- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
olaya ne kadar guzel yonden bakiyorsunuz.ben beceremiyorum.Ami canim. Benimde olmuyor ama ben kendimi cok fazla odaklamiyorum. Biara odakladim faydasi yok. Esimde cok istiyor. Sanirim benden cok o istiyor. Gerci ben diyorum ol.azsa cocugumuz demekki bunun bir nedeni var. Allahin bir bildigi var. Ben kendimi cok fazla bu konuyla yormuyorum. Ama elimden geleni yapmaya calisiyorum. Ben gec kaldim. Okul is eclilik dedim yasim oldu 35. Geciktim yani. Demek kismet böyleymis. Allah verirse verir vermezsede bu konuyu kapatacagim.
evet anladım annesi napıyo acaba akşama kadar yazık valla.
valla benimde oyle bi komsum vardi.piyano ile bagira bagira sarki soyluyordu.
sikayet ede ede cikti cok sukur kurtuldum.
Bende tüp deniyorum iste. Ilk denemede olmadi. 3 deneme yapacagim. Sonra konuyu kapatacagim. Amh cok düsük benim canim. Ama bidahaki denemeyi subatta yapacagim insallah. Bu ay bekleyim dedim. Hayirlisi canim. Elimden geleni yapacagiz olmazsada olmaz.olaya ne kadar guzel yonden bakiyorsunuz.ben beceremiyorum.
RABBIM OL DERSE OLUR.35 cokta gec degil aslinda.ugrasilirsa tip cok ilerledi.
dayimin kizi 35 yasinda cocugu yok diye 10 yillik evliligini bitirdi.ikinci evlilikte ilk tup denemesinde ikiz bebisi var.
insallah bizede nasip olucak.SABIR...
Dinlemiyor geçiştiriyor onu da..ama annemiz buraya ziyarete gelebilir belki o zaman yakın markaja alırsa...O zaman kaynanayla ortak amaç doğrultusunda belki de ittifak yapmalısınız :) Oğluna torun isterim dırdırı yapsın biraz. :)
Olabilirdi ama hep risksiz günlerde oldu..çok akıllı ovulasyonumu bilee tahmin ediyorBu bencillik bence.. istemiyorsa evlenmeden önce söylemeliydi. Sizin anne olmaya hakkınız var sonuçta.. kazara hamilelik olmaz mı..
Canim bence öyle düşünme daha yeni anne oldum inan dunyanin en guzel duygusu bende pek istemezdm bebek smdi iyki dyorum uykusuz kaliyorm.esimle cok vakit geciremiyorz ama onun bi gulusu yuzume bakışı minicik parmagiyla elimi sımsıkı tutusu her seye bedel...esim cok istemsti ikimiz bakıyoruz bence fikrin degsr ilerde bu cok guzel bise...dogum anini onu kucagma verdikleri ani unutamiyorm.yumusacik teni...aşk bu cdden Rabbim isteyen herkese nasip etsin seni anliyorum ...bide o tanidgn insan kilif aramaain icinde varmis onun yoksa masum bir melek candan bezdirmez...insanin yapicagi varsa her durumda yapar bebis sorun degil ki odulAyak bağı olarak görüyordur muhtemelen çocuğu ve korkutucu bir kabus gibi :)) bana öyle geliyor tam kabus gerçekten. Bir daha hiç rahat olamayacağını dusunuyorum. Hep çocuk peşinde kosturacakmisim gibi geliyor. İnan zor böyle insana çocuk yaptırmak. Bir tanidigim var daha doğrusu akraba. Adam hiç çocuk istemedi, esinin zoruyla çocuk yaptılar. Birgün mutfakta göz goze geldik çocuk agliyordu. Canımdan bezdim dedi, çok mutsuzum nerden dustum bu duruma vs. Sonra eşini netten kadınlarla aldattığı ortaya çıktı adam zivanadan çıkmış yani.
Keske baştan konussaydiniz bunu ya. Sen de haklısın o da. Bu çocuk hadi gidip kredi cekelim araba alalim olayı gibi kolay değil ki. Bir omur sorumluluk, tüm hayatının değişmesi demek.
Canim hakkinda hayirliysa Rabbim esinin kalbine versin bebek istegni isinsin bu dusunceye insallah hayirlisi olsun ve eminim cok iyi bir anne olacaksin Allahin izniyle esinde iyi bir baba olacak o da ister gor de bakEvet..bir de benim için uygun bir zaman..kafaya taktım..ilişkimi sorguluyorum gelecekte ayrılacakmışız gibi dertlenip üzüliyorum..ağlıyorum hep..ben eskiden beri çochk isteyen bir kadındım ama..
Dayınızın kızının çocuğu olmadığı için mi eşi ondan ayrılmış?olaya ne kadar guzel yonden bakiyorsunuz.ben beceremiyorum.
RABBIM OL DERSE OLUR.35 cokta gec degil aslinda.ugrasilirsa tip cok ilerledi.
dayimin kizi 35 yasinda cocugu yok diye 10 yillik evliligini bitirdi.ikinci evlilikte ilk tup denemesinde ikiz bebisi var.
insallah bizede nasip olucak.SABIR...
Az önce konuştuk sorumluluk almak istemiyormuş bir insanın sorumluluğunu...sıkıntıdan sırrtım tutuldu sabah beşte uyanıp bir daha uyanamıyorum..onın da kolu uyuştu stresten..Canim hakkinda hayirliysa Rabbim esinin kalbine versin bebek istegni isinsin bu dusunceye insallah hayirlisi olsun ve eminim cok iyi bir anne olacaksin Allahin izniyle esinde iyi bir baba olacak o da ister gor de bak
O da bana bencil diyor öyle deyince sen de ben istemediğim halde beni zorluyorsun diyor..çocuk istememek bir hak ama..istemeden olmaz ki..Bu bencillik bence.. istemiyorsa evlenmeden önce söylemeliydi. Sizin anne olmaya hakkınız var sonuçta.. kazara hamilelik olmaz mı..
Bu bir boşanma nedeniymiş ben de bugün öğrendim..sen istiyor musun..o hiç mi istemiyor ve ne diyor..benim eşim de istemiyor çocuk bu yüzden boşanabilirmişim böyle bir hakkım varmış!
Uzulme...Allah nasip ettyse olur bi seyo sebep kilar inanki...dua et esinin gonlune bu istegi versin Rabbim insallah anne olmak istemen o kadar dogalki hayırlısıAz önce konuştuk sorumluluk almak istemiyormuş bir insanın sorumluluğunu...sıkıntıdan sırrtım tutuldu sabah beşte uyanıp bir daha uyanamıyorum..onın da kolu uyuştu stresten..
Canım benim sağ ol iyi dileklerin için...ben ateistim..dua etmiyorum..ama iyi dileklerin için minnettarım..Uzulme...Allah nasip ettyse olur bi seyo sebep kilar inanki...dua et esinin gonlune bu istegi versin Rabbim insallah anne olmak istemen o kadar dogalki hayırlısı
Canim o zaman soyle deyim guzel bir kalbin var istediklerin olur insallah bakarsin o da ikna olur zamanla...ve sende sagol canimCanım benim sağ ol iyi dileklerin için...ben ateistim..dua etmiyorum..ama iyi dileklerin için minnettarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?