Artık sen bu evin kızısın -eşim

ben bu lafta bir kötülük göremedim.evlenince eşinizin ailesi iyiyse arada bişey yoksa erkek tarafına gidilir ilk bayramlarda bile.eşiniz yokken ailesinde kalmanız çok abest değil bence.arada sırada szinde ailenize izin verse daha iyi olur tabi.kimi kesimde eş yokken sizin ailenizde kalmanız dedikodu malzemesi olur k.valdesi dururken annede kalınır mı diye belki bu yüzündendir bu kadar ısrarı.

Ben kocam evde yokken yas tutmuyorum sağolun de...

Eşime güven sorunun yok çok şükür inşallah hiç de olmaz bana fazla düşkün evde gerçekten yalnız bırakmak istemiyor korkuyo birşey olırsa diye her konuda çok düşünür beni saolsun ince giyme yemek yedin mi bir isteğin var mı falan sürekli düşünür ama annemlerde kalmam problem oluyor

Sorun onda veya bunda kalman değil ki kocan izin verdiği müddetçe bunları yapman,çocuk gibi

Çok merak ediyorum babandan da bu kadar izin alıyor muydun onu da bu kadar dinliyor muydun

Baba evinde özgürlük diye cosan kızlar koca evinde 'kocam izin verirse'moduna giyiyor ya hasta oluyorum

Belkide öyşedir ben de yeni yeni Lışıyorum geleneklerine ama ara sora gitsem benimde aklımda kalmıycak çünkü görümcemi severim ama neredeyse kıskanıcam sürekli anneainde diye :)

O şehir dışındayken sen onun anasında kalacaksın? Hem de kendi annen dururken? Bu nasıl mantıksızlık. Tamam bir iki gün oraya gidersin bir iki gün oraya. Ne demek kendi ailende kalmamak yaa sen bi yere gitsen o senin ailende kalır mı kendi ailesi dururken?

Evet babamdanda izin alıyordum ya haklısnız aslında ama eşimi seviyorum ve başka sıkıntı yaşatmıyor bana o yüzden arada bi şehir dışına çıktığında kalınacak yeri izin almak ağrıma gitmiyor yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama :)

Kendi evimde kalmak istiyorum.evimde rahatım kapimida kilitler kalırım de
Benim de eşim şehir dışına gider o gittiğinde işlerimi yaparım sabaha kdr otururum utumu felan yaparım kafam rahat yemek yapma derdi yok ohh mis gibi evimin tadını çıkarırım :)
Görümcem neden kalıyor diye sordun mu

Peki sizce annemlerde kalma konusunda nasıl davranmalıyım ne demeliyimki ikna olsun ha bide diyorki yeni evliyiz annemlere iyice alışınca kendi annenlerde de rahat rahat kalabilceksin buna kızıyorum alıştım zaten diye :/

Sordum da ablasını hiç sevmiyor hasta o normal değil onunki diyor. Gerçekten bunu ablasına da hissettiriyor. Biz doğru olanı yapalım başkası istediğini yapsın diyor.

Ben hep başımın çaresine bakabilen birisi oldum yıllarca doğuda yalnız kaldım evliyken de bekarken de. Kv yakın yere taşındığımda eşim olmayınca beni arayıp korkarsın bize gel dediler kaç defa arayıp. İlk kez yalnız kalmıyorum ben doğuda yalnız yaşadım burda mı kalamıycam dedim. Bunların bu gereksiz korumacı tavrı o kadar rahatsız edici ki. Artık onların himayesine girmişiz gibi.

Erkekler izin alındığında egosu yükselir ve hoşlarına gider ben bunu yapmasında sıkıntı görmüyorum açıkçası soracaksın ama bildiğini okuyacaksın. Eşim şehir dışına çıktığında evimde kalırım genelde arabayı bana bırakır ve şuraya gidiyorum bir sıkıntı olur mu diye sorarım o da git yada gitme der bir gün gittim akşam olunca aileme gidecektim hayır gitme saat 10 olmuş nereye gidiyorsun otur oturduğun yerde dedi biraz ısrar ettim vaktim yok diyor açıkçası uğraşmasını ve tartismadim biliyorum ki birşey olursa kaza felan yaparsam tek başına bu saatte ne yapacak diye düşünüyor

Bazen erkeklerin erkek olduğunu hissetmeye ihtiyacı var ben bunda bir sakınca görmüyorum açıkçası

Ay doğru söylüyosunuz aslında kendileri kızları orda diye çok mutlu ben kendi evim için ısrar ediyim

Gecen sefer orda kaldim bu sefer de kendi annem de kalicam seklinde siraya koy madem.....bu konuda esini nasil ikna edecegin de sana kalmis.

Sordum da ablasını hiç sevmiyor hasta o normal değil onunki diyor. Gerçekten bunu ablasına da hissettiriyor. Biz doğru olanı yapalım başkası istediğini yapsın diyor.

Bunun hastalıkla alakası yok canım diyip ailene girmelisiniz senin sevmediğin insanın yanına neden gönderiyorsun beni de rahatsız oluyorum sonuçta diyebilirsin ama bunun için kavga gürültü gerek yok diye düşünüyorum sonuçta esinden gayet memnunsun bunu bir şekilde onun suyuna giderek asmalisin diye dusunuyorum.

Neden illa bir yerde kalmak zorundasınız?

topla eşyaları kendi ailende kal. şehir dışından gelip saçından mı sürükleyecek. böyle böyle alışır.

18 yasimdayken 1 ay evde tek basima kaldığımı bilirim evli falan da değildim üstelik. Kocam izin vermiyo ne demek? Neden izin aliyosunuz? Evlendiginize göre evinizde tek basiniza kalacak olgunluga erismissiniz demektir.Lütfen erkeklerin sizin üzerinizde hak etmesini sahiplenilme sanmaktan vazgecin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…