- 14 Mayıs 2017
- 48
- 13
- 3
- 36
- Konu Sahibi Asyaliasya
-
Bunuda denedim ama yok illa annesi ikna da edemiyorum birde o çok sakin konuşur izin vermezken bile sanki izin vermiyormuş gibi değil de beni sevdiğini anlatıyomuş gibi anlatabildim mi bilmiyorum çok tatlı dillidir ama ben illede annemler deyince sinirlenip bağırıyorum kızıyorum haklıyken haksız duruma düşüyorum..Gecen sefer orda kaldim bu sefer de kendi annem de kalicam seklinde siraya koy madem.....bu konuda esini nasil ikna edecegin de sana kalmis.
topla eşyaları kendi ailende kal. şehir dışından gelip saçından mı sürükleyecek. böyle böyle alışır.
ben annemde rahat ediyorum orada kalmak istiyorum hayırdır aile ilişkilerim seni niye rahatsız ediyor beni koparmak mı istiyorsun de. Kayınvalidemle bir bir buçuk ay yaşadığım da oldu anneme gidip 3 ay kaldığım da oldu. Sonuçta kendi ailen gibi olmuyor. Ama bu demek değil ki onlara alışmadığın için kalmıyorsun. Herkes kendi ailesini seçer. Eşine seçenek sun yarı yarıya ikisinde de kalayım yoksa ben evimden ayrılmıyorum dePeki sizce annemlerde kalma konusunda nasıl davranmalıyım ne demeliyimki ikna olsun ha bide diyorki yeni evliyiz annemlere iyice alışınca kendi annenlerde de rahat rahat kalabilceksin buna kızıyorum alıştım zaten diye :/
Bence bu hareket evliliği çok zora sokabilir kavga gürültü yokmuş sonuçta evde
Çok söyledim ablan kötü bi örnek beni maruz bırakma diye ablam yüzünden annemler senden niye mahrum kalsın seni çok seviyorlar diyo gerçekten de seviyorlar insanlar kayınvalidem bana iş falan yaptırmaz resmen nasıl hizmet edeceğini şaşırır dediğim gibi ordada keyfim yerind oluyor ama annemlerde kalmakta istiyorumBunun hastalıkla alakası yok canım diyip ailene girmelisiniz senin sevmediğin insanın yanına neden gönderiyorsun beni de rahatsız oluyorum sonuçta diyebilirsin ama bunun için kavga gürültü gerek yok diye düşünüyorum sonuçta esinden gayet memnunsun bunu bir şekilde onun suyuna giderek asmalisin diye dusunuyorum.
Hayir de. Izin alip verme olayini aranuzdan kaldirirsaniz iyi olur.Birde şöyle bir durum var benim görümcem sürekli annesinde kalıyo abartmıyorum iki senelik evliyim 18 ayında görümcem annesinde kaldı evli kendiside ama geliyor 6 ay kalıyor bir hafta kocasının yanına gidiyor geri geliyor yine 4-5 ay kalıyor. Be bende diyorum ki ya madem evimde kalmama gönlün rahat etmiyo bari ablan annesiyleyken bende annemle oluyum yok hayır annemlerde kalıcaksın illa diyor.
Evlenmeden önce babamda hiç yalnız kalmama izin vermezdi o yüzden evde kalmama izin vermemesine hiç bu açıdan bakmamıştm :)18 yasimdayken 1 ay evde tek basima kaldığımı bilirim evli falan da değildim üstelik. Kocam izin vermiyo ne demek? Neden izin aliyosunuz? Evlendiginize göre evinizde tek basiniza kalacak olgunluga erismissiniz demektir.
Bunu tatlı bir şekilde söyleymeyi deniycem :)ben annemde rahat ediyorum orada kalmak istiyorum hayırdır aile ilişkilerim seni niye rahatsız ediyor beni koparmak mı istiyorsun de. Kayınvalidemle bir bir buçuk ay yaşadığım da oldu anneme gidip 3 ay kaldığım da oldu. Sonuçta kendi ailen gibi olmuyor. Ama bu demek değil ki onlara alışmadığın için kalmıyorsun. Herkes kendi ailesini seçer. Eşine seçenek sun yarı yarıya ikisinde de kalayım yoksa ben evimden ayrılmıyorum de
Erkekler erkek olduğunu eşleri onlardan izin aldığında hissetmez çok yanlış bir düşünce ve işte bu düşünceler onları tepemize çıkarıyorErkekler izin alındığında egosu yükselir ve hoşlarına gider ben bunu yapmasında sıkıntı görmüyorum açıkçası soracaksın ama bildiğini okuyacaksın. Eşim şehir dışına çıktığında evimde kalırım genelde arabayı bana bırakır ve şuraya gidiyorum bir sıkıntı olur mu diye sorarım o da git yada gitme der bir gün gittim akşam olunca aileme gidecektim hayır gitme saat 10 olmuş nereye gidiyorsun otur oturduğun yerde dedi biraz ısrar ettim vaktim yok diyor açıkçası uğraşmasını ve tartismadim biliyorum ki birşey olursa kaza felan yaparsam tek başına bu saatte ne yapacak diye düşünüyor
Bazen erkeklerin erkek olduğunu hissetmeye ihtiyacı var ben bunda bir sakınca görmüyorum açıkçası
Herşeye tamam diyen birisi değilim dediğim gibi izin sadece eşimin şehirdışı mevzularında var diğer bütün konularda çok rahatım aslında istediğim yere giderim gezerim :)kadın herşeye he dediği için kavga gürültü yok.
aslında bu çookk mantıklıKendi evinde kalsan annenle kardeşin sana gelse yalnız kalmaman için?
Sonra gel yaz ona ne diyecek kocanaslında bu çookk mantıklıneden hiç düşünmedim ki çook teşekkürler deniycem
Nerede mutluysan orada kal konu sahibi hayat kısa annene git :)Herşeye tamam diyen birisi değilim dediğim gibi izin sadece eşimin şehirdışı mevzularında var diğer bütün konularda çok rahatım aslında istediğim yere giderim gezerim :)
Bende annemlerde kalıyım bu sefer diyorum aslında izin cümlesi değil ama eşim tatlı bi şekilde çeviriyo lafı nasıl yapıyo anlamıyorum bileErkekler erkek olduğunu eşleri onlardan izin aldığında hissetmez çok yanlış bir düşünce ve işte bu düşünceler onları tepemize çıkarıyor
Anneme veya bir başka yere gideceksem hayatım ben bugun anneme gidicem haberin olsun der ve giderim
Izin almak izin veriyor musun demek başka bir şey onu sadece babama derdim kocama değil
Yazıcam gerçektenSonra gel yaz ona ne diyecek kocan
Evlenmeden önce babamda hiç yalnız kalmama izin vermezdi o yüzden evde kalmama izin vermemesine hiç bu açıdan bakmamıştm :)
Herşeye tamam diyen birisi değilim dediğim gibi izin sadece eşimin şehirdışı mevzularında var diğer bütün konularda çok rahatım aslında istediğim yere giderim gezerim :)
kadın herşeye he dediği için kavga gürültü yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?