- 25 Ağustos 2014
- 21.071
- 50.390
- 798
- Konu Sahibi Asyaliasya
-
Valla çok haklısın arkadaşım. Benim eşimde nöbet usulü çalışıyor haftada 3 4 gece olmuyor. Hayatta gidip kalmam birinde evim yatağım düzenim var çok rahat ohh miss :)Eşiniz şehir dışına çıktığında ailelerden birinin yanında kalmak zorunda mısınız?
Ben olsam kendi evimde eşimi beklerim.
Kafamı dinlerim,yapılacak işlerimi hallederim o yokken.
Çıkarım kafama göre gezerim.
Oooooohhhhhh.....mis gibi.
Anliyorum sizi.Dayak, ihanet, içki, kumar, cimrilik vs olmayan evliligimi 3 sene once bitirdim, kendi istegimle.. Bunun tartismasina girmeme gerek yok sanirim sizinle? Dusuncem cok net ortada zira..
Ortada bi evlilik var, kocasini tanımıyoruz, kışkırtmak, durumu daha vahim gostermek ne derece dogru? Olumlu yanlarini belirttim ki, konu sahibi bi nebze de olsa rahatlasin..
bi kadının en kötü diyalogudur heralde kocasındna izin almak bence cokkkkkkkkk alcaltıcı küfür edip rahatlarım daha iyi rica minnet yasıcagımayakıp yıkmaya gerek yok.
eşinizin başlıkta belirttiğiniz düşüncesi çok saçma bi kereç evlenmeden önce sizin bi aileniz yok muydu, koca evine girince ne oldu o aileye de başka ailenin kızı oldunuz. siz kocanıza diyebiliyor musunuz artık sen bu evin oğlusun diye.
eşiniz madem bu kadar anlayışlı, sesini yükseltmeyen bi tip. böyle böyle ben annemde kalcam diye neden diyemiyorsunuz o zaman.
olay şu mu yani;
bu ay annemlerde kalabilir miyim
hayır karıcığım :))
peki :))
böyle mi oluyor yani? benim aklım almadı da.
Hayır mesela diyorum ki annemlerde kalsam bu sefer diyorum inşallah seni hiç üzmeden istediğini yapacağım ama bir süre annemlerde kalmanı rica ediyorum senden benim için bunu yapar mısın sana sıkıntı yapmıyorlar diye rica ediyorum bunu senden eğer çok çok rahatsız oluyorsan tekrar düşünelim diyor ama bende yalan söylemiyorum sıkıntı yapmıyorlar el üstünde tutuyorlar saolsunlar bende eşim için tamam diyorum bu şekilde :)yakıp yıkmaya gerek yok.
eşinizin başlıkta belirttiğiniz düşüncesi çok saçma bi kereç evlenmeden önce sizin bi aileniz yok muydu, koca evine girince ne oldu o aileye de başka ailenin kızı oldunuz. siz kocanıza diyebiliyor musunuz artık sen bu evin oğlusun diye.
eşiniz madem bu kadar anlayışlı, sesini yükseltmeyen bi tip. böyle böyle ben annemde kalcam diye neden diyemiyorsunuz o zaman.
olay şu mu yani;
bu ay annemlerde kalabilir miyim
hayır karıcığım :))
peki :))
böyle mi oluyor yani? benim aklım almadı da.
Bunu çok arkadaş yazdı konuma aslında ben yalnız kalmayı pek sevmem kalabalık severim o yüzden kendi evimde kalıyım gibi bi derdim yok çoğu arkadaşımın aksine. Ben istiyorum ki her seferinde kvdemlerde kalmayım arada bir annemlerde de kalıyım :)Yahu niye annende kalmaya çalışıyosun anlamıyorum. Asıl meselen evinde kalabilmek olmalı. Ben şuan gidip annemin evinde rahat edemem. Kendi evimde kalmak varken. Aşırı saçma geldi bana konu
Yani bu pek mantıklı gelmedi bana sonuçta erkek o kendi evimizde kalır benim aklım onda kalmaz başına birşey gelir mi diye yinede yorumunuz için teşekkür ederim :)Siz is seyahatine ciktiginizda ya da cikacak olsaydiniz: "evde yalniz kalmani istemiyorum. Sen artik bu ailenin oglusun annemlerde kal" deseydiniz, kavga cikarmayan esiniz ne derdi merak ettim.
Ya aslında belkide onlar istiyordur ama dediğim gibi çok şükür bana çok iyi davranıyırlar yani orda kalıyım istiyorlarsada beni sevdiklerindem istiyorlardır diye düşünüyorum çünkü kayınpederim bile bir çay isterken bile o kadar kibar o kadar inceki elhamdülillah :)sakın bu düşünce istek kaynananların olmasın...oğullarını böyle dolduruyorlar
Aslında ben fikir almak için yazmıştım yani arada bir anneme gitmek için neler yapabilirim ama tabi tersleşmeden çünkü dediğiniz gibi bir şikayetim yok ama arada bir annemdede kalmak istiyorum haliyle. Eşimin her istediğini yapıyor muyum evet yapıyorum çünkü çok az beklentisi var günlük hayatımda çok rahatım measla ne beklentisi var pazar günü kimseye söz verme birlikte vakit geçirelim. Yada bu akşam arkadaşlarımla çıksam sen evde durur musun yada seni bir yere bırakıyım mı dediğinde hayır çıkma demiyorum mesela tamam diyorum :) annemlere normalde giderken annemlere gidiyorum bile demem akşam işten gelince naptın dediğinde annemlere gittim derim nasıllar iyiler inşallah falan der :) yani anlatmak istediğim bu konu dışında bir beklentim yok :)Konuyu açma nedeninizi anlayamadim.
Eşinizin çok iyi oldugunu ve kayinvalidenizde kalmaktan şikayetiniz olmadığını söylüyorsunuz ama bir şikayetiniz var ki konu açtınız.
Ayrıca eşiniz ne dese onu yapıyorsunuz, tabi ki sorun çıkmaz evliliğinizde. Adam "annene iki haftada bir git" dese muhtemelen onu da kabulleneceksiniz.
Eşinizin tek derdi güvenliğiniz olsa idi "ha annende, ha benim annemde kalmışsın,yeter ki tek kalma" der geçerdi. Ama belli ki durum farklı.
Ayrıca "önce benim aileme alış, sen artık bu evin kızısın, kardeşim hasta ama biz doğruyu yapalım" gibi düşünceleri nasıl kabulleniyorsunuz, benim aklım almıyor. Doğru olan onun ailesinde kalmak yani? Kime göre, neye göre?
Ben olsam kendi evimde kalırdım bu arada. Çocuk gibi ordan oraya taşınmazdım. Ama korkuyorsanız ne diyebiliriz.
Ailelerinizin arasi nasil?Ya aslında belkide onlar istiyordur ama dediğim gibi çok şükür bana çok iyi davranıyırlar yani orda kalıyım istiyorlarsada beni sevdiklerindem istiyorlardır diye düşünüyorum çünkü kayınpederim bile bir çay isterken bile o kadar kibar o kadar inceki elhamdülillah :)
Yorumun için saol canım kendi evimde kalmamada izin vermiyo seni yalnız bırakamam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?