Artık nişanlımın yanına taşındım , ancak ilgisizliğini hissediyorum ? İlgi ve ilgisizlik nedir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
küçük hüsamettine feda olsun doğru

Evi beğenmediysen işine yakın yerden ev tut, şimdiden bir sürü sorun yaşıyorsun bana kalırsa hiç evlenme bu adamla at nişanı, dön eski çalıştığın şehire, almış olduğun eşyaları geri iade et en azından borcun biraz hafiflesin. Şu anda en az 22 bin maaş alıyorsundur güzel bir ödeme planı hazırla kendine, bir süre erkeklerden uzak dur kafanı toparla, iş yerinde yükselmek için sınavlara hazırlan. Tabi sen bu dediklerimin hiç birini yapmayacaksın aksine o yarım yamalak eve girip oturacaksın 350 binlik borç 500 bin olacak

Yahu misler gibi mesleğin şartlarımıza göre garanti maaşın gelirin var. Senin yerinde olmak isteyen o kadar kadın var ki (iş gelir konusunda)
Bir kaptırdın gittin kendini
Borç üstüne borç
Şakası da yok 350 bin diyorsun
Gittiniz kiraya
Hani para harcamayacaktın? Yahu sizin neyinize 26 bin liralık gelinlik yanlış anlama ama dost acı söyler.
dolap’ta fıstık gibi gelinlikler var 2-3 bine max
Gittin nişan da yaptın o da bindi üstüne.
Hiç mi korkmuyorsun borçlardan
Bu gidişle hapse girersin bindikçe bindiriyotsun bir silkelen kendine gel
Ayranınız yok içmeye atla gidiyorsunuz dicem klozette yok

Euroyla maaş alan ve yurtdışında konsoloslukta evlenen arkadaşım bayağı beyaz düz bir elbise buldu internette onu giydi. Bir yeri eksilmediği gibi gelinliğe vereceği parayla tatil yaptı.

Euroyla maaş alan ve yurtdışında konsoloslukta evlenen arkadaşım bayağı beyaz düz bir elbise buldu internette onu giydi. Bir yeri eksilmediği gibi gelinliğe vereceği parayla tatil yaptı.
Ben de mayıs ayıydı gittim kemeraltına bir yere baktım orda kampanyalı ürünler var bir tanesine aşık oldum görür görmez hazır gelinlik üstünde etiket 2022’ye ait kreasyon diye koymuslar en uç yere ucuz diye dedim bu ne kadar 5bin olur dedi neeeee hemen alıyorum dedim her gören bayıldı kafamda zaten ondan yukarı yoktu almak millet diktiriyor onca paraya hep bana saçma geldi (gezmek önemli benim için yurtdışına gidiyoruz vs tatil parası yaptık hep) düğün bile 25bine geldi bize içinde 90’lar partisi yapan dj bile vardı
Uygun fiyata düğün koçluğu yapıcam bundan sonra

Zorunlu bak önceden borçlarını bitirmek için kalem kalem hesap yapıyordun.
Bundan sonra harcama artık harcayacak paran yok borç bir yere kadar daha da vermez bankalar.
Nişanlık ne yapsın etsin karşılasın herşeyi
Daha ödeme bisey

Ay daha bunun düğün masrafı var bi de ucuza da kaçmıyorlar min 100k gider düğün salondu yemekti derken üf

Klozet yokmuş ki evde okumadınız mı? Gidemezler klozete

Ayrılın.
Ben de hissederdim de konduramazdım. Evlendim. 2.5 sene oldu ayrılıyorum. Baştan ilgisizse öyle gidiyor maalesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…