Aslında durum daha farklı?

Konu sahinin eşi diyormuş ki "şimdi gelirsen babana ayıp olur", babası da diyormuş ki "gidersen eşine ayıp olur". Aslında eşi gelmemesini, babası da eve dönmesini istiyor. Arada ayıp diyerek konu sahibini oyalıyolar

Annemle aynı şehirde 10 dakika mesafede oturuyorum. Ben yokken kusmuşsa yada işlemişse temizlemiştir tabii. Ama ben varken bu tip bir durum yaşandıysa ben kendim hemen işimi bırakır döner temizlerim. Ne münasebet annesi dururken anneanne temizleyecek. Herkes kendi doğurduğuna bakacak.
Valla konu sahibinin annes melek gibi kadınmış. Benim annem aşırı titizdir. Benim evime geldiğinde ortada atılmış tek bir tane eşya olsa konuşur durur. Hele hele kusmuklu lavabo bırakacağım görecek. Mümkün değil. Çıldırır.
Her insan kendi çocuğunun bakımını vermek zorunda. Beraberken Anne dururken anneanne bakmaz çocuğa

Diyorum ya ben balkondan eşya fırlatmalı falan cinnet getiririm. O derece…

Hala haklı görüyor kendini ona deliriyorum.
Ben zaten lavaboya kusmasına çıldırmıştım. Koca kazık kadın lavaboya kusulmayacağını bilir. Bu bir de ay hastaydım halim yoktu diye öyle bırakmış. Benim kedim yavruyken bile kusacağı zaman gider kumuna kusardı. O kadar bile hijyenden habersiz bir insanı kimse evde istemez

Çocuğa tuvalet eğitimini o kadar geç verdi ki henüz öğrenememiştir çocuk, o yüzden kaçırıyordur. Geçen sene 4 yaşında yakın çocuğu bezliyordu hala.
Çocuk , anasının tembelliğinden tuvalete s.çmayı bile öğrenememiş, pühh!

Annem gecen ay hafif bir zehirlenme yasadi. Tuvalete yetisemedi, parkeye kustu. Eli kolu kalkmiyor ama, bayildi bayilacak kadin.
Birak ben silerim dedim.
Sacmalama sana kusmugumu mu temizletecegim dedi, o halde temizledi, gitti yatti.

Insanlik hali yani hadi konu sahibi klozete yetisemedi diyelim. O zaman kusarsin hemen temizlersin. Bir de ustune "klozete yapsaydin" diyen anneye triplenmezsin, "anne kusura bakma yetisemedim ama temizledim hemen merak etme" dersin

Aynen öyle olmalı.
Kimse pis bırakılmış bir yer görmek istemez evinde.
Benim oğlum 8 yaşında. Şimdiden kalkınca yatak toplama, pijama katlama koyma ve bulaşıklarını kaldırmayı öğretmeye çalışıyorum. Kocaman yetişkin olduğunda evimi dağıtsa kirletse evimde de istemem. Evlat diye de sonsuza kadar pisliğini temizlemem yani.

3-4 gün kalıp gidemiyor musunuz evinize, amma abarttınız.

Ya kızım çocuğuma laf anlatamıyorum gel diye beni misafirlikten eve çağırsa içten içe çok kızardım valla. Kadın yoruluyor belli.
Ailem ve 2 bebegimle yasiyorum, daha anneme bir kez anne gelde su kusmuğu temizle, yataga isedi gel sil demedim. Disari ciktiklarinda falan hemen girisir evi temizlerim bastan asagi, ben mi salağim elalem mi cok akilli cozemedim cidden.

Uyuyan cocuk cisini soylemez zaten ama annesi bilir cis saatlerini bilemiyorsa da bi zahmet uykusundan feragat edip 2 saatte bir kaldirip cise tutar, ayrica 3 ay gidip kaldiginiz evede giderken bi zahmet alez goturun cocugunuzun iseme huyu varsa.

Klozetle lavabo bütün standart evlerde yan yana yav. Lavaboya yetişen klozete de yetişir.

Tülaaayyy yalvarıyom nolur evine geri döön
Tülay kim kiz adımızı da mi unuttun

Klozetle lavabo bütün standart evlerde yan yana yav. Lavaboya yetişen klozete de yetişir.
Yav ne bileyim hadi klozete git kapak kaldir falan enn sıkışmış senaryoyu dusundum. Oyle bile olsa diye.

Sey dermisim ay bizim banyo 30 mt2 sekerim yetisemiyoz ahdhd

Gidip bir hafta kalıp dönersiniz.
Her yıl aynı muhabbetleri yapmaktan sıkılmadınız mı?

Konuyu okuyunca, acaba bu lavaboya kusan kişi mi diye düşündüm direkt oymuş

Sen neden rahatsız olasın ki? Lavaboya kusan biri olarak evinin pislenmesi umurunda olmaz muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…