Tmm bunda gurunuzu hiçe sayacak bir durum yok ki..güzel olmuş..bi sorun yaşıyor musunız..eşinizle alakalı..Saklamadım ki,tedaviye gittiğimi biliyordu,olmaz diye oralı olmuyordu
İstemeyen,olmasın deyince beni istemiyor gibi insan düşünceye kapılıyor,üzülüyor.Allaha şükür bir sorun çıkmadı.Tam tersine benden daha çok düşkün kızına.Tek sorun bebekken bakması zor geldikçe,nazlandıkça,nasıl istediysen öyle bakacaksın,nazlanmayacaksın demesiydiTmm bunda gurunuzu hiçe sayacak bir durum yok ki..güzel olmuş..bi sorun yaşıyor musunız..eşinizle alakalı..
Hımm..benimki öyle değil..daha derin bir sorun..bir insanın sorumluluğunu almak istemiyormış dünya çok kötüymüş vs..benle sorunu yok ilişkimize güveniyor..ama ben çok isteyince o istemeyince çıkmaza girdik..sürekli.bir gerginlik var aramızda..onu anlamaya çalışıyorum ve suçlamıyorum da ama kendi hayatımı sorguluyorum ve üzüliyorumİstemeyen,olmasın deyince beni istemiyor gibi insan düşünceye kapılıyor,üzülüyor.Allaha şükür bir sorun çıkmadı.Tam tersine benden daha çok düşkün kızına.Tek sorun bebekken bakması zor geldikçe,nazlandıkça,nasıl istediysen öyle bakacaksın,nazlanmayacaksın demesiydi
Çok tuhaf canim gerçekten bide yaş itibariylede sıkıntı olur tabi verecek olan Rabbim ama çok değişik etrafınızda hiç bebekli kimseler yok mu eşinin boyle heveslendigi benim eşimde yeni evlendiğimizde istemiyordu iki arkadaşının peş peşe oldu onları çocuklu görünce eşimde istemeye başladı ama şimdide olmuyor 2 bucuk yıldır istiyoruz şimdide o bizi istemiyor bence eşinin gönlünü yap vakit geçmedenSebep yok..kesin bir dille hayır da demiyor sadece kavgaya döndüğünde ağzımıza her geleni birbirimize söylediğimizde ve ben çok zorladığımda hayır diyor..ama sakin konuşurken hayır demiyor..evet de demiyor..
Çok yanlış bir düşünce öyle şey mi olur herkez öyle düşünürse neslimiz tükenir ki amaHımm..benimki öyle değil..daha derin bir sorun..bir insanın sorumluluğunu almak istemiyormış dünya çok kötüymüş vs..benle sorunu yok ilişkimize güveniyor..ama ben çok isteyince o istemeyince çıkmaza girdik..sürekli.bir gerginlik var aramızda..onu anlamaya çalışıyorum ve suçlamıyorum da ama kendi hayatımı sorguluyorum ve üzüliyorum
Evet var çocuklu aileler ama hiç özenmiyor sadece çocukları seviyor o kadar..ben de isterdim imrensin diye..ve ne yazık ki etrafımızda kötü evliliklerde var..karısını aldatan..çocuğundan pişmanlıkla bahseden erkekler ya da bir türlü bir kadınla uzun süreli ilişkş kuramayan erkekler..onlara da sinir oluyorum..bir arkdaşım var çift olarak tam bizim kafadengimiz ama ikisi de çocuk istemiyor belki ilerde diyorlar..keşke etrafımda onun imreneceği evli çocuklu bir çift olsa..Çok tuhaf canim gerçekten bide yaş itibariylede sıkıntı olur tabi verecek olan Rabbim ama çok değişik etrafınızda hiç bebekli kimseler yok mu eşinin boyle heveslendigi benim eşimde yeni evlendiğimizde istemiyordu iki arkadaşının peş peşe oldu onları çocuklu görünce eşimde istemeye başladı ama şimdide olmuyor 2 bucuk yıldır istiyoruz şimdide o bizi istemiyor bence eşinin gönlünü yap vakit geçmeden
Dünya zaten kötüye gidiyor diyor..böyle bir dğnyaya çocuk getirmek saçmalık diyır bir de insanlar dünyaya çok kötülük ettiler soyları tükensin bence diyor..çıldırırsın işte..kendi kendine bir şeyler diyor işte..bazen diyorum ki çok boş konuluyor..Çok yanlış bir düşünce öyle şey mi olur herkez öyle düşünürse neslimiz tükenir ki amao zaman arabayada binmeyelim kaza yapr ölürüz şunu da yapmayalım bunu da yapamayalım söyle olur böyle olur diye sen geleceği bilemezsin ki bu kanıya nerden varıyor sen güzelce yetiştir çocuğunu tmm
Eşinin böyle farklı bir rahatsızlığı varmı canim gelecek endişesi vs gibi hani tam ismini bilmiyorum demek istediğimi anladin mi yani psikolojik olarak bazı insanlarda olabiliyorDünya zaten kötüye gidiyor diyor..böyle bir dğnyaya çocuk getirmek saçmalık diyır bir de insanlar dünyaya çok kötülük ettiler soyları tükensin bence diyor..çıldırırsın işte..kendi kendine bir şeyler diyor işte..bazen diyorum ki çok boş konuluyor..
Canim benim ya inş en kisa zamanda fikri değişir eşinin bide yaşınız ilerledikçe sıkıntı da olur biyolojik olarak bilemedim gerçekten zor bi durum eşim istemezken bende çok sinir oluyodum eşimin aileside istemiyodu daga erken diye onlarda pek istemiyorlar çocuğu ama her kadın anne olmak ister illa ki cocuk evin neşesi evliliğin meyvesi yani saçmalık bence gerçekten eşinin böyle düşünmesi değişik yani elbette sorumluluk zor bisey ama oda sana kalmış yani o sorumluluğu almakEvet var çocuklu aileler ama hiç özenmiyor sadece çocukları seviyor o kadar..ben de isterdim imrensin diye..ve ne yazık ki etrafımızda kötü evliliklerde var..karısını aldatan..çocuğundan pişmanlıkla bahseden erkekler ya da bir türlü bir kadınla uzun süreli ilişkş kuramayan erkekler..onlara da sinir oluyorum..bir arkdaşım var çift olarak tam bizim kafadengimiz ama ikisi de çocuk istemiyor belki ilerde diyorlar..keşke etrafımda onun imreneceği evli çocuklu bir çift olsa..
Kaygıları çok yüksek bir insan..mesela bir şey alacak örn tv..haftalar öncesinden araştırır okur herkese sorar..alır..aldıktan sonra piyasayı yoklamaya devam eder..en iyi en uygun alışverişi yaptım mı diye..Eşinin böyle farklı bir rahatsızlığı varmı canim gelecek endişesi vs gibi hani tam ismini bilmiyorum demek istediğimi anladin mi yani psikolojik olarak bazı insanlarda olabiliyor
Evet..biraz üzüntüm geçse kendi haline bırakıp hayatıma bakacağım..ama soğuğuz..içimdennonla konuşmk bir şey yapmak bile gelmiyor..Canim benim ya inş en kisa zamanda fikri değişir eşinin bide yaşınız ilerledikçe sıkıntı da olur biyolojik olarak bilemedim gerçekten zor bi durum eşim istemezken bende çok sinir oluyodum eşimin aileside istemiyodu daga erken diye onlarda pek istemiyorlar çocuğu ama her kadın anne olmak ister illa ki cocuk evin neşesi evliliğin meyvesi yani saçmalık bence gerçekten eşinin böyle düşünmesi değişik yani elbette sorumluluk zor bisey ama oda sana kalmış yani o sorumluluğu almak
Öyle bir sorunu yok...bunu biliyoruz..Belki olmuyordur ve bunu zaten biliyordur?
Aslında haksız sayilmazDünya zaten kötüye gidiyor diyor..böyle bir dğnyaya çocuk getirmek saçmalık diyır bir de insanlar dünyaya çok kötülük ettiler soyları tükensin bence diyor..çıldırırsın işte..kendi kendine bir şeyler diyor işte..bazen diyorum ki çok boş konuluyor..
Dünya zaten kötüye gidiyor diyor..böyle bir dğnyaya çocuk getirmek saçmalık diyır bir de insanlar dünyaya çok kötülük ettiler soyları tükensin bence diyor..çıldırırsın işte..kendi kendine bir şeyler diyor işte..bazen diyorum ki çok boş konuluyor..
Haklı ama peki ya bizim ilişkimi geleceğimiz..ilerde mutsuz huysuz bir yaşlı kadın olmak istemiyorum ben..Aslında haksız sayilmaz
Marsa gideriz biz de..ben de eşinize katılıyorum.
çok fazlayız sayıca
ve dünyayı mahvediyoruz.
nüfusumuzda bir azalma olmalı.
son 25 senede 2 MİLYARdan fazla artmışız.
yaşayabileceğimiz bir gezegen kalmayacak böyle giderse.
İşte bence sorun bu canim aslinda kabul etse beraber bi evlilik danışmanına filsn gidebilseniz böyle sıkıntıları varsa zaten çocuk için böyle düşünmesi normal canim benim yaKaygıları çok yüksek bir insan..mesela bir şey alacak örn tv..haftalar öncesinden araştırır okur herkese sorar..alır..aldıktan sonra piyasayı yoklamaya devam eder..en iyi en uygun alışverişi yaptım mı diye..
Ya da yolculuklar onun için aşırı stresli geçer..hep temkinli ve aşırı kaygılıdır..bir şeyin en kötüsünü düşünür..rahat biri değil yani..
Ama genel anlamda komiktir eğlencelidir ve mutludur..espiri anlayışı bundan gelişmiş diye düşünüyorum..kaygılarıyla başetmek için mizah anlayışını geliştirmiş..
Seni çok iyi anliyorum bizimde simdi olmuyor iki buçuk yildir 5 yıllık evliyiz eşimin kafasi yeni dank etti şimdiki aklım olsa hiç beklmezdim evlenir evlenmez diyo ama işte vardir bundada bi hayır diyoruz bakalimEvet..biraz üzüntüm geçse kendi haline bırakıp hayatıma bakacağım..ama soğuğuz..içimdennonla konuşmk bir şey yapmak bile gelmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?