusurken arkada gormustubi de vibratör.
aslında bu ülkede cinsellik bu kadar tabu olmasa bu kız özgürce cinselliğini yaşayabilseydi şu an bunların hiçbiri olmayacaktı. libidosu yüksek mantığı düşük ve sosyal baskı olunca sonuç bu oluyor maalesefVardi zaten bu cocukla online konusurken arkada gormustu
Bunları gören yok mu derken , pardooonnnŞu an bu evde çok mutsuzum , mahalle arası bi yer ve kayınvalidenin üzerinde bi ev , tamam evin içi çok güzel ama yürüme mesafesi bile otobüsü geçiyor işyerime uzak kalacak , evde aynalı dolap yok , mutfak tezgahı dolabı çıkma ve eski , daha doğalgaz bağlanamadı çünkü ocak bi masanın üzerinde , gerçekten bunları hiç gören yok mu anlamıyorum ya … ben şimdi ne yapayım bana söyleyin
Çeyiz onun zaten kullanır, eve masraf yaptıysan geri al diyecektim de, sanki dediğimizi yapacakmış gibiDaha ne masraf yapacak ki jane.
çeyiz almış hoş çeyizler yine onun da aşırı saçma gidişat :)
Sanki yeni öğrenmiş gibi şok olması da bizi şok ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?