- 12 Ekim 2011
- 100
- 0
- 96
- Konu Sahibi avukathanim
-
evet cnm seni de ihmal ettim dur herkese yavaş yavaş ziyarete geliyorum seni de ilkler listeme aldım
ah kuzum sana da lily müdahalesi gerekiyor herhalde sana da geleyim de bir moral vereyim bariii
canım 14 kilo vermişin,duraklama dönemine geçtin demk,o yüzden veremiyosundur.
acaba ne yapmak lazım:26:
canımmmmmm güzel arkadaşım hoşgelmişsin sefalar getirdintatlılarım canlarımmm mankenlerim dallll gibi inceciklerim ben geldiiiim:) ama pek hoş gelmedim alarak geldim3-4 güne desteklerinizle toparlamayı umut ediyorum tabi ki:) naptınız bakalım durumlar nasılll skinnyyy , lillyyyyyyy, alacaaaaaaa, gamzeeeeee anlatın bakalımmm:) beni de yeniden sarıp sarmalayınnn dövün kızın falan:))) yarından itibaren yine her yediğimi yazacağımmmm ve dal gibi olma yolunda birlikte ilerleyeceğizzz:)
valla özledik şekerim yaz artık...canıııım hoşgeldiiin.. nasıl gectı bakalım anlat,neler yaptın?
hoşgeldin aramızakızlaaar dana gibi şiştim desemmm ayıp etmiş olmam di mi? şu 2 hafta içinde mc donaldslar içli köfteler kokoreçler tatlılar ve daha neler neler tükettim ama bu iş böyle olmaz bi çözüm bulmak lazımbu nedenle ben deee şimdi kesin olarak aranızdayım:)
bu arada artık haftada 3 gün yürüyüş yapacağımmm:)
şimdi kahvaltıdan önce 500 cc su içeceğim kahvaltıda:
1 kk peynir 3 yeşil 2 siyah zeytin 1 domates 1 dilim ekmek yerimmmm:)
hoşgeldin aramıza
geçmişte yaşananları unutup yeni bir başlangıç yapıyoruz
sen de ztn bu kahvaltı menüsüyle işe başlamışsın tebrik ediyorum
ekmeği 2 dl yersen daha iyi olur çabuk acıkmazsın diğer öğünlerde 1er dilim yersin
o zaman 2-3 dl sabah ye çünkü öbür türlü çabuk acıkabilirsincanım diğer öğünlerde ekmek yemiyorum sevgili diyetisyenim:)
canım ekmek yemiyordum ama poff yani bugün yediklerimi söyleyeceğim anlayacaksın yemişim mi yememişim mio zaman 2-3 dl sabah ye çünkü öbür türlü çabuk acıkabilirsin
onca dolu günlerden sonra birden aç bırakma kendini yavaş yavaş girsin vücudun bu diyet temposuna hastalanmanı istemeyiz kuzum...
Canım hosgelmısın ıkı gundur yazacam bır turlu kısmet olmadı..anca sımdı yazabıldım aldıgın kılolarada uoulme kısa surede almıs oldugun ıcın bır kac gunluk dıkatten sonra cabucak gıder onlar....
kızlaaar dana gibi şiştim desemmm ayıp etmiş olmam di mi? şu 2 hafta içinde mc donaldslar içli köfteler kokoreçler tatlılar ve daha neler neler tükettim ama bu iş böyle olmaz bi çözüm bulmak lazımbu nedenle ben deee şimdi kesin olarak aranızdayım:)
bu arada artık haftada 3 gün yürüyüş yapacağımmm:)
şimdi kahvaltıdan önce 500 cc su içeceğim kahvaltıda:
1 kk peynir 3 yeşil 2 siyah zeytin 1 domates 1 dilim ekmek yerimmmm:)
canım ekmek yemiyordum ama poff yani bugün yediklerimi söyleyeceğim anlayacaksın yemişim mi yememişim mi
hoşbulduk tatlımm:) inşallah dediğin gibi olur da çabuk giderler:)
bugün yediklerim berbatımsı
sabah: 1 dilim ekmek 1 domates 1 kk peynir 3 yeşil 2 siyah zeytin
ara:yok
öğlen: 8 adet inegöl köfte 1 dilim ekmek domates bol acı 1 ayran
ara:nescafe (!!!!!)
akşam: yarım çiğköfte dürüm aşırı acılı ve ayran.(!!!!!!!!!!!!!)
hadi dayakları alayım:)
süper başlamışsın ama finalin kötü
ye yeee ondan sonra berbatımsı olsunlar
artık kendine gelsen iiyi olur....
yarın yeniden başlıyosun,
seni iradeli kendine güvenen biri olarak aramızda görmek istiyoruz
canım ekmek yemiyordum ama poff yani bugün yediklerimi söyleyeceğim anlayacaksın yemişim mi yememişim mi
hoşbulduk tatlımm:) inşallah dediğin gibi olur da çabuk giderler:)
bugün yediklerim berbatımsı
sabah: 1 dilim ekmek 1 domates 1 kk peynir 3 yeşil 2 siyah zeytin
ara:yok
öğlen: 8 adet inegöl köfte 1 dilim ekmek domates bol acı 1 ayran
ara:nescafe (!!!!!)
akşam: yarım çiğköfte dürüm aşırı acılı ve ayran.(!!!!!!!!!!!!!)
hadi dayakları alayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?