- 24 Ocak 2021
- 13.002
- 29.866
- 548
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ha gayret ittire ittire evleneceksin110 binlik çeyiz aldım , ;( bi de gelinliğe 13 bin kapora verdim hala verecekler ücretini
Allah Allah sevgisini gösterecek ne yaptı acaba borç takmaktan başka, ne büyük borç ay pardon ne büyük sevgiKayınvalide sağolsun küçük ev m
Atsam daha mı iyi olacak bilmiyprım çocuk beni sevdiğini düşünüyorum
küçük hüsamettine feda olsun doğrukızlar siz de hiç utanma vicdan merhamet yok mu ?!
kız düğün hazırlığı içinde borca harca girmiş, el birliğiyle aramızda yardım toplayıp ,kızın mutfak dolabını duşa kabinini yaptıracağınıza dalga geçiyorsunuz , o bayırdan eve zorlanarak çıkarken hiç mi içiniz acımayacak , duşa kabinsiz kocasıyla çimerken , siz başınıza yastığa nasıl koyacaksınız , mutfağında yeni gelin kahvesi paylaşmazsa nasıl rahat rahat evinizde oturacaksınız ,15-16 binlik gelinlik giymeyip de elin ağzına malzeme mi versin ,bi akıllı olun ya !!!!! 110 bine çeyiz yapmayan da evlenmesin siz görmediniz diye zorunluda mı görmesin …. Hasetinizden kudurun …… ayrıl ayrıl diye kızı mutluluğundan edeceksiniz .. kadının düşmanı yine kadınmış !!1!1!!1!1!1
zorunlu benim eltimin kaynının görümcesinin kızının kocası mobilyacı bana ulaş mutfak dolabın için bişeyler yaptırmaya çalışırız insanlık ölmedi !!
aynen yavrumküçük hüsamettine feda olsun doğru
Verdiğimizi kim söyledi ki ben vermiyorum evlensinSize verilen akıllara yazık.
Yahu misler gibi mesleğin şartlarımıza göre garanti maaşın gelirin var. Senin yerinde olmak isteyen o kadar kadın var ki (iş gelir konusunda)
Bir kaptırdın gittin kendini
Borç üstüne borç
Şakası da yok 350 bin diyorsun
Gittiniz kiraya
Hani para harcamayacaktın? Yahu sizin neyinize 26 bin liralık gelinlik yanlış anlama ama dost acı söyler.
dolap’ta fıstık gibi gelinlikler var 2-3 bine max
Gittin nişan da yaptın o da bindi üstüne.
Hiç mi korkmuyorsun borçlardan
Bu gidişle hapse girersin bindikçe bindiriyotsun bir silkelen kendine gel
Ayranınız yok içmeye atla gidiyorsunuz dicem klozette yok
Ben de mayıs ayıydı gittim kemeraltına bir yere baktım orda kampanyalı ürünler var bir tanesine aşık oldum görür görmez hazır gelinlik üstünde etiket 2022’ye ait kreasyon diye koymuslar en uç yere ucuz diyeEuroyla maaş alan ve yurtdışında konsoloslukta evlenen arkadaşım bayağı beyaz düz bir elbise buldu internette onu giydi. Bir yeri eksilmediği gibi gelinliğe vereceği parayla tatil yaptı.
Banada öyle geliyor. Ayrılınca birde ailesine söylerse korkusu varsa
Klozet yokmuş ki evde okumadınız mı? Gidemezler klozeteYahu misler gibi mesleğin şartlarımıza göre garanti maaşın gelirin var. Senin yerinde olmak isteyen o kadar kadın var ki (iş gelir konusunda)
Bir kaptırdın gittin kendini
Borç üstüne borç
Şakası da yok 350 bin diyorsun
Gittiniz kiraya
Hani para harcamayacaktın? Yahu sizin neyinize 26 bin liralık gelinlik yanlış anlama ama dost acı söyler.
dolap’ta fıstık gibi gelinlikler var 2-3 bine max
Gittin nişan da yaptın o da bindi üstüne.
Hiç mi korkmuyorsun borçlardan
Bu gidişle hapse girersin bindikçe bindiriyotsun bir silkelen kendine gel
Ayranınız yok içmeye atla gidiyorsunuz dicem klozette yok
İştr yokmuş sonunda dedimKlozet yokmuş ki evde okumadınız mı? Gidemezler klozete
Kendi böyle anladım da çevresinde akıllı bir Allahın kulu yok mu onu anlayamadım. Hiç mi bu kıza sen ne yapıyorsun diyen olmaz yaİştr yokmuş sonunda dedimher şey tamam klozet eksik sadece gibi ahahah ya sinirim bozuldu
Bal vardı değil, b.k vardı çiçeğim, kibarlığı bırak söv şunlara sal artık hakediyorlar.Gerçekten ben niye buraya yazıyorum gerçekten körüm valla körüm sen tuttursana ev başka yerden burada bal vardı sanki ya
Bal olsa yine iyi, bamya diyorlarBal vardı değil, b.k vardı çiçeğim, kibarlığı bırak söv şunlara sal artık hakediyorlar.
2 gün sonra evleneceğin kişiye de çocuk demezsin ya. Aranızdaki bu yakınlık beni çok etkiliyor.Kayınvalide sağolsun küçük ev m
Atsam daha mı iyi olacak bilmiyprım çocuk beni sevdiğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?