- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.710
- 798
Biz daha realisttik sanırım..hayaller kurmadık..hayal kırıklığı çok kötü bir şeydir..ben de o da bunu yaşamış insanlardık..hayal kurmadık..gezdik birbirimizi sevdik arkdaşlarımızla beraber olduk..mutlu olduk..bu..
Sevgililiğin içinde karı koca idik zaten..mecburiyetten değil..biz birbirimizle sadece biz olduğumuz için berabee olduk..iş olayı işi hızlandırdı..sevgili olmaya devam ederdik ve aileleeimiz duyunca gene evlenirdik heralde..sizinle mecburen evlenmiş. iş olmasaydı sevgili olmaya devam ederdiniz.
Onun istediği o sanırım ama ben hazırlanmak istiyorum hamileliğe..Şimdi de hayal kurmadan, mucize bir şekilde hamile kalırsam bebeğimiz olur.
Yoksa da olmayıversin diye devam etmek mantıklı olur sanırım bu durumda
eşimle nişanlıyken ben çocukları çok severim peki ya sen diye sormuştu bende severim ama sadece severim demiştim eşinizde böyle düşünüyo galibaBelli wdiyordu tabi çocujları çok seviyor bir de çabuk iletişim kurar..oyanr çocukla konuşur..şimdi yemkten sonra bir daha mı konışsam korkuyorum ama gene kavgaya döndürwcek diye
daha kolay bi yolu var ayrılıp başka bi hayat kurmak. biri bana dese ki bililojik saatim geçecek o nedenle senden zorla çocuk yapacağım bunu kim kaldırabilir kiTamam da bikiyosunuz ki bayanlarinda bir biyolojik saati var..adamin keyfi geldiginde bayan icin gec olursa peki...erkek yaslansada pek ala gencecik bir bayani hamile birakabiliyor ama kadin yaslaninca anne olma sansi azaliyo ki..konu sahibinin durumunu ve istegini goz onune alarak bu seyleri yazdim..sizce haksizmiyim..adamin keyfi gelecekte ya kadinin dogurganligi biterse ne olcak o zaman ben cocuk istiyorum dur bi kosu baska kadindan cocuk yapayim mi dicek adam...
ronya şu var bi ilişki de gez dön dolaş en birikimli insan bile olsan konu biter ve mutlaka evliliğe çocuğa gelir. gelmeme durumu da şöye oluyor bi tarfaın bu taraklarda bezi olmaz diğeri de korkutup kaçırmamak için açmaz konuyu diğer türlü istediğin kırıklığı yaşa 7 yılda mutlaka çocuk konusu açılırBiz daha realisttik sanırım..hayaller kurmadık..hayal kırıklığı çok kötü bir şeydir..ben de o da bunu yaşamış insanlardık..hayal kurmadık..gezdik birbirimizi sevdik arkdaşlarımızla beraber olduk..mutlu olduk..bu..
İlginç insan yaa..hem seviyorum ama öyle kıZıyorum ki..onun yaşamı da zor olmuş..babasını hiç tanımamış anne baba ayrılmış baba kumarbaz her şeyini kaybetmiş..küçük yaştan beri çalışmış ve okumuş..üç bölüm okumuş iki dili anadili gibi biliyor...hep çalışmış kendi parasıyla okumuş..güçlü bağımsız kimseye eyvallahı olmayan dürüst tek eşli bir insan..allah allah gerçekten garip çocukları sevip çocuk istememek
Evet aynn..ronya şu var bi ilişki de gez dön dolaş en birikimli insan bile olsan konu biter ve mutlaka evliliğe çocuğa gelir. gelmeme durumu da şöye oluyor bi tarfaın bu taraklarda bezi olmaz diğeri de korkutup kaçırmamak için açmaz konuyu diğer türlü istediğin kırıklığı yaşa 7 yılda mutlaka çocuk konusu açılır
oyy bu durumda çocuk isreği olmaması çok normal ağır travmalar yaşamış. bunları aşmadan olmaz istese bile adam için ağırİlginç insan yaa..hem seviyorum ama öyle kıZıyorum ki..onun yaşamı da zor olmuş..babasını hiç tanımamış anne baba ayrılmış baba kumarbaz her şeyini kaybetmiş..küçük yaştan beri çalışmış ve okumuş..üç bölüm okumuş iki dili anadili gibi biliyor...hep çalışmış kendi parasıyla okumuş..güçlü bağımsız kimseye eyvallahı olmayan dürüst tek eşli bir insan..
Evet düşünüyorım..diyorum ki lanet olsun ayrılırım yeni bir hayat kurarım..biri karşıma çıkarsa çıkar çıkmazsa da yalnız yaşarım köpek alırım kendime..hepsini düşünüyorım..sonra içim sızlıyo işte..aşk var arada biz var ya her yere beraber gideriz..daha doğrusu o beni peşine takar bazen derim ki gitsin kendi bi takılsın..bensiz gitmez surat asar..birlikte çok eğleniriz çünkü..ama işte bu konular bir de gurbet psikolojısı hep kavga etmeye başladık..daha kolay bi yolu var ayrılıp başka bi hayat kurmak. biri bana dese ki bililojik saatim geçecek o nedenle senden zorla çocuk yapacağım bunu kim kaldırabilir ki
hmm yaşamınında alakası olabilir hani babasından ötürü belkiİlginç insan yaa..hem seviyorum ama öyle kıZıyorum ki..onun yaşamı da zor olmuş..babasını hiç tanımamış anne baba ayrılmış baba kumarbaz her şeyini kaybetmiş..küçük yaştan beri çalışmış ve okumuş..üç bölüm okumuş iki dili anadili gibi biliyor...hep çalışmış kendi parasıyla okumuş..güçlü bağımsız kimseye eyvallahı olmayan dürüst tek eşli bir insan..
Evet travmaları var..benim de var..ama bunları nasıl aşacağız..oyy bu durumda çocuk isreği olmaması çok normal ağır travmalar yaşamış. bunları aşmadan olmaz istese bile adam için ağır
Vet varhmm yaşamınında alakası olabilir hani babasından ötürü belki
bencedeoyy bu durumda çocuk isreği olmaması çok normal ağır travmalar yaşamış. bunları aşmadan olmaz istese bile adam için ağır
o zaman durum psikolojikVet var
Katılıyorum ama bu adam zaten değişik dusunuyormus. Evliliği formalite görüp olması gerektiği için nikah yapmış. Yani mutlu bir yuvam olsun çocuklarımız olsun düşüncesi tasimama ihtimali varmış aslında en başından beri. Ben olsam dusunurum bu adam çocuk hakkında ne dusunuyor diye.Katılıyorum.
Tekrar düşündüm hiçbir şey söylememek kandırmak gibi geldi bana.
Benim bildiğim evlenirsin, çocuğun olur. Aksi fikri olanlar bence söylemeli.
Hahahaa öyle ya..ama bulaşıkları ben yıkıyorum..Adam madem bu kadar mukemmeliyetci, kontrolcu, su an bile o yemek hazirlarken, siz internette takiliyorsunuz, "bir de cocuk mu bakacam" deyip istemiyor da olabilir. :))
Evin yuku ondaymis yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?