- 14 Mayıs 2017
- 48
- 13
- 3
- 36
- Konu Sahibi Asyaliasya
-
Yorumun için saol canım kendi evimde kalmamada izin vermiyo seni yalnız bırakamam diye
Hep kendi istedikleri olsun maksat.Yorumun için saol canım kendi evimde kalmamada izin vermiyo seni yalnız bırakamam diye
Acilen "kocanın izniyle" yaşamayı bırakmalısın!!!
Isrardan nefret ederimBirde şöyle bir durum var benim görümcem sürekli annesinde kalıyo abartmıyorum iki senelik evliyim 18 ayında görümcem annesinde kaldı evli kendiside ama geliyor 6 ay kalıyor bir hafta kocasının yanına gidiyor geri geliyor yine 4-5 ay kalıyor. Be bende diyorum ki ya madem evimde kalmama gönlün rahat etmiyo bari ablan annesiyleyken bende annemle oluyum yok hayır annemlerde kalıcaksın illa diyor.
Sen çok yaşa. çok kötü bir cümle izin vermiyor! Karşısındaki kölesi yaAcilen "kocanın izniyle" yaşamayı bırakmalısın!!!
Normal zamanlarda gitmemde hiçbir problem yok aslında sadece kalma olayı bunu nasıl anlatıcam bilemiyorum ya kavga etmekte istemiyorumTaviz vermeyin. Hakkını yemeyeyim ne demek, tabiki gideceksiniz annenizin evine
Evlendiniz, yeni bir aile kurdunuz diye sizi büyüten anne babanızı silecek değilsiniz(lafım eşinize)
Senin annen baban aynı zaman da benim de annem babam, senin de benim ailemi öyle görmeni isterim, sen artık onların oğlusun bu beni çok mutlu ediyor diyintatlı dil..
- Normalde karışan bir tip değildir aslında kafama göre gezerim arkadaşlarımla buluşurum birşey demez sadece bu şehir dışında olduğunda kimde kalıcam meselesi sıkıntılı
Sen çok yaşa. çok kötü bir cümle izin vermiyor! Karşısındaki kölesi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?