Artık nişanlımın yanına taşındım , ancak ilgisizliğini hissediyorum ? İlgi ve ilgisizlik nedir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay o kadar trollsün ki Ama neyse konular daha reel hissettiriyo sende en azından

Ben trol değilim , gerçekten içime dert olanları yazmak istedim o kadar

Ben trol değilim , gerçekten içime dert olanları yazmak istedim o kadar
Valla zorunlu bir insan bu kadar sıfır doğruyla yaşayamaz yaşamamalı. Hadi senin akli melekelerin problemli ,Etrafında da 1 tane aklı başında insan yok mu seni toparlayacak. Yoksa kendi haline mi saldılar?
Bilemiyorum bana inandırıcı gelmiyosun sorry, yani bu kadar olabileceğine inanmıyorum bir insanın.

Gercekten trol olmasını istiyorum. Hoş etrafındakiler ne diyecekki, sonuçta sevgilisi geldiğinde apart tuttuğunu, tüm masrafları ödediğini, yeni penti iç çamaşırlarını anlattığını sanmıyorum en fazla o olmadı bu karşıma çıktı diyordur

Siz böyle yazdıkça hep kendşöi sorguluyorum , nesi var kararlarımın diyorum , sırf eş durumundan gelmemek için tayin ile geldim, oradaki rahatlığımı bırakıp geldim

Düğün öncesi evi hazırlamış olduk sadece daha mobilyalar alınacak , kardeşim de burda bi de yanımda

Düğün öncesi evi hazırlamış olduk sadece daha mobilyalar alınacak , kardeşim de burda bi de yanımda
Ay zorunlu bunları niye yazıyorsun ki ?
Borcun arşa çıkmış sen hala kıl tüy derdindesin.
350 binin üzerine en az bi 100 bin daha koy tatlım

Şu an bu evde çok mutsuzum , mahalle arası bi yer ve kayınvalidenin üzerinde bi ev , tamam evin içi çok güzel ama yürüme mesafesi bile otobüsü geçiyor işyerime uzak kalacak , evde aynalı dolap yok , mutfak tezgahı dolabı çıkma ve eski , daha doğalgaz bağlanamadı çünkü ocak bi masanın üzerinde , gerçekten bunları hiç gören yok mu anlamıyorum ya … ben şimdi ne yapayım bana söyleyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…