- Konu Sahibi avukathanim
-
en büyük isteğim dapdar bi siyah deri pantalon üzerine hafif uzun bi bluz onun üzerine de siyah bi ceket giymek altına da topuklu siyah ayakkabılar. ahhh ah:)atiye giyiyor ya ne güzel yakışıyor16 aralıkta 3. yılımızı kutlayacağız sevgilimle o akşam giyeceğim inşallah. ama şunu söyleyeyim siz olmasydınız olmazdı!!!! cidden yapamazdım. başlar başlar bırakırdım yine.
bu arada öğlen yemeğim: 3 kaşık az yağlı makarna + 2 tatlı kaşığı bol pulbiberli yarım yağlı yoğurt + 1 kaşık et kavurması
ben yemeklerin öncesinde 500 cc su içiyorum ki tok tutsun diye hakikaten de azcık yesem de şişmiş gibi hissediyorum kendimi:)
canım sen neden birden öyle kilo aldın? ben lise2deyken 68 kiloydum boyum bu kadar değldi. 8. sınıfta 64tüm. yani hep hep hep çok şişmandım :S birden alamadım yani kililoarı.
zevkiniz gerçekten çok güzelmiş ben de siyah hastası biriyim eminim ki yıldönümünüzde çok güzel olacaksınız zevkli birine benziyorsunuz :) umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız...
hmm harika...
ben deri de kot da pek tercih etmem ama ince zarif kumaş pantolonlara bayılrım
bu arada menün harika olmuş afiyet olsun cnm arkadasım
ben de yemek öncesi 1 bardak su içenlerdenim sabah bile en az 2 bardak suyla güne başlarım
ben yüksek kortizon tedavisi gördüm cnm o zaman liseye yeni başlamıştım
sonra da arttı kilolar
son aldığım 20 kilo da evde olduğum için ama tabii 3-4 yıl içinde aldım bu kiloları arada verdim de vermesem heralde 100 olurdum
okuldayken ister istemez aktiftim eee yas da küçük olunca idare ediyordum ama yaş geçtikçe kilolar yapıştı işte...
Senin çorabı çıkarıp 200gr eksik cıkmandaki mutluluğu sevsinler :) gene güldürdün beni:)
öncelikle cok bilgili değilim ama elimden geldiğince ögrenmeye calışıyorum onu belirteyim
bnm de bildiğim sütün yağı alındığında yani yagsız sutte kalsiyum değeri daha fazla cunku yag vucutta kullanılabilecek kalsiyumu baglıyor diye biliyorum, boyle bişey okumustum ama arastırmak lazım bayramdan sonra ben arastırıp daha kesin cevap vermeye çalışayım inşallah...
bu arada iyi bayramlar diliyorum...
ayyyy cnm bnm agzından bal damlıyor maşallah inşallah keşke diyetisyenlik istiyorum ya bnm bölümden muhendisliğe geçiş var belki ustune yuksek lisans yaparım beslenme ve diyetetikte...
hakkımızda hayırlısı....
iyi bayramlar cnm eve gidince ayrıntılı bi sekilde okuyacagım topiğini...
şimdiii hepten yediklerimi yazayım da eleştrileri alayımmm:)
sabah: 1kk peynir le yaptığım yağsız omlet+3 yeşil zeytin+1 orta boy domates+ 1.5 dilim ekmek
ara: 1 bardak süt 5 badem
öğlen: 3 yemek kaşığı makarna 1 yemek kaşığı yağsız et 2 tatlı kaşığı yarım yağlı pulbiberli yoğurt
ara:elma çayı şekersiz
akşam: turuncu kabaktan(gerçek adı nedir bilmiyorum) yapılmış zannımca biraz kalorili yemek üzerinde kıyma falan da var ekşili sarımsaklı falan bişey ama anneciğim sağolsun benim için çok az yağlı yaptı:)
bence menün gayet iyi akşam yemeğinin yanında ekmek yeme ama
sabah: 1kk peynir le yaptığım yağsız omlet+3 yeşil zeytin+1 orta boy domates+ 1.5 dilim ekmek
öğlen: 3 yemek kaşığı makarna 1 yemek kaşığı yağsız et 2 tatlı kaşığı yarım yağlı pulbiberli yoğurt
akşam: turuncu kabaktan(gerçek adı nedir bilmiyorum) yapılmış zannımca biraz kalorili yemek üzerinde kıyma falan da var ekşili sarımsaklı falan bişey ama anneciğim sağolsun benim için çok az yağlı yaptı:)
evet cnm onun adı balkabağı...cnm bu kabağın adı balkabağı olabilirmi? ben onun bitek tatlısı yapılıo sanıorum yemeğidemi varmış.Güzel yemişsin bugün.Evet makarna var listende ama 3 kaşıktan hiçbişey olmaz.3 kaşıkta yemek bir iradedir.Koccaman afferinnnnnnnn
cevabin icin tesekür ederim,ben unutmusum bu yazdigimi senin nicki görünce aklima geldi :) kafa bir milyon bende ya :)
cnm bu kabağın adı balkabağı olabilirmi? ben onun bitek tatlısı yapılıo sanıorum yemeğidemi varmış.Güzel yemişsin bugün.Evet makarna var listende ama 3 kaşıktan hiçbişey olmaz.3 kaşıkta yemek bir iradedir.Koccaman afferinnnnnnnn
evet cnm onun adı balkabağı...
tatlısı yapılabildiği gibi, çorbası ve yemeği de yapılabilen bir sebzedir.
turuncu renginden dolayı içerisinde A vitamini renk pigmenti olan betakaroten bulunur.
bu pigment bir antioksidan olmasının yanı sıra, doğal olarak bronzlaşma da sağlayabilen bir maddedir.
yediklerine gelince.... bnce harikasın ne denir ki bu menüye?!
az yağlı da olmuş yemeğin ne güzel zaten susuz kısmından yersen yanına bir dl ekmek de ilave edebilirsin zaten kalorinin büyük çoğunluğu lezzetli olduğu söylenen hani şu ekmekle banılan suyundadır.
hmm selanik usulu ha? ne güzel, göçmenlik var yani?!ya canım balkabağı sanırsamhahaha selanik usulü onun bi yemeği yapılıyor annemin ananesi yaparmış süper bi yemek:) bu arada menüyü beğendiğine çok sevindimmm:)
ahh lillyyymmmm resmen ansiklopedisin sen yaaa bayılıyorummmm:) menümü beğendiğine sevindimmmm:) yemeğin susuz kısımlarından alıyorum ben de hep. ama ona rağmen ekmek yemedim çünkü yemeği yaparken kabaklar zaten una bulanıyor azcık. o yüzden almadım ekmek:)
bu arada kaçamağımı yazıyorum: yaklaşık 10 tane doritos baharatlıı(
hmm selanik usulu ha? ne güzel, göçmenlik var yani?!
kaçamak ha? eee bn bu konuda söz sahibi değilim malum düne kadar tatlıları yutuyordum:)
aklıma gelenleri yazıyorum bilgi paylaşınca işe yarar yoksa kitap yüklü eşeklere(pardon ama) benzeriz
bi faydam dokunuyorsa ne mutlu bana, ben birine yardımcı oluyorsam bu beni coooook mutlu eder, insanları cok seviyorum
lilycim selam , ne çok ortak yanımız varmış ..
hmm selanik usulu ha? ne güzel, göçmenlik var yani?!
kaçamak ha? eee bn bu konuda söz sahibi değilim malum düne kadar tatlıları yutuyordum:)
aklıma gelenleri yazıyorum bilgi paylaşınca işe yarar yoksa kitap yüklü eşeklere(pardon ama) benzeriz
bi faydam dokunuyorsa ne mutlu bana, ben birine yardımcı oluyorsam bu beni coooook mutlu eder, insanları cok seviyorum
selam avukat hanımcım nasıl gidiyor .?
lilycim selam , ne çok ortak yanımız varmış ..
evet topiğini okuyunca ben de fark ettim bunu
avukatcım bak bi ansiklopedi daha geldi
evet tatlım anne tarafım selanik göçmeni:) kaçamak dün oldu ve bitti:) veee elbette aşırı yararlı oluyorsun bana bizeee:)
aebeeen süper gidiyor bugün sabah tartıldım 100 gr daha gitmiş:) sanırım pazartesi günü sonunda 6lı rakamları göreceğimmmm:) heyecanımı sağır sultan bile duyacak
sabah yediklerim:
yarım simit(bizim haftasonları evde mutlaka simit vardır yoksa bilin ki bi aksilik olmuştur) 3 yeşil 2 siyah zeytin 1 kk peynir 2 dilim salam. 1 bardak yarım şekerli çay :)
nasıl bakalım moralllerrrr diyetler sıkı yapılıyor muuu menüler ne alemdeee kaçamaklar var mııı anlatın yahu:))
çok sevindim sevincine ortak oldum inan . avukathanım ..
kahvaltın güzel canım afiyet olsun .ama salamı ekmekle yemessen daha iyi olur
birde eksik var yeşilik nerde..? lif çok önemlidir diyetlerde ve saglıklı beslenmede.. gl yi düşürür ve yagların emilimini azaltır . kabızlıgı önler vs vs ..
çok sevindim sevincine ortak oldum inan . avukathanım ..
kahvaltın güzel canım afiyet olsun .ama salamı ekmekle yemessen daha iyi olur
birde eksik var yeşilik nerde..? lif çok önemlidir diyetlerde ve saglıklı beslenmede.. gl yi düşürür ve yagların emilimini azaltır . kabızlıgı önler vs vs ..
bak avukatcm gördün mü?
bnden daha bilgili olanlar da var... yaz aebencim yazzzzz
paylaş ki ögrenelim dimi ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?