Vet bunları uygun bir dille anlattım uygun olmayan dille de konuştuk. Yapacak bir şey yok diyor ennson yani ben giderim bak diye ima ettiğimde o da imalı rest çekiyor..ama yatağa yatınca rest mest unutuluyor birbirimizi seviyoruz..en iyi arkdaşım o..evlenmeden önce eşim bebek ister misin diye sormak aklıma bile gelmedi... soran azdır...
yaş var. 3-5 yıl sonra isterseniz şansınız azalacak.. doğamız gereği...her istediğinde rahatlıkla bebek sahibi olunacak diye de bir şey yok. bunları anlatın. ondanda iyi düşünüp karar vermesini isteyin. gerekçelerini de açıkça söylesin. sizi ikna etsin.
miss şu da var adamın doğasına evlilik bile ters anladığım kadarıyla konu sahibesi de farkındaymıştır mutlaka çocuk istemeyeceğini. adamın ilişki anlayışında sıradanlık yok. evlilik , çocuk vs tarzındaKatılıyorum.
Tekrar düşündüm hiçbir şey söylememek kandırmak gibi geldi bana.
Benim bildiğim evlenirsin, çocuğun olur. Aksi fikri olanlar bence söylemeli.
Şimdi ben diyorum ki sevfiliyken bana bak ilerde evleneceğiz ve bebeğimiz olacak..her şeyi planlayacağız daha sevgiliylken..hesap kitap yapacağız..bütün planlarımız tutmayabilir de o zaman ne olacak..ayrıca bu bize ekstra stres getirirdi..ben ilişkimi kaygısızca yaşadım ama dürüstçe dolu dolu..ne var ki bunda..Konu sahibi ve eşi bunu önceden konuşmayı hesap yapmak olarak görüyorlarmis.
Evlilik kurumunu kutsallaştırmıyor ben ikinci evliliğiyim..hayat sana evliliği dayatıyor dayatma değil bana göre tabi..ben herkes bi evlenmeyi bebk sahibi olmayı istedim katı değilim onun kadar..o sadece evliliğin kutsal olmadığına dair birşeyler der durur hep..ilginç biri olduğjnu söylemiştim..miss şu da var adamın doğasına evlilik bile ters anladığım kadarıyla konu sahibesi de farkındaymıştır mutlaka çocuk istemeyeceğini. adamın ilişki anlayışında sıradanlık yok. evlilik , çocuk vs tarzında
Bakın son kez yazacağım. Üstte bir yorumunuz var çocukluğumdan beri bebeğim olsun isterim demissiniz. Siz eksiden beri anne olmak istediğinizi biliyorsunuz değil mi? Evet. Peki evlenmeye karar verdiğiniz kişinin sizinle veya başkasıyla farketmez, bir gün baba olmak isteyip istemediğini biliyor musunuz? Evlenmeden önce öğrenmeniz gereken buydu. Yoksa sevgiliyken oturun evleneceğiz çocuk yapacağız deyin demiyorum. Neden ısrarla yanlış anlıyorsunuz?Şimdi ben diyorum ki sevfiliyken bana bak ilerde evleneceğiz ve bebeğimiz olacak..her şeyi planlayacağız daha sevgiliylken..hesap kitap yapacağız..bütün planlarımız tutmayabilir de o zaman ne olacak..ayrıca bu bize ekstra stres getirirdi..ben ilişkimi kaygısızca yaşadım ama dürüstçe dolu dolu..ne var ki bunda..
Bakın son kez yazacağım. Üstte bir yorumunuz var çocukluğumdan beri bebeğim olsun isterim demissiniz. Siz eksiden beri anne olmak istediğinizi biliyorsunuz değil mi? Evet. Peki evlenmeye karar verdiğiniz kişinin sizinle veya başkasıyla farketmez, bir gün baba olmak isteyip istemediğini biliyor musunuz? Evlenmeden önce öğrenmeniz gereken buydu. Yoksa sevgiliyken oturun evleneceğiz çocuk yapacağız deyin demiyorum. Neden ısrarla yanlış anlıyorsunuz?
Onun bu kadar katı olabileceğini sanmıyordum..hiç olmaycak demedi hiç..ve biz hiç konuşmadık...Bakın son kez yazacağım. Üstte bir yorumunuz var çocukluğumdan beri bebeğim olsun isterim demissiniz. Siz eksiden beri anne olmak istediğinizi biliyorsunuz değil mi? Evet. Peki evlenmeye karar verdiğiniz kişinin sizinle veya başkasıyla farketmez, bir gün baba olmak isteyip istemediğini biliyor musunuz? Evlenmeden önce öğrenmeniz gereken buydu. Yoksa sevgiliyken oturun evleneceğiz çocuk yapacağız deyin demiyorum. Neden ısrarla yanlış anlıyorsunuz?
peki hiçmi belli etmedi mesela eşimin çocuk sevgisi 2 m öteden belli oluyoduOnun bu kadar katı olabileceğini sanmıyordum..hiç olmaycak demedi hiç..ve biz hiç konuşmadık...
Anladım, siz ister herhalde diye düşünmüşsunuz o hiç renk vermemiş. Önceden konuşulmali böyle şeyler denmesinin sebebi böyle sürprizlerle karşılaşmamak işte. Olan olmuş, istemiyorsa istemiyordur. Değişir mi bilemem. Ne yaparsınız bilmem ama sakın kandırma yoluna gitmeyin. İstenmeyen çocuk olmasın.Onun bu kadar katı olabileceğini sanmıyordum..hiç olmaycak demedi hiç..ve biz hiç konuşmadık...
Tamam da bikiyosunuz ki bayanlarinda bir biyolojik saati var..adamin keyfi geldiginde bayan icin gec olursa peki...erkek yaslansada pek ala gencecik bir bayani hamile birakabiliyor ama kadin yaslaninca anne olma sansi azaliyo ki..konu sahibinin durumunu ve istegini goz onune alarak bu seyleri yazdim..sizce haksizmiyim..adamin keyfi gelecekte ya kadinin dogurganligi biterse ne olcak o zaman ben cocuk istiyorum dur bi kosu baska kadindan cocuk yapayim mi dicek adam...böyle bi çocuk yapma şekli çok sağlıksız değil mi ? tecavüz gibi bişey
O ne demek anlamadjm.eşinin koca olmasıda mecburiyetten gibi.. yurtdışı işi çıkmasaydı halen sevgili olurdunuz sanırım.
O da beni bilşyordu yani bebek isteyen bir kadın olduğumu..konuşulmadı ama hissedlen şeylerdi bunlar..ama şimdi iş xiddiye bindi ve bir karar gerekiyor..benim de amacım istenen çocuk zaten..Anladım, siz ister herhalde diye düşünmüşsunuz o hiç renk vermemiş. Önceden konuşulmali böyle şeyler denmesinin sebebi böyle sürprizlerle karşılaşmamak işte. Olan olmuş, istemiyorsa istemiyordur. Değişir mi bilemem. Ne yaparsınız bilmem ama sakın kandırma yoluna gitmeyin. İstenmeyen çocuk olmasın.
O ne demek anlamadjm.
Biz daha realisttik sanırım..hayaller kurmadık..hayal kırıklığı çok kötü bir şeydir..ben de o da bunu yaşamış insanlardık..hayal kurmadık..gezdik birbirimizi sevdik arkdaşlarımızla beraber olduk..mutlu olduk..bu..Çok ilginç ya.
Hiç sormadımlık konu mu bu?
7 yıllık birliktelikte hayaller kurulur, çocuk isimleri bile koyulur
Çok ilginç geldi bana.
İnsan hiç çocuk sahibi olmayı düşünmediğini bile bile evlenir bence.
7 yıl bu!
Ne konuşuldu onca zaman bu konulara girilmediyse?
Belli wdiyordu tabi çocujları çok seviyor bir de çabuk iletişim kurar..oyanr çocukla konuşur..şimdi yemkten sonra bir daha mı konışsam korkuyorum ama gene kavgaya döndürwcek diye[/QUO
eşimle nişanlıyken ben çocukları çok severim peki ya sen diye sormuştu bende severim ama sadece severim demiştim eşinizde böyle düşünüyo galibaBelli wdiyordu tabi çocujları çok seviyor bir de çabuk iletişim kurar..oyanr çocukla konuşur..şimdi yemkten sonra bir daha mı konışsam korkuyorum ama gene kavgaya döndürwcek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?