Avukathanım'ın diyet günlüğü:)

hmm harika...
ben deri de kot da pek tercih etmem ama ince zarif kumaş pantolonlara bayılrım
bu arada menün harika olmuş afiyet olsun cnm arkadasım
ben de yemek öncesi 1 bardak su içenlerdenim sabah bile en az 2 bardak suyla güne başlarım

canım sen neden birden öyle kilo aldın? ben lise2deyken 68 kiloydum boyum bu kadar değldi. 8. sınıfta 64tüm. yani hep hep hep çok şişmandım :S birden alamadım yani kililoarı.

ben yüksek kortizon tedavisi gördüm cnm o zaman liseye yeni başlamıştım
sonra da arttı kilolar
son aldığım 20 kilo da evde olduğum için ama tabii 3-4 yıl içinde aldım bu kiloları arada verdim de vermesem heralde 100 olurdum
okuldayken ister istemez aktiftim eee yas da küçük olunca idare ediyordum ama yaş geçtikçe kilolar yapıştı
işte...

zevkiniz gerçekten çok güzelmiş ben de siyah hastası biriyim eminim ki yıldönümünüzde çok güzel olacaksınız zevkli birine benziyorsunuz :) umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız...

teşekkür ederimmm inşallah siz de 28 gün sonraaaaa süpper bir vücuda sahip olacaksınızz:)

anladım tatlım ama şimdi zamaaaaaan incelme zamanıııı hep beraberrrrr inceliyorruzzz bir kiii bir kiii

cevabin icin tesekür ederim,ben unutmusum bu yazdigimi senin nicki görünce aklima geldi :) kafa bir milyon bende ya :)

şimdiii hepten yediklerimi yazayım da eleştrileri alayımmm:)
sabah: 1kk peynir le yaptığım yağsız omlet+3 yeşil zeytin+1 orta boy domates+ 1.5 dilim ekmek
ara: 1 bardak süt 5 badem
öğlen: 3 yemek kaşığı makarna 1 yemek kaşığı yağsız et 2 tatlı kaşığı yarım yağlı pulbiberli yoğurt
ara:elma çayı şekersiz
akşam: turuncu kabaktan(gerçek adı nedir bilmiyorum) yapılmış zannımca biraz kalorili yemek üzerinde kıyma falan da var ekşili sarımsaklı falan bişey ama anneciğim sağolsun benim için çok az yağlı yaptı:)

bence menün gayet iyi akşam yemeğinin yanında ekmek yeme ama

cnm bu kabağın adı balkabağı olabilirmi? ben onun bitek tatlısı yapılıo sanıorum yemeğidemi varmış.Güzel yemişsin bugün.Evet makarna var listende ama 3 kaşıktan hiçbişey olmaz.3 kaşıkta yemek bir iradedir.Koccaman afferinnnnnnnn

evet cnm onun adı balkabağı...
tatlısı yapılabildiği gibi, çorbası ve yemeği de yapılabilen bir sebzedir.
turuncu renginden dolayı içerisinde A vitamini renk pigmenti olan betakaroten bulunur.
bu pigment bir antioksidan olmasının yanı sıra, doğal olarak bronzlaşma da sağlayabilen bir maddedir.

yediklerine gelince.... bnce harikasın ne denir ki bu menüye?!
az yağlı da olmuş yemeğin ne güzel zaten susuz kısmından yersen yanına bir dl ekmek de ilave edebilirsin zaten kalorinin büyük çoğunluğu lezzetli olduğu söylenen hani şu ekmekle banılan suyundadır.

cevabin icin tesekür ederim,ben unutmusum bu yazdigimi senin nicki görünce aklima geldi :) kafa bir milyon bende ya :)

rica ederim
daha o konuyu araştırma fırsatı bulamadım ama söz verdiğim gibi araştırmamı yapıp paylaşacağım inşallah
kendine dikkat et bende de kafa bi milyon aslında o kadar cok seyin arasında nereye yeteceğimi şaşırdım ama olsun Allah güç kuvvet verdikten sonra herşey hallolur kafana takmamaya çalış ok?
sevgilerimle...

ya canım balkabağı sanırsam hahaha selanik usulü onun bi yemeği yapılıyor annemin ananesi yaparmış süper bi yemek:) bu arada menüyü beğendiğine çok sevindimmm:)

ahh lillyyymmmm resmen ansiklopedisin sen yaaa bayılıyorummmm:) menümü beğendiğine sevindimmmm:) yemeğin susuz kısımlarından alıyorum ben de hep. ama ona rağmen ekmek yemedim çünkü yemeği yaparken kabaklar zaten una bulanıyor azcık. o yüzden almadım ekmek:)
bu arada kaçamağımı yazıyorum: yaklaşık 10 tane doritos baharatlıı (

hmm selanik usulu ha? ne güzel, göçmenlik var yani?!

kaçamak ha? eee bn bu konuda söz sahibi değilim malum düne kadar tatlıları yutuyordum:)
aklıma gelenleri yazıyorum bilgi paylaşınca işe yarar yoksa kitap yüklü eşeklere(pardon ama) benzeriz
bi faydam dokunuyorsa ne mutlu bana, ben birine yardımcı oluyorsam bu beni coooook mutlu eder, insanları cok seviyorum

selam avukat hanımcım nasıl gidiyor .?

lilycim selam , ne çok ortak yanımız varmış ..

evet tatlım anne tarafım selanik göçmeni:) kaçamak dün oldu ve bitti:) veee elbette aşırı yararlı oluyorsun bana bizeee:)

selam avukat hanımcım nasıl gidiyor .?

lilycim selam , ne çok ortak yanımız varmış ..

aebeeen süper gidiyor bugün sabah tartıldım 100 gr daha gitmiş:) sanırım pazartesi günü sonunda 6lı rakamları göreceğimmmm:) heyecanımı sağır sultan bile duyacak

sabah yediklerim:
yarım simit(bizim haftasonları evde mutlaka simit vardır yoksa bilin ki bi aksilik olmuştur) 3 yeşil 2 siyah zeytin 1 kk peynir 2 dilim salam. 1 bardak yarım şekerli çay :)

nasıl bakalım moralllerrrr diyetler sıkı yapılıyor muuu menüler ne alemdeee kaçamaklar var mııı anlatın yahu:))

çok sevindim sevincine ortak oldum inan . avukathanım ..
kahvaltın güzel canım afiyet olsun .ama salamı ekmekle yemessen daha iyi olur
birde eksik var yeşilik nerde..? lif çok önemlidir diyetlerde ve saglıklı beslenmede.. gl yi düşürür ve yagların emilimini azaltır . kabızlıgı önler vs vs ..

bak avukatcm gördün mü?
bnden daha bilgili olanlar da var... yaz aebencim yazzzzz
paylaş ki ögrenelim dimi ama?

ya ilk 11 kilo verdiğim zaman yiyordum çok ama şimdi niyeyse bıraktım bu hatırlatmayla tekrar başlarım canım çok sağolll:))) ben 100 grama bile uçan birisi olduğum için daha çook ortak olacaz birbirimizin sevinçlerine:)) teşekkür ederim:)

bak avukatcm gördün mü?
bnden daha bilgili olanlar da var... yaz aebencim yazzzzz
paylaş ki ögrenelim dimi ama?

ayyy ne güzel oldu ama ansiklopedimiz 1di 2 oldu hihi:) ben çok mesudum vallahi:) çok güzel ipuçları öğrendim çok yararlı şeyler öğrendim hepsini de uygulamaya özen gösteriyoru:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…