- 3 Mart 2023
- 2.528
- 7.865
- 73
- Konu Sahibi zorunlualann
-
güzel olan tam olarak ne çatısı mıGerçekten çok üzgünüm buldukları evde çok eksik var evet ev çok güzel ama eksik çok fazla , duşakabini yok mesela ya da mutfak çok kötü çıkma dolap içi eski mesela , ev iki katlı güzel ama bulunduğu konum itibariyle de berbat bi yer bence ;( bilmiyorum ne yapacağım bi sene sonra taşınırız diyor ama zor
A görmemişim bakarım teşekkürler.Geçenlerde konu açmıştı bakın isterseniz. Oda tayin istemiş gitmiş sanırım
Hayır tabiki iki katı güzel demiş demek ki merdivenleri güzelgüzel olan tam olarak ne çatısı mı
Fake ya, iki gün önce kendi şehrinde iğneli epilasyona başladı, bugün tayinim cıktı başka şehre gittim diyor. Burada kendince eğleniyorSizin konulara yorum yapmayacağım, girip okumayacağım diyorum ama dayanamıyorum ya.. Bir şey merak ediyorum sizin mental olarak sorunlarınız vb var mı ? ciddiyim.. Fake de değilseniz bu konuların başka açıklaması yok çünkü
O benim ince çizgim hala bulamadım ama heheheAynen, yarın yeni bi lazer epilasyon konusu patlatır.
Çok dürüstçe yazmak istiyorum, buraya sırf nişanlım işsiz kalmasın diye geldim , sonra tuttukları ev çalıştığım yere otobüs ile 50 dakika ve evin çok aşagısından otobüs geçiyor en az bi 15 dakika yürüyeceğim ve hep bayır , gerçekten iki kere yürüdüm bayır in çık perişan oldum. Nişanlım ben geldiğimden beri görüşüyoruz bugün yine görüştük uzunca konuştuk tuttukları evin ilk kiracısı biziz , o yüzden banyo dolabı yok , duşakabın yok , kayınvalide klozete biz karışmayız dedi , yani siz alın demek istedi , gerçekten aklımı kaçırmazsam iyidirZorunlu diğer konularını da biliyorum senin. Evlilik çok ciddi bir karar. Zaten boyundan büyük borcun var. Şimdi daha da büyük borçların altına gireceksin. Üstelik buna değecek mi? Sana burada yazdıklarımızı okuyup ama bildiğini okuyup, 3 ay sonra da muhtemelen "evlendim ama pişmanım, şu kadar da borcum var, ne yapacağım" başlıklarıyla konu açacaksın. Herkes sana biz demiştik diyecek.
Tüm bunlardan bağımsız ben aileni ve arkadaş çevreni merak ediyorum. Oturup bu konuları dertlestigin kimsen yok mu? Seni silkeleyip kendine getirecek birisi yani... hiç mi sözüne kıymet verip dinledigin birisi yok hayatinda? Ya da onlar da akıl vermekten yoruldu mu artık?
Ayrıca memursun, mis gibi elinde garanti bir işin var. Kimseye muhtaç değilsin, aç açıkta değilsin. Ama bu sevgi, ilgi açlığı seni yanlışlara sürüklüyor. Kendini suistimal ettirmeye çok müsaitsin, neden? Otur bir düşün bunu. Keşke gereksiz harcamalar altına girecegine bir terapi alsaydın. Kendine hayatın boyunca yapacağın en güzel yatırım olurdu. Eğer imkanın varsa hala geç değil. Ama tasinmak da büyük masraf. Maddi durumun ne alemde acaba?
Dedigim gibi 3 ay sonra daha da büyük pismanliklarla buraya konu açarsan o zaman ne olacak? Gözü perdeli bir kiz değilsin aslında her şeyi farkında olarak yapıyorsun. Ama bu zayıf yanını güçlendirmen lazım. Kendini düşünebilirsen tabi.
Çok dürüstçe yazmak istiyorum, buraya sırf nişanlım işsiz kalmasın diye geldim , sonra tuttukları ev çalıştığım yere otobüs ile 50 dakika ve evin çok aşagısından otobüs geçiyor en az bi 15 dakika yürüyeceğim ve hep bayır , gerçekten iki kere yürüdüm bayır in çık perişan oldum. Nişanlım ben geldiğimden beri görüşüyoruz bugün yine görüştük uzunca konuştuk tuttukları evin ilk kiracısı biziz , o yüzden banyo dolabı yok , duşakabın yok , kayınvalide klozete biz karışmayız dedi , yani siz alın demek istedi , gerçekten aklımı kaçırmazsam iyidir
Bi 350 bin olduBorcun ne kadar oldu
Bi 350 bin oldu
sen cidden delirmişsin. çıplak memur maaşıyla nasıl ödeyeceksin bu parayı. 3 yıla ancak biter ayda 10 bin ödesen ki daha da katlanacak belli kiBi 350 bin oldu
gencecik memur kızsın kendine layık gördüğün hayat bu muÇok dürüstçe yazmak istiyorum, buraya sırf nişanlım işsiz kalmasın diye geldim , sonra tuttukları ev çalıştığım yere otobüs ile 50 dakika ve evin çok aşagısından otobüs geçiyor en az bi 15 dakika yürüyeceğim ve hep bayır , gerçekten iki kere yürüdüm bayır in çık perişan oldum. Nişanlım ben geldiğimden beri görüşüyoruz bugün yine görüştük uzunca konuştuk tuttukları evin ilk kiracısı biziz , o yüzden banyo dolabı yok , duşakabın yok , kayınvalide klozete biz karışmayız dedi , yani siz alın demek istedi , gerçekten aklımı kaçırmazsam iyidir
Yazdigim şeyi alintilayarak verdiğin cevap bu mu? Ben bambaşka şeyler söyledim sana halbukiÇok dürüstçe yazmak istiyorum, buraya sırf nişanlım işsiz kalmasın diye geldim , sonra tuttukları ev çalıştığım yere otobüs ile 50 dakika ve evin çok aşagısından otobüs geçiyor en az bi 15 dakika yürüyeceğim ve hep bayır , gerçekten iki kere yürüdüm bayır in çık perişan oldum. Nişanlım ben geldiğimden beri görüşüyoruz bugün yine görüştük uzunca konuştuk tuttukları evin ilk kiracısı biziz , o yüzden banyo dolabı yok , duşakabın yok , kayınvalide klozete biz karışmayız dedi , yani siz alın demek istedi , gerçekten aklımı kaçırmazsam iyidir
Buradaki herkes sana tayin alma o adamla evlenme rezil olursun dedi mi, dedi. Daha dur başlangıç bu.Çok dürüstçe yazmak istiyorum, buraya sırf nişanlım işsiz kalmasın diye geldim , sonra tuttukları ev çalıştığım yere otobüs ile 50 dakika ve evin çok aşagısından otobüs geçiyor en az bi 15 dakika yürüyeceğim ve hep bayır , gerçekten iki kere yürüdüm bayır in çık perişan oldum. Nişanlım ben geldiğimden beri görüşüyoruz bugün yine görüştük uzunca konuştuk tuttukları evin ilk kiracısı biziz , o yüzden banyo dolabı yok , duşakabın yok , kayınvalide klozete biz karışmayız dedi , yani siz alın demek istedi , gerçekten aklımı kaçırmazsam iyidir
Klozet çok önemli 9363993737 harcama 93793838 sorun içinde buna takılmakta o kadar haklısın ki.Çok dürüstçe yazmak istiyorum, buraya sırf nişanlım işsiz kalmasın diye geldim , sonra tuttukları ev çalıştığım yere otobüs ile 50 dakika ve evin çok aşagısından otobüs geçiyor en az bi 15 dakika yürüyeceğim ve hep bayır , gerçekten iki kere yürüdüm bayır in çık perişan oldum. Nişanlım ben geldiğimden beri görüşüyoruz bugün yine görüştük uzunca konuştuk tuttukları evin ilk kiracısı biziz , o yüzden banyo dolabı yok , duşakabın yok , kayınvalide klozete biz karışmayız dedi , yani siz alın demek istedi , gerçekten aklımı kaçırmazsam iyidir
"Halledicem yavrum" nişanlınız hiç borçlanmamış anlaşılan.Bi 350 bin oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?