Hiçbir şey belli olmuyor işte..benim tek sorunum onun bebek istememesinden kesinkez bir şekilde emin olamıyorum...her yere benle gitmek ister surat assam bozulur..yeriz içeriz gezeriz ama ben artık aramıza üçinci bir birey istiyorum..bebeği isteyrnleri anlıyorum da hiç istemeyenleri de merak ediyorım keşke ben de öyle olsaydım..diyorum..
Korunmayi birakip hamile kalin ve onu bosayin. Bebeginizle hayata devam.Yedi yıldır beraber olduğum iki yıldır da evli olduğum büyük aşkım bebek istemiyor..ben ilişkimiz yürüsün diye fedakarlık yaptığımı da düşünüyorum..ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım..yıpranıyorum..aynı durumda olanlar var mı?
Kesinlikle katılıyorum size. bir buçuk senelik evliyim 6 aylık da hamileyim. birkaç sene çocuk yapmayız keyfimize bakarız diyorduk. hamileliğimi ilk duyduğumda mutsuz oldum ne yaparım nasıl olur diye düşündüm. bir de çalışıyor olmam düşündürüyordu beni. ilk birkaç ay kendimi bu duruma alıştırmakla geçti. ancak ilerleyen zamanlarda fikrim o kadar değişti ki karnımdaki bebeğim her şeyden önemli şu anda ne yaparsam onun için yapıyorum. her şeyin en iyisini nasıl veririz diye düşünüyoruz. hele de hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra. şu anda dünyaya gelmedi ama evde bir bebeğimiz varmış gibi yaşıyoruz. eşim benden daha heyecanlı en başından beri. sabırsızlıkla bekliyoruz. saçı gözü nasıl olacak kime benzeyecek tipi nasıl olacak diye meraktan duramıyoruz. bu duygular yaşanmalı bence. kadın da erkek de bu dünyada yaşanması gereken bütün duyguları yaşamalı. çocuksuz olunca bir evde sevgili gibi ev arkadaşı gibi yaşıyoruz aile gibi olmuyoruz sanki. Allah isteyen herkese güzel yetiştirecek herkese nasip etsin inşallah.siz kendi anne babaniza ayak bagimi oluyordunuz?
hic sevilmedinizmi ?ileride ne olacagini nerden biliyorsunuz?
sorgulamiyorum kinamiyorum fakat is basa dusunce insan cok pisman oluyor.
ilk zamanlar esim isterdi ben istemezdim.cok buyuk konusurdum.ama suan ugrastigim kadar kimse ugrasmiyor.
simdide RABBIM nasip etmiyor.canimdan can olsun isterim.bana muhtac olan biri olsun. bakayim ,oynayayim ,buyuteyim ,okuluna gotureyim ,onunla buyumek, ogrenmek isterim herseyi.
bakici olayi ileriki donemlerde calisan kisiler icin gecerlidir.bir anne gibi bakamazlar.
ustelik uykudan kalkmayi sorun olarak gormek nsl bi dusunce.suan annen hasta olsa gidip basinda beklemezmisin.
bebek cok degil en fazla 3 yil sonra yavas yavas ihtiyaclarini karsilar.6 yasindada okula baslar.6 saat okula birak 8 saat gece uykusu derken bir kap yemek bir ust giydirmek zor olmaz.buyuyecek tipki bizim gibi.surekli alt degistir sut ver boylemi devam edecegini sandiniz.evlat farkli bir duygu.ileride bayram kandil ozel gunlerde kapimizi calan annem cnm diyen birileri olsa bunun neresi kotu.
maşallah valla sana nasıl zor olmadı mı gerek hamilelik gerekse bakımları. ben ilkine hamileyim ve zor geçiyor hamileliğim. bir tane yeter diyorum şimdiden:)Esim ilk evlendigimizde 10 yil cocuk istemiyorum dedi..ilk zaman cok bozulmuştum bu lafa..ama iş hayatı evlilik borcu derken tam 5ci yilimiz doldugunda oğlum oldu...şimdi subatta 10 yil biticek biz evleneli...ikinci cocugu deli gibi isteyerek büyük oğlum 8 aylikken hamile kaldim..simdi 11 haftalik hamileyim..ufaklık dogdugunda 5.5 yaş 4 ve bebek olarak hayatimiza dewam edicez inşallah. ..Eşim 4cude olsun ara vermeden diyoroyle cocuklara aman aman düşkün olmasada cok seviyor. ..en büyük pismanligida geç cocuk yapmamiz oldu diyor...son 5 yila 3 çocuk
Sizin adiniza sevindim.cok guzel duygular bunlar .kolay dogumlar dilerim.Kesinlikle katılıyorum size. bir buçuk senelik evliyim 6 aylık da hamileyim. birkaç sene çocuk yapmayız keyfimize bakarız diyorduk. hamileliğimi ilk duyduğumda mutsuz oldum ne yaparım nasıl olur diye düşündüm. bir de çalışıyor olmam düşündürüyordu beni. ilk birkaç ay kendimi bu duruma alıştırmakla geçti. ancak ilerleyen zamanlarda fikrim o kadar değişti ki karnımdaki bebeğim her şeyden önemli şu anda ne yaparsam onun için yapıyorum. her şeyin en iyisini nasıl veririz diye düşünüyoruz. hele de hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra. şu anda dünyaya gelmedi ama evde bir bebeğimiz varmış gibi yaşıyoruz. eşim benden daha heyecanlı en başından beri. sabırsızlıkla bekliyoruz. saçı gözü nasıl olacak kime benzeyecek tipi nasıl olacak diye meraktan duramıyoruz. bu duygular yaşanmalı bence. kadın da erkek de bu dünyada yaşanması gereken bütün duyguları yaşamalı. çocuksuz olunca bir evde sevgili gibi ev arkadaşı gibi yaşıyoruz aile gibi olmuyoruz sanki. Allah isteyen herkese güzel yetiştirecek herkese nasip etsin inşallah.
ALLAH BAGISLASIN.ISTEYENLEREDE NASIP ETSIN INS.Esim ilk evlendigimizde 10 yil cocuk istemiyorum dedi..ilk zaman cok bozulmuştum bu lafa..ama iş hayatı evlilik borcu derken tam 5ci yilimiz doldugunda oğlum oldu...şimdi subatta 10 yil biticek biz evleneli...ikinci cocugu deli gibi isteyerek büyük oğlum 8 aylikken hamile kaldim..simdi 11 haftalik hamileyim..ufaklık dogdugunda 5.5 yaş 4 ve bebek olarak hayatimiza dewam edicez inşallah. ..Eşim 4cude olsun ara vermeden diyoroyle cocuklara aman aman düşkün olmasada cok seviyor. ..en büyük pismanligida geç cocuk yapmamiz oldu diyor...son 5 yila 3 çocuk
inancını kaybetme sabret inşallah en kısa zamanda bebeğin olur. Allah sana da nasip etsin umarım...BEN NIYE ISTEDIGIMI YAZAYIM.
fransadayim.gurbetteyim.esim ise gidince yanliz kaliyorum gun boyu.camdan baktigimda cocuklarini okula goturenlere ozeniyorum.magazalarda gezerken cocuk telasi yapanlara ozeniyorum.kizinin sacini orenlere pembe elbiselere ozeniyorum
bayramlarda kapimi calan yok.ama kayin valideme gidiyorum.daha 50 yasinda. 5 oglu 4 gelini 10 torunu var.
zil hic susmaz gun boyu.o kadar icim aciyor ki ileride ben onlarin yasina geldigimde sadece esimin yuzunemi bakicam.
hadi suan genciz .kalkip geziyoruz bayram ozel gun diyoruz.peki ya yaslilik... hastalik...
kayin validem gecen hafta hastaydi esim aramis annesi hastayim deyince alip eve getirdi corba cay meyve 4 gun bizimle kaldi.ve her aksam agladim .esime dedimki keske senin gibi oglum olsa.beni dusunse.sorsa.ileriyi cok merak ediyorum.
bugunumu bir sekilde atlatirim.iyi yada kotu gunleri esler birbirine destek olarak halleder.
inancını kaybetme sabret inşallah en kısa zamanda bebeğin olur. Allah sana da nasip etsin umarım...
ICINE SEYTAN KACMIS COCUKMU
OLU TAKLIDI YAPAN EBEVEYN MI
COCUK ISTE TABI AGLAYACAK
(KARGAYA YAVRUSU SAHAN GORUNUR.)GEL BIDE ONU ANNESININ GOZUNDEN GOR.
Ferhat sirin icin daglari delmis.sormuslar sen bunun icinmi daglari deldin.
o da demis ki "siz gelin bide onu benim gozumden gorun"
çocuk kimin peki? anlaşılmıyor yazıda.yav o öyle olmuyor işte, "çocuk işte tabi ağlayacak" kalıbının da bir sınırı vardır değil mi?
susmayan çocuk yapmışlar diyorum.evimin hangi odasına gidersem gideyim yukarıdan bir bağırtı.ulan ağlamazsa ya yerlere pat küt diye birşey atıyor ya da delirmiş gibi bağıra bağıra koşuyor.
hayır öyle bir ağlama olamaz, çocuk ağlamasını bilirim.ama bu ağlamak değil, adeta cadaloz gibi boğazından hırlayarak bişeyler söylüyor ağlarken, banyoya geçiyorum hava boşluğundan duyuyorum ağlarken yemin ederim filmlerdeki şeytan tiplemeleri gibi oluyor artık sesi.sinir krizi geçiriyor.tek başına apartmanı tımarhaneye çevirme kapasitesine sahip.abartıyorsam şurdan kalkmak nasip olmasın.
ya konu sahibi kusura bakmasın konusunu sabote etmek istemem,bununla ilgili dün gece konu açmayı bile düşündüm.sonra vazgeçtim.
keşke benim evime gelip bi süre yaşama şansın olsaydı.. annesine şahin göründüğünü falan hiç sanmıyorum,çünkü çocuk ağlarken çıtı çıkmıyor.sanırım kendince ağlar ağlar susar kafasında olup o yok gibi davranıyor bu sefer daha çok deliriyor öteki.bir keresinde evde deli gibi koşuştururken çaydanlığa çarpıp üzerine devirmiş bu çocuk,götüre götüre sağlık ocağına götürmüşler. çok sorumlu bir anne olsaydı o çocugu adam gibi hastaneye ,iyi bir doktora götürürdü.maddi durumları iyi olmasına rağmen..bence bakmak şimdi zor geliyor.neyse çok doluyum bu konuda daha yazmak istemiyorum.
saygılar
çocuk kimin peki? anlaşılmıyor yazıda.
BIR KADIN GEC OLMADAN ANNELIK DUYGUSUNU YASAMALI DIYE DUSUNUYORUM.
TABIKI MADDI MANEVI GUCU OLANLAR ICIN DIYORUM.BIZIM DURUM IYI COK SUKUR.
COK ISTIYORUM BEN.BIRDE ESIMIN YASI ILERLIYOR.KARDESLERININ COCUKLARINI EVE GETIRIP SEVMESI COK ZORUMA GIDIYOR.BIR TANE YETERLI.KOSUP OYNAYALIM EGLENELIM.OLSUNDA HEM BEN HEM ESIM BU DUYGUDAN MAHRUM KALMAYALIM INSALLAH.
evet anladım annesi napıyo acaba akşama kadar yazık valla.üst kat komşumuzun.bununla ilgili detayı 21.sayfada yazmıştım diğer hanımefendiye cevap olarak.
valla benimde oyle bi komsum vardi.piyano ile bagira bagira sarki soyluyordu.yav o öyle olmuyor işte, "çocuk işte tabi ağlayacak" kalıbının da bir sınırı vardır değil mi?
susmayan çocuk yapmışlar diyorum.evimin hangi odasına gidersem gideyim yukarıdan bir bağırtı.ulan ağlamazsa ya yerlere pat küt diye birşey atıyor ya da delirmiş gibi bağıra bağıra koşuyor.
hayır öyle bir ağlama olamaz, çocuk ağlamasını bilirim.ama bu ağlamak değil, adeta cadaloz gibi boğazından hırlayarak bişeyler söylüyor ağlarken, banyoya geçiyorum hava boşluğundan duyuyorum ağlarken yemin ederim filmlerdeki şeytan tiplemeleri gibi oluyor artık sesi.sinir krizi geçiriyor.tek başına apartmanı tımarhaneye çevirme kapasitesine sahip.abartıyorsam şurdan kalkmak nasip olmasın.
ya konu sahibi kusura bakmasın konusunu sabote etmek istemem,bununla ilgili dün gece konu açmayı bile düşündüm.sonra vazgeçtim.
keşke benim evime gelip bi süre yaşama şansın olsaydı.. annesine şahin göründüğünü falan hiç sanmıyorum,çünkü çocuk ağlarken çıtı çıkmıyor.sanırım kendince ağlar ağlar susar kafasında olup o yok gibi davranıyor bu sefer daha çok deliriyor öteki.bir keresinde evde deli gibi koşuştururken çaydanlığa çarpıp üzerine devirmiş bu çocuk,götüre götüre sağlık ocağına götürmüşler. çok sorumlu bir anne olsaydı o çocugu adam gibi hastaneye ,iyi bir doktora götürürdü.maddi durumları iyi olmasına rağmen..bence bakmak şimdi zor geliyor.neyse çok doluyum bu konuda daha yazmak istemiyorum.
saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?