Askerlerimizin rütbelerini ve günlerinin nasıl geçtiğini paylaşalım

bugün kızılaya kan verdiler. ama nişanlım ilaç kullandığı için veremedi.
keyfi yerinde. bi sorunu yok çok şükür. sabah aradı ve az önce aradı. çok iyi geliyodu sesi.:1hug::asigim:

hiç bilmiyorum canım. verenlerle vermeyenler ayrıldık. bende seni arayayım diye koştum geldim dedi.
ama mecbur etmezler sanırım. bide kan grubu öğrenmek için kan almışlar. nişanlım bilmesine rağmen kan almışlar ondanda,kan grubu için.. ve bi sürü bayılan oldu dedi.kaydirigubbakcemile3 ...

toz toprak içinde sürekli eğitimle geçiyomuş günleri.kıyamam sesi kısık bide hep.bağırmaktankaydirigubbakcemile3atış yapmışlar hepsini vurmuş aşkım hedefleri silip süpürmüş:roflol:maşallahruh hali de bi gün neşeli gibi bigün keyifsiz bezmiş bi halde..yemin törenine hazırlanıyolar az kaldı

yaa bunları okudukça valla aşkmın askerliğini özledim. 3.5 ay oldu biteli ama keşke tekrar yaşasam o günleri. O kadar zevk vericiydi. Ama bi okadarda korkunçtu. Her an diken üstünde olmak çok kötü. Şimdi sırf o günleri hatırlamak ve hatırlatmak için tekrar mektup yazmaya başladım :) Askeriye bıkmıştı benden zamanında ahh ahh

günaydın kızlar.
nişanlımın rahatı şimdilik yerinde. inş ustadada böle olur.
cmrtsi tiyatro izlemeye gitmiş.dünde sinemaya gitmişler. onun adına seviniyorum. boş boş zaman geçmez orda.en azından bu şekilde daha iyi.

Senin adına sevindim bak ne güzel sosyal hayattan tamamen kopmamış mutlu olman gerek usta birliğinde eminim daha rahat olucaktır

:1hug:

benim aşkımda mersinde denizci astsubay çavuş kızlar yazdıklarınızı okudumda ne güzel günleri sayıp bitiriyorsunuz benm günler saymayla bitmicek tabi ben yinede mutluyum Allah hepimize bekleme sabrı onlarada eğitimlerinde çalışmalarında güç kuvvet versinn:Saruboceq:

bızım şafak kaç sayılırmı acaba şuan siirtteyız gecen yıl tayınımız buraya çıktı fakat sureklı şırnak hakkarı göreve gıdıyolar ama benyınede sıırtten memnunum esım şuanda komando kıdemli üstçacuş astsubay dur tahmını şafagı yazayım

safak::15 yıl vardır herhalde

ya hiç aynı kışlada olanlar falan yokmu :) herkesinki ayrı bi tarafda tutturamadık bi

Maalesef yok sanırım aynı kışlada ama aynı şehirlerde olanlar vardı en azından burada günlük neler yaptıklarını,izinlerini bildiklerimizi paylaşırsak merak ettiklerimizi öğrenmiş oluruz,mesela ben bu bayram izne gelmesi için neler yapmazdım ah ah :çok üzgünüm:

Son düzenleme:

Neden seninde bizimle sayarak bitmesinki,bitecek merak etme benimde daha 1 ay olmadı bile gideli ama sabırla bekliyorum ayrı bir mutluluk aslında üzüntünün yanında:asigim:

neredeydi senin erkek arkadasın

balıkesirde benim erkek arkadasım oturuyordu ah ahh :gitme:
benimki taaaaa erzurumda 9 ay var daha :sinifsinif:

Benimkide hem orada okudu hemde askerliği oraya çıktı,acemilik daha orası bakalım 2 ay sonra usta birliği neresi çıkar bilinmez,:bbo:1 ay oluyor görmedim daha yüzünü bayrama izin versinler diye iple çekiyorum bayram gelsin diye :1hug: Benimde 11 ay var daha 9 aya düşmesi güzel bişiy

aaa dogru daha usta birligi var ins iyi biyere cıkar zemuszemus
sen 1 aymı dedin ben 4 ay goremedim biliyomusun :gitme:
en son gecen haftalarda geldi de hasret giderdik :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…