- 19 Nisan 2014
- 4.548
- 13.458
- 498
- Konu Sahibi Asyaliasya
-
Aslında ben fikir almak için yazmıştım yani arada bir anneme gitmek için neler yapabilirim ama tabi tersleşmeden çünkü dediğiniz gibi bir şikayetim yok ama arada bir annemdede kalmak istiyorum haliyle. Eşimin her istediğini yapıyor muyum evet yapıyorum çünkü çok az beklentisi var günlük hayatımda çok rahatım measla ne beklentisi var pazar günü kimseye söz verme birlikte vakit geçirelim. Yada bu akşam arkadaşlarımla çıksam sen evde durur musun yada seni bir yere bırakıyım mı dediğinde hayır çıkma demiyorum mesela tamam diyorum :) annemlere normalde giderken annemlere gidiyorum bile demem akşam işten gelince naptın dediğinde annemlere gittim derim nasıllar iyiler inşallah falan der :) yani anlatmak istediğim bu konu dışında bir beklentim yok :)
Ben kimsenin evliliğine çamur atmadım sanırım eşleri tarafından ezilmeye çalışılan arkadaşlar olmuş ve onlar bu şekilde tepkiye alışmışlar dedim. Eşimden hiçbir konuda baskı yaşamıyorum tek sıkıntım annemde kalmama 'şuan' için izin vermemesi tek bir konuda benim istediğimden farklı birşey istiyor diye niye kocamla tartışıyım güzellikle çözmek varken. Kocamın kıymetini de yeni anlamdım konuyu açtığımdan beri olumluyum eşime karşı zaten :)Şaka gibi bir son yorum ve olağan üstü mükemmel tespitler
Kocadan izin alınmaz diyen tüm yorumculara evlilikleri üzerinden çamur atmak güzelmiş çok beğendim :)
Yanlış mı oldum diye iki kez daha okudum yok doğru anlamışım
Ben bu kk yi çok seviyorum millet KOCAsinin değerini anlıyor birden bire
Ha bir de kendi yaşamlarına bakmadan yorum yapanların hayatıyla ilgili yargilarda bulunmak değişik güzel bir bastırma taktiği konu sahibi
Evlatlıktan ziyade aslında sen artık bu evin hizmetçisisin ama biz kibarlık olsun diye kızısın diyoruz ... demekSen bu evin kizisin lafindan hic hoslanmam. Seni o aileye evlatlik aliyorlar gibi ne o öyle...ataerkil zihniyetliler gibi.
Herkese yorumundan dolayı teşekkür ederim olumlu olumsuz her yorumunuza minnettarım dikkate aldıklarım ve uygulayacaklarım olacak :) ama şunu söylemek istiyorum ben genel olarak yorum yapan arkadaşlarım adına üzüldüm sanırım çok problemli evlilikleri var ki hep bi ben bağımsızım ben bireyim ben özgürüm kocam bana karışamaz ben ne istersem yaparım yaklaşımı var. Evet bende bir bireyim bende bir kadınım ama evlenmeyi seçtim. Evlenmeyi seçerkende artık hayatımın iki kişilik olduğu bilinciyle böyle bir karar verdim. Nasıl eşim benden habersiz gidip annesinde kalamazsa bende ondan habersiz kalamam. Sürekli annesinde kalmasını istemesinde bir hata gördüm ki sizinle problemimi paylaştım. Ama o benim KOCAM ve ben onu seviyorum ne ben ondan üstünüm ne de o benden biz hayat arkadaşıyız onu kırmamaya özen göstericem onun bana yaptığı gibi. (Tatlı dille ikna etmeye çalışıcam bende onu) Tekrar yorumlarınız için teşekkür ederim :)
Özgürlük vurgusu yaptığınız için cevap verme ihtiyacı hissettim. Çünkü benim yorumum o yönde idi.
Düşündüğünüzün aksine mutlu bir evliliğim ve kararlarıma saygılı bir eşim var. Üzülmenizi gerektirecek bir durum yok benim açımdan. Bu düşünce ile ancak kendinizi kandırırsınız.
Ayrıca sizin sorununuz habersiz ailede kalmak değil ki. Size kimse bunu tavsiye etmedi zaten. Yorumları carpitiyorsunuz. Elbette eşler gittikleri yerleri birbirlerine haber verirler. Ama izin değildir bu. Sizin sorununuz isteğinize ve ihtiyacınıza saygı duymayan eşiniz. Hem de hiç bir mantıklı açıklaması yokken. Ve izin almak zorunda kalmanız. Bizim gayet iyi niyetle sizi uyardığımız nokta da bu.
Bu da konunuza son yorumum. Mutluluklar.
Madem çok iyi vakit geçiriyorsunuz konu sahibi neden milletin vaktini çalıyorsunuz ne haliniz varsada görün gerçekten siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz !Kızlar yorumlarınız için çok teşekkürler tabi bide kayınvalide kayınpeder durumu var eşimin bu davranışında normalde ikisinide severim iyi insanlar ama eşim biyere gidecekken ya annesi yada babası ayy kızım bizimle kalsan ne güzel olur birlikte güler eğleniriz falan diyolar art niyetli mi bilemiyorım çünkü gerçekten güzel vakitte geçiriyorım ama yani arada annenlere git de desinler ozaman dimi bilemedim
bak buna bir şey demem nazik kibar insanlarsa ...o zaman kızı da ol gelini de..Ya aslında belkide onlar istiyordur ama dediğim gibi çok şükür bana çok iyi davranıyırlar yani orda kalıyım istiyorlarsada beni sevdiklerindem istiyorlardır diye düşünüyorum çünkü kayınpederim bile bir çay isterken bile o kadar kibar o kadar inceki elhamdülillah :)
Herkese yorumundan dolayı teşekkür ederim olumlu olumsuz her yorumunuza minnettarım dikkate aldıklarım ve uygulayacaklarım olacak :) ama şunu söylemek istiyorum ben genel olarak yorum yapan arkadaşlarım adına üzüldüm sanırım çok problemli evlilikleri var ki hep bi ben bağımsızım ben bireyim ben özgürüm kocam bana karışamaz ben ne istersem yaparım yaklaşımı var. Evet bende bir bireyim bende bir kadınım ama evlenmeyi seçtim. Evlenmeyi seçerkende artık hayatımın iki kişilik olduğu bilinciyle böyle bir karar verdim. Nasıl eşim benden habersiz gidip annesinde kalamazsa bende ondan habersiz kalamam. Sürekli annesinde kalmasını istemesinde bir hata gördüm ki sizinle problemimi paylaştım. Ama o benim KOCAM ve ben onu seviyorum ne ben ondan üstünüm ne de o benden biz hayat arkadaşıyız onu kırmamaya özen göstericem onun bana yaptığı gibi. (Tatlı dille ikna etmeye çalışıcam bende onu) Tekrar yorumlarınız için teşekkür ederim :)
Niye evinde yalnız kalmıyorsunarkadaşlar 2 senelik evliyim ve evlendiğimden beri eşim kendi ailesine aşırı yakın olmamı ve kendi ailemden kopmamı istiyor. Bu demek değil ki kendi annemlere göndermiyor hakkını yemeyim haftada bir iki ben giderim bir günde onunla birlikte giderim ailemi sever bende onunkini seviyorum. Ama sıkıntı şu ki şehir dışına falan gittiğinde illa kendi annesigilde kalmamı istiyor. Ben kendi annemlerde de ara sıra kalıyım istiyorum ama o hep kendi annesigili istiyor sizce napmalıyım
Sen çok taviz verme yinede. .. birsuru bahaneler var... rahat edemiyorum de.. tlrahatsiz etmek istemiyorum de.. ne biliyim bi sürü bahane varBirde şöyle bir durum var benim görümcem sürekli annesinde kalıyo abartmıyorum iki senelik evliyim 18 ayında görümcem annesinde kaldı evli kendiside ama geliyor 6 ay kalıyor bir hafta kocasının yanına gidiyor geri geliyor yine 4-5 ay kalıyor. Be bende diyorum ki ya madem evimde kalmama gönlün rahat etmiyo bari ablan annesiyleyken bende annemle oluyum yok hayır annemlerde kalıcaksın illa diyor.
Evlatlıktan ziyade aslında sen artık bu evin hizmetçisisin ama biz kibarlık olsun diye kızısın diyoruz ... demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?