Aşık olduğum adam bebek istemiyor!

olaya ne kadar guzel yonden bakiyorsunuz.ben beceremiyorum.
RABBIM OL DERSE OLUR.35 cokta gec degil aslinda.ugrasilirsa tip cok ilerledi.
dayimin kizi 35 yasinda cocugu yok diye 10 yillik evliligini bitirdi.ikinci evlilikte ilk tup denemesinde ikiz bebisi var.
insallah bizede nasip olucak.SABIR...

Eger cocugum olsun dıye evlenıyorsanız sakın.Her kezın cocugu olmuyor malesef. hayat arkadası secın hayat.Cocuk doguracak bır kaynak gıbı bakmayın adamlara

evet anladım annesi napıyo acaba akşama kadar yazık valla.
valla benimde oyle bi komsum vardi.piyano ile bagira bagira sarki soyluyordu.
sikayet ede ede cikti cok sukur kurtuldum.

Anası akşama kadar ne yapıyor bilmiyorum, evde .bir de karı koca öğretmen.eğitimciler,bu çocugun psikolojik bir sorunu olabileceğini ben buradan anlarken onların umrunda değil.
kiracı olmalarından ümitliyim,taşınacakları günü iple çekiyorum.belki o zaman gecenin 4 ünde birden ciyak ciyak ağlayan çocuk sesiyle korkarak uyanmam.uykularım, evde dinlenme saatlerim huzurlu geçer Ya Rabbim!
Kıssadan hisse; çocuk istemeyen kadınlara uzaylı muamelesi yapılmasın, kararına saygı duyulsun.
Çocuk isteyen herkese Allah nasip etsin. Yalnız çocuk sahibi olmadan önce, bu sorumluluğu alabilecekler mi, herşeyleri ile ilgilenebilecekler mi lütfen çok iyi düşünsünler.çocukları çok seviyorum,çok istiyorum asla yeterli değil çünkü.
Konu sahibi, daha önce de yazmıştım yine yazayım.
Bir seçim yapın, eşiniz istemiyorsa diretmeyin. Yaptığınız seçimin de arkasında durun.
Umarım bu sorunu halledersiniz.

Bende tüp deniyorum iste. Ilk denemede olmadi. 3 deneme yapacagim. Sonra konuyu kapatacagim. Amh cok düsük benim canim. Ama bidahaki denemeyi subatta yapacagim insallah. Bu ay bekleyim dedim. Hayirlisi canim. Elimden geleni yapacagiz olmazsada olmaz.

Bu bencillik bence.. istemiyorsa evlenmeden önce söylemeliydi. Sizin anne olmaya hakkınız var sonuçta.. kazara hamilelik olmaz mı..

O zaman kaynanayla ortak amaç doğrultusunda belki de ittifak yapmalısınız :) Oğluna torun isterim dırdırı yapsın biraz. :)
Dinlemiyor geçiştiriyor onu da..ama annemiz buraya ziyarete gelebilir belki o zaman yakın markaja alırsa...

Bu bencillik bence.. istemiyorsa evlenmeden önce söylemeliydi. Sizin anne olmaya hakkınız var sonuçta.. kazara hamilelik olmaz mı..
Olabilirdi ama hep risksiz günlerde oldu..çok akıllı ovulasyonumu bilee tahmin ediyor

Canim bence öyle düşünme daha yeni anne oldum inan dunyanin en guzel duygusu bende pek istemezdm bebek smdi iyki dyorum uykusuz kaliyorm.esimle cok vakit geciremiyorz ama onun bi gulusu yuzume bakışı minicik parmagiyla elimi sımsıkı tutusu her seye bedel...esim cok istemsti ikimiz bakıyoruz bence fikrin degsr ilerde bu cok guzel bise...dogum anini onu kucagma verdikleri ani unutamiyorm.yumusacik teni...aşk bu cdden Rabbim isteyen herkese nasip etsin seni anliyorum ...bide o tanidgn insan kilif aramaain icinde varmis onun yoksa masum bir melek candan bezdirmez...insanin yapicagi varsa her durumda yapar bebis sorun degil ki odul

Burdan aldığım özgüven ve sabır desteğiyle ilk defa konuyu kavga etmeden konuştuk...bir insanın sorumluluğunu almak istemiyormuş..sen ne kadar istiyorsan ben o kadar istemiyorum dedi..ve konu ilşkimize kitlendi..ikimizden biri fedakarlık edecek ve kendiyle savaşacak..ya benim ya onun istediği olacak..ya da bu ilişkinin sonu iyi değil çünkü çok büyük bir çatışmaya girdik orta yolu yok..

Evet..bir de benim için uygun bir zaman..kafaya taktım..ilişkimi sorguluyorum gelecekte ayrılacakmışız gibi dertlenip üzüliyorum..ağlıyorum hep..ben eskiden beri çochk isteyen bir kadındım ama..
Canim hakkinda hayirliysa Rabbim esinin kalbine versin bebek istegni isinsin bu dusunceye insallah hayirlisi olsun ve eminim cok iyi bir anne olacaksin Allahin izniyle esinde iyi bir baba olacak o da ister gor de bak

Dayınızın kızının çocuğu olmadığı için mi eşi ondan ayrılmış?

benim eşim de istemiyor çocuk bu yüzden boşanabilirmişim böyle bir hakkım varmış!

Canim hakkinda hayirliysa Rabbim esinin kalbine versin bebek istegni isinsin bu dusunceye insallah hayirlisi olsun ve eminim cok iyi bir anne olacaksin Allahin izniyle esinde iyi bir baba olacak o da ister gor de bak
Az önce konuştuk sorumluluk almak istemiyormuş bir insanın sorumluluğunu...sıkıntıdan sırrtım tutuldu sabah beşte uyanıp bir daha uyanamıyorum..onın da kolu uyuştu stresten..

O da bana bencil diyor öyle deyince sen de ben istemediğim halde beni zorluyorsun diyor..çocuk istememek bir hak ama..istemeden olmaz ki..

benim eşim de istemiyor çocuk bu yüzden boşanabilirmişim böyle bir hakkım varmış!
Bu bir boşanma nedeniymiş ben de bugün öğrendim..sen istiyor musun..o hiç mi istemiyor ve ne diyor..

Az önce konuştuk sorumluluk almak istemiyormuş bir insanın sorumluluğunu...sıkıntıdan sırrtım tutuldu sabah beşte uyanıp bir daha uyanamıyorum..onın da kolu uyuştu stresten..
Uzulme...Allah nasip ettyse olur bi seyo sebep kilar inanki...dua et esinin gonlune bu istegi versin Rabbim insallah anne olmak istemen o kadar dogalki hayırlısı

5 yıllık evliyiz ben artık olmasını istiyorum ancak eşim çocukla uğraşamamazmış benim derdim bitmezmiş yarın ben istemiyorum bu çocuğu vazgeçtim diyebilirmişim falan filan

Uzulme...Allah nasip ettyse olur bi seyo sebep kilar inanki...dua et esinin gonlune bu istegi versin Rabbim insallah anne olmak istemen o kadar dogalki hayırlısı
Canım benim sağ ol iyi dileklerin için...ben ateistim..dua etmiyorum..ama iyi dileklerin için minnettarım..

Canım benim sağ ol iyi dileklerin için...ben ateistim..dua etmiyorum..ama iyi dileklerin için minnettarım..
Canim o zaman soyle deyim guzel bir kalbin var istediklerin olur insallah bakarsin o da ikna olur zamanla...ve sende sagol canim

Size galiba boşanmanın yolları görünüyor. Madem siz istediğiniz kadar eşiniz istemiyor. Daha önce bu konuya bir arkadaş çok güzel yazmış: hayır diyen kazanır her zaman. Eşiniz çocuk istemiyorsa çocuğunuz olmaz yani. Keşke bunları konuşup evlenseydiniz. Bunu önceden yazan birine karşı çıkmışsınız ama be de sizin birbirinizi tam tanımadan, hayatta yapmak istediklerinizi bile paylaşmadan evlendiğinizi düşünüyorum. İnsan7 yıl sevgili olur da bir gün anne baba olup olmak istemediğini hiç mi konuşmaz, hiç mi bilmez... 7 yıl boyunca geyik sohbeti mi yaptınız? Adam 40 yaşına gelmiş, keskin bir şekilde istemiyor. Bu saatten sonra daha istemez artık. Siz de ille çocuğum olsun diyorsanız ikiniz de buna göre yollarınızı ayrı çizmelisiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…