Artık nişanlımın yanına taşındım , ancak ilgisizliğini hissediyorum ? İlgi ve ilgisizlik nedir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babam da senden kırtulmanın derdinde sanırım.

Koca budalasının bu kadarını da ilk defa gördüm. Seni alacak bi salak buldun yapıştın diyeceğim artık. Kızım işinle gücünle o adama bakacağın paranla rezil olacaksın. 5 odalı dubleks, hey yavrum hey. 5bine kiraya verecek kadar düştüklerine göre başka kiracı da bulamamışlar seni yılın enayisi seçmişler. İstikbalin adı var diyerek de seni sunta mobilyaya ikna edecekler.

Bak kızım meslek sahibi olan herkes 'koca, kocaaaa' diye yanmak zorunda değil. Gönlüne göresi olursa evlenirsin olmazsa maaşınla yaşar gidersin, kimseyle evlenmek zorunda değilsin. Şunu sok kafana. Ha ille de koca diyorsan al çek, sanki ben yaşayacağım o hayatı. Evim arabam, beni el üstünde tutan ve çalışan kocam, iki sağlıklı evladım var. Benim ve buradaki bir çok insanın tuzu kuru. Sen ateşe atlayacaksan senden başka kimsenin canı yanmayacak haberin olsun. Sinema izlemiyorsun bildiğin evleniyorsun, bu film düğünle mutlu sona ermiyor, sonrası var. Oraya basmıyor kafan

Son düzenleme:
Hala ona diyorum bana çoğu şeyi hallettik diyor diğerlerini de yapacağını söylüyor , daha doğalgaz bile yok evde ya , tuvalette diş macunu koyacak dolap bile yok gerçekten delircem ya
Bunların hepsini senin maasinla yapacak anlamıyor musun? Sonunda da sen istedin sen geldin,evin nesi var diyecek. Sana layık gördüğü bu. Sen kendine bu hayatı mı layık görüyorsun gerçekten peki

Son düzenleme:
Bi de araba al en iyisi, yavrum yavrum diye gezsin etrafında adam bozuntusu

Sen bu adamdan gerçekten neden ayrilamiyorsun canım, açıkça bunu söylesene. Birlikte olduğun için mi ayrılmaktan korkuyorsun?

He konu açtı oku, o kadar küçükmüş ki zevk alamıyormuş zorunlu
Ay bu da eklenince evlatlık alıyor bizim kız. Kocaaaaa diye diye olmayan malzemeye mi razı oldun kız. O da işe yaramıyorsa eve kedi al daha az masraflı olur. Ev arkadaşı mı ev arkadaşı

Kayınvalide sağolsun küçük ev m

Atsam daha mı iyi olacak bilmiyprım çocuk beni sevdiğini düşünüyorum
Ben mesela kocamdan için bu adam beni ve kızını seviyor ya diyorum tüm parasını pulunu,vaktini,ilgisini bizi döküyor çünkü emek verdiğini görüyorum,sen ne görüyorsun zorunlu hallederiz yavrum dışında, borcun kendini aşmış,maddi manevi hiç bir katkısı yok daha sana yanlıyor,ki nikaha kiydirip hayatını garantileme peşinde bir asalaktan başka birşey durmuyor,gençsin bir çok insanın olmak istediği memuriyeti almışsın, İnanki sevgi böyle birşey değil ablacım hallederizle yürümüyor,yürümez sen öyle görmek istediğin için yürüyor gibi gelir.At şu nişanı,yaptirabiliyorsan tayin iptali yaptır,güzelce terapini al, bir kendinin farkına var,yaptıklarının seni düşürdüğü şu durumun farkına var ya,ailenide anlamiyorum onlarda mı gitsin de nasıl giderse gitsin peşinde kızım, kendine gel evlendikten sonra herşey daha çok sarpa saricak,kendine revâ gördüğün şu hayata bak

sana müstehak. insan çile çekmişse ve sonunda Allah düzgün bir şeyler nasip etmişse biraz aklını kullanır. Bir sürü sefaletin içinde okumuşsun Allah yüzüne bakmış memur olmuşsun ki ülkede bu şu an çok büyük lüks. sen pıttığının derdine düşüp apır sapır adamları besleyip dünya borcun altına girmişsin. en sonunda da çükü bile varla yok arası bi dolandırıcının peşine düşüp varoş gecekondu mahallerine düşmüşsün. üstelik burdaki kadınlar seni hiç tanımadığı halde aylardır haline acıyıp k.çını yırtıyor kendine gel diye
şimdi bana söyler misin senin yaşadığın ne kader!

Vardi zaten bu cocukla online konusurken arkada gormustu
aslında bu ülkede cinsellik bu kadar tabu olmasa bu kız özgürce cinselliğini yaşayabilseydi şu an bunların hiçbiri olmayacaktı. libidosu yüksek mantığı düşük ve sosyal baskı olunca sonuç bu oluyor maalesef

Bunları gören yok mu derken , pardooonnn yavrum gözün kör mü sen görmüyor musun, kaçıp gideceğine bir de o varoş mahalleye yerleşmişsin, ay bir de kv yanına, sen gerçekten ağır vakasın, deli midir ne , ay bari çocuk yapma ülkemizde yeterince zeka seviyesi düşük çocuk var ...

kızlar siz de hiç utanma vicdan merhamet yok mu ?!

kız düğün hazırlığı içinde borca harca girmiş, el birliğiyle aramızda yardım toplayıp ,kızın mutfak dolabını duşa kabinini yaptıracağınıza dalga geçiyorsunuz , o bayırdan eve zorlanarak çıkarken hiç mi içiniz acımayacak , duşa kabinsiz kocasıyla çimerken , siz başınıza yastığa nasıl koyacaksınız , mutfağında yeni gelin kahvesi paylaşmazsa nasıl rahat rahat evinizde oturacaksınız ,15-16 binlik gelinlik giymeyip de elin ağzına malzeme mi versin ,bi akıllı olun ya !!!!! 110 bine çeyiz yapmayan da evlenmesin siz görmediniz diye zorunluda mı görmesin …. Hasetinizden kudurun …… ayrıl ayrıl diye kızı mutluluğundan edeceksiniz .. kadının düşmanı yine kadınmış !!1!1!!1!1!1

zorunlu benim eltimin kaynının görümcesinin kızının kocası mobilyacı bana ulaş mutfak dolabın için bişeyler yaptırmaya çalışırız insanlık ölmedi !!

Daha ne masraf yapacak ki jane.
çeyiz almış hoş çeyizler yine onun da aşırı saçma gidişat :)
Sanki yeni öğrenmiş gibi şok olması da bizi şok ediyor.
Çeyiz onun zaten kullanır, eve masraf yaptıysan geri al diyecektim de, sanki dediğimizi yapacakmış gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…