- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
Ben anlamıyorum, (genelde bir hanımefendinin prezervatifi delerek hamile kal tavsiyesine kadar okudum yorumları) tek kardeş olunca ne oluyor? Doğan kardeşin yaşayacağının garantisi var mı? o kardeşlerin düşman olup birbirine bakmayacağının garantisi var mı? İkisi erkek olsa, evlenince karıları kendi ailelerine çekip kavga çıkarsa görüşmeyeceklerinin garantisi var mı? Dünyada yalnız kalacağı ne malum, belki anne babasından önce vefat edecek? O da evlenip kendi ailesini kuracak, eşi çocuğu olacak.O dırdırlayanlardan biri de benim.Bekara karı boşamak kolay gelir.İlk çocuğu kendin için istiyorsun anne oluyorsun,o duyguyu yaşıyorsun.Fakat kardeş sevgisini tatmayan ,sürekli kendini tek olduğu için yalnız ezik gören,başkalarının kardeşlerine imrenen bir çocuğunuz var. 1.kendin için istiyorsun evet ama 2yi. evladın için,birbirlerine destek olsunlar,paylaşmayı bilsinler diye istiyorsun.Umarım aynı sorunları yaşamazsın.Şimdi anlamıştırsın herhalde neden 2.çocuğun istendiğini.
İki çocuk ideal aslında..ama ben birine de razıyım..kardeşlik çok güzel bir duygu..sizi anlıyor ve destekliyorum.O dırdırlayanlardan biri de benim.Bekara karı boşamak kolay gelir.İlk çocuğu kendin için istiyorsun anne oluyorsun,o duyguyu yaşıyorsun.Fakat kardeş sevgisini tatmayan ,sürekli kendini tek olduğu için yalnız ezik gören,başkalarının kardeşlerine imrenen bir çocuğunuz var. 1.kendin için istiyorsun evet ama 2yi. evladın için,birbirlerine destek olsunlar,paylaşmayı bilsinler diye istiyorsun.Umarım aynı sorunları yaşamazsın.Şimdi anlamıştırsın herhalde neden 2.çocuğun istendiğini.
Hiçbir şey düşünemiyorum sadece ağlıyorum..teyzem var bir tane annemden yakın bana ona açsam diyorum ailem duyacak üzülecekler diye de korkuyorum..kv mle dertleşsem bu defa da eşim anneme hemen sötlüyosun benim fikrimi zorluyorsun die düşünecek..
Ama içimde bir öfke birikiyor..
Boşuna yazmışım ,anlayamamışsın.Dediğim gibi yaşamadan bilemezsin.Ben anlamıyorum, (genelde bir hanımefendinin prezervatifi delerek hamile kal tavsiyesine kadar okudum yorumları) tek kardeş olunca ne oluyor? Doğan kardeşin yaşayacağının garantisi var mı? o kardeşlerin düşman olup birbirine bakmayacağının garantisi var mı? İkisi erkek olsa, evlenince karıları kendi ailelerine çekip kavga çıkarsa görüşmeyeceklerinin garantisi var mı? Dünyada yalnız kalacağı ne malum, belki anne babasından önce vefat edecek? O da evlenip kendi ailesini kuracak, eşi çocuğu olacak.
Siz her kadını aynı sanıyorsunuz, siz de bunu anlamayamamışsınız.Boşuna yazmışım ,anlayamamışsın.Dediğim gibi yaşamadan bilemezsin.
Öncelikle ,teşekkür ederim .Her kadını anlayamamış derken,çoğunluk benim gibi düşünüyor emin olabilirsin. Biraz BDV değil de gebelik, infertilite topiğine takıl benim için .Bu konudaki kadınların düşüncelerini okur musun?Siz her kadını aynı sanıyorsunuz, siz de bunu anlamayamamışsınız.
Ayrıca şanslı kesimden olduğunuzu kabul etmelisiniz, bunu yapsa eşini boşayacak bir dolu erkek var, iki tanesi abim ve babam olur en yakınımda.
Hem bir dolu tek çocuklu çift var.
Allah sizin çocuklarınıza uzun ömür versin.
Evet belki de öyledir...deneyeceğim ama zorlanacağım çünkü bir yıldır aramızda olan bir gerginlikti bu..Öncelikle Merhaba. Uzun süreli flört döneminden sonra olan evlilikte çoğunlukla erkek bir bocalama dönemine girer. Evliliğiniz zaten daha yeni ve bunu bence şuan bu kadar büyük bir sorun olarak görmemelisin. Eşine en azından 1 sene daha zaman tanı. Belki kafasında babalık veya eş olarak oturtamadığı bazı şeyleri bu zaman zarfında tamamlar ve kendisi baba olmaya karar verir.
Nasıl hamile kaldınız ki..bana çok zor geliyor o istemeden zorlamak..kandırmam da mümkün değil..o kontrol ediyor kendini..kontrol etmediği zamanlar ise risksiz olduğj zamanlar örneğin reglime bir iki gün kala..ve her zamanda olmutor..ben bir umut acaba hamile kalmış mıyımdır die kendi kendime çok gelin güvey olmuşumdır ama yok olmadı işte..bunun için sık sık belirli dönemlerde ilişkiye girmek gerekiyor..Bende sırf ilerisinde pişman olmamak,keşke dememek için gururumu hiçe sayıp hamile kaldım.
Tedavi gerekiyordu bana,o yüzden korunmuyorduk,tek başına tedaviye gittim.Nasıl hamile kaldınız ki..bana çok zor geliyor o istemeden zorlamak..kandırmam da mümkün değil..o kontrol ediyor kendini..kontrol etmediği zamanlar ise risksiz olduğj zamanlar örneğin reglime bir iki gün kala..ve her zamanda olmutor..ben bir umut acaba hamile kalmış mıyımdır die kendi kendime çok gelin güvey olmuşumdır ama yok olmadı işte..bunun için sık sık belirli dönemlerde ilişkiye girmek gerekiyor..
Evet öyle göriyor..ama hep ağlıyorum suratım düşiyor..içimden bir şey yapmak gelmiyor..ben soğuk durdukça o daha da darlanıyor...biraz burda bir iki arkdaşı var onlarla tek çıksa..onu da yapmıo bensiz yürüyüşe parka alışverişe akşam eğlenmeye hiçbir yere tek gitmek istemiyor..ben de onun yanında maske takamıyorum daha doğrusu içimdeki hüznü gizleyemiyorum..biraz uzak olsak..ben tr ye mi dönsem yaza kadar..ama bu defa ailem endişeleniecek..keşke bir evim olsaydı tr.de..ben de bir bahaneyle orda kalsaydım..teyzem var çok svdiğim onu da üzmek istemiyorım.Anlıyorum. Demek istediğim tam olarakta bu aslında bunu bir sorun olarak görmeye devAm edersen eşin pozitif düşünmeye meyillenmeyip aksine bunu aşılması zor bir problem olarak görmeye başlar. Artık bu konu üzerinde odaklanmayıp huzuruna mutluluğuna odaklanmanızı öneririm ve eminim ki bunun sana pozitif yönde dönüşüde olacaktır ,)
Ondan nasıl sakladınız..benimki benim her şeyimi bilir..yüzümden okur ne yaptığımı yapacağımı..ayrı yaşamlarımız yok ki..yapışık ikiz gibi..Tedavi gerekiyordu bana,o yüzden korunmuyorduk,tek başına tedaviye gittim.
Saklamadım ki,tedaviye gittiğimi biliyordu,olmaz diye oralı olmuyorduOndan nasıl sakladınız..benimki benim her şeyimi bilir..yüzümden okur ne yaptığımı yapacağımı..ayrı yaşamlarımız yok ki..yapışık ikiz gibi..
Ben direk kv dile getirrsem ki şu anda telefondan çok zor olur..teyzeme söylesem o da kv ye açsa..teyzemle kv m kanka çünkü..evet yaa..iyi bir fikir teşekkür ederim..Bence kayınvalidenize biraz yansıtın durumu madem iyi anlasıyormussunuz ima da bulundugu zaman ben istiyorum ama esim istemiyor gibi . Ya da kayınvalidenizle anlasin ona anlatın durumu sır olarak yani esinize soylemesin tabi soylemicenden emin olursaniz o baskı yapsin ya da konussun .
Şimdi yetmiyor sanki..tatillerde kendimi boşlukta hissediyorum..yaşıtlarım bebekleriyle denize giirerken ben eşimle yüzüyorum..imreniyorum hep..içimde büyük bri boşluk var..sanki tamamlanamayacakmışım gibi geliyor..Ben de çocuk konusunda hep istemeyen taraftım. Hatta eşim beni yıllarca işleyerek alıştırdı bu fikre. Şu anda iyiki de yapmışım diyorum. Herkes anne yada baba olmak zorunda değil ancak çiftlerden biri istiyorsa sıkıntı büyük. İleride çok çok üzülebilirsiniz, iyi düşünün derim. Şimdi böyle sadece o yetiyor olabilir ama yetmediği gün de gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?