Aşık olduğum adam bebek istemiyor!

Ben anlamıyorum, (genelde bir hanımefendinin prezervatifi delerek hamile kal tavsiyesine kadar okudum yorumları) tek kardeş olunca ne oluyor? Doğan kardeşin yaşayacağının garantisi var mı? o kardeşlerin düşman olup birbirine bakmayacağının garantisi var mı? İkisi erkek olsa, evlenince karıları kendi ailelerine çekip kavga çıkarsa görüşmeyeceklerinin garantisi var mı? Dünyada yalnız kalacağı ne malum, belki anne babasından önce vefat edecek? O da evlenip kendi ailesini kuracak, eşi çocuğu olacak.

İki çocuk ideal aslında..ama ben birine de razıyım..kardeşlik çok güzel bir duygu..sizi anlıyor ve destekliyorum.

Ama eşiniz şahsına münhasır biri. Siz onu bu haliyle sevip aşık oldunuz. Simdi degissin istiyorsunuz. Zamana bırakın, konusu açıldığında söyleyin gerekirse, seni zorlamak istemiyorum kesinlikle niyetin bu degil, sadece benim çocuk özlemim var ve seninle dertlesmek istiyorum o kadar tarzinda konusmalar gecebilir aranızda. Ama şimdi yapmayn bunu, daha yeni konustunuz.

En olmadı türkiyeye gelince yetimhaneler,hayvan barınakları ziyaret edersiniz. Madem köpek aşkınız var hayvan barınaklarında da sevgiye bakıma aç dostlar var. 1 gününüzü onlara ayirabilirsiniz. Ille evde beslemek gerekmiyor. Benim inancıma göre de evde besleyemem ben köpek ama bubustegimi dışarıdaki dostlarımla ilgilenerek karşılıyorum. Size de öneririm. :)

Ama esinizi degistirmeye ugrasmayın, degismiyor diye de öfkelenmeyin. Üstelik çocukluk travması var baba figürü ile ilgili, onu da anlayın.

Esiniz cocuk konusunda pozitif olmazsa da farzedin ki denediniz ama bir türlü çocuğunuz olmuyor. Huzurunuzu olup olmayacağı bile belli olmayan bir cocuk icin kaçırmayın.

Boşuna yazmışım ,anlayamamışsın.Dediğim gibi yaşamadan bilemezsin.

Boşuna yazmışım ,anlayamamışsın.Dediğim gibi yaşamadan bilemezsin.
Siz her kadını aynı sanıyorsunuz, siz de bunu anlamayamamışsınız.
Ayrıca şanslı kesimden olduğunuzu kabul etmelisiniz, bunu yapsa eşini boşayacak bir dolu erkek var, iki tanesi abim ve babam olur en yakınımda.
Hem bir dolu tek çocuklu çift var.
Allah sizin çocuklarınıza uzun ömür versin.

Öncelikle ,teşekkür ederim .Her kadını anlayamamış derken,çoğunluk benim gibi düşünüyor emin olabilirsin. Biraz BDV değil de gebelik, infertilite topiğine takıl benim için .Bu konudaki kadınların düşüncelerini okur musun?

bende çocuk iki olsun diye düşünenlerdenim.adam karım doğurmuyor istemiyor doğuramıyor diye boşanma davası açınca haklı oluyorda.kocası çocuk istemeyince boşanmak isteyen "kocanı böyle kabul etmiştin baştan" denebiliyor.erkeklere de baskı yapsınlar kadınlarla evlenen adamlarda evlendiklerinde ekstra fön makyaj olsa da kadın özünde aynı kadın aslında.erkekler bu konuda çok hazırcı ve ambalajla karakteri ayırt edemeyecek kadar bilinçsiz.

Öncelikle Merhaba. Uzun süreli flört döneminden sonra olan evlilikte çoğunlukla erkek bir bocalama dönemine girer. Evliliğiniz zaten daha yeni ve bunu bence şuan bu kadar büyük bir sorun olarak görmemelisin. Eşine en azından 1 sene daha zaman tanı. Belki kafasında babalık veya eş olarak oturtamadığı bazı şeyleri bu zaman zarfında tamamlar ve kendisi baba olmaya karar verir.

Evet belki de öyledir...deneyeceğim ama zorlanacağım çünkü bir yıldır aramızda olan bir gerginlikti bu..

Bende sırf ilerisinde pişman olmamak,keşke dememek için gururumu hiçe sayıp hamile kaldım.
Nasıl hamile kaldınız ki..bana çok zor geliyor o istemeden zorlamak..kandırmam da mümkün değil..o kontrol ediyor kendini..kontrol etmediği zamanlar ise risksiz olduğj zamanlar örneğin reglime bir iki gün kala..ve her zamanda olmutor..ben bir umut acaba hamile kalmış mıyımdır die kendi kendime çok gelin güvey olmuşumdır ama yok olmadı işte..bunun için sık sık belirli dönemlerde ilişkiye girmek gerekiyor..

Anlıyorum. Demek istediğim tam olarakta bu aslında bunu bir sorun olarak görmeye devAm edersen eşin pozitif düşünmeye meyillenmeyip aksine bunu aşılması zor bir problem olarak görmeye başlar. Artık bu konu üzerinde odaklanmayıp huzuruna mutluluğuna odaklanmanızı öneririm ve eminim ki bunun sana pozitif yönde dönüşüde olacaktır ,)

Tedavi gerekiyordu bana,o yüzden korunmuyorduk,tek başına tedaviye gittim.

Evet öyle göriyor..ama hep ağlıyorum suratım düşiyor..içimden bir şey yapmak gelmiyor..ben soğuk durdukça o daha da darlanıyor...biraz burda bir iki arkdaşı var onlarla tek çıksa..onu da yapmıo bensiz yürüyüşe parka alışverişe akşam eğlenmeye hiçbir yere tek gitmek istemiyor..ben de onun yanında maske takamıyorum daha doğrusu içimdeki hüznü gizleyemiyorum..biraz uzak olsak..ben tr ye mi dönsem yaza kadar..ama bu defa ailem endişeleniecek..keşke bir evim olsaydı tr.de..ben de bir bahaneyle orda kalsaydım..teyzem var çok svdiğim onu da üzmek istemiyorım.
Evlenince kimseye bir şey anlatılmıyor hemen üzülüyolar bir de sonradan sürekli soruyolar onlar sordukça keşke anlatmasqydım diyorum..
Tavsiyenize odaklanmaya çalışacağım..

Tedavi gerekiyordu bana,o yüzden korunmuyorduk,tek başına tedaviye gittim.
Ondan nasıl sakladınız..benimki benim her şeyimi bilir..yüzümden okur ne yaptığımı yapacağımı..ayrı yaşamlarımız yok ki..yapışık ikiz gibi..

Bence kayınvalidenize biraz yansıtın durumu madem iyi anlasıyormussunuz ima da bulundugu zaman ben istiyorum ama esim istemiyor gibi . Ya da kayınvalidenizle anlasin ona anlatın durumu sır olarak yani esinize soylemesin tabi soylemicenden emin olursaniz o baskı yapsin ya da konussun .

Ondan nasıl sakladınız..benimki benim her şeyimi bilir..yüzümden okur ne yaptığımı yapacağımı..ayrı yaşamlarımız yok ki..yapışık ikiz gibi..
Saklamadım ki,tedaviye gittiğimi biliyordu,olmaz diye oralı olmuyordu

Ben de çocuk konusunda hep istemeyen taraftım. Hatta eşim beni yıllarca işleyerek alıştırdı bu fikre. Şu anda iyiki de yapmışım diyorum. Herkes anne yada baba olmak zorunda değil ancak çiftlerden biri istiyorsa sıkıntı büyük. İleride çok çok üzülebilirsiniz, iyi düşünün derim. Şimdi böyle sadece o yetiyor olabilir ama yetmediği gün de gelecek.

Ben direk kv dile getirrsem ki şu anda telefondan çok zor olur..teyzeme söylesem o da kv ye açsa..teyzemle kv m kanka çünkü..evet yaa..iyi bir fikir teşekkür ederim..

Şimdi yetmiyor sanki..tatillerde kendimi boşlukta hissediyorum..yaşıtlarım bebekleriyle denize giirerken ben eşimle yüzüyorum..imreniyorum hep..içimde büyük bri boşluk var..sanki tamamlanamayacakmışım gibi geliyor..
Sıkıntı biyük o da farkında..

arkadaşlar bende buraya başlık açmak istiyorum ama nereden yapacağımı bilmiyorum bir yardımcı olurmusunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…