- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
- 123
O tür erkekde var malesef. Ama cok pisman olmustur.EVET MALESEF .
Peki ya sevinmezse?Kazara gebe kalsanız..
Biliyorum dürüstçe değil..
Çünkü düşünüyorum ki bebeğe sevinecek?
Bir insanın sorumluluğunu almak istemiyorum diyor..bütün yollar kapalı malesef..Harikasın Zeytincim
Bunu ben de merak ediyorum şu anda..
Yani bütün yollar tıkalı olamaz değil mi..
Sevinmez zaten eminim..Peki ya sevinmezse?
Hamilelikte hatta doğduktan sonra bile sevmezse, istemezse?
İstemediğini kesin olarak belirten birini "sevinir" diyerek böyle bir şeye zorlamak adamı geçtim o çocuğa da haksızlık değil mi?
Ben direk kv dile getirrsem ki şu anda telefondan çok zor olur..teyzeme söylesem o da kv ye açsa..teyzemle kv m kanka çünkü..evet yaa..iyi bir fikir teşekkür ederim..
Haklısın büyük olasılıkla.Peki ya sevinmezse?
Hamilelikte hatta doğduktan sonra bile sevmezse, istemezse?
İstemediğini kesin olarak belirten birini "sevinir" diyerek böyle bir şeye zorlamak adamı geçtim o çocuğa da haksızlık değil mi?
O zaman siz karar vereceksiniz.Bir insanın sorumluluğunu almak istemiyorum diyor..bütün yollar kapalı malesef..
Haklisin canim elbette evlilikde karşılıklı ama eşi zatwn psikolojik danışman mi yanlış anlamadiysam kendide biliyormus hayata karşı herseyde tedbirci yaklaşan biriymiş ama en azindan bunu bildiği halde düzelmeyi kabul etmiyor demekki ama bi bayaninda en büyük hakki anne olmak istemesi esininde bunu anlamadi lazım neden hep kadın vazgecmek zorunda hele ki böyle bir konuda eşi ya sen vazgececeksin ya ben yada bu yolun sonu ayrılık demiş böyle birşey varmı yani herşeyi sorumluluk olarak görüyor diyo zor işi yaniMutlu giden bir evlilik, birbirini seven bir cift varken sırf cocuk istemiyor diye bosanılmaz gibi geliyor bana.
Hani hastalıkta sağlıkta denir ya, bu durum da böyle bir şey. Ille cocuk olacak diye bir sey yok ki. Gerçekten koruyucu ailelik yapabilirsiniz, ya da haftada 1 gün yetimhaneden bir cocuga ev sahipligi yapabilirsiniz. Ama severken birbirinizi böyle yıpratmak cok acımasızca. Baba travması yaşıyorsa bu onun suçu da değil.
Evet haklısnız...aramIzdaki bağı bu konu yüzünden koparmam çok zor..onu da anlıyorum..bugün soğuğuz diye mi bilmiyorum ben temizlik yaparken kendi kendine yardım etti..bulaşık yıkadı.o da durgun..ben kendimle bir savaşa girdim vazgeçmek için belki o da girdi kendi savaşına..kötü biri değil.Mutlu giden bir evlilik, birbirini seven bir cift varken sırf cocuk istemiyor diye bosanılmaz gibi geliyor bana.
Hani hastalıkta sağlıkta denir ya, bu durum da böyle bir şey. Ille cocuk olacak diye bir sey yok ki. Gerçekten koruyucu ailelik yapabilirsiniz, ya da haftada 1 gün yetimhaneden bir cocuga ev sahipligi yapabilirsiniz. Ama severken birbirinizi böyle yıpratmak cok acımasızca. Baba travması yaşıyorsa bu onun suçu da değil.
Alanı psikoloji tam işini söylemeyeyim..Haklisin canim elbette evlilikde karşılıklı ama eşi zatwn psikolojik danışman mi yanlış anlamadiysam kendide biliyormus hayata karşı herseyde tedbirci yaklaşan biriymiş ama en azindan bunu bildiği halde düzelmeyi kabul etmiyor demekki ama bi bayaninda en büyük hakki anne olmak istemesi esininde bunu anlamadi lazım neden hep kadın vazgecmek zorunda hele ki böyle bir konuda eşi ya sen vazgececeksin ya ben yada bu yolun sonu ayrılık demiş böyle birşey varmı yani herşeyi sorumluluk olarak görüyor diyo zor işi yani
Sorun ne canim o zaman onunda hakkı diyosan sen vazgeçeceksin evliliğin devam edecek yani onda sorun yok diyosan zaten sorun ortadan kalkmış oluyor o zamanAlanı psikoloji tam işini söylemeyeyim..
Onun da bebek istememesi bir hak ama..anlıyorum onu..çocuk istemeyen çiftler var onda sorun yok..
İşte bu kadar çıkmazdayım ki...Sorun ne canim o zaman onunda hakkı diyosan sen vazgeçeceksin evliliğin devam edecek yani onda sorun yok diyosan zaten sorun ortadan kalkmış oluyor o zaman
Zaten bu uzlaşmazlık bizi boşanmaya götürür..buna da üzülmemek elde değil..Cok istiyorsan cocuk, bosan baskasindan cocuk yap.
İşte bu kadar çıkmazdayım ki...
ben seni anliyorumZaten bu uzlaşmazlık bizi boşanmaya götürür..buna da üzülmemek elde değil..
Başkasından çocuk istemiyorum..
Sadece çocuk için olsaydı şimdiye ladar on çocuğum olurdu..bu işler böyle değil ki..
Benim de zoruma giden bu..bu savaşı brn verirsem bu ilişkiyi kurtarmak için bebeğimden vazgeçeceğim..peki o bunun altında ezilmeyecek mi ve benle nasıl başedecek..o kendiyle savaşında vazgeçerse ve bebeğimiz olursa bu defa o mutsuz olacak..ben seni anliyorum
anaç olmak ve olmamak çokk farkli kavramlar
demekki erkeklerde de babaçlik gibi bisey soz konusu
esinden kaynakli sorun olsa o zaman hastalikda saglikda dersin
ama ortada oyle bisey yok o yuzden hastalikda saglikda kliseisinin altinda ezilmene gerekde yok
$ahsi fikrim ben anne olamamayi tercih etmezdim hiç bi erkege
kiyamam canim yaaBenim de zoruma giden bu..bu savaşı brn verirsem bu ilişkiyi kurtarmak için bebeğimden vazgeçeceğim..peki o bunun altında ezilmeyecek mi ve benle nasıl başedecek..o kendiyle savaşında vazgeçerse ve bebeğimiz olursa bu defa o mutsuz olacak..
Ama ben de ona diyorum ki bebeği seversin bağlanırsın bizim aramız zaten iyi..yani onun feragat etmesi daha insani geliyor bana...
Geleceği düşününce çocuksuz bir kadın olmak isteyip de kocası istemediği için yapmamış bir kadın nasıl olur ki..
34 yaşındayım. Hep ilerde istersin dediler bak 40'a yaklasiyorum hala istemiyorum ve istemeyecegimden eminim. Annelik fikri, cocuk dogduktan sonra sevme ihtimalim, analigin kutsalligi hic umurumda degil, zerre ilgilendirmiyor beni ve bu sekilde yapilan telkinler bile beni cileden cikariyor. Beni zorlasaydi eşim çocuk yapalim diye bosanirdim. Kimse istiyor diye çocuk yapmam, hayatım biter sorumluluk alamam. Eşinde bana benziyor olabilir diye söylemiştim sana. Tabi benim kadar emin mi tam anlamiyla bilmiyorum.Hamile kalsan bile bir şekilde kaldıramadığı için boşanma ihtimaliniz olacak bunu da unutma. Herkes çocuk olduktan sonra alismiyor yani, esinden kopan erkekler de var.Beş yıl sonrada istemeyecekmiş..ben ikinci evliliğiyim..hiç istememiş önceden de daha gençken de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?