Geleceğimiz derken tam olarak neyi kastediyorsunuz ?Haklı ama peki ya bizim ilişkimi geleceğimiz..ilerde mutsuz huysuz bir yaşlı kadın olmak istemiyorum ben..
Yaşlılığımız..önümüzdeki yıllar..Geleceğimiz derken tam olarak neyi kastediyorsunuz ?
Çocuk yaşlılık için garanti bir durumu yani yaşlaninca sizi ziyaret edecek ya da bakımınizi üstlenecek bir kisiYaşlılığımız..önümüzdeki yıllar..
Evet..kendisinin alanı psikoloji..danışmana gitmez..kendisi biliyor..ve diyor ki ya sen ya ben vazgeçeceğiz yoksa sonumuz boşanma...çünkü bu konuda hiç uzlaşma alanı yok..çok zor bir durum..İşte bence sorun bu canim aslinda kabul etse beraber bi evlilik danışmanına filsn gidebilseniz böyle sıkıntıları varsa zaten çocuk için böyle düşünmesi normal canim benim ya
Yaşlandığımda beni arayan soran birisinin olmasını isterim..ailem olsun isterim..evet..Çocuk yaşlılık için garanti bir durumu yani yaşlaninca sizi ziyaret edecek ya da bakımınizi üstlenecek bir kisi
Yaşlar kaç..benimki beş yıl sonra da istemem diyor ama..bütün ikna yollarımı kapatıyor..Seni çok iyi anliyorum bizimde simdi olmuyor iki buçuk yildir 5 yıllık evliyiz eşimin kafasi yeni dank etti şimdiki aklım olsa hiç beklmezdim evlenir evlenmez diyo ama işte vardir bundada bi hayır diyoruz bakalim
Çok haklı bi istek ama 5 çocuğunuz olsa da bu olmayabilir.esınızde siz de kendi açımızdan çok haklısınız orta yolu bulamazsınız boşanmaktan başka çare yokYaşlandığımda beni arayan soran birisinin olmasını isterim..ailem olsun isterim..evet..
Ooo kendini bilip bile be yapiyorsa çok zor işin canim Allah kolaylık versin yani öyle şeymi olur insanlar mutlu bi aile olmak birbilerine yoldaş olmak çoğalmak için evleniyor o nasıl bir mantık yaaEvet..kendisinin alanı psikoloji..danışmana gitmez..kendisi biliyor..ve diyor ki ya sen ya ben vazgeçeceğiz yoksa sonumuz boşanma...çünkü bu konuda hiç uzlaşma alanı yok..çok zor bir durum..
Ben 27 eşim 28 canim daha yaşımız çok geç değil normalle göre ama bana kalsa erken anne olmak isterdim bence sen iyi düşün yani zor bir karar ama senin elinden de anne olma hakkını aliyor resmen bi kadin için en güzel ve özel şey bu olsa gerek eşiniz çok bencilce davranıyor benceYaşlar kaç..benimki beş yıl sonra da istemem diyor ama..bütün ikna yollarımı kapatıyor..
Marsa gideriz biz de..
Hayırsız evlat elbette olabilir ama benim kasttetiğim aile olmak..onun annesi benim ailem kardeşlerim çocuğum vsÇok haklı bi istek ama 5 çocuğunuz olsa da bu olmayabilir.esınızde siz de kendi açımızdan çok haklısınız orta yolu bulamazsınız boşanmaktan başka çare yok
Zaten bu istek ve isteksizlik aramızda gerilime neden oluyor..doğal olarak bu bizi boşanmaya götürür ve buna da çok üzülüyorum..keşke mümkün olsa :)
eşiniz istemiyor
eğer kararı kesinse, sizin de kesinse boşanmaktan başka yol yok.
ben de istemiyorum şu an.
gelecekte de istememe durumum olabilir dedim eşime.
bu durumda sana saygı duyarım yapmayız, zorla çocuk sahibi olacak değilsin dedi.
yani isteğimden vazgeçebilirim dedi.
ancak siz çocuk istiyorsunuz ve yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla sonrasında pişmanlık yaşabilirsiniz. bu yüzden ayrılmanız daha mantıklı görünüyor.
Hayırsız evlat elbette olabilir ama benim kasttetiğim aile olmak..onun annesi benim ailem kardeşlerim çocuğum vs
Bakımımı üstlenecek diye düşünmedim..arayıp soracak kendimi yakın hissettiğim bir birey olark düşündüm..kimsenin yaşlanınca bana bakmasını istemem..Çocuk yaşlılık için garanti bir durumu yani yaşlaninca sizi ziyaret edecek ya da bakımınizi üstlenecek bir kisi
Aynı şey onun için..ben bi ara dedim ki köpek alalım..ben çok seviyorm köpekleri..ona da evde hayvana eziyet dedi..e zaten bi ailesiniz. eşiniz ve siz.
peki eşiniz çocuk evlat edinmeye ne der?
üremeyi yanlış buluyor tamam, ama zaten doğmuş ve annesiz babasız kalmış bir çocuğu alıp büyütmeyi de mi istemez?
Yok artik. Cocugu garanti olarak dogurmaya cok karsiyim.Çocuk yaşlılık için garanti bir durumu yani yaşlaninca sizi ziyaret edecek ya da bakımınizi üstlenecek bir kisi
Çocuksuz eşim ve beni bir aile gibi hissetmiyorum..burda bazı kadıblar istemiyor bunu anlıyorum ama ben o kadınlardan olmadım hiç..anaç bir yapım vardı hep..benim bebeğim olmazsa yaşlanınca huysuz tatminsiz bir kadın olacacğmdan korkuyorum..takıntılı evini eşyayla dolduran ilginç koleksiyonları olan ya da evinde elli kediyle yaşayan vs..bunları psikolojık bir sorun olarak gördüğümden değil..hayatımdaki boşluğu bir şeylerle dolduracağımdan diyorum..Aynı şey onun için..ben bi ara dedim ki köpek alalım..ben çok seviyorm köpekleri..ona da evde hayvana eziyet dedi..
Çocuk ve garanti..bunu diyen olmadı..Yok artik. Cocugu garanti olarak dogurmaya cok karsiyim.
Harikasın Zeytincime zaten bi ailesiniz. eşiniz ve siz.
peki eşiniz çocuk evlat edinmeye ne der?
üremeyi yanlış buluyor tamam, ama zaten doğmuş ve annesiz babasız kalmış bir çocuğu alıp büyütmeyi de mi istemez?
EVET MALESEF .Dayınızın kızının çocuğu olmadığı için mi eşi ondan ayrılmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?