Aşık olduğum adam bebek istemiyor!

Peki siz hiç mi istemiyorsunuz..nasıl bir duygu bu..ne düşünşyorsunuz istememe sebeplerinizi biyor musunuz..

Bana çok büyük sorumluluk geliyor. Hayatımı kısıtlayan bir sorumluluk. Ömrümün sonuna kadar başkasının maddi manevi her şeyi omuzlarımda. Muhabbet kuşu değil ki bakamazsam başkasına sahiplendireyim. Geri dönüşü olmayan bir şey. Tüm özgürlüğümü bitirecek bir şey çocuk sahibi olmak. Yepyeni, üstelik sadece bizim kararımızla dünyaya gelen bir insan.

YASLAR GECIYOR...BEKELEMEYE GEREK YOK...
OLURMU OLMAZMI RABBIM BILIR...SIZ ELINIZDEN GELENI YAPIN...
BIZ 5 YILDIR UGRASIYORUZ.YASIM COK GENC OLMUYOR VE COK KOTU BIR HIS ISTEYIP ELDE EDEMEMEK...
Belki benim de olmayacak..onu da dedim gel deneyelim..ona da yok..

İnsan hayvanını bile veremez elbette ki..köpek istiyorum mesela ona evde eziyet diye istemiyor bizimki...
Peki siz ilerde de istemeyeceğinizi hissediyor musunuz..mesela ben anne olmayı isteyen bir modeldim hep..

İnsan hayvanını bile veremez elbette ki..köpek istiyorum mesela ona evde eziyet diye istemiyor bizimki...
Peki siz ilerde de istemeyeceğinizi hissediyor musunuz..mesela ben anne olmayı isteyen bir modeldim hep..
Muhtemelen istemeyeceğim. Hiçbir zaman anne olma isteğim hayalim olmadı. Bundan sonraki hayatımın hiçbir anında da kendimi elimde çocukla göremiyorum. En basiti mesela çocuk yüzünden haftasonu erken kalkmak zorunluluğu bile işkence gibi geliyor bana.

Ha imkanlarım olur, yatılı bakıcı olur bütün sorumluluk onda olur, ben yine çocuk yüzünden fazlaca kısıtlanmadan istediğimi yapabilirim o zaman belki. Ama öyle bir durumda bile anne olmak, ne bileyim, yine de çocuk benim çocuğum nihayetinde, sorumluluk yine benim. Çok sıcak baktığım bir şey değil.

Peki eşiniz..o ne düşünüyr ve istiyor..çok ilginç sizdeki isteksizliğin birazı ben de olsa ne kendimi ne sevdiğimi üzsem..

sizin yaşınız kaç

Başından konuştunuzmu bende istemiyorum ve eşim başından beri biliyordu 7 yıl çıktık bizde önceden tartıştığımız olmuştur ama oda istemediğini farketti sonradan bizde istemiyoruz illa herkes çocuk yapıcak diye bişey yok

sizin yaşınız kaç? yani yaş 40 falan olunca pişman olmaktan korkmuyormusunz

Konu sahibi ve eşi bunu önceden konuşmayı hesap yapmak olarak görüyorlarmis.
O ZAMAN KORUNMAKTA BIR NEVI HESAP YAPMAK GIBI DEGILMI?
OLURUNA BIRAKILABILINIR.BELLI YASA GELINMISSE ISTEMIYORUM DENILECEGINE INANAMADIM.
GENC YASTA OLSA DENILIR "GEZECEM, TOZACAM, EGLENECEK" AMA BELLI YASLARA GELINMIS.

katiliyorum.insan bi hayale bile dalar yani
askim kac cocugumuz olsun gibi sorular okul cagindakilerde bile var.
bunun neresi hesap yapmak.

Evet travmaları var..benim de var..ama bunları nasıl aşacağız..
o isterse psikolojik destek alabilir ama bu durumu bi sorun olarak görüyorsa. görmüyorsa yapabilecein bişey maalesef yok.

katiliyorum.insan bi hayale bile dalar yani
askim kac cocugumuz olsun gibi sorular okul cagindakilerde bile var.
bunun neresi hesap yapmak.
Ben gereken açıklamaları yaptım..hala daha soruyorsanız yargılıyorsunuz demektir..benim ve ilişkimin değerlerini anlarsıınız ya da anlamazsınız ama yargılayamazsınız..

o isterse psikolojik destek alabilir ama bu durumu bi sorun olarak görüyorsa. görmüyorsa yapabilecein bişey maalesef yok.
Yok görmüyor..çok kesin bir katılığı yok ya da ben inanmıyorum ya da beni ikna edemiyor...halbuki ne var ne güzel bir ilişkimiz var harika değil ama mıtlu olabiliyoruz birlikte bir de bebeğimiz olsa...

yaştan daha çok bence adamın dünyayı algılayış yapısıyla konu sahibininki aynı değil. adam baştan beri net bence zaten bağımsız yaşayabilen biri yemek vs evlilik fikri de yokmuş. sırf yurtdışı için resmi nikah yhapılmış.

siz kendi anne babaniza ayak bagimi oluyordunuz?
hic sevilmedinizmi ?ileride ne olacagini nerden biliyorsunuz?
sorgulamiyorum kinamiyorum fakat is basa dusunce insan cok pisman oluyor.
ilk zamanlar esim isterdi ben istemezdim.cok buyuk konusurdum.ama suan ugrastigim kadar kimse ugrasmiyor.
simdide RABBIM nasip etmiyor.canimdan can olsun isterim.bana muhtac olan biri olsun. bakayim ,oynayayim ,buyuteyim ,okuluna gotureyim ,onunla buyumek, ogrenmek isterim herseyi.
bakici olayi ileriki donemlerde calisan kisiler icin gecerlidir.bir anne gibi bakamazlar.
ustelik uykudan kalkmayi sorun olarak gormek nsl bi dusunce.suan annen hasta olsa gidip basinda beklemezmisin.
bebek cok degil en fazla 3 yil sonra yavas yavas ihtiyaclarini karsilar.6 yasindada okula baslar.6 saat okula birak 8 saat gece uykusu derken bir kap yemek bir ust giydirmek zor olmaz.buyuyecek tipki bizim gibi.surekli alt degistir sut ver boylemi devam edecegini sandiniz.evlat farkli bir duygu.ileride bayram kandil ozel gunlerde kapimizi calan annem cnm diyen birileri olsa bunun neresi kotu.

Onun alanı da o zaten psikoloji...ne garip değil mi...tam dalını söylemek istemiyorum ama terzi kendi söküğünü dikemez olayı..
Boşanma değil de içimde öfke birikiyor benim..
eşin durumu sorun olarak görmğyor demek ki. gtamamen rafa kaldırmış çocuk istese bu durumu travma olarak kabul edip adım atardı. durum onun hayatında bi sorun teşkil etmiyor

İstemeyen istemez neden bu kadar tepki veriyorsunuz? Herkes çocuk özlemiyle yanıp tutuşmak zorunda değil, size ne insanların kafalarından ?

ben de deli gibi çocuk istiyorum sıf çocuk için evlenebilirim de. ama tersi bi durumum olsaydı bu baskı bitirirdi beni

Ben gereken açıklamaları yaptım..hala daha soruyorsanız yargılıyorsunuz demektir..benim ve ilişkimin değerlerini anlarsıınız ya da anlamazsınız ama yargılayamazsınız..
bir sey soruldugu yok.yargilandigida yok.
siz paylasim yapip konunuzu yoruma aciyorsaniz.bende burda uye olarak istedigim yere yorum yaparim.
ustelik size hak veriyorum olup olmayacagini nerden biliyor falanda yazdim.olayi nereye goturdunuz.

İstemeyen istemez neden bu kadar tepki veriyorsunuz? Herkes çocuk özlemiyle yanıp tutuşmak zorunda değil, size ne insanların kafalarından ?
tepki degil pismanligimdan bahsediyorum.
sizin isminiz gecmedi.tabiki ister yada istemez onu belirttim ama cocuk ayak bagi degildir bunu acikladim .ne var bunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…