Artık sen bu evin kızısın -eşim

Asla kalmam, diretirim olay çıkarırım yine kalmam. Ya evimde kalırım ya annemde ya sa annem gelir yanıma .

Kızmanız hiç umrumda değil açıkcası başından beri eşime iyi bir şekilde nasıl anlatırım derdindeyim iyi bir yol söyleyecekseniz buyrun başım üstüne yok eğer kocan seni eziyor kocan şöyle böyle diycekseniz çok diyen oldu dikkate almadım

Birkaç kişi yorumuma fazla tepki vermiş ve bunu anlayamıyorum siz benim gibi olmak zorunda olmadığınız gibi bende sizin gibi olmak zorunda değilim başından beri eşime güzellikle yaklaşmak istediğimi anlatabildiğimi düşünüyorum. Tamam herkese açık bir konu açtım ve eleştirilere açığım ama eleştirininde bir dozu olmalı. Ben bireyim ben istediğimi yaparım gibi biri değilim eşimle ortak hareket etme taraftarıyım çünkü o da bir yerde kalmak istediğinde benden izin alan bir eş
Yani sanılanın aksine evde tek izin alan da ben değilim ki zaten eşimden izin almak bana ters bir
Şey de değil dediğim gibi hepimiz farklı fıtratlardayız. Ben siz eşime sormam ne istersem yaparım dediğinizde kendimce sizi doğru bulmuyorum ama size saygı duyuyorum çünkü sizlerin düşüncesi bu. Son olarak yardım istediğim konu eşimi annemlerde kalma konusunda nasıl güzelce ikna edebilirimdi. Yinede isterseniz olumsuz yaklaşımda yapabilirsiniz dediğim gibi herkese açık bir
Konu açtığımın farkındayım.

Belki bazı arkadaşlar nasıl bir fıtrat bu diye düşünebilirler şöyle açıklayım ben müslümanım ve dinimi elimden geldiğince yaşamaya çalışıyorum. Benim inandığım dinin kutsal kitabı Kur'anı Kerim'de Nisa suresi 34. Ayette hanımlara yükümlülük olarak kocalarınıza itaat edin emri getirilmiş ve bunun yapılmaması da haram olarak nitelendirilmiş bende buna iman ediyorum. Birde babam her zaman bana uyumlu, naif ve hoş mizaçlı bir hanımefendi olmamı ve eşime iyi davranmamı onu üzmememi öğütledi(o yanlış bir şey yapmadıkça) bende buna uymaya çalışıyorum bu kadar :)

Ben eziyor demedim. Sizin cvp verme şeklinize kızdım. Ayrıca sen de kocanda bizim umrumuzda değilsin.

Bu sitenin bayanları için hava ve civasın.

E o zaman burda işin ne
Itaat et kocana
Milletin de zamanını aldın fe sphanallah

Her şeye bir atar yapma çabası... insanlık ne hale gelmiş yazık lütfen beni bütün yazdıklarıma rağmen hala anlamayanlar cevap yazmasın

Her birey aynı zamanda bir iş gücüdür. Kibar Feyzo filminde vardı, "başlık parasını ödedim, size hizmet edeceğine gelsin anama etsin" muhabbetini bilirsiniz. Yemek, temizlik, varsa yeğen bakımı gibi iş gücünüzü kendi ailesine harcayın istiyor. Kocanız tutumlu, eli sıkı bir adam mıdır?

Hayır aksine çok cömerttir maddi konuda hiç sıkıntım olmadı aileside öyle hepsi cömertler gerçekten birde kayınvalidemlerde yardımcı bir hanım var gittiğimde orda yemek bile yapmam gerekmiyor iş falanda yok bir tek akşam yemeği bulaşığı

O zaman "annem biraz rahatsız, ben gideyim de faydam olsun, ne de olsa kızlarıyım, babam hizmet bekler, yemek bekler. Ama daha güzellerini dönünce sana yaparım" falan diye ikna edebilirsiniz.

E o zaman burda işin ne
Itaat et kocana
Milletin de zamanını aldın fe sphanallah
Hala ne işin var diyosunuz ya ben akıl almaya geldim belki belki birisi benimle aynı şeyi yaşayıp çözmüştür meselesini size mi sorucam konu açarken? Siz dilediğiniz gibi yorum yapabildiğinize göre bende dilediğim konuyu açarım sizi neden ilgilendiriyo konumun büyük bir dert içermemesi? Benimkide böyle bir konu, konu beğenmemek ne saçma iş girip yorum yapmasaydınız ozaman!

Aman ya millete bi sürü laf saymışsın
Cidden yorum yaptığım zamana yazık

Dini içerikli yazılar yasaktır, rica ediyorum ayet, hadis ve dini içerik sayılabilecek yorumlar yazılmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…