- 28 Haziran 2011
- 63.807
- 160.101
- 898
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Kirazlı kekim hâlâ ikna çabasındaBunlar başlangıç, evlenince daha kötü olacak canımyol yakınken kaç kurtar kendini çok pişman olacaksın, birde çocuk bakmak zorunda kalma
Belki diyorum hala kuzum, belki anlarKirazlı kekim hâlâ ikna çabasında
Zorunlu yu tanımamak büyük kayıp. Üzüldüm adınızaKonularını bilmiyorum, sorunlu bir ilişkinin içerisinde mi? Herkes biz demiştik şekilde yorumda bulunmuş o yüzden merak ettim
Aa o nerelerde ki. Aklıma düşürdünüz bak şimdiPamukpamuk da böyle. Ben şaşırıyorum bunların memurluğuna
Geçenlerde konu açmıştı bakın isterseniz. Oda tayin istemiş gitmiş sanırımAa o nerelerde ki. Aklıma düşürdünüz bak şimdi
Ben düğünüme üç ay kala yeni bi şehre nişanlım benim bulunduğum yerde iş bulamaz diye buraya taşındım , burası büyük bir şehir ve buldukları ev hemen karşı sokaklarındaki ev , ancak durum şu ki eskiden bana daha çok ilgisi olan nişanlım artık ilgisini kaybetmiş durumda bugün buraya gelişimin ikinci günü ve hazırlanıp yanına gittim beraber bir yere geçecektik , bana güzel olmuşsun bile diyemedi , bende ona bunu söyledim , babasıyla tartışmış , birde haftanın 7 günü çalışıyormuş diye o yüzden yorgunluktan unutmuş … eskisi gibi olmayacaksak ben neden bu şehre geldim , gerçekten çok üzgünüm şu an
Tayin çıkması cakisli kadro değilse , İstanbul içi memurlarsa zor değil diye biliyorum.Zorunlucum biraz destekli mi atsan? Hani sen memurdun ya unuttun mu? Masallah hemen aninda tayinin cikmis tek sorun ilgi kalmis.
Bence de aynen böyle yapıyorYa bence bizle dalga geçiyor zorunlu, fake yaşadıkları. Konuyu açıyor 1-2 yorum yazıyor hooop zorunlu kayboluyor sonra bikaç gün geçiyor zorunlu dizi filmin diğer bölümüyle karşımızda. Ben ciddi olduğunu düşünmüyorum artık.
Aynen, yarın yeni bi lazer epilasyon konusu patlatır.Kızlar sakin olun zorunlu konu açtığını bile unutmuştur
Gerçek olamaz ya böyle biri, resmen alay edip eğleniyor konuları açıp açıp. Pembe dizi gibi. Hiçbir açtığı konunun sonunu getirmiyor kimseye cevap vermiyor hop yeni konu açıyor eğleniyorBence de aynen böyle yapıyor
Bence hiçbir sorunu pek şey değilBence bu sorununuz pek şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?