- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.219
- 898
- Konu Sahibi Asyaliasya
-
Kızmanız hiç umrumda değil açıkcası başından beri eşime iyi bir şekilde nasıl anlatırım derdindeyim iyi bir yol söyleyecekseniz buyrun başım üstüne yok eğer kocan seni eziyor kocan şöyle böyle diycekseniz çok diyen oldu dikkate almadımİLK DEFA BİR KONUYA YORUM ATTIĞIM İÇİN KENDİME KIZIYORUM.
Madem kocanla mutlusun da ne diye millete laf sokuyorsun burda.
O YORUMUNDAN SONRA SENİ KINIYORUM.
Evet özgürüz. Ne istersek onu yapıyoruz. Evet bireyiz. Sırf bu yüzden burda ki kaç bayanı töhmet altına sokuyorsun.
SEN DE! AMANNNN KOCANLA NE HALİN VARSA GÖR!!!!
İLK DEFA BU KADAR KIZDIM YA!
Çok şükür gayet iyi severler birbirleriniAilelerinizin arasi nasil?
Kızmanız hiç umrumda değil açıkcası başından beri eşime iyi bir şekilde nasıl anlatırım derdindeyim iyi bir yol söyleyecekseniz buyrun başım üstüne yok eğer kocan seni eziyor kocan şöyle böyle diycekseniz çok diyen oldu dikkate almadım
Belki bazı arkadaşlar nasıl bir fıtrat bu diye düşünebilirler şöyle açıklayım ben müslümanım ve dinimi elimden geldiğince yaşamaya çalışıyorum. Benim inandığım dinin kutsal kitabı Kur'anı Kerim'de Nisa suresi 34. Ayette hanımlara yükümlülük olarak kocalarınıza itaat edin emri getirilmiş ve bunun yapılmaması da haram olarak nitelendirilmiş bende buna iman ediyorum. Birde babam her zaman bana uyumlu, naif ve hoş mizaçlı bir hanımefendi olmamı ve eşime iyi davranmamı onu üzmememi öğütledi(o yanlış bir şey yapmadıkça) bende buna uymaya çalışıyorum bu kadar :)
Hayır aksine çok cömerttir maddi konuda hiç sıkıntım olmadı aileside öyle hepsi cömertler gerçekten birde kayınvalidemlerde yardımcı bir hanım var gittiğimde orda yemek bile yapmam gerekmiyor iş falanda yok bir tek akşam yemeği bulaşığıHer birey aynı zamanda bir iş gücüdür. Kibar Feyzo filminde vardı, "başlık parasını ödedim, size hizmet edeceğine gelsin anama etsin" muhabbetini bilirsiniz. Yemek, temizlik, varsa yeğen bakımı gibi iş gücünüzü kendi ailesine harcayın istiyor. Kocanız tutumlu, eli sıkı bir adam mıdır?
Hayır aksine çok cömerttir maddi konuda hiç sıkıntım olmadı aileside öyle hepsi cömertler gerçekten birde kayınvalidemlerde yardımcı bir hanım var gittiğimde orda yemek bile yapmam gerekmiyor iş falanda yok bir tek akşam yemeği bulaşığı
Hala ne işin var diyosunuz ya ben akıl almaya geldim belki belki birisi benimle aynı şeyi yaşayıp çözmüştür meselesini size mi sorucam konu açarken? Siz dilediğiniz gibi yorum yapabildiğinize göre bende dilediğim konuyu açarım sizi neden ilgilendiriyo konumun büyük bir dert içermemesi? Benimkide böyle bir konu, konu beğenmemek ne saçma iş girip yorum yapmasaydınız ozaman!E o zaman burda işin ne
Itaat et kocana
Milletin de zamanını aldın fe sphanallah
Deniyeceğime emin olabilirsinizO zaman "annem biraz rahatsız, ben gideyim de faydam olsun, ne de olsa kızlarıyım, babam hizmet bekler, yemek bekler. Ama daha güzellerini dönünce sana yaparım" falan diye ikna edebilirsiniz.
Hala ne işin var diyosunuz ya ben akıl almaya geldim belki belki birisi benimle aynı şeyi yaşayıp çözmüştür meselesini size mi sorucam konu açarken? Siz dilediğiniz gibi yorum yapabildiğinize göre bende dilediğim konuyu açarım sizi neden ilgilendiriyo konumun büyük bir dert içermemesi? Benimkide böyle bir konu, konu beğenmemek ne saçma iş girip yorum yapmasaydınız ozaman!
Evet keşke hiç yorum yapmasaymışsınız bizde sizin gibi birine hiç maruz kalmazdıkAman ya millete bi sürü laf saymışsın
Cidden yorum yaptığım zamana yazık
Evet keşke hiç yorum yapmasaymışsınız bizde sizin gibi birine hiç maruz kalmazdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?