Aşık olduğum adam bebek istemiyor!

Canım çocuk isteyen adama 40 çok büyük olmaz, ama 40 yaşında hala kesinkez çocuk istemeyen adam bu saatten sonra fikrini değiştirip istemez de yani. Ben yorumumda yaşa değindiğim için yorumunu üstüme alındım. Ben "40 yaşında baba olunmaz, çok geç, artık boşverin" gibi bir şey deseydim, senin dediğin bunun cevabı olurdu. Ama ben 40 yıldır istemeyen adam bu saatten sonra da istemez diyorum. Çok farklı şeyler bunlar. 40 yaş karakterin çooktan oturduğu, insanın hayatta ne istediğini çoktan bilip uyguladığı yaş. Bu adam 20 yaşında değil ki ileride fikri değişebilir diyebilelim. Yaş 40. İstemiyorsa istemiyordur artık.

Bir çocuğu bile istemiyor..sizi anlıyorum..ilişkimi sorguluyorum nasıl ya diyorum..sorımlılık almak istemiyorum demek..ilişkide bir sorumluluktur..
Bizim de bir ardaşımız olan çift ikinci çocuğu sizinkilerle aynı sebeplerle yapmadılar..şimdi pişmanlar..

Beş yıl sonrada istemeyecekmiş..ben ikinci evliliğiyim..hiç istememiş önceden de daha gençken de..

Sevdecan aslinda sana cevaben degil ama genel yazdim herkes 40 asagi, 40 yukari yazmis :) Biri 40 yasinda adam cocuga ne verebilir yazmis.

Haklisin tabi, adamin kafasinda bu saate kadar netlesmistir. Zaten adam istemiyormus, fikri sabit zannimca.

Beş yıl sonrada istemeyecekmiş..ben ikinci evliliğiyim..hiç istememiş önceden de daha gençken de..
Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz? Düşündünüz mü henüz?

Bende sırf ilerisinde pişman olmamak,keşke dememek için gururumu hiçe sayıp hamile kaldım.

="Ronya_13, post: 44411244, member: 726782"]Evet..isteyen istemeyeni anlayamıyor..hala inanamıyorum açıkça söylemesine rağmen..beni kaybedeceğini bilmesine rağmen de istemiyor diye düşünüyorum o da bana aynı şeyi söylüyor beni kaybedeceğini bile bile istiyorsun..[/QUOTE]
Benzer süreçten bizde geçtik 35 yasinda anne oldum.Esimin istememe sebepleri sorumluluk yoğun is hayatina rağmen uykusuz geceler komformist yapisi zor dünyaya çocuk getirme gereksizligi yaşım genç değil (37 ydi) gezip tozmalar seyyahat kısıtlamalari ona zaman ayiramayacagim düşüncesi gibi birçok sebebi vardi.Ben deli gibi istememe rağmen ona hak veriyor gibi gozuktum çünkü muhalif yapisi vardir :) sadece şu konuda düşünmesini istedim
Ya bir gün çok isrersek ve geç kalmış olursakbu bizim evliligimizi etkilerse ! Ya ben gegerçekten vazgeçer ve sen istersen ! Birkaç ay konusu olmadi düşünmeye vakti oldu artık bir bebeğimiz olsun mu dedi

Prezervatif kullaniyosaniz igneyle del canim ne anlar zaten patliyo diyolar ya..isin icine girincede istememezlik yapacak mi bakalim...
Çok ayıp bir şey bu. Çocuk istemeyen birini ebeveyn yapmaya kimsenin hakkı yok. Aynısını erkek yapsa taşa tutarız burada. Çok şaşırdım.

Bende asiktim. Hala asigim. Ama ben esimle en ufak detayi bile konustum. Dedim simdiden konusalim. Anlasamazsak bitiririz evlenmeden. Suda bit gercek. Nedense erkek veya kadin (genelde türkler) icinde tutuyor soru isaretleri nasil olsa evlenince düzelir diye. Veya ben onu degistiririm diye. Sonrada ters tepki yapiyor oturuyorsun probleminle oturdugun yerde.

Burda öyle bir imkanım yok..tr.ye dönünce zaten işim gereği çocukların içinde olacağım..köpek aşkı var ben de bir de..bir köpeğim olsa mutlu olurdum ama bebeğin yeri başka..eşin çok netti..bütün gce kabuslar gördüm..kabullenmek çok zor..

Her ilişkinin dinamikleri ve gelişimi farklıdır..siz ne güzel kendi kafanıza göre biriyle birliktesiniz ve istediklerinizi elde etmişsiniz..biz de kafamıza göreyiz ama aramızdaki büyük bir çatışma..ve bu sizin önerdiğiniz gibi tek bir biçimde çözülmüyor..yani ya konuşsaydın ya da otur kıçının üstüne konuşmadıklarınla..yaklaşmınız başka hiçbir ihtimale yer vermeyecek kadar katı ve tek tip..beni ve bizi anlamaya çalışarak yeni bir öneri üretebilir misiniz..

adam evlilik öncesi söylediyse ısrar etmeye üzülmeye hakkınız yok yorumların hepsini okuyamadım hangı evrede söyledi bilmiyorum evlilik sonrası söylediyse büyük haksızlık etmiş yinede kimseyi zorla anne baba yapamazsınız evliçifti geçtim doğacak masuma yazık

Sorumluluk almak istemiyormuş..ben ne kadar istiyorsam o kadar istemiyor..aynı şeyle sınanıyoruz onla..o istese ilişkimiz devam edecek ben istemesem ilşkimiz devam edecek..
Benim de aklım almıyor nasıl istemez..

Eşiniz istemediği halde zorla kendinizi hamile bıraktırıyorsunuz ya, bazıları için söylüyorum, gururunuz yok mu sizin?
Zaten anne olmuş da, 2. ya da 3. için eşini dırdırlayanları kastediyorum.

peki 7 yıldır aynı heyecan devam ediyor mu ilişkinizde? yoksa evlendikten sonra değişiyor mu her şey?
Evlilik aşkı öldürüyor cümlesi koca bir yalan..evlenmeden öncede beraber yaşıyorduk..hiçbir şey değişmedi..aynı heyecan aynı istek devam ediyor..

Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz? Düşündünüz mü henüz?
Hiçbir şey düşünemiyorum sadece ağlıyorum..teyzem var bir tane annemden yakın bana ona açsam diyorum ailem duyacak üzülecekler diye de korkuyorum..kv mle dertleşsem bu defa da eşim anneme hemen sötlüyosun benim fikrimi zorluyorsun die düşünecek..
Ama içimde bir öfke birikiyor..

Eşiniz istemediği halde zorla kendinizi hamile bıraktırıyorsunuz ya, bazıları için söylüyorum, gururunuz yok mu sizin?
Zaten anne olmuş da, 2. ya da 3. için eşini dırdırlayanları kastediyorum.
O dırdırlayanlardan biri de benim.Bekara karı boşamak kolay gelir.İlk çocuğu kendin için istiyorsun anne oluyorsun,o duyguyu yaşıyorsun.Fakat kardeş sevgisini tatmayan ,sürekli kendini tek olduğu için yalnız ezik gören,başkalarının kardeşlerine imrenen bir çocuğunuz var. 1.kendin için istiyorsun evet ama 2yi. evladın için,birbirlerine destek olsunlar,paylaşmayı bilsinler diye istiyorsun.Umarım aynı sorunları yaşamazsın.Şimdi anlamıştırsın herhalde neden 2.çocuğun istendiğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…