Askerlerimizin rütbelerini ve günlerinin nasıl geçtiğini paylaşalım

jeloo1981

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2007
2.605
1
356
İstanbul
Selam kızlar burada askerlerimizin rütbelerini er yedeksubay kısa yada uzun dönem yapanları, ve günlerini nasıl geçirdiklerini haber aldıkça paylaşırsak günleri saymak hem daha çabuk geçer hemde hep beraber bilgilenmiş oluruz ne dersiniz:1hug:

Benim sevgilim yedeksubay Balıkesirde yapıyor tam 19 gün oldu gideli Eylül 11 de yemin töreni var ama çok zor geçiyor onun için bende teselli ediyorum hergün arıyor 2 gün önce aradığında ben dağıtım iznine geliyim yada arada nişan yapalım dedi güldümsırnaşık şey ayrı kalmak iyi gelmedi ona askerden sonra yapıcaktık daha önümüzde çok şey var diye konuşmuştuk gitmeden önce anlaşmıştık ama şimdi yan çiziyo, ben dayanamıyorum en azından nişanı yapalım birde gelince nişan yapıcaz evlenmemiz uzuycak fikrim değişti diyo şaşırdım çok düşkündür bana ama askerde bu kadar düşüncelerinin şimdiden değişmesi garip geldi bana, onu çok seviyorumm:1hug:

Benim askerlik yapan yakınım yok cnm paylaşacak birşeyimde yok tabi ama

Yinede yazmak istedim.. hayırlı teskereler olsun..

Allah sağ sağlim yanınıza kavuştursun inşallah..

Askerlerimize allah kolaylık versin...

Sizede mutluluklar.. eh tabi orda kendi başına kalınca..sevgi özlem ağır basar..

Ciddiyete dökmek istemesi bundandır..
yerimseniben

Teşekkür ederim yorumun ve iyi dileklerin için

benim sevdiğim şanlıurfada 15 ay jandarma er di.kimi zaman zorluklarla kimi zaman daha kolay işler yaptı
öyle ya da böyle askerliği bitirdi.nasıl bittiğine inanamadık rüya gibi geliyo geriye bakınca..
darısı tüm asker bekleyenlerin başına opuyorumnanaktan

bende varım canım.
15.günümüzdeyiz biz. şuan kastamonuda jandarma. şöför olacak. sınavı kazandı. ve bugün dediki kndni hazırla. doğu çıkacak sanırım diyo.:gitme:
hergün konuşuyoruz. günde 4defa bile konuştuğumuz oluyor. 18 eylülde yemin töreni var.
en çok düşündüğüm yemek konusuydu.çok yemek seçen bi insan. ama yemekleri çok beğendi. dışarda yapılıp geliyomuş yemekler. bende rahatladım. şuan grip. terimiz sırtımızda soğuyo diyo. inş iyileşir. yarın revire çıkacak.
hayırlısıyla askerliğin bittiğinide görürüz inş.

Bende varım bende varımm =))

Sevqılım Tekirdağ / Çorlu da kararqah çavuşu + bölük yazıcısı .. Uzun dönem.
Acı tatlı geçiyo qünlerimiz...Bu ara cok streslıyızz .... Onu cok sevıyorummm =)

Şafak 177:asigim:turkbayragi

Benimkide bügünle 20 gün oldu daha yeni, 11 Eylül yemin töreni sonraki haftası bayram bekliyorum bayram iznine gelicem demesini :Saruboceq: yemekler evet çok güzelmiş canım dışardan geliyomuş bütüngün eğitim spor yapıyorlarmış,birde yemin töreni için yürüyüş provası yapıyolarmış bitiyorum bütün gün diyo kıyamam,günde 2 kez o arayabiliyor zaman buldukça,birde dersleri başladı yedeksubay olduğundan derslere giriyor beklemek çok zor ama iyşallah dediğin gibi askerliğin bittiğinide görürüz iyşallah:1hug:

Hoşgeldin uzun dönem beklemesi zor daha başındayız gerçi 300 lüleri sayıyoruz senin şafak çok az kalmış bizde görebilicekmiyiz bakalım 100 lü rakamları :bbo:

Hoşgeldin uzun dönem beklemesi zor daha başındayız gerçi 300 lüleri sayıyoruz senin şafak çok az kalmış bizde görebilicekmiyiz bakalım 100 lü rakamları :bbo:

100 leri rüyamda bile göremezken gerçek olduu =))
Bittiği günleride görücez hayırlısıylaa=)
:asigim:turkbayragi

Eşim Ağrı'da Piyade Onbaşı benimde.. 74 günümüz kaldı uzun dönem telsiz operatörü+yazıcı olarak askerliğini yapıyor bitmek bilmiyo ama günler Çok özledim mis kokulumu..

ay benim tek düşündüğüm doğuya çıkabilir demesi. dünden beri onu düşünüyorum. bugün istirahtli. revire çıkmış. ama dinlenmek iyi gelmiş gibi.sesi iyi geliyodu.:1hug:

Benim askimda uzun dönem gitti ve cenderme -tatlicadiarzu-
Ilk günlerimiz cok cok cok kötü gecti ama insan zamanla alisiyor, alismak zorunda kaliyor...
Merak etmeyin kizlar zaman hepimizi egitiyor vereliniortak
Suan safak sükürler olsunki 79
Bitiyor bitiyorr zemuszemus

ay ne güsel canımya. tek isteğim bi an önce bittiğini görmek. sağ salim kavuşalım askerlerimize..

Bolu' da komando yaklaşık 269 gün falan var. Tugay komutanı şförü oldu. ilerde doğuya gitme olasılığı var. ilk ay 12 kilo falan verdi. çok zorlandı.şimdi alıştı artık her yönden iyi.zaman geçsin die dua ediyoruz okadar :1closedeyes:

Uzun dönem Komando.. Şuanda Şırnakta ve Roketatar cavusu askım
Allah kısmet ederse 5 bucuk ay sonra kavusucaz

Evet zaman zaten tek derdimiz bizimde azalıcak şafaklar o günleri görücez iyşallah:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…