Artık sen bu evin kızısın -eşim

Asyaliasya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2017
48
13
3
36
arkadaşlar 2 senelik evliyim ve evlendiğimden beri eşim kendi ailesine aşırı yakın olmamı ve kendi ailemden kopmamı istiyor. Bu demek değil ki kendi annemlere göndermiyor hakkını yemeyim haftada bir iki ben giderim bir günde onunla birlikte giderim ailemi sever bende onunkini seviyorum. Ama sıkıntı şu ki şehir dışına falan gittiğinde illa kendi annesigilde kalmamı istiyor. Ben kendi annemlerde de ara sıra kalıyım istiyorum ama o hep kendi annesigili istiyor sizce napmalıyım

Yorumun için saol canım kendi evimde kalmamada izin vermiyo seni yalnız bırakamam diye

Taviz vermeyin. Hakkını yemeyeyim ne demek, tabiki gideceksiniz annenizin evine
Evlendiniz, yeni bir aile kurdunuz diye sizi büyüten anne babanızı silecek değilsiniz (lafım eşinize)
Senin annen baban aynı zaman da benim de annem babam, senin de benim ailemi öyle görmeni isterim, sen artık onların oğlusun bu beni çok mutlu ediyor diyin tatlı dil..

Birde şöyle bir durum var benim görümcem sürekli annesinde kalıyo abartmıyorum iki senelik evliyim 18 ayında görümcem annesinde kaldı evli kendiside ama geliyor 6 ay kalıyor bir hafta kocasının yanına gidiyor geri geliyor yine 4-5 ay kalıyor. Be bende diyorum ki ya madem evimde kalmama gönlün rahat etmiyo bari ablan annesiyleyken bende annemle oluyum yok hayır annemlerde kalıcaksın illa diyor.

Acilen "kocanın izniyle" yaşamayı bırakmalısın!!!
  • Normalde karışan bir tip değildir aslında kafama göre gezerim arkadaşlarımla buluşurum birşey demez sadece bu şehir dışında olduğunda kimde kalıcam meselesi sıkıntılı

Isrardan nefret ederim

Evde kalmanıza izin vermemesi ayrı saçmalık zaten. Bir de kendi ailesinde kalmanızı istemesi aman aman...
Ya kendi evinizde kalın ya da gidecekseniz kendi ailenize gidin.
Bu adamın sizi evde bırakmak istememesi ve kendi ailesinde kalmanızı istemesinin nedeni size olan güvensizliği. Sizi suçlamıyorum ama ne düşünüyorsa size güvenmeyip binbir yalan laf uyduruyor. Ee ne demişler kişi kendinden bilirmiş işi kendi yalnız kalsa yapacaklarını düşünüp korkusundan mı sizi kendi ailesine göndermek istiyor bilinmez

Normal zamanlarda gitmemde hiçbir problem yok aslında sadece kalma olayı bunu nasıl anlatıcam bilemiyorum ya kavga etmekte istemiyorum

• Normalde karışan bir tip değildir aslında kafama göre gezerim arkadaşlarımla buluşurum birşey demez sadece bu şehir dışında olduğunda kimde kalıcam meselesi sıkıntılı

Sen bir bireysin o olmadan da evinde pekala kalabilirsin, evlendiğine göre o olgunluğa erişmişsindir. Kocanın bunu idrak etmesini sağla!

Kızlar yorumlarınız için çok teşekkürler tabi bide kayınvalide kayınpeder durumu var eşimin bu davranışında normalde ikisinide severim iyi insanlar ama eşim biyere gidecekken ya annesi yada babası ayy kızım bizimle kalsan ne güzel olur birlikte güler eğleniriz falan diyolar art niyetli mi bilemiyorım çünkü gerçekten güzel vakitte geçiriyorım ama yani arada annenlere git de desinler ozaman dimi bilemedim

Adam evlenmeyi idrak edememiş görünceye baka baka kafası karışmış. Görümce maşallah evdeki kız eksikliğini aratmıyor. O ne öyle 6 ay anne de bir hafta koca da. Ailecek kendilerini sahip sanıyorlar herhalde. Enişteyi kafalamışlar sizinki de an meselesi. Kendi evinizde kalın. İnsanın kendi evi gibisi var mı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…