Avukathanım'ın diyet günlüğü:)

kanser riski içinde kullanılan koruyucu maddelerden dolayı riskli
tuz tuzdur her halukarda tansiyon yapabilir
ölçülü kullanmakta fayda var

tamam artık kendimi kısıtlamaya çalışacağım marticiğim sen nerelerdeydin yahu??

ara öğün: 1 bardak süt 5badem 2 fındık 3 antep fıstığı
öğlen: 5 adet köfte 1 domates 1 bardak ayran

şimdi de baklava gördüm canım çekti pek hayra alamet değil ben şerbetli tatlı sevmem normalde:S ben de bi ısırık aldım çöpe attım gerisini ebru şallı stili

ayyyyy kız insan bi lokma alıp gerisini bırakır
bzm de mutfakta bir tepsi bisküvili pasta duruyor bakıp bakıp iç geçiriyorum yaaaaa
diyette olmasam o tepsinin yarısı biterdi heralde...

hala canım çekiyor
kuru incir mi yesem napsam yaaa:'( noldu bana böyleee:'(

tatlı ihtiyacını ne giderecekse onu ye...
zaten ne kadar tatlıya düşkün bile olsan ağzın çok tatlanınca tatlı bişey yiyesin gelmiyor bnde oyle oluyor yeter artık öööööö diyorum

günaydın sevgili kadınlar klubünün eeeen tatlı üyeleri benim artık ayın 25ine kadar sınavlarım olduğu için kendi köşeme çekilme vaktim geldi de geçiyor bile:) dünkü tatlı krizimin sebebini de buldum stresten ben çok yemek yiyorum inşallah bi sıkıntı olmadan atlatırım şu 2 haftayı emin olun hem kendim hem de sizler için mümkün olduğunca dikkat ederek atlatacağım bu haftayı ve nete girebildiğim zamanlarda sürekli rapor vereceğim size:) sizler de beni unutmayın ve beklemede kalın lütfen belki dönüşte 6lı rakamların müjdesini veririm(hala buluşamadık kendileriyle)
kendinize cici bakın hoşçakalıııııın:)

canııııııııııııııımmmmmm güle güle git zayıf zayıf gel inşallah
ben Allah izin verdiği sürece takipteyim yolunu gözlüyor olacağım

merakla bekliyoruz haberleriniiiiiiiiiiiiii :)

bize güzel haberlerle dönersin inşallah

kız atma çöpe falan. ısraf haramdır. :) tatlı atılır mı yaaaaaaaa

sınavlarında başarılar canım benim Hem sınavları hemde 6'lı rakamları hallet gel.
SAna inanıyor ve güveniyorum. Hadi rasgelee....Seni özlicez

kızlarrr kısa süreliğine gireyim dedim. ben sınav haftası boyunca bütün istediklerimi yemekteyim ama mesela saat 2 gibi yiyorum sonra hiç bişey yemiyorum dolayısıyla hala aynı kilodayım. şimdi big mac menü yedim cozuttum yani inşallah kilo almadan dönüppp desteklerinizle 6lı rakamları bulacağım sizi seviyorum kendinize iyi bakınnn:)

sınavların var tabi haklısın ama çok da cozutma canım, toparlaması zor olmasın..

sınavlarında başarılar

cnm bnm senden haber almak ne güzel....
sınav zamanı sana kıyak geçelim bariiiiiii
ama cok kaçırma kendin için zor olur toparlaması
iyi çalışmalar cnm

tatlım nasılsın?
bak topiğin düşmüş hemen toparlamaya geldim
umarım biran önce geri dönersin aramıza
özledik seni...

canlarımmm az kaldıı haftaya bu zaman yine aranızdayım sanırım 2 kilocuğumu da alarak aranızda olacağım dikkat etmeye çalışacağım sizde nasıl durumlarr??

lillymmmm benim en büyük büyük diyetisyenim ansiklopedim 2 kilocuk gitmiş çok mutlu oldum tebriklerr:) mucksss:)

merhabaa :) ınsallah o 2 kıloyu almamıs olarak gerı donersın senı ugrastırsın ıstemeyız :26: bende yenı katıldım buraya topıklerı okuyup gaza gelenlerdenım bıran once sende bıze katılırsın ıns

canım sana sınavda başarılar....
enkısa zamnda bekliyoruz seni....
kendini çok salmaa ama....

canim sinavlarini umarim basariyla verirsin kilo almadan gel emiii yoksa yabe oyle 69'da takili kaldim gitikce moralim bozuluyor..
ayrica nerde okuyorsun...

ayyyy bnm cnm sağol bitanem yaaa
sen sınavlarında hayırlısıyla başarı sağla da alsan da versen de kabulumuzsun biz zayıflatırız seni:)))
tesekkür ediyorum 2kg gitti inşallah 3kg haberini de yarın sabah erkenden kalkıp tartılınca vereceğim:)))
ben de seni öpüyorum dikkat et kendine

evet cnm seni de ihmal ettim dur herkese yavaş yavaş ziyarete geliyorum seni de ilkler listeme aldım

canim sinavlarini umarim basariyla verirsin kilo almadan gel emiii yoksa yabe oyle 69'da takili kaldim gitikce moralim bozuluyor..
ayrica nerde okuyorsun...
ah kuzum sana da lily müdahalesi gerekiyor herhalde sana da geleyim de bir moral vereyim bariii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…