Avukathanım'ın diyet günlüğü:)

bayanlarr araöğün: 1 bardak süt
öğlen yemeği: 1 kase ezogelin çorbası tavuk ızgara 1 büyük domates 1 adet biber ve bol salata(yağsız limonlu)

bugün yediklerimi toptan yazıyorum:
sabah: yarım simit 1 kk peynir 2 dilim salam 3 yeşil 2 siyah zeytin 1 bardak yarım şekerli çay
ara:1 bardak süt
öğlen: bollca yağsız salata tavuk ızgara 1 domates 2 adet biber 1 kase ezogelin çorba.
öğeln dediğim saat 4buçuk 5 ti o yüzden bu saatten sonra bişey yersem ya bi muz olur ya da başka bi meyve

nasıl buldunuz menümüüü?

süper bi kaçamak yaptım inanılmazdı yani var ya bayılarak ve bilerek yaptım söylüyorummm sufle yedim!!!!!! yaklaşık 250-300 kalori arasıı evet pişman değilim bi daha olsun bi daha yaparım

süper bi kaçamak yaptım inanılmazdı yani var ya bayılarak ve bilerek yaptım söylüyorummm sufle yedim!!!!!! yaklaşık 250-300 kalori arasıı evet pişman değilim bi daha olsun bi daha yaparım

insallah aksam yemeginden sonra degildir :)) gunduz olunca yaga donusme sansi daha az :)

akşam yemeği yemedim canım bu oldu akşam yemeğim

biliyo musun kalplerimiz birmis. ben de bugun migrosta carte dor'un 'cikolatali sufle' tatli kutusuna 5 dk baktim, baktim durdum. alip yapsam mi diye? sonra almadim. ama canim cok cekmisti. su pazartesi diyetisyene bi gidip durumumu ogrenene kadar kendimi tutmaliyim

ayy canımm:) ben de normalde yemezdim de çukulatalı şeyleri seviyorum. bi de merak ettim nasıl olmuş diye ondan yedim ama dedim ya pişman değilim:d inşallah sen de yersinnn:)

ayyy cnm bnm kıyamam hiç yazmaz olur muyum sana?!!!
sadece fazla zamanım yoktu yoksa bi ara girdiğimde okudum tüm yazılarını ama cevap veremedim
menün gayet güzel, sufleyi de görmüyoruz artık arada olur böyle kaçamaklar ben de yaptım bugün bi lokmacık
çikolata ortak sorun maalesef ama napalım bn de dayanamıyorum ama dün kendimi bitter çikolataya karşı nasıl tuttum onu bilmiyorum o da ayrı mesele:44:
hepinize sevgiler, merak etmeyin hep takipteyim

günaydıııın:) bugün haliyle tartıda 100 gr falan fazla çıktım olsun buna da şükür:) bugün biraz daha dengeleyeceğim inşallah yarına 6lı bişey çıkarım yaa :'(
sabah kahvaltım: yarım tost ekmeğine 1 kk peynir ve 2 ince dilim salamla tost, 1 domates 1 salatalık bol yeşillik 3 yeşil zeytinnn:)

canim nasil doydun bunlarla yaa cok az benceee :)

canim nasil doydun bunlarla yaa cok az benceee :)

canım gayet iyi yahu:) salatalık yemedim ama bol dereotu ve bol maydonoz yedim 1 orta boy domates yedim 3 yeşil zeytin yedim daha ne olsun:) tostum da vardı tostu tos ekmeğinin yarısına yapmadım ekmeğin kenarı var ya orayla yaptım:) yine 2 dilin ekmek gibi oldu normal kare tostlardaki:) bi de şey yapıyorum ya canım 500cc su içiyorum yemeklerden 20 dk önce:)

hmm o tutuyo demek ki... ya da ben cok yiyorum kahvaltida, o yuzden az geliyo :))

Son düzenleme:

menün harika avukatımmmmmm
ben de işte öyle yapıyorum tostu, 2 etimek büyüklüğünde yiyorum toplasan 1 tost ekmeği etmez ama 2 tost yazınca herkes şaşırıyor...
cnm küçücük bi tavsiye, salamı yememeye çalış, içinde katkı maddesi çok oluyor, tuz ve koruyucular bol maalesef...

böhüüüüüüüüüüüüüü onun yerine sucuk yesem DD (diyet yapçam ben diyip o zaman bunları bunları bunları uygula denildiğinde yhaaaaaaaa ama ben damak zevkime çok düşüküneeeeeemm diye zırlayan 3 köfte 25çi insan tipi)

tatlım ben hazır gıda tüketmediğimden hepsine bir çizik atabilen biriyim ama tabii hemen olmaz zamanla bırakırsın belki gerçi sen 2 dilimcik yemişsin napalım durduramıyorsan kendini o kadarla idare etcen, artmasın yeter ki...

lilym bende öyleyim hayatta salam felan yemem sosis evet cok güzeller ama işte artık herşeyde gdo var allah bilir nasıl yapıyorlar onları genelde herşeyi evimde kendim yapmaya çalışıyorum tuz olarakta salamura turşu tuzu kullanıyorum normal tuzların içinde bile katkı maddesi varmış,

canım çok seviyorsan kendine zaman dilimi koy 3 ayda 1 tüketmeye çalış sosis salam ve sucuk 3lüsünü

cnm bişeyi düzelteyim müsaadenle...
bu salam vs gibi et ürünlerinde GDO yok bu GDO genelde bitkilere başka organizmaların karıştırılmasıyla ortaya çıkan yeni bir organizmaya verilen ad.
bir de tuzlarda katkı maddesi olarak iyot vardır ki o da tuz tüketirken iyot ihtiyacını da karşılayabilsin diyedir
ama büyük granüllü tuz tercih etmen güzel sonucta o da inceltilmek için işlemden geçiyor ama bu işlemlerde ekstra bir katkı kullanılmıyor hatırlatıyım...

salam sosis sucuk ben bunların nasıl yapıldğından emin olamuyorum birde kanser riski yüksek yiyiceklermiş en fazla 3 ayda bir yemek gerekiyormus salamla sosisi hic eve sokmuyorum ama misafirim olursa kahvlatıya sucuk alıyorum mecburen köylüler hep o salamura tuzundan kullanıo ne tansiyon var ne bişi en iyisin o olduğuna karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…