- 25 Kasım 2014
- 2.793
- 21.273
- 508
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Klozet çok önemli 9363993737 harcama 93793838 sorun içinde buna takılmakta o kadar haklısın ki.
Hahahhah çayı püskürttüm yine
Zorunlu kayınvalidene aynen bu cevabı ver.
Ay o kadar trollsün kiÇok dürüstçe yazmak istiyorum, buraya sırf nişanlım işsiz kalmasın diye geldim , sonra tuttukları ev çalıştığım yere otobüs ile 50 dakika ve evin çok aşagısından otobüs geçiyor en az bi 15 dakika yürüyeceğim ve hep bayır , gerçekten iki kere yürüdüm bayır in çık perişan oldum. Nişanlım ben geldiğimden beri görüşüyoruz bugün yine görüştük uzunca konuştuk tuttukları evin ilk kiracısı biziz , o yüzden banyo dolabı yok , duşakabın yok , kayınvalide klozete biz karışmayız dedi , yani siz alın demek istedi , gerçekten aklımı kaçırmazsam iyidir
Valla zorunlu bir insan bu kadar sıfır doğruyla yaşayamaz yaşamamalı. Hadi senin akli melekelerin problemli ,Etrafında da 1 tane aklı başında insan yok mu seni toparlayacak. Yoksa kendi haline mi saldılar?Ben trol değilim , gerçekten içime dert olanları yazmak istedim o kadar
Kim nasıl borç veriyor size , arıyorum bankalar bile kredi konusunda sıkıntılıBi 350 bin oldu
Valla zorunlu bir insan bu kadar sıfır doğruyla yaşayamaz yaşamamalı. Hadi senin akli melekelerin problemli ,Etrafında da 1 tane aklı başında insan yok mu seni toparlayacak. Yoksa kendi haline mi saldılar?
Bilemiyorum bana inandırıcı gelmiyosun sorry, yani bu kadar olabileceğine inanmıyorum bir insanın.
Siz böyle yazdıkça hep kendşöi sorguluyorum , nesi var kararlarımın diyorum , sırf eş durumundan gelmemek için tayin ile geldim, oradaki rahatlığımı bırakıp geldimValla zorunlu bir insan bu kadar sıfır doğruyla yaşayamaz yaşamamalı. Hadi senin akli melekelerin problemli ,Etrafında da 1 tane aklı başında insan yok mu seni toparlayacak. Yoksa kendi haline mi saldılar?
Bilemiyorum bana inandırıcı gelmiyosun sorry, yani bu kadar olabileceğine inanmıyorum bir insanın.
Hep bankalara borçluyumKim nasıl borç veriyor size , arıyorum bankalar bile kredi konusunda sıkıntılı
Nesi mi var ?Siz böyle yazdıkça hep kendşöi sorguluyorum , nesi var kararlarımın diyorum , sırf eş durumundan gelmemek için tayin ile geldim, oradaki rahatlığımı bırakıp geldim
Ay zorunlu bunları niye yazıyorsun ki ?Düğün öncesi evi hazırlamış olduk sadece daha mobilyalar alınacak , kardeşim de burda bi de yanımda
Aşkom bir sorun var. Sizin evi yapmayı unutmuşlar. Siz neyi hazırladınız?Düğün öncesi evi hazırlamış olduk sadece daha mobilyalar alınacak , kardeşim de burda bi de yanımda
Hah çok şükür. Devam et lütfen, çok rica ediyorum kendini sorgulamaya devam et bak bütün çözümün orada.Siz böyle yazdıkça hep kendşöi sorguluyorum
Klozeti de alacaklar sanırım.Aşkom bir sorun var. Sizin evi yapmayı unutmuşlar. Siz neyi hazırladınız?
Klozeti de alacaklar sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?