Benden üçüncü şahıs gibi bahsetmenize gerek yok..dünyayı algılayış biçimimiz aynı birbirimize benzer tepki ve düşincelerimiz ki bu yüzden bu kadar yıl her şeye rağmen birlikteyiz..evet o daha nettir bense kadınım ve elbetteki ilişkimizin başları bebek için uygun değildi ama şimdi uygunuz..resmi nikah dediğiniz şey bizim ilişkşmiizi ayakta tutan teknşey değil..bizim için sadece devlet onayı..fakat elbetteki o süreci ailelerimizi kırmadan atlatmak ve kendime uygun bir gelinlik ayarlayarak geçrimeyi isterdim..ama olmadı her şey çoknhızlı oldu..yaştan daha çok bence adamın dünyayı algılayış yapısıyla konu sahibininki aynı değil. adam baştan beri net bence zaten bağımsız yaşayabilen biri yemek vs evlilik fikri de yokmuş. sırf yurtdışı için resmi nikah yhapılmış.
ronya senin mutlluk resminde çocuk var onun yok. ona göre çocuk eklendiğine bu mutluluk resminden çıkıyor.Yok görmüyor..çok kesin bir katılığı yok ya da ben inanmıyorum ya da beni ikna edemiyor...halbuki ne var ne güzel bir ilişkimiz var harika değil ama mıtlu olabiliyoruz birlikte bir de bebeğimiz olsa...
çocuk çok büyük bi sorumluluk sadece yemek içmekten ibaret değil ki.tepki degil pismanligimdan bahsediyorum.
sizin isminiz gecmedi.tabiki ister yada istemez onu belirttim ama cocuk ayak bagi degildir bunu acikladim .ne var bunda?
tepki degil pismanligimdan bahsediyorum.
sizin isminiz gecmedi.tabiki ister yada istemez onu belirttim ama cocuk ayak bagi degildir bunu acikladim .ne var bunda?
bakın sizi çok iyi anlıyorum. 27 yaşımdayım ve hep çocuk istedim istiyorum . bekarım ve evlilik nktasına beni tek çeken şey çocuk. ama eşinizi de anlıyorum. bakın sizin için uygun şu anda ama eşinize göre değil.Benden üçüncü şahıs gibi bahsetmenize gerek yok..dünyayı algılayış biçimimiz aynı birbirimize benzer tepki ve düşincelerimiz ki bu yüzden bu kadar yıl her şeye rağmen birlikteyiz..evet o daha nettir bense kadınım ve elbetteki ilişkimizin başları bebek için uygun değildi ama şimdi uygunuz..resmi nikah dediğiniz şey bizim ilişkşmiizi ayakta tutan teknşey değil..bizim için sadece devlet onayı..fakat elbetteki o süreci ailelerimizi kırmadan atlatmak ve kendime uygun bir gelinlik ayarlayarak geçrimeyi isterdim..ama olmadı her şey çoknhızlı oldu..
Bir aydır burayı takip ediyorum anca yazmaya cesaret edebildim..tabiki de yorum yapacaksınız..ben normal hayatta bu kadar farklı görüşe ulaşamam ki..fakat ısrarla hesap deyip durunca yargılandoğımı hissettim..benim anlayışım bu..bir sey soruldugu yok.yargilandigida yok.
siz paylasim yapip konunuzu yoruma aciyorsaniz.bende burda uye olarak istedigim yere yorum yaparim.
ustelik size hak veriyorum olup olmayacagini nerden biliyor falanda yazdim.olayi nereye goturdunuz.
siz kendi anne babaniza ayak bagimi oluyordunuz?
hic sevilmedinizmi ?ileride ne olacagini nerden biliyorsunuz?
sorgulamiyorum kinamiyorum fakat is basa dusunce insan cok pisman oluyor.
ilk zamanlar esim isterdi ben istemezdim.cok buyuk konusurdum.ama suan ugrastigim kadar kimse ugrasmiyor.
simdide RABBIM nasip etmiyor.canimdan can olsun isterim.bana muhtac olan biri olsun. bakayim ,oynayayim ,buyuteyim ,okuluna gotureyim ,onunla buyumek, ogrenmek isterim herseyi.
bakici olayi ileriki donemlerde calisan kisiler icin gecerlidir.bir anne gibi bakamazlar.
ustelik uykudan kalkmayi sorun olarak gormek nsl bi dusunce.suan annen hasta olsa gidip basinda beklemezmisin.
bebek cok degil en fazla 3 yil sonra yavas yavas ihtiyaclarini karsilar.6 yasindada okula baslar.6 saat okula birak 8 saat gece uykusu derken bir kap yemek bir ust giydirmek zor olmaz.buyuyecek tipki bizim gibi.surekli alt degistir sut ver boylemi devam edecegini sandiniz.evlat farkli bir duygu.ileride bayram kandil ozel gunlerde kapimizi calan annem cnm diyen birileri olsa bunun neresi kotu.
Ya Cherry boşversene Allah aşkına. Mesaja bak, elinden gelse zorla gelip doğurtacak neredeyse.Yazan kişiye göre ayakbağı.
Yazan kişinin kendi görüşü, beyni vs var farkında mısınız sorayım dedim. Ona göre ayakbağı,size göre değil.Yetişkin bir insan neyin kendisine ayakbağı olup olmadığına kendi karar verebilir ve sizin açıklamanıza da ihtiyaç duymaz sanırsam???
Dünya sizin görüşlerinizden ibaret değil bunu söyledim.
Başkalarına akıl öğretmeye çalışan, katılmadığı her fikre 100 kg bombardıman yapılması beni rahatsız ediyor cidden artık bu forumda.
26 yaşındayım. 40 yaşımı şimdiden bilemem tabii ki, ama kendimi bildim bileli çocuk konusuna yaklaşımım aynıydı.sizin yaşınız kaç? yani yaş 40 falan olunca pişman olmaktan korkmuyormusunz
Benim arkadaşım da öyle. Sizin durumunuz daha zor, bu kadar isteyip de bekliyor olmak. Gönlünüze göre olur umarım her şey.ben de deli gibi çocuk istiyorum sıf çocuk için evlenebilirim de. ama tersi bi durumum olsaydı bu baskı bitirirdi beni
NIYETIM SIZI YADA ESINIZI YARGILAMAK DEGIL .ASLA BUNU YAPAMAM.Bir aydır burayı takip ediyorum anca yazmaya cesaret edebildim..tabiki de yorum yapacaksınız..ben normal hayatta bu kadar farklı görüşe ulaşamam ki..fakat ısrarla hesap deyip durunca yargılandoğımı hissettim..benim anlayışım bu..
Üslubumla ilgili bir sıkıntı varsa kibleyebilirsiniz.Ayrıca devamlı büyük harfle yazmak yasak.NEDEN BAZILARI YAZIMI TERSTEN ANLADI ACABA
BEN KOTU BIR SEKILDE YAZMADIM.3 DEFADIR BAKIYORUM KIRICI BISEY YAZMADIMKI.
NEDEN COCUK AYAK BAGI OLSUN GUZEL BIR DUYGUDUR DEDIM.BIZ ANNE BABAMIZA AYAK BAGIMIYIZ DIYE SORDUM .ZORLA DOGURTMAK NE BICIM TABIRDIR.USLUBUNUZA DIKKAT EDIN VE LUTFEN YAZIMI TEKRAR OKUYUN.ILERIDE PISMAN OLUNMAMASI ICIN BUYUK KONUSMAMAK GEREKTIGINI SOYLUYORUM.YASAMIS BIRI OLARAK.
Evet..bir de benim için uygun bir zaman..kafaya taktım..ilişkimi sorguluyorum gelecekte ayrılacakmışız gibi dertlenip üzüliyorum..ağlıyorum hep..ben eskiden beri çochk isteyen bir kadındım ama..
tmm cnm sana gore ayakbagi anladik.sebebini ogrenmek istedim.fikir alisverisi yapmak kotumu.Üslubumla ilgili bir sıkıntı varsa kibleyebilirsiniz.Ayrıca devamlı büyük harfle yazmak yasak.
İkincisi bana göre ayakbağı diyorum, bunu daha ne kadar vurgulayabilirim bilmiyorum. Konu sahibi ile benim neden çocuğa sıcak bakmadığımı konuşuyorduk, ben kendi nedenlerimi açıkladım. Benim için çocuk hayatımı kısıtlayacak bir şey ve bu nedenle benim için ayak bağı olur diyorum. Evet kendi kendime yetecek yaşa gelene kadar anne babama ayak bağıydım, ama onlar kendileri isteyerek çocuk sahibi oldukları için bu gözlerine batmıyordu diyorum. 3 yaşındayken annem babam beni evde bırakıp istedikleri planı yapamıyorlardı değil mi? Planlarını beni gözeterek, bana göre yapıyorlardı değil mi? Ben aynı kısıtı istemiyorum diyorum.
3 defa bakmışsınız ya madem, bence biraz daha bakın. "Sorgulamıyorum" diye diye ne sevilip sevilmediğimi bırakmışsınız ne uykudan kalkma örneğini.
Son kez tekrarlıyorum, benim annelikle ilgili düşüncelerim sizi hiç ilgilendirmez. O nedenle lütfen artık uzatmayalım.
Yok artık yanı daha nelerPrezervatif kullaniyosaniz igneyle del canim ne anlar zaten patliyo diyolar ya..isin icine girincede istememezlik yapacak mi bakalim...
En yakın arkadaşımın kızı var. Çocuk nasıl büyütülür uygulamalı görüyorum resmen. Yemek, içmek, okula yollayıp okuldan almak en küçük kısımları işin.çocuk çok büyük bi sorumluluk sadece yemek içmekten ibaret değil ki.
En yakın arkadaşımın kızı var. Çocuk nasıl büyütülür uygulamalı görüyorum resmen. Yemek, içmek, okula yollayıp okuldan almak en küçük kısımları işin.
O değil de yavaş yavaş etrafımdaki herkesin çocuğu oluyor, sizde de aynı değil mi durum, yaş itibariyle?
Bi baştan okuyunuz çünkü aynı şeyleri tekrar edeceğim..herkesin değerleri farklı işte..Belki cevabini verdiniz de ben 20 sayfa okumaya usendim. Peki neden cocuk istemeyen birisiyle evlendiniz? Yasiniz 34 tam zamani gibi. 7 yililinizi vermissiniz bu iliskiye, bu konu hic mi konusulmadi anlamadim. Gercekten cok kotu bir durum. Ben evli degilim ama hayatima girecek kisiyle ilk konusacagim konulardan biri kesinlikle cocuk meselesi olurdu. Benim icin bu konu cok onemli cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?