Artık nişanlımın yanına taşındım , ancak ilgisizliğini hissediyorum ? İlgi ve ilgisizlik nedir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
güzel olan tam olarak ne çatısı mı

Sizin konulara yorum yapmayacağım, girip okumayacağım diyorum ama dayanamıyorum ya.. Bir şey merak ediyorum sizin mental olarak sorunlarınız vb var mı ? ciddiyim.. Fake de değilseniz bu konuların başka açıklaması yok çünkü

Fake ya, iki gün önce kendi şehrinde iğneli epilasyona başladı, bugün tayinim cıktı başka şehre gittim diyor. Burada kendince eğleniyor

Çok dürüstçe yazmak istiyorum, buraya sırf nişanlım işsiz kalmasın diye geldim , sonra tuttukları ev çalıştığım yere otobüs ile 50 dakika ve evin çok aşagısından otobüs geçiyor en az bi 15 dakika yürüyeceğim ve hep bayır , gerçekten iki kere yürüdüm bayır in çık perişan oldum. Nişanlım ben geldiğimden beri görüşüyoruz bugün yine görüştük uzunca konuştuk tuttukları evin ilk kiracısı biziz , o yüzden banyo dolabı yok , duşakabın yok , kayınvalide klozete biz karışmayız dedi , yani siz alın demek istedi , gerçekten aklımı kaçırmazsam iyidir

Borcun ne kadar oldu

gencecik memur kızsın kendine layık gördüğün hayat bu mu
sana kızıyorum ama kendini harcamana da üzülüyorum gerçekten. ilerde kafanı taşlara vuracaksın
sırf sevişmek için girdiğin girdaplara bak

Yazdigim şeyi alintilayarak verdiğin cevap bu mu? Ben bambaşka şeyler söyledim sana halbuki

Buradaki herkes sana tayin alma o adamla evlenme rezil olursun dedi mi, dedi. Daha dur başlangıç bu.

Klozet çok önemli 9363993737 harcama 93793838 sorun içinde buna takılmakta o kadar haklısın ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…