- Konu Sahibi avukathanim
-
kanser riski içinde kullanılan koruyucu maddelerden dolayı risklisalam sosis sucuk ben bunların nasıl yapıldğından emin olamuyorum birde kanser riski yüksek yiyiceklermiş en fazla 3 ayda bir yemek gerekiyormus salamla sosisi hic eve sokmuyorum ama misafirim olursa kahvlatıya sucuk alıyorum mecburenköylüler hep o salamura tuzundan kullanıo ne tansiyon var ne bişi en iyisin o olduğuna karar verdim
lilym bende öyleyim hayatta salam felan yemem sosis evet cok güzeller ama işte artık herşeyde gdo var allah bilir nasıl yapıyorlar onları genelde herşeyi evimde kendim yapmaya çalışıyorum tuz olarakta salamura turşu tuzu kullanıyorum normal tuzların içinde bile katkı maddesi varmış,
canım çok seviyorsan kendine zaman dilimi koy 3 ayda 1 tüketmeye çalış sosis salam ve sucuk 3lüsünü
tamam artık kendimi kısıtlamaya çalışacağım marticiğim sen nerelerdeydin yahu??
ara öğün: 1 bardak süt 5badem 2 fındık 3 antep fıstığı
öğlen: 5 adet köfte 1 domates 1 bardak ayran
şimdi de baklava gördüm canım çekti pek hayra alamet değil ben şerbetli tatlı sevmem normalde:S ben de bi ısırık aldım çöpe attım gerisini ebru şallı stili
ayyyyy kız insan bi lokma alıp gerisini bırakır
bzm de mutfakta bir tepsi bisküvili pasta duruyor bakıp bakıp iç geçiriyorum yaaaaa
diyette olmasam o tepsinin yarısı biterdi heralde...
hala canım çekiyor
kuru incir mi yesem napsam yaaa:'( noldu bana böyleee:'(
günaydın sevgili kadınlar klubünün eeeen tatlı üyeleri benim artık ayın 25ine kadar sınavlarım olduğu için kendi köşeme çekilme vaktim geldi de geçiyor bile:) dünkü tatlı krizimin sebebini de buldum stresten ben çok yemek yiyorum inşallah bi sıkıntı olmadan atlatırım şu 2 haftayı emin olun hem kendim hem de sizler için mümkün olduğunca dikkat ederek atlatacağım bu haftayı ve nete girebildiğim zamanlarda sürekli rapor vereceğim size:) sizler de beni unutmayın ve beklemede kalın lütfen belki dönüşte 6lı rakamların müjdesini veririm(hala buluşamadık kendileriyle)
kendinize cici bakın hoşçakalıııııın:)
günaydın sevgili kadınlar klubünün eeeen tatlı üyeleri benim artık ayın 25ine kadar sınavlarım olduğu için kendi köşeme çekilme vaktim geldi de geçiyor bile:) dünkü tatlı krizimin sebebini de buldum stresten ben çok yemek yiyorum inşallah bi sıkıntı olmadan atlatırım şu 2 haftayı emin olun hem kendim hem de sizler için mümkün olduğunca dikkat ederek atlatacağım bu haftayı ve nete girebildiğim zamanlarda sürekli rapor vereceğim size:) sizler de beni unutmayın ve beklemede kalın lütfen belki dönüşte 6lı rakamların müjdesini veririm(hala buluşamadık kendileriyle)
tamam artık kendimi kısıtlamaya çalışacağım marticiğim sen nerelerdeydin yahu??
Ara öğün: 1 bardak süt 5badem 2 fındık 3 antep fıstığı
öğlen: 5 adet köfte 1 domates 1 bardak ayran
şimdi de baklava gördüm canım çekti pek hayra alamet değil ben şerbetli tatlı sevmem normalde:s ben de bi ısırık aldım çöpe attım gerisini ebru şallı stili:d
kızlarrr kısa süreliğine gireyim dedim. ben sınav haftası boyunca bütün istediklerimi yemekteyimama mesela saat 2 gibi yiyorum sonra hiç bişey yemiyorum dolayısıyla hala aynı kilodayım. şimdi big mac menü yedim cozuttum yani inşallah kilo almadan dönüppp desteklerinizle 6lı rakamları bulacağım sizi seviyorum kendinize iyi bakınnn:)
cnm bnm senden haber almak ne güzel....kızlarrr kısa süreliğine gireyim dedim. ben sınav haftası boyunca bütün istediklerimi yemekteyimama mesela saat 2 gibi yiyorum sonra hiç bişey yemiyorum dolayısıyla hala aynı kilodayım. şimdi big mac menü yedim cozuttum yani inşallah kilo almadan dönüppp desteklerinizle 6lı rakamları bulacağım sizi seviyorum kendinize iyi bakınnn:)
canlarımmm az kaldıı haftaya bu zaman yine aranızdayım sanırım 2 kilocuğumu da alarak aranızda olacağımdikkat etmeye çalışacağım sizde nasıl durumlarr??
lillymmmm benim en büyük büyük diyetisyenim ansiklopedim 2 kilocuk gitmiş çok mutlu oldum tebriklerr:) mucksss:)
canlarımmm az kaldıı haftaya bu zaman yine aranızdayım sanırım 2 kilocuğumu da alarak aranızda olacağımdikkat etmeye çalışacağım sizde nasıl durumlarr??
lillymmmm benim en büyük büyük diyetisyenim ansiklopedim 2 kilocuk gitmiş çok mutlu oldum tebriklerr:) mucksss:)
evet cnm seni de ihmal ettim dur herkese yavaş yavaş ziyarete geliyorum seni de ilkler listeme aldımmerhabaa :) ınsallah o 2 kıloyu almamıs olarak gerı donersın senı ugrastırsın ıstemeyız :26: bende yenı katıldım buraya topıklerı okuyup gaza gelenlerdenımbıran once sende bıze katılırsın ıns
ah kuzum sana da lily müdahalesi gerekiyor herhalde sana da geleyim de bir moral vereyim bariiicanim sinavlarini umarim basariyla verirsin kilo almadan gel emiii yoksa yabe oyle 69'da takili kaldim gitikce moralim bozuluyor..
ayrica nerde okuyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?