Avukathanım'ın diyet günlüğü:)

lily86 gibi ben de uzun zamandır ihmal ettim herkesi. tek tek gönül alma ve hesap sorma yapıyorum :129:

avukathanım sen de gel artık, sen de benden hesap sor.. bak biz birlikte iyi bir takımdık , sen gidince ben de kilo veremiyorum

evet cnm seni de ihmal ettim dur herkese yavaş yavaş ziyarete geliyorum seni de ilkler listeme aldım

ah kuzum sana da lily müdahalesi gerekiyor herhalde sana da geleyim de bir moral vereyim bariii

ne oluyor anlamadim hic bu kadar takili kaldigimi hatirlamiyorum haklisin galiba benim baskin bir mudahaleye ihtiyacim var.....

canım 14 kilo vermişin,duraklama dönemine geçtin demk,o yüzden veremiyosundur.
acaba ne yapmak lazım:26:

canım 14 kilo vermişin,duraklama dönemine geçtin demk,o yüzden veremiyosundur.
acaba ne yapmak lazım:26:

ama ben hazirandan beri ara verdim ekimin 6'sinda turkiyeden gelddim ve yeniden basladim ama tik yok o zamandan bugune 1.600 gr gitmis.. tam 40 gundur...

tatlılarım canlarımmm mankenlerim dallll gibi inceciklerim ben geldiiiim:) ama pek hoş gelmedim alarak geldim 3-4 güne desteklerinizle toparlamayı umut ediyorum tabi ki:) naptınız bakalım durumlar nasılll skinnyyy , lillyyyyyyy, alacaaaaaaa, gamzeeeeee anlatın bakalımmm:) beni de yeniden sarıp sarmalayınnn dövün kızın falan:))) yarından itibaren yine her yediğimi yazacağımmmm ve dal gibi olma yolunda birlikte ilerleyeceğizzz:)

Kolay gelsin.. Gercekten kilo vermek istiyorsan burayı bırakma.. Ve her yediğini ölçülü bir sekilde yaz buradakilerin motive acısından gercek bir destegi oluyor.. İnşallah hedefinize ulaşırsınız hepiniz

canımmmmmm güzel arkadaşım hoşgelmişsin sefalar getirdin
ben hep burdayım biraz ben de aksattım forumu ama dün akşam toparladım birazcık
özledik kız seni...
aldığın fazlalıklara da lafım yok sonucta isteyerek almadın değil mi?
ama birbirimizin desteği ile halledeceğiz inşallah üzülmek yok...

hani nerdesin özledik ama seni sen gelde 2 3 kilo fazla gel farketmez beraberce verriz gene kilolarımızı:) bi bakmıssın 36 beden olmuşuz:)

kızlaaar dana gibi şiştim desemmm ayıp etmiş olmam di mi? şu 2 hafta içinde mc donaldslar içli köfteler kokoreçler tatlılar ve daha neler neler tükettim ama bu iş böyle olmaz bi çözüm bulmak lazım bu nedenle ben deee şimdi kesin olarak aranızdayım:)
bu arada artık haftada 3 gün yürüyüş yapacağımmm:)

şimdi kahvaltıdan önce 500 cc su içeceğim kahvaltıda:
1 kk peynir 3 yeşil 2 siyah zeytin 1 domates 1 dilim ekmek yerimmmm:)

hoşgeldin aramıza
geçmişte yaşananları unutup yeni bir başlangıç yapıyoruz
sen de ztn bu kahvaltı menüsüyle işe başlamışsın tebrik ediyorum
ekmeği 2 dl yersen daha iyi olur çabuk acıkmazsın diğer öğünlerde 1er dilim yersin

canım diğer öğünlerde ekmek yemiyorum sevgili diyetisyenim:)

canım diğer öğünlerde ekmek yemiyorum sevgili diyetisyenim:)
o zaman 2-3 dl sabah ye çünkü öbür türlü çabuk acıkabilirsin
onca dolu günlerden sonra birden aç bırakma kendini yavaş yavaş girsin vücudun bu diyet temposuna hastalanmanı istemeyiz kuzum...

Canım hosgelmısın ıkı gundur yazacam bır turlu kısmet olmadı..anca sımdı yazabıldım aldıgın kılolarada uoulme kısa surede almıs oldugun ıcın bır kac gunluk dıkatten sonra cabucak gıder onlar....

o zaman 2-3 dl sabah ye çünkü öbür türlü çabuk acıkabilirsin
onca dolu günlerden sonra birden aç bırakma kendini yavaş yavaş girsin vücudun bu diyet temposuna hastalanmanı istemeyiz kuzum...
canım ekmek yemiyordum ama poff yani bugün yediklerimi söyleyeceğim anlayacaksın yemişim mi yememişim mi

hoşbulduk tatlımm:) inşallah dediğin gibi olur da çabuk giderler:)

bugün yediklerim berbatımsı
sabah: 1 dilim ekmek 1 domates 1 kk peynir 3 yeşil 2 siyah zeytin
ara:yok
öğlen: 8 adet inegöl köfte 1 dilim ekmek domates bol acı 1 ayran

ara:nescafe (!!!!!)
akşam: yarım çiğköfte dürüm aşırı acılı ve ayran.(!!!!!!!!!!!!!)

hadi dayakları alayım:)

süper başlamışsın ama finalin kötü

ye yeee ondan sonra berbatımsı olsunlar
artık kendine gelsen iiyi olur....
yarın yeniden başlıyosun,
seni iradeli kendine güvenen biri olarak aramızda görmek istiyoruz

oyttt gamzeee kötü azarlamışsın beni özür dilerim bi daha olmayacak saçmaladım evet

Canim aldim oklavami geliyorummmmmmm

menunu elestirmekten cok sana tavsiyelerden bulunmak istiyorum... yani kaendimce...
1--- sabah kavaltisinda yumurtayi eksik etmemeni tavsiye ediyorum bu senin gun icinde daha tok tutacak ustelik protein kh degeri 0 oldugu icin kilo yapmaz
2--- oglen inegol kofte yemisin cok guzel ama yanina salata koymamisin salata cok onemli ekmek gereksiz olmus bir dilim deyip gecme kh degeri ck yuksek ve karbonhitrat yedikce diger ogunlerde de kacirma olasiligin dahada artar sadece sabahlari tuket oda iki dilimi gecmesin
3--- aksama diyecek soz birakmamisin tamamen yanlis zamanlama keske onu oglen yeseydin gun icinde yakma olasiligin daha yuksekti tabiki arasira yapilacak kacamaklar ama bunu mumkunse haftada birgun ve erken saatlerde yap...

4---simdilik bu kadar yeter be sekerim arada bir cikarim yine klavami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…