- 15 Nisan 2017
- 318
- 165
- 23
- 40
- Konu Sahibi Asyaliasya
-
ben bu lafta bir kötülük göremedim.evlenince eşinizin ailesi iyiyse arada bişey yoksa erkek tarafına gidilir ilk bayramlarda bile.eşiniz yokken ailesinde kalmanız çok abest değil bence.arada sırada szinde ailenize izin verse daha iyi olur tabi.kimi kesimde eş yokken sizin ailenizde kalmanız dedikodu malzemesi olur k.valdesi dururken annede kalınır mı diye belki bu yüzündendir bu kadar ısrarı.arkadaşlar 2 senelik evliyim ve evlendiğimden beri eşim kendi ailesine aşırı yakın olmamı ve kendi ailemden kopmamı istiyor. Bu demek değil ki kendi annemlere göndermiyor hakkını yemeyim haftada bir iki ben giderim bir günde onunla birlikte giderim ailemi sever bende onunkini seviyorum. Ama sıkıntı şu ki şehir dışına falan gittiğinde illa kendi annesigilde kalmamı istiyor. Ben kendi annemlerde de ara sıra kalıyım istiyorum ama o hep kendi annesigili istiyor sizce napmalıyım
Ben kocam evde yokken yas tutmuyorum sağolun de...Kızlar yorumlarınız için çok teşekkürler tabi bide kayınvalide kayınpeder durumu var eşimin bu davranışında normalde ikisinide severim iyi insanlar ama eşim biyere gidecekken ya annesi yada babası ayy kızım bizimle kalsan ne güzel olur birlikte güler eğleniriz falan diyolar art niyetli mi bilemiyorım çünkü gerçekten güzel vakitte geçiriyorım ama yani arada annenlere git de desinler ozaman dimi bilemedim
Eşime güven sorunun yok çok şükür inşallah hiç de olmaz bana fazla düşkün evde gerçekten yalnız bırakmak istemiyor korkuyo birşey olırsa diye her konuda çok düşünür beni saolsun ince giyme yemek yedin mi bir isteğin var mı falan sürekli düşünür ama annemlerde kalmam problem oluyorEvde kalmanıza izin vermemesi ayrı saçmalık zaten. Bir de kendi ailesinde kalmanızı istemesi aman aman...
Ya kendi evinizde kalın ya da gidecekseniz kendi ailenize gidin.
Bu adamın sizi evde bırakmak istememesi ve kendi ailesinde kalmanızı istemesinin nedeni size olan güvensizliği. Sizi suçlamıyorum ama ne düşünüyorsa size güvenmeyip binbir yalan laf uyduruyor. Ee ne demişler kişi kendinden bilirmiş işi kendi yalnız kalsa yapacaklarını düşünüp korkusundan mı sizi kendi ailesine göndermek istiyor bilinmez
Belkide öyşedir ben de yeni yeni Lışıyorum geleneklerine ama ara sora gitsem benimde aklımda kalmıycak çünkü görümcemi severim ama neredeyse kıskanıcam sürekli anneainde diye :)ben bu lafta bir kötülük göremedim.evlenince eşinizin ailesi iyiyse arada bişey yoksa erkek tarafına gidilir ilk bayramlarda bile.eşiniz yokken ailesinde kalmanız çok abest değil bence.arada sırada szinde ailenize izin verse daha iyi olur tabi.kimi kesimde eş yokken sizin ailenizde kalmanız dedikodu malzemesi olur k.valdesi dururken annede kalınır mı diye belki bu yüzündendir bu kadar ısrarı.
O şehir dışındayken sen onun anasında kalacaksın? Hem de kendi annen dururken? Bu nasıl mantıksızlık. Tamam bir iki gün oraya gidersin bir iki gün oraya. Ne demek kendi ailende kalmamak yaa sen bi yere gitsen o senin ailende kalır mı kendi ailesi dururken?arkadaşlar 2 senelik evliyim ve evlendiğimden beri eşim kendi ailesine aşırı yakın olmamı ve kendi ailemden kopmamı istiyor. Bu demek değil ki kendi annemlere göndermiyor hakkını yemeyim haftada bir iki ben giderim bir günde onunla birlikte giderim ailemi sever bende onunkini seviyorum. Ama sıkıntı şu ki şehir dışına falan gittiğinde illa kendi annesigilde kalmamı istiyor. Ben kendi annemlerde de ara sıra kalıyım istiyorum ama o hep kendi annesigili istiyor sizce napmalıyım
Evet babamdanda izin alıyordumSorun onda veya bunda kalman değil ki kocan izin verdiği müddetçe bunları yapman,çocuk gibi
Çok merak ediyorum babandan da bu kadar izin alıyor muydun onu da bu kadar dinliyor muydun
Baba evinde özgürlük diye cosan kızlar koca evinde 'kocam izin verirse'moduna giyiyor ya hasta oluyorum
Peki sizce annemlerde kalma konusunda nasıl davranmalıyım ne demeliyimki ikna olsun ha bide diyorki yeni evliyiz annemlere iyice alışınca kendi annenlerde de rahat rahat kalabilceksin buna kızıyorum alıştım zaten diye :/O şehir dışındayken sen onun anasında kalacaksın? Hem de kendi annen dururken? Bu nasıl mantıksızlık. Tamam bir iki gün oraya gidersin bir iki gün oraya. Ne demek kendi ailende kalmamak yaa sen bi yere gitsen o senin ailende kalır mı kendi ailesi dururken?
Sordum da ablasını hiç sevmiyor hasta o normal değil onunki diyor. Gerçekten bunu ablasına da hissettiriyor. Biz doğru olanı yapalım başkası istediğini yapsın diyor.Kendi evimde kalmak istiyorum.evimde rahatım kapimida kilitler kalırım de
Benim de eşim şehir dışına gider o gittiğinde işlerimi yaparım sabaha kdr otururum utumu felan yaparım kafam rahat yemek yapma derdi yok ohh mis gibi evimin tadını çıkarırım :)
Görümcem neden kalıyor diye sordun mu
Sorun onda veya bunda kalman değil ki kocan izin verdiği müddetçe bunları yapman,çocuk gibi
Çok merak ediyorum babandan da bu kadar izin alıyor muydun onu da bu kadar dinliyor muydun
Baba evinde özgürlük diye cosan kızlar koca evinde 'kocam izin verirse'moduna giyiyor ya hasta oluyorum
Ay doğru söylüyosunuz aslında kendileri kızları orda diye çok mutlu ben kendi evim için ısrar ediyimAdam evlenmeyi idrak edememiş görünceye baka baka kafası karışmış. Görümce maşallah evdeki kız eksikliğini aratmıyor. O ne öyle 6 ay anne de bir hafta koca da. Ailecek kendilerini sahip sanıyorlar herhalde. Enişteyi kafalamışlar sizinki de an meselesi. Kendi evinizde kalın. İnsanın kendi evi gibisi var mı ya
Sordum da ablasını hiç sevmiyor hasta o normal değil onunki diyor. Gerçekten bunu ablasına da hissettiriyor. Biz doğru olanı yapalım başkası istediğini yapsın diyor.
Neden illa bir yerde kalmak zorundasınız?Peki sizce annemlerde kalma konusunda nasıl davranmalıyım ne demeliyimki ikna olsun ha bide diyorki yeni evliyiz annemlere iyice alışınca kendi annenlerde de rahat rahat kalabilceksin buna kızıyorum alıştım zaten diye :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?