Aşık olduğum adam bebek istemiyor!

Şimdi de hayal kurmadan, mucize bir şekilde hamile kalırsam bebeğimiz olur.
Yoksa da olmayıversin diye devam etmek mantıklı olur sanırım bu durumda

sizinle mecburen evlenmiş. iş olmasaydı sevgili olmaya devam ederdiniz.
Sevgililiğin içinde karı koca idik zaten..mecburiyetten değil..biz birbirimizle sadece biz olduğumuz için berabee olduk..iş olayı işi hızlandırdı..sevgili olmaya devam ederdik ve aileleeimiz duyunca gene evlenirdik heralde..

Şimdi de hayal kurmadan, mucize bir şekilde hamile kalırsam bebeğimiz olur.
Yoksa da olmayıversin diye devam etmek mantıklı olur sanırım bu durumda
Onun istediği o sanırım ama ben hazırlanmak istiyorum hamileliğe..

Belli wdiyordu tabi çocujları çok seviyor bir de çabuk iletişim kurar..oyanr çocukla konuşur..şimdi yemkten sonra bir daha mı konışsam korkuyorum ama gene kavgaya döndürwcek diye
eşimle nişanlıyken ben çocukları çok severim peki ya sen diye sormuştu bende severim ama sadece severim demiştim eşinizde böyle düşünüyo galiba

daha kolay bi yolu var ayrılıp başka bi hayat kurmak. biri bana dese ki bililojik saatim geçecek o nedenle senden zorla çocuk yapacağım bunu kim kaldırabilir ki

ronya şu var bi ilişki de gez dön dolaş en birikimli insan bile olsan konu biter ve mutlaka evliliğe çocuğa gelir. gelmeme durumu da şöye oluyor bi tarfaın bu taraklarda bezi olmaz diğeri de korkutup kaçırmamak için açmaz konuyu diğer türlü istediğin kırıklığı yaşa 7 yılda mutlaka çocuk konusu açılır

allah allah gerçekten garip çocukları sevip çocuk istememek
İlginç insan yaa..hem seviyorum ama öyle kıZıyorum ki..onun yaşamı da zor olmuş..babasını hiç tanımamış anne baba ayrılmış baba kumarbaz her şeyini kaybetmiş..küçük yaştan beri çalışmış ve okumuş..üç bölüm okumuş iki dili anadili gibi biliyor...hep çalışmış kendi parasıyla okumuş..güçlü bağımsız kimseye eyvallahı olmayan dürüst tek eşli bir insan..

Evet aynn..

oyy bu durumda çocuk isreği olmaması çok normal ağır travmalar yaşamış. bunları aşmadan olmaz istese bile adam için ağır

daha kolay bi yolu var ayrılıp başka bi hayat kurmak. biri bana dese ki bililojik saatim geçecek o nedenle senden zorla çocuk yapacağım bunu kim kaldırabilir ki
Evet düşünüyorım..diyorum ki lanet olsun ayrılırım yeni bir hayat kurarım..biri karşıma çıkarsa çıkar çıkmazsa da yalnız yaşarım köpek alırım kendime..hepsini düşünüyorım..sonra içim sızlıyo işte..aşk var arada biz var ya her yere beraber gideriz..daha doğrusu o beni peşine takar bazen derim ki gitsin kendi bi takılsın..bensiz gitmez surat asar..birlikte çok eğleniriz çünkü..ama işte bu konular bir de gurbet psikolojısı hep kavga etmeye başladık..

Şu anda yemek hazırlıyor..yemekten sonra bir denesem mi acaba konuşmayı..

hmm yaşamınında alakası olabilir hani babasından ötürü belki

oyy bu durumda çocuk isreği olmaması çok normal ağır travmalar yaşamış. bunları aşmadan olmaz istese bile adam için ağır
Evet travmaları var..benim de var..ama bunları nasıl aşacağız..

Adam madem bu kadar mukemmeliyetci, kontrolcu, su an bile o yemek hazirlarken, siz internette takiliyorsunuz, "bir de cocuk mu bakacam" deyip istemiyor da olabilir. :))
Evin yuku ondaymis yani.

Katılıyorum.
Tekrar düşündüm hiçbir şey söylememek kandırmak gibi geldi bana.
Benim bildiğim evlenirsin, çocuğun olur. Aksi fikri olanlar bence söylemeli.
Katılıyorum ama bu adam zaten değişik dusunuyormus. Evliliği formalite görüp olması gerektiği için nikah yapmış. Yani mutlu bir yuvam olsun çocuklarımız olsun düşüncesi tasimama ihtimali varmış aslında en başından beri. Ben olsam dusunurum bu adam çocuk hakkında ne dusunuyor diye.

ben çocuk istiyorum demek yerine senden çok iyi babaolur bebeğimiz çok şanslı gibisinden telkinde bulunsan sık sık özellikle çocukları severken

Adam madem bu kadar mukemmeliyetci, kontrolcu, su an bile o yemek hazirlarken, siz internette takiliyorsunuz, "bir de cocuk mu bakacam" deyip istemiyor da olabilir. :))
Evin yuku ondaymis yani.
Hahahaa öyle ya..ama bulaşıkları ben yıkıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…